- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.761
Olur canım tabıkı cuma cıkınca yaZarım. Lımon surmek temızlık gıbı gelmıo bana daha cok kasınıyorumLimon demişlerdi sanırım koltuk altı için. Diş macununu sorarsan söyler misin? Çocuklar için olanlar var onlardan mı alsak ki
aaa hiç benden gelmedi öyle bir şey. doktorunuza danıştınız mı? neden olurmuş?
Belki bitkisel olanları vardır bi bak istersen.Olur canım tabıkı cuma cıkınca yaZarım. Lımon surmek temızlık gıbı gelmıo bana daha cok kasınıyorum
Valla ben YvesRocher parfüm kullanıyorum.Tenime de sıkıyorum.Çalıştığım için gün boyu limonla duramam çünkü.Ne kadar zararı var bilmiyorum. Açıkcası sakınan göze çöp batar anlayışındayım. Tavuğa gelince evet ben de sık yemiyorum ama yumurtayı neredeyse her gün yiyorum. Bilemedim şimdi. Balık zaten yiyemiyorum. Hala kokuyor.Aynen hızlı büyüdü yavaşlatacakmışız :) Aşıyla kontrol aynı güne denk geldi, doktor sordu zaten aşı için aradılar mı diye, çıkınca gidip yaptırcam dedim tamam dedi.
Sağlık ocağı falan Demir kullan diyordu ama benim doktor vermiyor diye kullanmadım, Dünkü tahlil sonucuma baktık kan değerlerim hamileliğin başıyla aynıydı, hemşire değere bakınca Demir mi kullandın diye sordu :)
Tavuklar artık hormon, doğal bulamıyoruz diye belki doktoru öyle demiştir. Benim doktorda Marmara balığı yeme demişti mesela, sadece Karadeniz balığı alıyoruz. Parfüm vs yasak evet.
İçe sinmesi çok önemli ya bendi geçin hafta Bahçelievler'e baktım eşimlerin %50 anlaşması var bana %50 si bişe çok geldi. Yaklaşık 20 hastane daha var ama çoğu uzak medipol aklımdaydı ama ordada doğduğu yer bağcılar yazcak diye eşim istemiyorYa hayatımıZdaki en önemli birkac sürecten birini geciriyoruz ve içten birine güvenmemiz gerekiyor suan. İst/ bahcelievlerde oturuyorum ben. Bu aya kadar evime takın diye bi arkadasımın dogum doktoru diye medical park bahcelievlere gidiyordum emine hn diye bir doktora ama içine sinmedi resmen parayla rezillik yasadık. Sonra benım önceden tanıdıgım hatta gebeliği planladıgımız doktoruma dondum ıste buay. Acıbadem atakent e gidiyorum şimdi. Doktorum da cok iyi sadece evime biraz uzak 20dk sürer arabayla ama katlanıcaz artık. Bir de acıbadem daha pahalı dogumda fiyatlar normal ise 6bın sezeryan 7bın epidural sezeryan 7bucukmus. Medical parkda normal 4bın sezeryan 5bın gibi fiyatlar da farkediyor
Gözün aydın canım benim bende özledim bebişimi tam çok hareket etmediği için çok merak ediyorum bizimde cumartesi randevumuz bizde inşallah hayırlı haberlerle dönerizBizimde bugün randevumuz vardı..Kızımın öğretmeni yokmuş bugün onunla beraber gittik..280 gr 19 cm dedi bana kilosu haftasına göre sanki biraz düşük gibi geldi ama dr.umuz herşey normal sıkıntı yok dedi Cinsiyete tekrar baktı kesin erkek dedi.. Ayrıntılı ultrasonla beraber iki hafta sonra kontrole gideceğiz inşallah
oyy maşallahbenimki 405 ti :)
Gunaydın canım , bayagıdır gırmıyordum yazıları okuyordum basın saolasun ınankı ne dıyecegımı bılmıyorum ,ama uzulme Rabbım tez zamanda hayırlısını nasıp etsın ınsallah ....Evet cnm bende öyle diyorum rabbimden şer gelmez . Rabbim hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin bana da herkese de
Doktorun özellikle uzak dur dediği şeyler haricinde birşey yapmıyorum bende, 2 gün önce mesela evde oturduğum dikkat ettiğim yerde salgın varmış ona yakalandım. Olacak olanı her türlü alacağıma inanıyorum yoksa. Çalışmayanlar için terledim muhabbeti olmuyor duş işimi görür, çalışanlar için daha zor.Valla ben YvesRocher parfüm kullanıyorum.Tenime de sıkıyorum.Çalıştığım için gün boyu limonla duramam çünkü.Ne kadar zararı var bilmiyorum. Açıkcası sakınan göze çöp batar anlayışındayım. Tavuğa gelince evet ben de sık yemiyorum ama yumurtayı neredeyse her gün yiyorum. Bilemedim şimdi. Balık zaten yiyemiyorum. Hala kokuyor.
