- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.721
Sağol canım, geçti artık iyi hissediyorum çok şükürMerhaba kızlar hepimize sağlıklı keyifli haftalar
pinkstrap geçmiş olsun.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
burda bi arkadaşın gelmişti sanırım bu haftalarda olabiliyor süt gelmesi gibiMerhaba kızlar hepimize sağlıklı keyifli haftalar
pinkstrap geçmiş olsun.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sirkeye hiç katlanamıyorum ya ama alışmak lazım. Bu cuma şu ah devam ettiğime randevum var Bi dahakinde artık doğumu düşündüğüm doktora başlıyımDoktoru tanıman, onun seni tanıması için falan bu kontrolünden itibaren git istersen. Ne kadar erken başlarsa, o kadar hakim olur. Hem belki bunu daha çok seversin.
Benimde oluyor hatta bir kere geçen hafta o kadar ıslaklık oldu ki birden geldi , suyum geldi diye nasıl panikle doktora koştum . Doktor baktı alttan bir alet ile normal dedi . Akıntı çok oluyor bende de normalmiş galiba kötü kokulu ve koyu renkli değilseArkadaslar merhaba. Sayfayi surekli takip ediyorum. Yazmak ilk defa kismet oldu. 20 haftalik gebeyim. Ic camasirim bazen cok islak oluyor. Bi kere dr a soylemistim dr normal dedi. Hatta ultrasonda suyuma falan da dikkat etti normal dedi. Ozaman 14 haftalikti. Sanki uzun sure ayakta kaldigim zaman akinti yogunlasiyor gibi. Sizlerde boyle kokusuz su gibi akinti oluyormu
Bu zaten şu an kı 4. Dr 4 doktorda alnı hastane grubunda medipolü biliyorsanız ilkinden hamıle kaldığım doktorun farklı yüzünü görünce başka bir dr geçtim çok bilgili ilgili Bi doktordu ama hastanede sıkıntı yaşadık şu an kı gittiğim iyi herşeyiyle ama mesai saati içinde doğum olayı şimdiden geriyor insanı bu yeni başlayacağıma da iki bebeğini orada doğum yapmış birinin tavsiye ile gidicem bu hafta kı kontrolümü atlatıp yeniye başlamak en iyisi şanırım belki bana negatıf gelicek tekrardan doktor arayışına girince vaktim olsunOlur canim niye olmadin. Benim ilk gebeligimde drum ayrildi baska hastaneye gitti. Hastane degistirmek istemedigim icin Gebeligin 5 yada 6. Ayindan sonra baska dr takip etti. Cokda memnun kaldim. 30. Haftayi bekleme bence erken gecersen daha iyi.
Merhaba canım. Bana çok yakın ama muayene ücreti 225₺. Her ay okadar para veremem. SSK anlaşması da yokArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım :) bilgi havuzuna katkı yapmak ve bilgilerinizden faydalanmak isterim.
İstanbul Ümraniye'deki Hisar Hastanesinde doğum yapan veya şuan giden var mı aranızda ?
Ben de kurumun anlaşması olması sayesinde gidiyorum yoksa o kadar para verilmez ayrıca doğum fiyatları da yüksek. Sen şuan nereye gidiyorsun Mavikelebek ?Merhaba canım. Bana çok yakın ama muayene ücreti 225₺. Her ay okadar para veremem. SSK anlaşması da yok
aaa hiç benden gelmedi öyle bir şey. doktorunuza danıştınız mı? neden olurmuş?Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizinde gögsünüzden sıvı geldi mi? Dün benden geldi korktum bi anda
450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zamanBizimde bugün randevumuz vardı..Kızımın öğretmeni yokmuş bugün onunla beraber gittik..280 gr 19 cm dedi bana kilosu haftasına göre sanki biraz düşük gibi geldi ama dr.umuz herşey normal sıkıntı yok dedi Cinsiyete tekrar baktı kesin erkek dedi.. Ayrıntılı ultrasonla beraber iki hafta sonra kontrole gideceğiz inşallah
Kızlar kontrolden geldim, Bebek tontiş olmuş suyu biraz fazla dedi, yürüyüş yap 1 saat, günde 2,5 lt su iç dedi. Suyun fazla olması şekeri tetiklermiş onun dışında bir sorunumuz yok herşey yolunda çok şükür. Aşıyı da bugün yaptırdım.
Bizimde bugün randevumuz vardı..Kızımın öğretmeni yokmuş bugün onunla beraber gittik..280 gr 19 cm dedi bana kilosu haftasına göre sanki biraz düşük gibi geldi ama dr.umuz herşey normal sıkıntı yok dedi Cinsiyete tekrar baktı kesin erkek dedi.. Ayrıntılı ultrasonla beraber iki hafta sonra kontrole gideceğiz inşallah
450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zaman
Maşallahoyy maşallahbenimki 405 ti :)
Ay sağol cnm allah razı olsun bana da moral oldun inş Rabbim bana da nasip eder sağlıkla hamile kalıp bebeklerimi kucaklamayıcanim benim cok uzuldum basin sag olsun..bende 26 haftalikken erken dogum yaptim bebegimi kaybettim..cok sükur 6 aydan sonra hamile kaldim bi kizim oldu suan 3,5 yasinda..ve suan 23 haftalik hamileyim...insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin..rabbim büyüktür..
Evet cnm bende öyle diyorum rabbimden şer gelmez . Rabbim hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin bana da herkese deÇok üzüldüm, başın sağolsunAllahım her şeyin iyisini bilir. İnşallah sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?