- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.741
Doğumu burda mı olacaksın peki?Ben de kurumun anlaşması olması sayesinde gidiyorum yoksa o kadar para verilmez ayrıca doğum fiyatları da yüksek. Sen şuan nereye gidiyorsun Mavikelebek ?
Şimdiki kilo ü önemli değil ama sonucta önemli olan 30. Haftadan sonraki kiloBizimde bugün randevumuz vardı..Kızımın öğretmeni yokmuş bugün onunla beraber gittik..280 gr 19 cm dedi bana kilosu haftasına göre sanki biraz düşük gibi geldi ama dr.umuz herşey normal sıkıntı yok dedi Cinsiyete tekrar baktı kesin erkek dedi.. Ayrıntılı ultrasonla beraber iki hafta sonra kontrole gideceğiz inşallah
Canım ne güzel bebeğini gördün için rahat etmiştir. Havalar iyice ısınsa aksamları yürürüz de hala soğukKızlar kontrolden geldim, Bebek tontiş olmuş suyu biraz fazla dedi, yürüyüş yap 1 saat, günde 2,5 lt su iç dedi. Suyun fazla olması şekeri tetiklermiş onun dışında bir sorunumuz yok herşey yolunda çok şükür. Aşıyı da bugün yaptırdım.
Canım benım de gıttıgım doktor ıcıme bı turlu sınmıyordu gecen aya kadar hep aynı doktora gıttım tum testlerı bırlıkte yaptık ama ıcıme sınmedı bıseyler eksıktı. Ikı hafta önce dogum planladıgımda gorustugum onceden tanıdıgım doktorum vardı ona gıttım cıktıgımde ıcım okadar rahattı kı ıyıkı daha gecıkmeden gelmısız dedım artık doguma kadar ayrılmayı dusunmuyorum. Hatta sımdıkı hastane ılkıne gore pahalı olmasına ragmen doktora okadar guvenıyorumkı gerekırse fazla para oderım ama ıcım rahat gıderım doguma dıyorum. Aklında soru ısaretı varsa sımdıden yenı doktoruna gıtmeye basla kendını tamamen guvende hıssedene kadar denemek lazım benceSirkeye hiç katlanamıyorum ya ama alışmak lazım. Bu cuma şu ah devam ettiğime randevum var Bi dahakinde artık doğumu düşündüğüm doktora başlıyım
Canım ne güzel bebeğini gördün için rahat etmiştir. Havalar iyice ısınsa aksamları yürürüz de hala soğukbebiş kac kilo suan? Bir de ası tetanoz mu yaptırdın? 3gun agrım oldu yazanlar olmustu sen ne durumdasın
450 gr olmuş canım. Evet tetenoz aşısı, çok şükür şuan ağrı falan yok, hissetmiyorum henüz sadece kolunu kaldırma birşeye uzanma dedi. Ağrı olursa söylerim, Senin aşıya ne kadar var?Canım ne güzel bebeğini gördün için rahat etmiştir. Havalar iyice ısınsa aksamları yürürüz de hala soğukbebiş kac kilo suan? Bir de ası tetanoz mu yaptırdın? 3gun agrım oldu yazanlar olmustu sen ne durumdasın
Benım hamıle oldugumu ogrendıgımden berı o beyaz akıntıdan var doktorum normal oldugunu soyledı camasırını sık sık degıstır sorun olmaz dedı sımdıye kadar boyle ıdare ettım. Arada bısy odu sanıp tuvalete kosarak gıttıgım bıle oluyor kan ve koku gelmedıkce korkma canımArkadaslar merhaba. Sayfayi surekli takip ediyorum. Yazmak ilk defa kismet oldu. 20 haftalik gebeyim. Ic camasirim bazen cok islak oluyor. Bi kere dr a soylemistim dr normal dedi. Hatta ultrasonda suyuma falan da dikkat etti normal dedi. Ozaman 14 haftalikti. Sanki uzun sure ayakta kaldigim zaman akinti yogunlasiyor gibi. Sizlerde boyle kokusuz su gibi akinti oluyormu
Yaa masallah nekadar büyümüş450 gr olmuş canım. Çok şükür şuan ağrı falan Yok hissetmiyorum henüz sadece kolunu kaldırma birşeye uzanma dedi. Ağrı olursa söylerim, Senin aşıya ne kadar var?
bende bugün tetenoz aşımı oldum bende de ağrı falan yok umarım olmaz bundan sonra da450 gr olmuş canım. Evet tetenoz aşısı, çok şükür şuan ağrı falan yok, hissetmiyorum henüz sadece kolunu kaldırma birşeye uzanma dedi. Ağrı olursa söylerim, Senin aşıya ne kadar var?
