2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi akşamlar kızlar. Cuma günü idrar yolumda yanma şikayetimi doktoruma söyledim. O da idrar tahlili ve kültürü istedi. Kültür sonucu bugün çıktı. Tahlilde enfeksiyon yokmuş. Ama bol eritrosit varmış.  mikroskobik düzeyde kanama. Taş veya kum döküyorsam bu sebeple olabilirmiş. İnternetten baktım birazda. Kan sulandırıcı ilaçlardanda olabilirmiş. Bikaç gündür de bebeğimin hareketlerini çok az hissediyordum. Hepsi birleşince aldı mı beni telaş. yarın doktoruma gideceğim. Hem ayrıntılı bilgi alacağım hem bi bebeğimi görmek istiyorum.

Valla ben YvesRocher parfüm kullanıyorum.Tenime de sıkıyorum.Çalıştığım için gün boyu limonla duramam çünkü.Ne kadar zararı var bilmiyorum. Açıkcası sakınan göze çöp batar anlayışındayım. Tavuğa gelince evet ben de sık yemiyorum ama yumurtayı neredeyse her gün yiyorum. Bilemedim şimdi. Balık zaten yiyemiyorum. Hala kokuyor.

Günaydın..katılıyorum sakınan göze çöp batar kısmına
ben de yves rocher roll-on, şampuan, duş jeli kullanmaya çalışıyorum..bazen de pahalı geliyor, evdekilerden devam ediyorum..ilk 3 ayda daha dikkat etmiştim de parfüm konusuna ama bu ara daha sık sıkıyorum..zaten parfümde taksiti kaldırdıkları için eldekiler bitmesin diye az az sıkıyorum:) balık haftada bir yemeye çalışıyorum, bursadayız, açıkcası dikkat etmedik, yediğimiz de marmara balığıdır muhtemelen..somon eskiden severdim, gebelikte de birkaç kez yedim ama yiyemiyorum şu an..tavuğu hamile kalmadan önce kesmiştim hala da yemiyorum, işte tavuk çorbası falan çıkınca yiyiyorum..Farkı varmıdır bilmem ama yumurtayı organik almaya çalışıyoruz, haftada 2/3 kez yiyebiliyorum..

Biraz zor günler bizi bekliyor gibi ne de olsa küçükler daha alışmaları zor olcak benim kız özellikle babasını kıskanıyor burda kuzenleri çok ben sürekli sevdiğim için çocukları bana alışkın ama babasını hiç paylaşamıyor

İçe sinmesi çok önemli ya bendi geçin hafta Bahçelievler'e baktım eşimlerin %50 anlaşması var bana %50 si bişe çok geldi. Yaklaşık 20 hastane daha var ama çoğu uzak medipol aklımdaydı ama ordada doğduğu yer bağcılar yazcak diye eşim istemiyor

Gözün aydın canım benim bende özledim bebişimi tam çok hareket etmediği için çok merak ediyorum bizimde cumartesi randevumuz bizde inşallah hayırlı haberlerle döneriz

Evet cnm bende öyle diyorum rabbimden şer gelmez . Rabbim hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin bana da herkese de
Gunaydın canım , bayagıdır gırmıyordum yazıları okuyordum basın saolasun ınankı ne dıyecegımı bılmıyorum ,ama uzulme Rabbım tez zamanda hayırlısını nasıp etsın ınsallah ....

gunaydin guzel anneler...bebegin kilosundan bahsetmissiniz..biz 22 haftalikken bebegimizin kilosu 505 gr ayrintili ultrasyonu yaptik cok sukur her sey yolundadir..ben tekmeleri cok asagida hissediyorum doktorum dedi ayaklari suan ordadir dedi.. kizlar ben bel ve kalca agrilarini cok cekiyorum..bazen yuruyemiyorum..sizde oylemisiniz..

Doktorun özellikle uzak dur dediği şeyler haricinde birşey yapmıyorum bende, 2 gün önce mesela evde oturduğum dikkat ettiğim yerde salgın varmış ona yakalandım. Olacak olanı her türlü alacağıma inanıyorum yoksa. Çalışmayanlar için terledim muhabbeti olmuyor duş işimi görür, çalışanlar için daha zor.
Yumurtayı hergün yiyorum, doktorun verdiği günlük yemek listesinde var. Semiz otunda balık kadar omega3 varmış onu araştıracaktım bende. Balık yemiyorsan ondan yiyebilirsin.

Son düzenleme:
Şimdi Hisar'da İrem Hanım a gidiyorum kendisinden memnunum. Bir aksilik çıkmazsa eve yakın olması ve doktoru sevmiş olmam nedeniyle burada yapmayı düşünüyorum. ctsi kontrol var gittiğimde normal doğum olursa her saatte doğuma giriyor mu onu netleştirmem gerek. Ne kadar önemi var bilemiyorum ama süreci takip eden doktorun doğumda olması taraftarıyım.

Hareketi aşağıda hissediyorum ama bel kalça ağrısı henüz yok seninki normal, yalnız bende 6. Ay başlar dedikleri vajina ağrısı başladı kemikler ağrıyor daha doğrusu.

canm eşinin istemedigi bagcilardaki medipol mu?

günaydn canm bende de hep oluyo bel ve kalça agrilari

Maşallah bizimde çimartesi yapıldı 22 hafta 420 gram çıkınca usg esnasında bile tekme attı sıpa oğlum bende aşağıda hissediyorum demekki aşağıda. Benim normalde romatizma var sedefli birde kalçamda kireçlenme var kireçlenme günlak hayatımı maaf edıyordu zaten sürekli orası takılıp ağrı yapiyordu adım atamıyordum doktorum hamilelikte rahat edeceğimi Ağrımın olmayacağını söyledi fakat hiçte öyle değil ben kalçamın Ağrı'sından saatlerce ağlıyorum yürüyemiyorum ve eşim odadan odaya kucağında taşıdığı oluyor

Canım bu arada gece aşı yapılan kolumun üstüne yatmış olmama rağmen ağrım yok daha, artık olmaz, Herkeste ağrı olmuyor demek, rahat ol sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…