2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Basin sagolsun. Allah tez zamanda tekrar bebek sahibi olmayi nasip etsin . Saglikli sihatli dogurursun insallah.

Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzum acaba benim gibi yapılmayan var mı

Canım CMV testi ne? Benden de istenmedi öyle bişey. Yapılan bi testin içinde mi var yoksa başlı başlına ayrı bi test mi? Anlamadım şimdi benimde kafam karıştı

Allahım yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun

İyi akşamlar kızlar :) doktorum daha önce iki kere erkek demişti perşembe devlet hastanesine gittim rapor için ordaki doktor kız dedi cinsiyet için kesin mi faln diye brsey sormadm sasirdm sonradan biraz . Kime dediysem sen ozeldeki doktorun demedn inanma devletteki cihazların kalitesi farklı. Dediler bnde zaten muayene 1 dk sürdü sürmedi dedim durum böyle . Ama bnce 18.haftada doktor pipi görmediyse gormemistr yani dimi

Geçmiş olsun canım bende Ağustos ayında kaybetmiştim bebeğimi Rabbim şimdi tekrar nasip etti Allah inşallah tekrardan hamile kalmanı ve sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder

Canım CMV testi ne? Benden de istenmedi öyle bişey. Yapılan bi testin içinde mi var yoksa başlı başlına ayrı bi test mi? Anlamadım şimdi benimde kafam karıştı
Baktim da netten antikor testleri İgG İgM diye geciyor. Toxoplazma testi . Benim ilk gebelikte bakilmis. Bunda bakilmadi. Bundan baska birsey bakildi mi arkadasin dedigi bu mu bilmiyorum

Bizim paşalar keyiflerine düşkün olcaklar..Ağır abiler :) Sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda varsın ağır olsunlar..etraflarında dönecek ablalarına güveniyorlar bence
Kesinlikle canım benim kız şimdiden hayal kuruyor emziği düşücekmiş onu verecekmiş kardeşine kendi hiç emmedi o ayrı

Geçmiş olsun canım bende Ağustos ayında kaybetmiştim bebeğimi Rabbim şimdi tekrar nasip etti Allah inşallah tekrardan hamile kalmanı ve sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder
Üzüldüm cnm Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın . Güzel dileklerin için teşekkür ederim inş dediğin gibi olur Rabbim bana da tekrar nasip eder bu sefer saglikla kucaklarım inş

Amin cnm çok sağol
canim benim cok uzuldum basin sag olsun..bende 26 haftalikken erken dogum yaptim bebegimi kaybettim..cok sükur 6 aydan sonra hamile kaldim bi kizim oldu suan 3,5 yasinda..ve suan 23 haftalik hamileyim...insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin..rabbim büyüktür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…