- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.601
Benim de suyum 10.6 çıktı dr az buldu genetik bir sebebi olabilir diye trambofoli testi istedi onun sonucuna göre hareket edecekler şu an bebek aspirini kullanıyorum. istersen sen de kendi dr unla görüş canım o da uygun bulursa imkanın da varsa testi yaptır istersen. bir de her gün tansiyonunu ölç dediler bana.Günaydın arkadaşlar. Dün ayrıntılıya girdim ama çok mutlu çıkmadım. Hem verdiğim paranın karşılığını alamadım hem de doktor çok yuvarlak konuştu en sonda toparladı. Kilondan dolayı çok net göremeyeceğiz dedi bazı şeyleri söylemek zor dedi. Böyle bir şey varsa baştan uyarılmalıydım. Kız olduğunu doğruladı. Amniyon sıvısı 8 cm sınıra yakın fazla mı yoruluyorsun az mı su içiyorsun dedi. Az su içersen azalır suyu ama fazla içince artış olmaz (?!) dedi. Sonra kalp odacıkları beyin, burun, vücut oran orantısı, kordondaki damarları v.s. her şey yolunda görünüyo dedi. Ama yüzünü net göremedik ve ben eve geldiğimde çok ağladım. İlgisiz geldi ve yarım saati doldurduğumuzu sanmıyorum. Kendi doktorum çok daha güzel ilgileniyordu. Böyle işte kızlar. Dinlen bol bol dedi.
21. Haftamızı da toplamda +2 kg ile kapatmışım. bi 3 kiloya çıkıyor bi 2 ye iniyor kilo alıp mı veriyorum yoksa şişlik mi bilemedim. Bebeğim 404 gr mış.
bu arada benim bebeğimde net görülmedi su az olunca net görülmüyomuş diye duydum sonrasında. bende ilk gün çok ağladım kafaya taktım ama allaha şükür diğer şeyleri normal canım sende takma stres yapmak en büyük sıkıntı bizim içinde bebeklerimiz için de ..Günaydın arkadaşlar. Dün ayrıntılıya girdim ama çok mutlu çıkmadım. Hem verdiğim paranın karşılığını alamadım hem de doktor çok yuvarlak konuştu en sonda toparladı. Kilondan dolayı çok net göremeyeceğiz dedi bazı şeyleri söylemek zor dedi. Böyle bir şey varsa baştan uyarılmalıydım. Kız olduğunu doğruladı. Amniyon sıvısı 8 cm sınıra yakın fazla mı yoruluyorsun az mı su içiyorsun dedi. Az su içersen azalır suyu ama fazla içince artış olmaz (?!) dedi. Sonra kalp odacıkları beyin, burun, vücut oran orantısı, kordondaki damarları v.s. her şey yolunda görünüyo dedi. Ama yüzünü net göremedik ve ben eve geldiğimde çok ağladım. İlgisiz geldi ve yarım saati doldurduğumuzu sanmıyorum. Kendi doktorum çok daha güzel ilgileniyordu. Böyle işte kızlar. Dinlen bol bol dedi.
21. Haftamızı da toplamda +2 kg ile kapatmışım. bi 3 kiloya çıkıyor bi 2 ye iniyor kilo alıp mı veriyorum yoksa şişlik mi bilemedim. Bebeğim 404 gr mış.
canm neden hergn cocuk aspirini kullaniyon kiBenim de suyum 10.6 çıktı dr az buldu genetik bir sebebi olabilir diye trambofoli testi istedi onun sonucuna göre hareket edecekler şu an bebek aspirini kullanıyorum. istersen sen de kendi dr unla görüş canım o da uygun bulursa imkanın da varsa testi yaptır istersen. bir de her gün tansiyonunu ölç dediler bana.
Benim de suyum 10.6 çıktı dr az buldu genetik bir sebebi olabilir diye trambofoli testi istedi onun sonucuna göre hareket edecekler şu an bebek aspirini kullanıyorum. istersen sen de kendi dr unla görüş canım o da uygun bulursa imkanın da varsa testi yaptır istersen. bir de her gün tansiyonunu ölç dediler bana.
