- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.781
Gunaydın canım tam nekadarlık oldu bebis:)
Benimde hiç olmadıCanım bu arada gece aşı yapılan kolumun üstüne yatmış olmama rağmen ağrım yok daha artık olmaz, Herkeste ağrı olmuyor demek, rahat ol sende.
Aynen canım ama eşim hastane iyi veya kötü diye değil kimliğinde doğum yeri bağcılar yazcak diye istemıyor sen oraya mı gidiyorsuncanm eşinin istemedigi bagcilardaki medipol mu?
Şanslı kesimdeniz herhalde 2-3 gün ağrıdı diyenler var. Yarın ev taşınacak korkuyordum aslında zaten birşey yapamıyorum ağrı olursa hepten bırakacaktım.Benimde hiç olmadı
canm ben buraya yeni taşindm bagcilara çok yakin bi yer ve ilk deneyimm medipol de oldu hic memnun kalmadik hem ben hem eşim tabi kişiden kişiye belki degisirAynen canım ama eşim hastane iyi veya kötü diye değil kimliğinde doğum yeri bağcılar yazcak diye istemıyor sen oraya mı gidiyorsun
Hangi doktora gittiniz canım ben orda aşılama yaptırıçaktım çok şükür gerek kalmadı. Medipolün esenlerdekime hastanesine 1 sene gittim bıraktım şimdi vatanda küçük polikliniği var Oray'a gidiyorum ama bu gidiyim son olucak artık dogum düyünüdğüm hastaneye başlıcam şu an nereye gidiyorsuncanm ben buraya yeni taşindm bagcilara çok yakin bi yer ve ilk deneyimm medipol de oldu hic memnun kalmadik hem ben hem eşim tabi kişiden kişiye belki degisir
Aynen biz şanslılardan olduk şükür. Eve çok sevindim Başakşehir tarafında mı buldunuz hobi Bahçeli evlerden mi olduŞanslı kesimdeniz herhalde 2-3 gün ağrıdı diyenler var. Yarın ev taşınacak korkuyordum aslında zaten birşey yapamıyorum ağrı olursa hepten bırakacaktım.
O olmadı, orda ev çıkmıyor yaAynen biz şanslılardan olduk şükür. Eve çok sevindim Başakşehir tarafında mı buldunuz hobi Bahçeli evlerden mi oldu
Olsun Can'ım ya yine ordada bahçesi parkı vardır hayırlı olsun yerleştirme de yardım edicek kimse var mıO olmadı, orda ev çıkmıyor yaonun yakınında yeni bir site var ondan tuttuk.
canim sanada gecmis olsun..bende vajina agrisi yok simdilik..rabbim yardimcimiz olsun..Hareketi aşağıda hissediyorum ama bel kalça ağrısı henüz yok seninki normal, yalnız bende 6. Ay başlar dedikleri vajina ağrısı başladı kemikler ağrıyor daha doğrusu.
canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.Maşallah bizimde çimartesi yapıldı 22 hafta 420 gram çıkınca usg esnasında bile tekme attı sıpa oğlum bende aşağıda hissediyorum demekki aşağıda. Benim normalde romatizma var sedefli birde kalçamda kireçlenme var kireçlenme günlak hayatımı maaf edıyordu zaten sürekli orası takılıp ağrı yapiyordu adım atamıyordum doktorum hamilelikte rahat edeceğimi Ağrımın olmayacağını söyledi fakat hiçte öyle değil ben kalçamın Ağrı'sından saatlerce ağlıyorum yürüyemiyorum ve eşim odadan odaya kucağında taşıdığı oluyor
dr adini tam hatirlamiyom bayandi fazilet olabilir ama tam.hatrlamiym buraya yeni taşindigmz icn burada hangi dr ii oldugunu bilmedigm içn ablamn orda gittim dr ok meydanina ama artk ii bi dr bulmam lazm cunku hep farkli farkli gidiyorm o yuzdn hic memnun kalamiyorum yaHangi doktora gittiniz canım ben orda aşılama yaptırıçaktım çok şükür gerek kalmadı. Medipolün esenlerdekime hastanesine 1 sene gittim bıraktım şimdi vatanda küçük polikliniği var Oray'a gidiyorum ama bu gidiyim son olucak artık dogum düyünüdğüm hastaneye başlıcam şu an nereye gidiyorsun
Gelmek isteyen varda haber vermeyi düşünmüyorum. Gerek yok ya annem gelirse şehir dışından gelecek e ablam çok uzak bana, işkenceye döner onlar için. Yavaş yavaş hakkederiz kadın tutarız yardıma olmadı.Olsun Can'ım ya yine ordada bahçesi parkı vardır hayırlı olsun yerleştirme de yardım edicek kimse var mı
Sağol canım, günün yorgunluğu gece ağrı olarak çıkıyor :) Dönerken falan bacaklarda ağrı oluyor, Allah beterinden saklasın bunlar yine çekilebilir şeyler.canim sanada gecmis olsun..bende vajina agrisi yok simdilik..rabbim yardimcimiz olsun..
canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.
o vajina ağrısı ben de de başladı normalmiymiş ben de endişeleniyordum bi problem mi var diyeHareketi aşağıda hissediyorum ama bel kalça ağrısı henüz yok seninki normal, yalnız bende 6. Ay başlar dedikleri vajina ağrısı başladı kemikler ağrıyor daha doğrusu.
Dün Doktora sormayı unuttum, Tecrübeli arkadaşlar 6. Ayda başladı dedi. Herkes kalça ve bel ağrısından bahsediyordu onu beklerken vajina ağrısı çıkınca, önce bir ne oluyor dedim de. Doğuma hazırlanıyor vücut normaldir herhalde bilmiyorum ki. Yakınlarda kimin kontrolü varsa sorsa ne güzel olur :)o vajina ağrısı ben de de başladı normalmiymiş ben de endişeleniyordum bi problem mi var diye
Tavuk ben normalde de yemiyorum. Koy tavugu bulursan ye. Dis macunu saracoglunun aldim ben. Dogal kokusuz parabensuz. Deodarant parfum yok. Makyaj yok . Ozel gunler haric bi marka var instagramda makyaj malzemeleri dogal odulde almus belgeli . Onu alcam normaldede onu kullanicam zaten . Bizede yazik. Sampuan vucut sampusni komili bebe yada diger bebe sampuaniyla yikiyorum. Dus jelleri zaten cok zararli. Onun yerine normaldede beyaz sabun kullanin diyorlar. Oje aseton yok. Emzirme donemindede sonrada kullanmadim. Ogluma yemek yapiyorum diye. Aklima gelen bunlar. O bu su derken bayagi kimyasallardan uzaklasiyor insan.Yaa masallah nekadar büyümüşBenımkı enson öncekı haftasonu gıttıgımde 250gr idi bu cuma ayrıntılı ultrason ıcın randevumuz var ıste bakalım nekadarlık olduk sımdı cok merak edıyorum. Aşı konusunu acıkcası doktorumla hıc konusmadık gıttıgımde cuma gunu doktorum da ayrıntılıda olucak orada sorucam. Aynı zamanda hamıleler ıcın en uygun dıs macunu nedır onu sorucam, bır arkadasıma kendı doktoru parfum ve deodorantı yasaklamıs. Bırtek yves roches kullanabılırsın fln demıs onları da sorucam tavuk yasak demıs aslı varmı dıye sorucam sorularımı hazırlıyorum kalıma geldıkce
Deodorant koltuk alti mi. Maranki yada saracoglunun vardi sanirim dogal. Bi onlara bak istersenbuyutmek için okadar ugrasıyoruz neden yavaslatalım Tavuk zaten bende tanıdık kasap var ama guvenmıyorum yemiyorum. Deodorant kullanmadan yapamıyorum belki iyice bitkisel bişy tavsiye ederse doktorum rahatlarım. Parfum de kıyafetlerime sıkıyorum oncekı doktorum da hıc bahsetmemişti bugune kadar boylenzaman gecti. Simdiki doktoruma herseyi soruyorum bakalım neler diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?