Aynen hızlı büyüdü yavaşlatacakmışız :) Aşıyla kontrol aynı güne denk geldi, doktor sordu zaten aşı için aradılar mı diye, çıkınca gidip yaptırcam dedim tamam dedi.Yaa masallah nekadar büyümüşBenımkı enson öncekı haftasonu gıttıgımde 250gr idi bu cuma ayrıntılı ultrason ıcın randevumuz var ıste bakalım nekadarlık olduk sımdı cok merak edıyorum. Aşı konusunu acıkcası doktorumla hıc konusmadık gıttıgımde cuma gunu doktorum da ayrıntılıda olucak orada sorucam. Aynı zamanda hamıleler ıcın en uygun dıs macunu nedır onu sorucam, bır arkadasıma kendı doktoru parfum ve deodorantı yasaklamıs. Bırtek yves roches kullanabılırsın fln demıs onları da sorucam tavuk yasak demıs aslı varmı dıye sorucam sorularımı hazırlıyorum kalıma geldıkce
İnşallah olmaz canım, ben de unutuyorum aşı yapıldığını birşey yok 3 saat oldu daha gerçi. Geçen ay arkadaş yaptırmıştı onda da ağrı şişlik falan olmamış. Sende kolunu dolaba falan uzatma onlar yapar dedi, üstüne de yatmamaya çalış. Şişerse buz koy demişti birde.bende bugün tetenoz aşımı oldum bende de ağrı falan yok umarım olmaz bundan sonra da
Kötü olmuş yaKizlar ben cuma gunu tetenoz aşisi oldm kolumda ki agriyi anlatamam 2 gun sürdü ama bana bir hafta gibi geldi
ben öğlen 12 de yaptırdım dikkat etmeye çalışıyorum bakalım 1 ay sonra 2. Doz için çağırdı 8 hazirandaİnşallah olmaz canım, ben de unutuyorum aşı yapıldığını birşey yok 3 saat oldu daha gerçi. Geçen ay arkadaş yaptırmıştı onda da ağrı şişlik falan olmamış. Sende kolunu dolaba falan uzatma onlar yapar dedi, üstüne de yatmamaya çalış. Şişerse buz koy demişti birde.
Canım merhaba yeni gördüm cok ama çok geçmiş olsun. Basın sağolsun. rabbim bebeklerinin kardeşlerini sana sağlıcakla nasip etsin ınş... Eminim çok zordur rabbim sabır versin güç kuvvet versin... Küçük bir hatırlatma yapacağım. Ceyda duvencinin anne tv kanalında rahim ağzı yetmezliğiyle alakalı çok güzel bilgiler var. Kendisi de ilk çocuğunu bu yüzden erken doğurmak zorunda kalmış. Baya iyi bir prof tan gerekli her bilgiyi veriyorlar. Haberin yoksa haber vermek istedim..selam ileEvet cnm bende öyle diyorum rabbimden şer gelmez . Rabbim hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin bana da herkese de
Hangi hastaneden hangisine geçtin Can'ım içe sinmesi çok önemli yaCanım benım de gıttıgım doktor ıcıme bı turlu sınmıyordu gecen aya kadar hep aynı doktora gıttım tum testlerı bırlıkte yaptık ama ıcıme sınmedı bıseyler eksıktı. Ikı hafta önce dogum planladıgımda gorustugum onceden tanıdıgım doktorum vardı ona gıttım cıktıgımde ıcım okadar rahattı kı ıyıkı daha gecıkmeden gelmısız dedım artık doguma kadar ayrılmayı dusunmuyorum. Hatta sımdıkı hastane ılkıne gore pahalı olmasına ragmen doktora okadar guvenıyorumkı gerekırse fazla para oderım ama ıcım rahat gıderım doguma dıyorum. Aklında soru ısaretı varsa sımdıden yenı doktoruna gıtmeye basla kendını tamamen guvende hıssedene kadar denemek lazım bence
Aynen hızlı büyüdü yavaşlatacakmışız :) Aşıyla kontrol aynı güne denk geldi, doktor sordu zaten aşı için aradılar mı diye, çıkınca gidip yaptırcam dedim tamam dedi.