Mrb kızlar.. Size bişey soracağım..Ben ayrıntılı ultrason için kendi gittiğim hastanede ayın 22 sine randevu aldım. 400 TL ücreti.. Dün akşam komşumla oturduk biraz eğitim ve araştırma hastanesinde hemşire kendisi.. Bana nie 400 tl veriorsun gel bizim hastaneye ben seni aynı gün alırım ultrasona dedi.. Aslında devlet hiç düşünmemiştim.. Sizce yeterli olurmu ordaki ayrıntılı ultason..400 tl cebime kalacak çocuğumun bir eksiğini alırım dedim.. Birde kendi dr.um dışardan gelen o ultrason raporuna bakarmı ki?
Şu an suyum az çıktığı ve sebebi bilinmediği için trombofoli testinin sonucu çıkana kadar en düşük dozda kullanacağım. pıhtı sebebiyle bebeğin gelişimi yavaşlamasın diye biraz da önlem amaçlıcanm neden hergn cocuk aspirini kullaniyon ki
Şu an suyum az çıktığı ve sebebi bilinmediği için trombofoli testinin sonucu çıkana kadar en düşük dozda kullanacağım. pıhtı sebebiyle bebeğin gelişimi yavaşlamasın diye biraz da önlem amaçlı
bana da 12-13 normal senin çok düşük değil ama ilerisi için önlem amaçlı bu testi yaptırsan iyi olur dediler.benden hiçbir test istemedi.. 8 çıktı benim normalde 10-12 olması gerekliydi dedi. herkese göre değişiyor mu anlamadım :/
rica ederim canımiyi ki yazdın ben doktorumu aramamıştım nasılsa profesör beni gördü ya ! şimdi aradım aspirin başla dedi haftaya gel göreyim seni dedi. çok sağol perik
rica ederim canım
Benim de güzel anım var.ben göreve başladığım günün aksamina doğru eşimle tanıştım. :))kısmet ikisi bir arada aynı gün hem.Böyle tarihlere bayılıyorum bizde eşimle 25 martta tanıştık kızım 25 martta doğdu eylülde evlendik bebeğimiz de inşallah eylülde doğacak :))
benimde eylülde dügünm oldu dogumum da hayirlisyla eylulde olck ama gunler ayni cikmiyoBenim de güzel anım var.ben göreve başladığım günün aksamina doğru eşimle tanıştım. :))kısmet ikisi bir arada aynı gün hem.
Şu an suyum az çıktığı ve sebebi bilinmediği için trombofoli testinin sonucu çıkana kadar en düşük dozda kullanacağım. pıhtı sebebiyle bebeğin gelişimi yavaşlamasın diye biraz da önlem amaçlı
iyi ki yazdın ben doktorumu aramamıştım nasılsa profesör beni gördü ya ! şimdi aradım aspirin başla dedi haftaya gel göreyim seni dedi. çok sağol perik
Dogimdan sonra hastanenin gogus pompasini kullandim. Cok guclu kuvvetli cekiyor. Devamli kullanan yada iste ginduz sagan kisi. Mutlaka kuvvetli makkne kullanmali. Kiralamakta iyi insan korkuuor birsey olur diye. En azindan elektrikli olsada guclu cekdni secin. Yoksa sut azaliyor gercekten. Mastit olursa manuel de kullanilanilir.Birde sut sagma makinasi knusulmus ilkinde sutum.azdi ve gunde 3 kere mama vermemi soylemisyi doktor yoksa kilosu dusuyordu birde lohusalik deprosyonu daha cok azaltti bebek ne emdi ne emmedi bilmiyordm hastane tipi makina kiraladik bizde madelanin kesinlikle tavsiye ediyorum hayat kurtarici diger pompalarin cekim guci bu hastane tipleriyle ayni deil ve gttikce sutu azaltiyor diye duydum tam olarak bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?