- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.641
Basin sagolsun. Allah tez zamanda tekrar bebek sahibi olmayi nasip etsin . Saglikli sihatli dogurursun insallah.Bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 18 haftalık erken doğumla kaybettim çok üzgünüm aslında hiç bir şey yazmadan sadece hamilelik takvimini sonlandırmak için girmiştim .hakkınızı helal edin inş Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Cmv testi ne canimKızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzumacaba benim gibi yapılmayan var mı
Kızlar sizlere cmv testi yapılmış mıydı bana yapılmadı da bir kaç gündür inanılmaz huzursuzumacaba benim gibi yapılmayan var mı
Bebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 18 haftalık erken doğumla kaybettim çok üzgünüm aslında hiç bir şey yazmadan sadece hamilelik takvimini sonlandırmak için girmiştim .hakkınızı helal edin inş Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım bende Ağustos ayında kaybetmiştim bebeğimi Rabbim şimdi tekrar nasip etti Allah inşallah tekrardan hamile kalmanı ve sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip ederBebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 18 haftalık erken doğumla kaybettim çok üzgünüm aslında hiç bir şey yazmadan sadece hamilelik takvimini sonlandırmak için girmiştim .hakkınızı helal edin inş Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Baktim da netten antikor testleri İgG İgM diye geciyor. Toxoplazma testi . Benim ilk gebelikte bakilmis. Bunda bakilmadi. Bundan baska birsey bakildi mi arkadasin dedigi bu mu bilmiyorumCanım CMV testi ne? Benden de istenmedi öyle bişey. Yapılan bi testin içinde mi var yoksa başlı başlına ayrı bi test mi? Anlamadım şimdi benimde kafam karıştı
Kesinlikle canım benim kız şimdiden hayal kuruyor emziği düşücekmiş onu verecekmiş kardeşine kendi hiç emmedi o ayrıBizim paşalar keyiflerine düşkün olcaklar..Ağır abiler :) Sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda varsın ağır olsunlar..etraflarında dönecek ablalarına güveniyorlar bence
Saol cnm aminAllah sabır versin canım çok üzüldüm.
Sağol cnm amin Allah razı olsunsezenorhan Allah tez zamanda yeni bebek nasip etsin, geçmiş olsun sabırlıklar dilerim..
Amin inş cnm sağolCanim gecmis olsun. Allah kolaylik versin. 3uz oldugunu hatirliyorum senin. Allah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin insallah
Çok sağol canım allah razı olsun Rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucaklamayi nasip etsinCok uzuldum sabirlar diliyorum cnm Allah daha iyisini nasip etsin insallah dualarimdasin dogumumdada sana dua edicem insallah
Sağol cnm allah razı olsnÇok üzüldüm. Başın sağolsun.
Sagol cnm allah razı olsnçook gecmis olsn canm başin sagolsn
İnşallah cnm sağol allah razı olsunBasin sagolsun. Allah tez zamanda tekrar bebek sahibi olmayi nasip etsin . Saglikli sihatli dogurursun insallah.
Amin cnm çok sağolAllahım yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun
Amin cnm çok sağol
Üzüldüm cnm Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın . Güzel dileklerin için teşekkür ederim inş dediğin gibi olur Rabbim bana da tekrar nasip eder bu sefer saglikla kucaklarım inşGeçmiş olsun canım bende Ağustos ayında kaybetmiştim bebeğimi Rabbim şimdi tekrar nasip etti Allah inşallah tekrardan hamile kalmanı ve sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder
canim benim cok uzuldum basin sag olsun..bende 26 haftalikken erken dogum yaptim bebegimi kaybettim..cok sükur 6 aydan sonra hamile kaldim bi kizim oldu suan 3,5 yasinda..ve suan 23 haftalik hamileyim...insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin..rabbim büyüktür..Amin cnm çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?