Sağlık ocağı falan Demir kullan diyordu ama benim doktor vermiyor diye kullanmadım, Dünkü tahlil sonucuma baktık kan değerlerim hamileliğin başıyla aynıydı, hemşire değere bakınca Demir mi kullandın diye sordu :)
Tavuklar artık hormon, doğal bulamıyoruz diye belki doktoru öyle demiştir. Benim doktorda Marmara balığı yeme demişti mesela, sadece Karadeniz balığı alıyoruz. Parfüm vs yasak evet.
buyutmek için okadar ugrasıyoruz neden yavaslatalım Tavuk zaten bende tanıdık kasap var ama guvenmıyorum yemiyorum. Deodorant kullanmadan yapamıyorum belki iyice bitkisel bişy tavsiye ederse doktorum rahatlarım. Parfum de kıyafetlerime sıkıyorum oncekı doktorum da hıc bahsetmemişti bugune kadar boylenzaman gecti. Simdiki doktoruma herseyi soruyorum bakalım neler diyecekAynen hızlı büyüdü yavaşlatacakmışız :) Aşıyla kontrol aynı güne denk geldi, doktor sordu zaten aşı için aradılar mı diye, çıkınca gidip yaptırcam dedim tamam dedi.
Sağlık ocağı falan Demir kullan diyordu ama benim doktor vermiyor diye kullanmadım, Dünkü tahlil sonucuma baktık kan değerlerim hamileliğin başıyla aynıydı, hemşire değere bakınca Demir mi kullandın diye sordu :)
Tavuklar artık hormon, doğal bulamıyoruz diye belki doktoru öyle demiştir. Benim doktorda Marmara balığı yeme demişti mesela, sadece Karadeniz balığı alıyoruz. Parfüm vs yasak evet.
Ya hayatımıZdaki en önemli birkac sürecten birini geciriyoruz ve içten birine güvenmemiz gerekiyor suan. İst/ bahcelievlerde oturuyorum ben. Bu aya kadar evime takın diye bi arkadasımın dogum doktoru diye medical park bahcelievlere gidiyordum emine hn diye bir doktora ama içine sinmedi resmen parayla rezillik yasadık. Sonra benım önceden tanıdıgım hatta gebeliği planladıgımız doktoruma dondum ıste buay. Acıbadem atakent e gidiyorum şimdi. Doktorum da cok iyi sadece evime biraz uzak 20dk sürer arabayla ama katlanıcaz artık. Bir de acıbadem daha pahalı dogumda fiyatlar normal ise 6bın sezeryan 7bın epidural sezeryan 7bucukmus. Medical parkda normal 4bın sezeryan 5bın gibi fiyatlar da farkediyorHangi hastaneden hangisine geçtin Can'ım içe sinmesi çok önemli ya
Beni de 1 ay sonra çağırdı ama Çarşamba taşınıyoruz değiştircem sağlık ocağını gideceğim yerde yaparlar artık.ben öğlen 12 de yaptırdım dikkat etmeye çalışıyorum bakalım 1 ay sonra 2. Doz için çağırdı 8 haziranda
Daha dün oldu şimdi yok Cumartesi randevum var ozaman sorucam anneme söyledim normal dedi sıkma daha fazla gelmesin erken doğum nedeni dediBen de kurumun anlaşması olması sayesinde gidiyorum yoksa o kadar para verilmez ayrıca doğum fiyatları da yüksek. Sen şuan nereye gidiyorsun Mavikelebek ?
Limon demişlerdi sanırım koltuk altı için. Diş macununu sorarsan söyler misin? Çocuklar için olanlar var onlardan mı alsak kibuyutmek için okadar ugrasıyoruz neden yavaslatalım Tavuk zaten bende tanıdık kasap var ama guvenmıyorum yemiyorum. Deodorant kullanmadan yapamıyorum belki iyice bitkisel bişy tavsiye ederse doktorum rahatlarım. Parfum de kıyafetlerime sıkıyorum oncekı doktorum da hıc bahsetmemişti bugune kadar boylenzaman gecti. Simdiki doktoruma herseyi soruyorum bakalım neler diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?