2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
senin ki sigil mi kondilom mu ve cok mu cikti
ıkısı aynı sey zaten genıtal bölgede cıkan her şey onemlı ve hpv vırusu yanı kondılom sadece zararlı mı zararsız mı oemlı olan bu... benım 1 senedır sadece 1 tane ve hıc buyumedı bu umut verıcı tabı hamıleıkle beraber 2 tane mınıcık cıktı hala gözle görulmeyecek kadar kucuk aslında ben en basından berı cıddıye aldım ama hep bır sorun cıktı bakılamadı tam bakıldı bu defa hamıleık cıktı derken ılk 3 ay beklemek lazım dıye bır de onu bekledım önce sıgortam falan yoktu vs vs bır suru şey cıkınca bırde buyumeyıce ben bıraz rahatladım tabı yavastan aldım ama sonucta kondılom oldugunu öğrendım şimdi xanımı sıkan tek şey normal dogum olamayacak yaızyor ınterettte ama kendı doktorum henuz smera aldı bakalım ne dıyecek 15 gune sonuc cıkacak ben 2 yıl once smear verdım ve temız cıkmıstı ondan sonra cıktı bende

Hanımlar salgın varmış dikkat edin. Güne kusma ve ishalle başladım, kusma devam edince doktorumu aradım, salgın var hastaneye gel dedi, 3 tane serum takıldı, tahliller temiz çıktı eve geldik, daha iyiyim çok şükür.

Aaa gecmıs olsun canım ne salgınıymıs bu nasıl bulasıyormus

Arkadaslar merhaba. Sayfayi surekli takip ediyorum. Yazmak ilk defa kismet oldu. 20 haftalik gebeyim. Ic camasirim bazen cok islak oluyor. Bi kere dr a soylemistim dr normal dedi. Hatta ultrasonda suyuma falan da dikkat etti normal dedi. Ozaman 14 haftalikti. Sanki uzun sure ayakta kaldigim zaman akinti yogunlasiyor gibi. Sizlerde boyle kokusuz su gibi akinti oluyormu

Aaa gecmıs olsun canım ne salgınıymıs bu nasıl bulasıyormus
Sağol canım, Sudan dolayı sanırım sebebini söylemedi. Yarın kontrolüm var, daha net açıklama yapar, ben gittiğimde nöbetçi doktor ilgilendi, hamile olduğum için kendi başına birşey yapamadı, doktorumu arıyordu sürekli.

İnşallah kıskanmaz canım benim kide sürekli onu alalım bunu alalım diyo 3 yaşında daha :) senin kız kaç yaşında

çokçok geçmiş olsun. kusmaların vardı zaten diye hatırlıyorum böyle iyice halsiZ kalmıssındır kendine dikkat et

Selam arkadaşlar bu rahim kasılması neden olurmuş ayrıntılı ultrason da doktor söyledi bende sormadım neden ileri geliyor diye ama

Selam arkadaşlar bu rahim kasılması neden olurmuş ayrıntılı ultrason da doktor söyledi bende sormadım neden ileri geliyor diye ama
Merhaba kizlar ben 2017 Şubat annesiyim sizin gibi 2 çocuğumda buradaki gruptan çok güzel arkadasliklarimiz oldu darısı başınıza. Hamilelik dönemini yeni atlattigimiz için elimde kullanmadıgım lierac 200 ml ve 100 ml krem var. Lansing göğüs ucu kremi var. Hepsini eczaneden almıştım. Bir de 2 yada 3 kere giylmis ebru maternaty kıyafetimi var. Makul fiyatlara vermeyi düşünüyorum. 2 çocukla forumu takip edemeyeceğim için isteyen arkadaşlar özelden yazabilir. Kolay gelsin hamilelik çok güzel bir dönem tadını çıkarın

benimde genelde oluyo canm cok fazla yürüdgmde falan hic dr sorma geregi duymadm su gibi akinti şeklinde geliyo kotu bsy olacagini sanmiym

Konu açarsanız ihtiyacı olanlar görür. Forumdan ikinci el almak isteyenler, 2. el bölümündeki konuları takip ediyorlar.

Canim kokusuz akintiysa normal . İlk gebeligimde bendede cok olurdu. Bu gebeligimde az oluyor.

ben de önunden gecerken miço magazasına baktım berbat urunler kumaşlar kötu begenmedım
Lcw pamuklu urunleri genelde guzel. E bebekten battaniye disinda bende kiyafet almadim. Kotonda guzel pamuklu uygun fiyati ilk aylar fiyati makil olanlari tercih ediyorum. Hizli kilo aliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…