Şimdi Hisar'da İrem Hanım a gidiyorum kendisinden memnunum. Bir aksilik çıkmazsa eve yakın olması ve doktoru sevmiş olmam nedeniyle burada yapmayı düşünüyorum. ctsi kontrol var gittiğimde normal doğum olursa her saatte doğuma giriyor mu onu netleştirmem gerek. Ne kadar önemi var bilemiyorum ama süreci takip eden doktorun doğumda olması taraftarıyım.Doğumu burda mı olacaksın peki?
Ben şimdi özel Göztepe'ye gidiyorum muayenesi 175₺. Ama doğumu burda yapmam belki , sezeryan toplam 8bin civarı tutuyormuş. Muhtemelen 28.haftadan sonra medivia Serpil özene giderim. Ondan da memnun olan çokmuş. Muayene 65₺, geçen seneki Doğum fiyatı 3bin miş. Sezaryen fiyatı bu da.
Hareketi aşağıda hissediyorum ama bel kalça ağrısı henüz yok seninki normal, yalnız bende 6. Ay başlar dedikleri vajina ağrısı başladı kemikler ağrıyor daha doğrusu.gunaydin guzel anneler...bebegin kilosundan bahsetmissiniz..biz 22 haftalikken bebegimizin kilosu 505 gr ayrintili ultrasyonu yaptik cok sukur her sey yolundadir..ben tekmeleri cok asagida hissediyorum doktorum dedi ayaklari suan ordadir dedi.. kizlar ben bel ve kalca agrilarini cok cekiyorum..bazen yuruyemiyorum..sizde oylemisiniz..
canm eşinin istemedigi bagcilardaki medipol mu?İçe sinmesi çok önemli ya bendi geçin hafta Bahçelievler'e baktım eşimlerin %50 anlaşması var bana %50 si bişe çok geldi. Yaklaşık 20 hastane daha var ama çoğu uzak medipol aklımdaydı ama ordada doğduğu yer bağcılar yazcak diye eşim istemiyor
günaydn canm bende de hep oluyo bel ve kalça agrilarigunaydin guzel anneler...bebegin kilosundan bahsetmissiniz..biz 22 haftalikken bebegimizin kilosu 505 gr ayrintili ultrasyonu yaptik cok sukur her sey yolundadir..ben tekmeleri cok asagida hissediyorum doktorum dedi ayaklari suan ordadir dedi.. kizlar ben bel ve kalca agrilarini cok cekiyorum..bazen yuruyemiyorum..sizde oylemisiniz..
Maşallah bizimde çimartesi yapıldı 22 hafta 420 gram çıkınca usg esnasında bile tekme attı sıpa oğlum bende aşağıda hissediyorum demekki aşağıda. Benim normalde romatizma var sedefli birde kalçamda kireçlenme var kireçlenme günlak hayatımı maaf edıyordu zaten sürekli orası takılıp ağrı yapiyordu adım atamıyordum doktorum hamilelikte rahat edeceğimi Ağrımın olmayacağını söyledi fakat hiçte öyle değil ben kalçamın Ağrı'sından saatlerce ağlıyorum yürüyemiyorum ve eşim odadan odaya kucağında taşıdığı oluyorgunaydin guzel anneler...bebegin kilosundan bahsetmissiniz..biz 22 haftalikken bebegimizin kilosu 505 gr ayrintili ultrasyonu yaptik cok sukur her sey yolundadir..ben tekmeleri cok asagida hissediyorum doktorum dedi ayaklari suan ordadir dedi.. kizlar ben bel ve kalca agrilarini cok cekiyorum..bazen yuruyemiyorum..sizde oylemisiniz..
Canım bu arada gece aşı yapılan kolumun üstüne yatmış olmama rağmen ağrım yok daha, artık olmaz, Herkeste ağrı olmuyor demek, rahat ol sende.Canım ne güzel bebeğini gördün için rahat etmiştir. Havalar iyice ısınsa aksamları yürürüz de hala soğukbebiş kac kilo suan? Bir de ası tetanoz mu yaptırdın? 3gun agrım oldu yazanlar olmustu sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?