2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Vurulurken agrimadi hic hissetmedim bile ama hemsire 2-3 gun agri yapabilir normal dedi. Cok agrirsa parol falan alabilirsin dedi. O kadar oluyormu dedim sasirdim bende agri kesici icecek kadar olmasina. Olabiliyor dedi. Simdilik bisey yok bende
İgneyi duymuyorsun bile acimiyor hic. Kolunuzu cok oynatmazsaniz . Asi vurulan kol uzerinede yatmazsaniz cok az agri oluyor. Rahatsiz etmiyor. Asi acimayinca ben oynattim . Oynatmaktan kastim iş yaptim. o kol uzerine yattim ertesi gun basladi agirmaya iki uc gin surdu agrisi. İlk gun dikkat ederseniz birsey olmuyor.

Etimesgut'ta da vardı öyle bir site, bugün denk geldim. Önünde barakası var otur mangalını yap, gününü orda geçir, istediğin sebzeni ek, illa küçük yere kaçmana gerekte Yok :)
Yok tatlım yaa..Ben büyük şehiri sevmiyorum..Sitede olsa bana doğal gelmiyor..Birde ne bilim öyle yerlerde mangal falan rahat yakılmazki millette kokar ne bileyim rahat edilmez gibi.. Sen Etimesgut tarafındamısın

Ben de uyarilardan dolayı saga yaptirmak istedim. Sola yatinca agriyor dediler. Ama hemsire gun icinde sagi cok kullaniyorsan sola yapaljm dedi. Ogretmenim bol tahta kullanicam diye sola yaptirdim bakalim. Hala iyi agri yok. Yarin bakalim ne olacak

ilk cocuk mu ben hissetmiyorum ya
ilk çocuk canım. Hissedersin merak etme benimki biraz fazla hareketli sanırım ondan. Ayrıntılı ultrason videolarını gören herkes de çok hareketli olduğunu söylüyor bende çok hissediyorum baya hareketli ondan sanırım

Ben henüz hissetmyorum
Endişe etme canım..Bende senin gibi endişelendim ama dr.um biraz rahatlattı..Bu benim ikinci gebeliğim kızım çok hareketli bir bebekti.. Karnımın içinde nerdeyse dans ediyordu..Dr.umuz ben bu kadar hareketli bikız çocuğuna hiç rastlamadım demişti hatta :) Bu bu kadar hareketsiz olunca hakiyle endişelendim..Oğluşum fazla ağır galiba hiç kendini yormuyor babasına çekmiş..

Kizlar bebeginizi bu ara hickirik tutuyor mu? :) tip tip araliklaa atiyor da.. acaba mj dedim

İyi aksamlar..gogus pompasi alan veya almayi dusunen var mi? Genelde phi!ips avent tercih edilmis..ama su an pahali,indirime girmesini bekliyorum acikcasi..girerse onu almayi planliyordum..bugun de e bebek te lansioh indirime girmis..183 tl..o markaya da iyi diyorlar..
Siz hangi marlayi almayi planliyorsunuz?

Yok tatlım yaa..Ben büyük şehiri sevmiyorum..Sitede olsa bana doğal gelmiyor..Birde ne bilim öyle yerlerde mangal falan rahat yakılmazki millette kokar ne bileyim rahat edilmez gibi.. Sen Etimesgut tarafındamısın
Yok ben İstanbul'dayım, hobi bahçeli başka site var mı diye yazınca, orası da çıktı ondan söyledim.

Sağmayınca mastit olabiliyor, o yüzden mutlaka alınması gerekenler arasında, tıkanıklık açılmayıp ameliyat olanlar da varmış, dikkat etmek lazım onlara.

Güzel hamişler nasılsınız, nasıl geciyo hamilelikler? Tatil planları yapıldı mı bakalım :) doktorum en mantıklı tatıl zamanını haZıran sonunda dönmus ol diyerek verdi bana. Hazıran sonu gıbı denızlı yuzmelı bı tatıl ıstıyoruz ama denızden mıkrop kapablar da oluyo kafam karıstı. Sızler ne dusunuyorsunuz acaba

Merhaba
Geçen seneden eylül anası
Lansinoh yada avent vs tercih etmenizi önermem. Hastane tipi cihazlar her zaman çok çok daha iyi. Medela yada spectra vs

Merhaba
Geçen seneden eylül anası
Lansinoh yada avent vs tercih etmenizi önermem. Hastane tipi cihazlar her zaman çok çok daha iyi. Medela yada spectra vs
Zamanda atlama yapip bende 2018 eylul annelerine mesaj yazmak istedim bir an
Gittigim bebek magazalarinda da nette de hep iki markayi onermislerdi,dediklerinizi ilk defa duydum,arastiracagim..siz hangisini kullanmistiniz?hangi acidan onermiyorsunuz avent ve lansioh u?
Ayrica tesekkurler..ara ara bu topigede yazarsaniz tecrubelerinizden faydalanmis oluruz

Estağfurullah sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım. Lansinoh ve avent tarzı ürünlerin çekim güçleri hastane tipi cihazlarla kıyaslanamaz bile. Lansinohla 30 cc sağdığınız süt bu tip cihazlarla çok daha yüksek seviyelerde oluyor. Özellikle çalışacaksanız edinmeniz gerekli. Birde ilk dönem korkunç süt gelebiliyor, özellikle ilk 3 ay memeler kontrolsüz süt üretiyor. Sağmazsanız mastit olma ihtimali yüksek. Bazende süt inmiyor, çoğaltmanın ve sütü indirmenin yolu yine bu cihazlar. Benden size bir tavsiye ilk 3 ay bol bol süt sağıp saklayın. Sonrasında bu kadar çok olmuyor çünkü. Ancak bebişlere yetecek kadar.
Ben spectra 2 kullandım ve cidden memnun kaldım. Medelada aynı derecede iyidir. Parasal olarak zorlar derseniz aylık haftalık kiralıyor hastaneler
Sağlıkla doğsun sağlıkla büyütün bebeklerinizi

Ben ilk bebeğim de hem çalıştım hem de 6 ay sadece süt verdim üstelik elektronik pompam olmadan.niye böyle işkence yaptım bilmiyorum ama akşam 9 da başlardım 1 saat sagardim dolaba koyardım bakan teyzesi yedirirdi.bu Sefer ben de elektronik iyi bir şey almayı düşünüyorum çünkü çalışıp 23 ay emzirdim.

Haziran sonu gidip temmuz sonu doncem bur aksilik olmazsa.

Ben almistim. Gece mastit oldum. İsime yaradi. Olmazsa sabaha hastanedeydim herhalde. Madela swing almistim . Cok iyi cekmiyor. İlk kullandigimda guzel cekiyordu sonra kuvvetli cekmemeye basladi. Oek memnun kalmadim ben acikcasi . Digerlerini bilmiyorum. Fiyatida yuksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…