2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bazen eczanedeki arkadaşlar idare etmiyorlar kızıyorum.. hiç dinlenmiyorum yarım saat bile uzanmıyorum. yemeğimi yeyip 15 dk içinde bankonun başına dönüyorum. ama artık yarım saat uzanıp dinlenicem öğlen.

350 tl verdim. hiç düşünmedim parasını söylediklerinde ama karşılaştığım muamele hayal kırıklığına uğrattı. sanki her hafta gidiyormusum gibiydi. Adam profesor ve bu işin uzmanı diye çok övdüler. Geçtiğimiz ay sıvı çok iyi demişti kendi doktorum ama haftasonu çok hastalandım ondan olabilir

Eşim de kötü bir şey demedi diyor ama annelik böyle bir şey galiba çok içerledim

burası da olmasa sevincimi üzüntümü kendi kendime yaşayacağım ya da eşimi üzeceğim. sağolun kızlar
hiç üzülme canım şöyle düşün ne zorlu süreçler atlattık mucizelerimizi canımızda taşıyabilmek için sonuçta bizimleler ve sağlıklılar. elinden geldiğince dinlenmeye ve bol su içmeye çalış. hiç üzme kendini şimdi mutlu olma zamanı :)

Canim yanlis hatirlamiyorsun hsonu sendin cok hastalanip hastaneye giden. Sıvı kaybettiysen belki onla alakali olabilir. Arti gercekten diğerleri normal seyler. Arkadasim da gitmisti ayrinyiliya bebek uyumuş surekli kipirdatamamislar. Yürümüş gelmis olmamis çikolata yemiş yine olmamış. Doktor karnimi delcekti diyor. Kiz ne yapcaksa artik. Bazilari mizaç olarak ters oluyor o da cok etkiliyor insani. Takma kafana uzme kızçeni de.

evet bendim cnm doğru hatırlıyosun, mizacı soğuktu bence de :)

Cevremde kullanan yok. Benim kullandigim sesi var gurultulu. Ayarini artitdikca daha yukseliyir. Gece salinda sagiyordum yatak odasinda sagamiyordum sesten. Gunduz normal geliyor sesi. Sesli sessiz degil.

Evet oyle tercih meselesi. Rahat olsada ayirmazdim. Zaten halen ayirmadim. Kendini guvende hissetmesi benim icin onemli.

O kadar para aliyorlar bide. Stres yapma sıkma canını yine en az iki litre su ic. Az su icmekte odem yapiyor. Sol tarafa dogru yat. Detaylari drunla konus yine. Bebek uyuyorsa net goremememistir. Benimki hareketli eli kolu yuzunde oluyir. Bazen net gozukmuyor yuzu. İdrara sıkısinca mesane kapatiyor. O zaman wc ye gitmemi soylemisti dr.

...

Son düzenleme:

sağol cnm doktoruma anlatıcam evet kadın çok güzel ilgileniyor

Ne kadar beklediniz bebiş için?

Hangi şehirdesin canım

Mrb kızlar.. Size bişey soracağım..Ben ayrıntılı ultrason için kendi gittiğim hastanede ayın 22 sine randevu aldım. 400 TL ücreti.. Dün akşam komşumla oturduk biraz eğitim ve araştırma hastanesinde hemşire kendisi.. Bana nie 400 tl veriorsun gel bizim hastaneye ben seni aynı gün alırım ultrasona dedi.. Aslında devlet hiç düşünmemiştim.. Sizce yeterli olurmu ordaki ayrıntılı ultason..400 tl cebime kalacak çocuğumun bir eksiğini alırım dedim.. Birde kendi dr.um dışardan gelen o ultrason raporuna bakarmı ki?

Bizim paşalar keyiflerine düşkün olcaklar..Ağır abiler :) Sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda varsın ağır olsunlar..etraflarında dönecek ablalarına güveniyorlar bence

Bgn tetenoz aşisini yaptrdm saglik ocaginda 71 kilo ile hamile kaldm şuan 78 olmşm sordm cok mu fazla die bana cok kiloya takmamam gerektigini söylediler aslinda benim icn cok fazla hep kafaya takiym ama hemsirenin benimle olumlu konuşmasi biraz içimi rahatlatti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…