2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Pacali citcitli badyler var. 0-3 ay aradi goremedim. Sonraki aylar var. Kisin iyi. Yazinda iyi oluyor. Sort giydirsenizde giydirmesenizde beli sicak tutuyor.

Geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et bol sirkeli suda beklet

Sağol canım, özellikle salata malzemelerini bekletiyordum. Bir yandan iyi de oldu aslında, dünden beri mide yanmam yok, serum iyi geldi herhalde. İnşallah başlamaz yine
Serumlar şifa olmuştur inşallahta geri gelmez. Bende dikkat ediyim ya ben sirke kokusuna dayanamadığım için sadece yıkıyordum

Şu an kı gittiğim hastane doğum yapmayı düşündüğüm hastane degıl doktorumu çok seviyorum ama sadece mesai saati içinde doğum yaptırıyor. Bende tavsıye ile başka hastaneye gidicem 30. Haftadan sonra Oray'a gitmeye başlasam yeterli olur mu acaba

Serumlar şifa olmuştur inşallahta geri gelmez. Bende dikkat ediyim ya ben sirke kokusuna dayanamadığım için sadece yıkıyordum
Hiç etkisi kalmıyor, sonradan kokusunu almıyorsun merak etme, sadece suya dökerken kokusu geliyor, ağzını burnunu kapat rahatsız oluyorsan.

Doktoru tanıman, onun seni tanıması için falan bu kontrolünden itibaren git istersen. Ne kadar erken başlarsa, o kadar hakim olur. Hem belki bunu daha çok seversin.

Ben de de bu illetten hamilelikte çıktı hamile kalmadan 1 ay önce smearim temizdi ilk kes böyle bir durum yaşıyorum 2-3 haftaya doktoruma göstericem sence tekrar smear alır mi ?

Ben de de bu illetten hamilelikte çıktı hamile kalmadan 1 ay önce smearim temizdi ilk kes böyle bir durum yaşıyorum 2-3 haftaya doktoruma göstericem sence tekrar smear alır mi ?
gecmis olsn canm bence tekrar alirlar ama benim dr ne kadar gecsede o virus sizde kaliyo demişti bende hamileligimn başinda cikti ama sonra kendiligndn düştu

Olur canim niye olmadin. Benim ilk gebeligimde drum ayrildi baska hastaneye gitti. Hastane degistirmek istemedigim icin Gebeligin 5 yada 6. Ayindan sonra baska dr takip etti. Cokda memnun kaldim. 30. Haftayi bekleme bence erken gecersen daha iyi.

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizinde gögsünüzden sıvı geldi mi? Dün benden geldi korktum bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…