2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen canım ama eşim hastane iyi veya kötü diye değil kimliğinde doğum yeri bağcılar yazcak diye istemıyor sen oraya mı gidiyorsun
canm ben buraya yeni taşindm bagcilara çok yakin bi yer ve ilk deneyimm medipol de oldu hic memnun kalmadik hem ben hem eşim tabi kişiden kişiye belki degisir

canm ben buraya yeni taşindm bagcilara çok yakin bi yer ve ilk deneyimm medipol de oldu hic memnun kalmadik hem ben hem eşim tabi kişiden kişiye belki degisir
Hangi doktora gittiniz canım ben orda aşılama yaptırıçaktım çok şükür gerek kalmadı. Medipolün esenlerdekime hastanesine 1 sene gittim bıraktım şimdi vatanda küçük polikliniği var Oray'a gidiyorum ama bu gidiyim son olucak artık dogum düyünüdğüm hastaneye başlıcam şu an nereye gidiyorsun

Şanslı kesimdeniz herhalde 2-3 gün ağrıdı diyenler var. Yarın ev taşınacak korkuyordum aslında zaten birşey yapamıyorum ağrı olursa hepten bırakacaktım.
Aynen biz şanslılardan olduk şükür. Eve çok sevindim Başakşehir tarafında mı buldunuz hobi Bahçeli evlerden mi oldu

canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.

dr adini tam hatirlamiyom bayandi fazilet olabilir ama tam.hatrlamiym buraya yeni taşindigmz icn burada hangi dr ii oldugunu bilmedigm içn ablamn orda gittim dr ok meydanina ama artk ii bi dr bulmam lazm cunku hep farkli farkli gidiyorm o yuzdn hic memnun kalamiyorum ya

Olsun Can'ım ya yine ordada bahçesi parkı vardır hayırlı olsun yerleştirme de yardım edicek kimse var mı
Gelmek isteyen varda haber vermeyi düşünmüyorum. Gerek yok ya annem gelirse şehir dışından gelecek e ablam çok uzak bana, işkenceye döner onlar için. Yavaş yavaş hakkederiz kadın tutarız yardıma olmadı.

canim sanada gecmis olsun..bende vajina agrisi yok simdilik..rabbim yardimcimiz olsun..
Sağol canım, günün yorgunluğu gece ağrı olarak çıkıyor :) Dönerken falan bacaklarda ağrı oluyor, Allah beterinden saklasın bunlar yine çekilebilir şeyler.

canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.

Cnmim benim.hem kalca hem vajina agrim var iki uc gnduur pazar gunu cok yordum kendimi ondan sonra basladi vajina agrisi ilk hamillegimde olmamisti o yuzden cok korktum allah korusun erken dogum habercisimidir die sizlere sorucaktim normalmiymis bu agri??

Hareketi aşağıda hissediyorum ama bel kalça ağrısı henüz yok seninki normal, yalnız bende 6. Ay başlar dedikleri vajina ağrısı başladı kemikler ağrıyor daha doğrusu.
o vajina ağrısı ben de de başladı normalmiymiş ben de endişeleniyordum bi problem mi var diye

o vajina ağrısı ben de de başladı normalmiymiş ben de endişeleniyordum bi problem mi var diye
Dün Doktora sormayı unuttum, Tecrübeli arkadaşlar 6. Ayda başladı dedi. Herkes kalça ve bel ağrısından bahsediyordu onu beklerken vajina ağrısı çıkınca, önce bir ne oluyor dedim de. Doğuma hazırlanıyor vücut normaldir herhalde bilmiyorum ki. Yakınlarda kimin kontrolü varsa sorsa ne güzel olur :)

Tavuk ben normalde de yemiyorum. Koy tavugu bulursan ye. Dis macunu saracoglunun aldim ben. Dogal kokusuz parabensuz. Deodarant parfum yok. Makyaj yok . Ozel gunler haric bi marka var instagramda makyaj malzemeleri dogal odulde almus belgeli . Onu alcam normaldede onu kullanicam zaten . Bizede yazik. Sampuan vucut sampusni komili bebe yada diger bebe sampuaniyla yikiyorum. Dus jelleri zaten cok zararli. Onun yerine normaldede beyaz sabun kullanin diyorlar. Oje aseton yok. Emzirme donemindede sonrada kullanmadim. Ogluma yemek yapiyorum diye. Aklima gelen bunlar. O bu su derken bayagi kimyasallardan uzaklasiyor insan.

Deodorant koltuk alti mi. Maranki yada saracoglunun vardi sanirim dogal. Bi onlara bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…