- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.521
hoşbuldum:)hoş geldin :)
hoşbuldum:)
4 ekim görünüyor benim d.tarihi ..ama muhtemelen sezeryan olacağı için eylül annesi olacağım gibi geliyor:) eylül de eşimle çıkmaya başladım, eylül de evlendim, eylül de de bebeğimiz olursa güzel olacak diye düşünüyorum:)..tabi allah kısmet ederse..
Çok iyi yapmışsın canım, sen de onlara göre çıkıyorsun işten sonuçta iyi hadi halledersiniz bugün aşı işini.pinkstrap aradım sağlık ocağını Bi güzel söyledim şikayet onlara gitmiş Bi hemşire Bi bahane söyledi Bi hemşire Bi bahane şöyledi buğün gelmemi söyledi özür dilediler Bi aksilik olursa direk arıcaklarmış demek ki sessiz kalmamak iyi oluyormus
dr iğne kullanımı,ileri yaş vb sebeplerden genelde sezeryanı tercih ediyoruz dedi de ..belli olmaz tabi..ben de doğum günü haftamda doğum verdi doktor :) neden sezeryan şimdiden belli mi oldu ?
Aynen canım. Ev taşınma durumu daha belli olmadı dimiÇok iyi yapmışsın canım, sen de onlara göre çıkıyorsun işten sonuçta iyi hadi halledersiniz bugün aşı işini.
dr iğne kullanımı,ileri yaş vb sebeplerden genelde sezeryanı tercih ediyoruz dedi de ..belli olmaz tabi..
sizin de güzel denk gelmiş:)
Ev bakmaya devam ediyoruz, çok güzel evler var, hobi bahçeli bir site var özellikle ordan bakıyoruz pek kiralık çıkmıyor orda. Onu takip ediyoruz, çıktıkça emlakçılar arıyor gidip bakıyoruz. Çocuk için çok güzel olur diye düşündük, 6. ayda atarım bahçeye :) Biz bağda bahçede büyüdük çocukta onu yaşasın istiyorum.Aynen canım. Ev taşınma durumu daha belli olmadı dimi
oglun ne kadarlikpinkstrap aradım sağlık ocağını Bi güzel söyledim şikayet onlara gitmiş Bi hemşire Bi bahane söyledi Bi hemşire Bi bahane şöyledi buğün gelmemi söyledi özür dilediler Bi aksilik olursa direk arıcaklarmış demek ki sessiz kalmamak iyi oluyormus
CAnım tetanoz aşısını olmanı doktor mu söyledi sağlık ocağı mı ? Benim sağlık ocağı söylemişti ama doktora danışmadan yaptırmak istemedim.Ben ilk 14. Haftada hissettim bebek hareketlerini ama tabiki tekme falan degil onun icin cok erken. Balik kayiyor gibi bir histi. Doktora sordum 17 haftalarda hissetmek normal ama tarif ettigin sey de bebek hareketleri dedi. Ondan sonra kucuk pitpitlar oluyordu. Suan 19 olduk ve 2 gundur daha tekme gibiydi hareket hittikce kuvvetlenecek gibi hareketler. Bugun tetanoz asimizi da olduk.
Canim hem saglik ocagi soyledi ben doktora sordum olmani tavsiye ederim koruyucu iyi olur dedi. Ben de oldum bugun.CAnım tetanoz aşısını olmanı doktor mu söyledi sağlık ocağı mı ? Benim sağlık ocağı söylemişti ama doktora danışmadan yaptırmak istemedim.
Donmeye baslayinca kollari hareket etmeye basliyor. ortu kullanmayin. Bebekken kubdakliyoruz zaten. Bizim dr uyariyordu hep yastik ortu yok. Tulum giydirin. Yastik yatagin altinda olsun. Reflu oldugu icin benim oglanda yastik mecbur kullandim. Dr hastanede calisan bir personelin iki yasindaki cocugu battaniyenin altinda kalmis vefat etmis dedi. Allah korusun. Allah kimseye evlat acisi vermesin. Yuzunu orterken ortuye herseye dikkat etmeli. Benim oglan daha bebekken eldiveni cikmisti el kol oynatinca burnunu kasirken eldivdn burnuyla agzinda kaldi. Allahtan odadaydim. Cok soguk degilse eldivende takmayin . Gozetiminizde olsun hersey.
Acı ağrı oldu mu ? Tanıdıklarım çok Ağrıdığını söyledi korkuyorum ben deCanim hem saglik ocagi soyledi ben doktora sordum olmani tavsiye ederim koruyucu iyi olur dedi. Ben de oldum bugun.
Tetanoz aşısından mı bahsediyorsunuz ?kolda daha az et var sanki daha çok acır gibi geliyor bana da..benim de eşim yapıyor iğneleri..dr kalçadan da yapabilirsin dedi ama bilmiyorum eşim yapabilecek mi..allah yardım etsin heğpimize, başta o kadar zorlamıyordu da zorlamaya başladı artık..
Tetanoz aşısından mı bahsediyorsunuz ?
Vurulurken agrimadi hic hissetmedim bile ama hemsire 2-3 gun agri yapabilir normal dedi. Cok agrirsa parol falan alabilirsin dedi. O kadar oluyormu dedim sasirdim bende agri kesici icecek kadar olmasina. Olabiliyor dedi. Simdilik bisey yok bendeAcı ağrı oldu mu ? Tanıdıklarım çok Ağrıdığını söyledi korkuyorum ben de
Aynen canım çok haklısın yaa..Bende 2 gün hissettim şimdi yine tık yok..Gözün aydın canım insan tedirgin oluyor bende tam olarak hergün hissetmiyorum bi ara pıt pıtlar sıktı şimdi sanki yok insan çok korkuyor bide tadilat var evde sürekli haeeketliyim ondan mı acaba
Çokk güzel yaaaa..Tam hayallerimdeki gibi bi ..Ben büyük şehirden bıktım..İmkanım olsa bırakır ufak şirin bir yerde bahçeli bir evde çocuklarımı yetiştirmek isterimEv bakmaya devam ediyoruz, çok güzel evler var, hobi bahçeli bir site var özellikle ordan bakıyoruz pek kiralık çıkmıyor orda. Onu takip ediyoruz, çıktıkça emlakçılar arıyor gidip bakıyoruz. Çocuk için çok güzel olur diye düşündük, 6. ayda atarım bahçeye :) Biz bağda bahçede büyüdük çocukta onu yaşasın istiyorum.
Etimesgut'ta da vardı öyle bir site, bugün denk geldim. Önünde barakası var otur mangalını yap, gününü orda geçir, istediğin sebzeni ek, illa küçük yere kaçmana gerekte Yok :)Çokk güzel yaaaa..Tam hayallerimdeki gibi bi ..Ben büyük şehirden bıktım..İmkanım olsa bırakır ufak şirin bir yerde bahçeli bir evde çocuklarımı yetiştirmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?