2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yagmurlu bir bursa sabahindan da herkese gunaydin.mutlu hsonlari
Catlak kremi kullaniyorum ama gobegim baya kasiniyor bu aralar? Sizler ne durumdasiniz? Bu kasinti ne kadar surecek boyle?

Yagmurlu bir bursa sabahindan da herkese gunaydin.mutlu hsonlari
Catlak kremi kullaniyorum ama gobegim baya kasiniyor bu aralar? Sizler ne durumdasiniz? Bu kasinti ne kadar surecek boyle?
günaydn canm bende çatlak kremi kullaniyom ama bugne kadar göbegmde hiç kaşinti yaşamadm benim gögüslerim çok fazla kaşiniyo ama elimdn geldignce kaşimamaya çalisiyorm

sezenorhan canım bebişler nasıl herşey yolundadır umarım. Cinsiyetlerini öğrendin mi
Bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 18 haftalık erken doğumla kaybettim çok üzgünüm aslında hiç bir şey yazmadan sadece hamilelik takvimini sonlandırmak için girmiştim .hakkınızı helal edin inş Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin, sabrını versin. İkiz gebelik olduğu için doktorun rahim ağzını ölçmedi mi hiç.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin, sabrını versin. İkiz gebelik olduğu için doktorun rahim ağzını ölçmedi mi hiç.
Amin cnm sagol .Ölçüm yapılıyordu hatta randevularım 2 haftada birdi . Hiç bir sorun yokken bir anda oldu . Nasip değilmiş

Başın sağolsun ne desem az ne desem boş ilk bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bişey olmuyorsa bilki Allah daha güzelini hazırlıyordur. Nacizane tavsiyem metanetini koru. Dilerim en kısa zamanda tam da gönlünden geçtiği gibi yeniden bebek sahibi olursun

Çok sağol canım allah razı olsun Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın çok zor ama isyan etmiyorum rabbimden şer gelmez

Allah sabır versin canım çok üzüldüm.

Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum acaba benim gibi yapılmayan var mı

Benden istememiş Dr. Şimdi yaptırsam olur mı ki. Pazartesi randevum var da bir sorayım ya. Keşke o zamanlar bilseydim bunu kendim istedim Dr dan

İnşaallah canım ya. Bilmiyorum ki bende yeni öğrendim kk da bi konu açılmıştı cmv virüsünden bahsediyordu ilk kez ordan öğrendim. Pazartesi sorucam zaten de inşaallah bir sorun olmaz. Şimdi yapsam olur mu acaba

Şimdi de yaptırırsın da, sorun çıkarsa tedavi durumu ne onu bilmiyorum.

Canim gecmis olsun. Allah kolaylik versin. 3uz oldugunu hatirliyorum senin. Allah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin insallah

Cok uzuldum sabirlar diliyorum cnm Allah daha iyisini nasip etsin insallah dualarimdasin dogumumdada sana dua edicem insallah

Çok üzüldüm. Başın sağolsun.

çook gecmis olsn canm başin sagolsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…