2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim de suyum 10.6 çıktı dr az buldu genetik bir sebebi olabilir diye trambofoli testi istedi onun sonucuna göre hareket edecekler şu an bebek aspirini kullanıyorum. istersen sen de kendi dr unla görüş canım o da uygun bulursa imkanın da varsa testi yaptır istersen. bir de her gün tansiyonunu ölç dediler bana.

bu arada benim bebeğimde net görülmedi su az olunca net görülmüyomuş diye duydum sonrasında. bende ilk gün çok ağladım kafaya taktım ama allaha şükür diğer şeyleri normal canım sende takma stres yapmak en büyük sıkıntı bizim içinde bebeklerimiz için de ..

canm neden hergn cocuk aspirini kullaniyon ki

benden hiçbir test istemedi.. 8 çıktı benim normalde 10-12 olması gerekliydi dedi. herkese göre değişiyor mu anlamadım :/

Ne guzel arkadasin yardimci olucakmis cnm hic kacirma firsati bence benim arkadasim olsa devlette dogururum bile sonucta devlet doktorlarinin elinde. Gecen hastalar hicbi ozeldekinden gecmio.Doktorda sonuclarina bakar nerde yaptiricagin sana ve butcene kalmis birsey bnde gttigim hastanede yok dyebiliyordum bu hastnedede var ama baska yere yaptirmak istiyorsan oda olur demisti benimki

Şu an suyum az çıktığı ve sebebi bilinmediği için trombofoli testinin sonucu çıkana kadar en düşük dozda kullanacağım. pıhtı sebebiyle bebeğin gelişimi yavaşlamasın diye biraz da önlem amaçlı

iyi ki yazdın ben doktorumu aramamıştım nasılsa profesör beni gördü ya ! şimdi aradım aspirin başla dedi haftaya gel göreyim seni dedi. çok sağol perik

Kizlar bende bayadir yoktum okuyordum yazdiklarinizi ama hep gece hic cvp veremedim cok sukur ilki oglan buda oglan olucak nerdeyse herseyini aldim deyerjan stogu bile yaptim birtek beklemek kaldi.tatili 32.haftada yapmayi dusunuyorum doktora sordum bikac bebek kiyafetide al oyle gt ne olur ne olmaz dedi biraz kalabalik tatil yaptigimkz icin ancak o tarih uydu napalim kismette ne varsa oni yasiycm artik :))

Birde sut sagma makinasi knusulmus ilkinde sutum.azdi ve gunde 3 kere mama vermemi soylemisyi doktor yoksa kilosu dusuyordu birde lohusalik deprosyonu daha cok azaltti bebek ne emdi ne emmedi bilmiyordm hastane tipi makina kiraladik bizde madelanin kesinlikle tavsiye ediyorum hayat kurtarici diger pompalarin cekim guci bu hastane tipleriyle ayni deil ve gttikce sutu azaltiyor diye duydum tam olarak bilmiyorum tabi

Böyle tarihlere bayılıyorum bizde eşimle 25 martta tanıştık kızım 25 martta doğdu eylülde evlendik bebeğimiz de inşallah eylülde doğacak :))
Benim de güzel anım var.ben göreve başladığım günün aksamina doğru eşimle tanıştım. :))kısmet ikisi bir arada aynı gün hem.

iyi ki yazdın ben doktorumu aramamıştım nasılsa profesör beni gördü ya ! şimdi aradım aspirin başla dedi haftaya gel göreyim seni dedi. çok sağol perik

Kızlar Rabbim sıkıntılarımızı gidersin.
Başka bir topikte denk gelmişti de okumuştum. Günde en az 2lt su içen birinde de su azlığı olmuştu. Bol su içsen de vücut kendi kendine de yapıp suyu atarmış. Çok su içmekten ziyade havuç suyu amniyon sıvısını arttırıyormuş diye duydum. Birine doktoru demişti. Marketten alınma hazır meyve sularından değil ama taze sıkılmış. Bir araştırın isterseniz. Benimde korktuklarımdan biri, çünkü su içsem de hemen tuvalete gidiyorum. İnşaAllah az çıkmaz.

Dogimdan sonra hastanenin gogus pompasini kullandim. Cok guclu kuvvetli cekiyor. Devamli kullanan yada iste ginduz sagan kisi. Mutlaka kuvvetli makkne kullanmali. Kiralamakta iyi insan korkuuor birsey olur diye. En azindan elektrikli olsada guclu cekdni secin. Yoksa sut azaliyor gercekten. Mastit olursa manuel de kullanilanilir.

Benim de kesin erken işe döneceğim için ihtiyacım vardı. Arkadaşım lansinoh 2li elektrikli almış al kullan ne kadar istersen dedi. onun sütü çok olmadığı için anca emzirmeye yetti sütü. bakalım bizim nasıl olcak?

19 mayısta detaylı ulturasona gireceğim. hem korkuyorum hem sevinçliyim. girip kötü sonuç alan varmı herhangi bir problemle karşılaşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…