2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hoşbuldum:)
4 ekim görünüyor benim d.tarihi ..ama muhtemelen sezeryan olacağı için eylül annesi olacağım gibi geliyor:) eylül de eşimle çıkmaya başladım, eylül de evlendim, eylül de de bebeğimiz olursa güzel olacak diye düşünüyorum:)..tabi allah kısmet ederse..

pinkstrap aradım sağlık ocağını Bi güzel söyledim şikayet onlara gitmiş Bi hemşire Bi bahane söyledi Bi hemşire Bi bahane şöyledi buğün gelmemi söyledi özür dilediler Bi aksilik olursa direk arıcaklarmış demek ki sessiz kalmamak iyi oluyormus

ben de doğum günü haftamda doğum verdi doktor :) neden sezeryan şimdiden belli mi oldu ?

Çok iyi yapmışsın canım, sen de onlara göre çıkıyorsun işten sonuçta iyi hadi halledersiniz bugün aşı işini.

Aynen canım. Ev taşınma durumu daha belli olmadı dimi
Ev bakmaya devam ediyoruz, çok güzel evler var, hobi bahçeli bir site var özellikle ordan bakıyoruz pek kiralık çıkmıyor orda. Onu takip ediyoruz, çıktıkça emlakçılar arıyor gidip bakıyoruz. Çocuk için çok güzel olur diye düşündük, 6. ayda atarım bahçeye :) Biz bağda bahçede büyüdük çocukta onu yaşasın istiyorum.

dreamon_luthien Merhaba canım 21+6 deyım bende iğne kullanıyorum bana kalçadan yapabilirsin diyen olmadı.Göbek kol bacaktan yapıyorum git gide zor oluyor morarmalarda oluyor en rahatı göbek oluyor ama insan tedirgin oluyor karnı büyüdükçe

CAnım tetanoz aşısını olmanı doktor mu söyledi sağlık ocağı mı ? Benim sağlık ocağı söylemişti ama doktora danışmadan yaptırmak istemedim.

CAnım tetanoz aşısını olmanı doktor mu söyledi sağlık ocağı mı ? Benim sağlık ocağı söylemişti ama doktora danışmadan yaptırmak istemedim.
Canim hem saglik ocagi soyledi ben doktora sordum olmani tavsiye ederim koruyucu iyi olur dedi. Ben de oldum bugun.

Evet haklısın zaten ben de okuduktan sonra en az 6-7 ay yanımda yatırmaya karar verdim. Şimdi yenidoğan zıbınları tulumları kendinden eldivenli zaten ilk ay o şekilde idare ederiz sonra da eldiven takmayız yani napalım. Allah'a emanet bütün bebekler ama tabii ki önlem almak lazım.

Tetanoz aşısından mı bahsediyorsunuz ?

Acı ağrı oldu mu ? Tanıdıklarım çok Ağrıdığını söyledi korkuyorum ben de
Vurulurken agrimadi hic hissetmedim bile ama hemsire 2-3 gun agri yapabilir normal dedi. Cok agrirsa parol falan alabilirsin dedi. O kadar oluyormu dedim sasirdim bende agri kesici icecek kadar olmasina. Olabiliyor dedi. Simdilik bisey yok bende

Gözün aydın canım insan tedirgin oluyor bende tam olarak hergün hissetmiyorum bi ara pıt pıtlar sıktı şimdi sanki yok insan çok korkuyor bide tadilat var evde sürekli haeeketliyim ondan mı acaba
Aynen canım çok haklısın yaa..Bende 2 gün hissettim şimdi yine tık yok.. Tadilat varsa yinede çok fazla yorma kendine dikkat et.

Çokk güzel yaaaa..Tam hayallerimdeki gibi bi ..Ben büyük şehirden bıktım..İmkanım olsa bırakır ufak şirin bir yerde bahçeli bir evde çocuklarımı yetiştirmek isterim

Çokk güzel yaaaa..Tam hayallerimdeki gibi bi ..Ben büyük şehirden bıktım..İmkanım olsa bırakır ufak şirin bir yerde bahçeli bir evde çocuklarımı yetiştirmek isterim
Etimesgut'ta da vardı öyle bir site, bugün denk geldim. Önünde barakası var otur mangalını yap, gününü orda geçir, istediğin sebzeni ek, illa küçük yere kaçmana gerekte Yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…