- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.701
Sağol canımGecmis olsun canim
Selam arkadaşlar bu rahim kasılması neden olurmuş ayrıntılı ultrason da doktor söyledi bende sormadım neden ileri geliyor diye ama
Geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et bol sirkeli suda bekletHanımlar salgın varmış dikkat edin. Güne kusma ve ishalle başladım, kusma devam edince doktorumu aradım, salgın var hastaneye gel dedi, 3 tane serum takıldı, tahliller temiz çıktı eve geldik, daha iyiyim çok şükür.
Sağol canım, özellikle salata malzemelerini bekletiyordum. Bir yandan iyi de oldu aslında, dünden beri mide yanmam yok, serum iyi geldi herhalde. İnşallah başlamaz yineGeçmiş olsun canım yediklerine dikkat et bol sirkeli suda beklet
Serumlar şifa olmuştur inşallahta geri gelmez. Bende dikkat ediyim ya ben sirke kokusuna dayanamadığım için sadece yıkıyordumSağol canım, özellikle salata malzemelerini bekletiyordum. Bir yandan iyi de oldu aslında, dünden beri mide yanmam yok, serum iyi geldi herhalde. İnşallah başlamaz yine
Kızlar 19 haftalikken doktor kiza benzetti 20 haftalik başka bir doktora gittim erkek dedi ama bana kiz gibi geliyor bütün belirtileri de kiza dair...kafam çok yorgun
Hiç etkisi kalmıyor, sonradan kokusunu almıyorsun merak etme, sadece suya dökerken kokusu geliyor, ağzını burnunu kapat rahatsız oluyorsan.Serumlar şifa olmuştur inşallahta geri gelmez. Bende dikkat ediyim ya ben sirke kokusuna dayanamadığım için sadece yıkıyordum
Doktoru tanıman, onun seni tanıması için falan bu kontrolünden itibaren git istersen. Ne kadar erken başlarsa, o kadar hakim olur. Hem belki bunu daha çok seversin.Şu an kı gittiğim hastane doğum yapmayı düşündüğüm hastane degıl doktorumu çok seviyorum ama sadece mesai saati içinde doğum yaptırıyor. Bende tavsıye ile başka hastaneye gidicem 30. Haftadan sonra Oray'a gitmeye başlasam yeterli olur mu acaba
amin canim..seninle ayni gidiyoruz..bizde bugun 23+1 gun olduk..benim kizim baya hareketlidir..Gunaydin kizlar :) hayirlisiyla bugn 23.haftama girdm gittikce büyuyo bebişler inşallh sorunsz bi sekilde boyle devam ederz allah hepimz yardmcisi olsn
Ben de de bu illetten hamilelikte çıktı hamile kalmadan 1 ay önce smearim temizdi ilk kes böyle bir durum yaşıyorum 2-3 haftaya doktoruma göstericem sence tekrar smear alır mi ?ıkısı aynı sey zaten genıtal bölgede cıkan her şey onemlı ve hpv vırusu yanı kondılom sadece zararlı mı zararsız mı oemlı olan bu... benım 1 senedır sadece 1 tane ve hıc buyumedı bu umut verıcı tabı hamıleıkle beraber 2 tane mınıcık cıktı hala gözle görulmeyecek kadar kucuk aslında ben en basından berı cıddıye aldım ama hep bır sorun cıktı bakılamadı tam bakıldı bu defa hamıleık cıktı derken ılk 3 ay beklemek lazım dıye bır de onu bekledım önce sıgortam falan yoktu vs vs bır suru şey cıkınca bırde buyumeyıce ben bıraz rahatladım tabı yavastan aldım ama sonucta kondılom oldugunu öğrendım şimdi xanımı sıkan tek şey normal dogum olamayacak yaızyor ınterettte ama kendı doktorum henuz smera aldı bakalım ne dıyecek 15 gune sonuc cıkacak ben 2 yıl once smear verdım ve temız cıkmıstı ondan sonra cıktı bende
Arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım :) bilgi havuzuna katkı yapmak ve bilgilerinizden faydalanmak isterim.
İstanbul Ümraniye'deki Hisar Hastanesinde doğum yapan veya şuan giden var mı aranızda ?
maşallh ya benimkide çok hareketli her gecen gun daha net hissediyomamin canim..seninle ayni gidiyoruz..bizde bugun 23+1 gun olduk..benim kizim baya hareketlidir..
gecmis olsn canm bence tekrar alirlar ama benim dr ne kadar gecsede o virus sizde kaliyo demişti bende hamileligimn başinda cikti ama sonra kendiligndn düştuBen de de bu illetten hamilelikte çıktı hamile kalmadan 1 ay önce smearim temizdi ilk kes böyle bir durum yaşıyorum 2-3 haftaya doktoruma göstericem sence tekrar smear alır mi ?
Olur canim niye olmadin. Benim ilk gebeligimde drum ayrildi baska hastaneye gitti. Hastane degistirmek istemedigim icin Gebeligin 5 yada 6. Ayindan sonra baska dr takip etti. Cokda memnun kaldim. 30. Haftayi bekleme bence erken gecersen daha iyi.Şu an kı gittiğim hastane doğum yapmayı düşündüğüm hastane degıl doktorumu çok seviyorum ama sadece mesai saati içinde doğum yaptırıyor. Bende tavsıye ile başka hastaneye gidicem 30. Haftadan sonra Oray'a gitmeye başlasam yeterli olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?