- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.661
canim benim ilk kizim cok hareketli degildi..cok gec hareketlerini hissettim..ama bu kizimin hareketlerini cok erken hissettim ve cok hareketli.. benim kizim kardesi olucak diye cok seviniyor onunla konusuyor karnimi opuyor..oda anlatiyor geldiginde ona boyle yalicam diye..gecen gun ona emzi aldi..tuturdu kardesime alicam onu kirmadik kendisi secti.bakalim dogdugunda insllah onu kiskanmaz.Kesinlikle canım benim kız şimdiden hayal kuruyor emziği düşücekmiş onu verecekmiş kardeşine kendi hiç emmedi o ayrı
Canım cok sevindim gözün aydın. Bende cuma gidiyorum ayrıntılı için umarım hersey güzel sonuclanır. Buarada tetanoz asısı ıle ılgılı doktorun bırsey soyledı mı? Benımkı bırsey söylemedı ama forumdakı arkadaslar yaptırmıslar hep kafam bı karıstıAyrıntılı ultrasonumuz yaptırdık herşey yolundaymış ölçümleri falan yaptı herşey normal dedi oğlumuz alelade beh erkeğim dedi
ben 14 ten berı hıssedıyorum pıt pıt yapıyorsa o bebegın tekmesı canım sonradan ıyıce netleşiyor o zaman emın oluyorsun zatenGünaydın, ben Cumartesi hissetmeye başladım 'pıt pıt'ları. Hala barsak hareketim olmadığına inandırmaya çalışıyorum kendimi
artık olması gerekıyor zamanı gelmıs doktoruna sor yıne de seno pıt pıtlari artk bende hissetmek istiyorm 20. Haftamdym ve hic bi kıpırti olmadi ya
ben sallanan alacagım kesinlikle ve buyuk almayacagım çünkü buyuyunce tekrar alacagım o zaman karar verırırm takımda almayacagım ben takım sevmıyorum spor dursun ıstıyorum tek tek sece sece aynı tonlarda alacagımKızlar günaydın :) Haftasonu Bebek odası bakmaya gittik, fiyatlar çok yüksek 3 binden 8-9 bine kadar Bebek odası var İstanbul Modoko da. Daha ucuzunu göremedik. Aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum. Beşik illa sallanmalı mı sizce ? Büyüyen beşikler sallanmıyor ve bütün takımlar genellikle büyüyen beşikli. Ben onlardan birini beğendim ama annem illa sallansın diyor. Deneyimli anneler bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? Sallanan beşik olmazsa olmaz mı ?
benım dayanılmaz bacak agrılarım vardı özellile gecelerı uykudan uyandrıyordu kendım kalsıyum aldım eczaneden nerdeyse gectı ama tamamen degıl rahım kasılmam yok ama agrılar var tabı doktor magnezyum al dedı ben de yarın alacagımCanım bende son kontrıolde rahimde kasılma gibi ağrıların olduğunu söylemiştim..Dr..yazdı alamadım henüz..Bugün alacağım inşallah..Özellikle öksürdüğüm zaman falan feci kasılmalar oluyor
20.21 haftayı beklesen daha ıyı bebek 1 haftada cıddı sekılde gelısıyor o zaman her şey daha net görunuur dıye düşünüp ben 21 haftayı tercih ettım . 20 haftada da devlette baktırdım ama oyle ana hatlarıyla bakıldı ben de radyologa gıttım aslında ılk tercıhım perınatologdu ama tanınmıs ve övulen bır radyolog olunca baktım eşdegerde onu tercıh ettımNe zamana aldın canım ? Ben ibrahim kaleoğluna aldım 19+3 e aldım doktor dedi erken mi acaba?
ben de önunden gecerken miço magazasına baktım berbat urunler kumaşlar kötu begenmedımbu konu gerçekten tecrübe gerektiriyormuş. detayları bilmek gerekiyor. ben hata sonu lcw de baktık ürünler neredeyse mothercare e yakınlar. e bebek deki tekstili hiç sevmedim ben.
malesef bende de cıktı smear verdım bakacagız sonuca göre umarım normal doguma gercekten engel degıldıreger benimki kendiligndn düşmeseydi dr yakma işlemiyle onlari yakacakti ama kendilignden düştü
canm smear nerde verdn ben gecen devlet hastanesine gittm bizde yapilmiyo dedimalesef bende de cıktı smear verdım bakacagız sonuca göre umarım normal doguma gercekten engel degıldır
senin ki sigil mi kondilom mu ve cok mu ciktimalesef bende de cıktı smear verdım bakacagız sonuca göre umarım normal doguma gercekten engel degıldır
ben sebamed bebe yagını kullanıyorum ama arastırıken biooil yagının cok ıyı sonuc verdıgını okudumustum önceden turkiyede yokmus ama şimdi eczanelerde var 15 tl gıbı bır fıyatı vardı sanırım ya a 13herkese günaydınlar : ) kızlar çatlak kremi kullananlar var mı ? önerileriniz ya da memnun kaldığınız markalar var mı ben de almayı düşünüyorum da artık?
bence deİlk gebeligimde liriac aldim . Camasir yaglaniyor kokusu hosuma gitmedi. Kullanmayi biraktim. Bebek yagi ile dusta durulandim. İlk hamileligimde catlak yok. Bundada bebek yagi kullaniyorum. Catlaklarin ana bedeni kalsiyum eksikligi bol kalsiyum tuket. Kremlere para vermeye gerek yok. Bebe yagi zeytin yagi nemlendirici yaglar yeterli,
zaten bebegın amnıyon svısının bol olması ıcın cok su ıcılmelı ben bol bol ıcıyorum ve bebegımın suyu bolmuskızlar suyu da unutmayalım suyu az içtiğimde daha çok kabız oluyorum
ben 20 haftada devlette 21 haftada özel de radyologa yaptırdımkızlar bana ayrıntılı ultrason için 22+0 a gün verdiler öncesinde yapmıyorlarmış. Bana sacma geldi 20-22. haftalar arasında değil miydi? Sizin tarihler ne zamana? Daha önce gitmeyi düşünüyorum özel sigorta süresi bitmek üzere cünkü
Çok üzüldüm, başın sağolsunBebeklerimi rahim ağzı yetmezliğinden dolayı 18 haftalık erken doğumla kaybettim çok üzgünüm aslında hiç bir şey yazmadan sadece hamilelik takvimini sonlandırmak için girmiştim .hakkınızı helal edin inş Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Çalışanlar şaşırdı daha önce hiçbir Bebek böyle net göstermemiş Sağol canım Allah razı olsun@yusufs güzel geçmesine sevndm :) hadi hayırlı olsn kesin gorduysenız :))
Yaptırmanda sakınca yok yaptırmayadabilirsin dedı perşembe günü yaptırdım bende. Nerede yaptırıçaksınız ben gittiğim yerden memnun kaldımCanım cok sevindim gözün aydın. Bende cuma gidiyorum ayrıntılı için umarım hersey güzel sonuclanır. Buarada tetanoz asısı ıle ılgılı doktorun bırsey soyledı mı? Benımkı bırsey söylemedı ama forumdakı arkadaslar yaptırmıslar hep kafam bı karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?