- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.801
Diş macunu işe yaradı mı? Dişimi fırçalayamıyorum işkence gibiTavuk ben normalde de yemiyorum. Koy tavugu bulursan ye. Dis macunu saracoglunun aldim ben. Dogal kokusuz parabensuz. Deodarant parfum yok. Makyaj yok . Ozel gunler haric bi marka var instagramda makyaj malzemeleri dogal odulde almus belgeli . Onu alcam normaldede onu kullanicam zaten . Bizede yazik. Sampuan vucut sampusni komili bebe yada diger bebe sampuaniyla yikiyorum. Dus jelleri zaten cok zararli. Onun yerine normaldede beyaz sabun kullanin diyorlar. Oje aseton yok. Emzirme donemindede sonrada kullanmadim. Ogluma yemek yapiyorum diye. Aklima gelen bunlar. O bu su derken bayagi kimyasallardan uzaklasiyor insan.
senin ki epey bir tosuncukmuş..Maşallah kuzuya :) Ya benim bebelerin ırsından kaynaklı sanırım :) Kızımda hamilekte hep böyle geriden geldi.. Hep kiloyu ben alıyorum onlar ne kadar alcaklarsa alıyor :) Ama çok şükür sütüm çok fazla oluyor ve yarıyor450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zaman
senin ki epey bir tosuncukmuş..Maşallah kuzuya :) Ya benim bebelerin ırsından kaynaklı sanırım :) Kızımda hamilekte hep böyle geriden geldi.. Hep kiloyu ben alıyorum onlar ne kadar alcaklarsa alıyor :) Ama çok şükür sütüm çok fazla oluyor ve yarıyor450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zaman
Ay ne güzel önemli olan Doğumdan sonrası zaten, sorunsuz sütümüz olur bebekler de emer inşallah. Asıl dert o zaman başlıyorsenin ki epey bir tosuncukmuş..Maşallah kuzuya :) Ya benim bebelerin ırsından kaynaklı sanırım :) Kızımda hamilekte hep böyle geriden geldi.. Hep kiloyu ben alıyorum onlar ne kadar alcaklarsa alıyor :) Ama çok şükür sütüm çok fazla oluyor ve yarıyor
Masallah cok iyi kilosu. İnsallah oyle devam eder. Bende oglumla ugrasiyorum . Ev isi derken . Benimde belim cok agriyor.gunaydin guzel anneler...bebegin kilosundan bahsetmissiniz..biz 22 haftalikken bebegimizin kilosu 505 gr ayrintili ultrasyonu yaptik cok sukur her sey yolundadir..ben tekmeleri cok asagida hissediyorum doktorum dedi ayaklari suan ordadir dedi.. kizlar ben bel ve kalca agrilarini cok cekiyorum..bazen yuruyemiyorum..sizde oylemisiniz..
Kokusuz az kopuruyor kekikli florur boya yok Kokuda gelmedi bana . Zaten dis macunlari zararli. Bide haftada bir yada iki defa hindistancdvizi yagi ve zerdecalla fircaliyorum koku geliyor gerci ondan ama beyazlatiyor. Demir basladik sarartiyor disleri.Diş macunu işe yaradı mı? Dişimi fırçalayamıyorum işkence gibi
aynen canım bu haftalarda kilo belirleyici değil elbette..Ben kızımdan dolayı bu konuya talimli olduğum için takıntı yaptı klio konusu :) Sağlıkla sıhhatle gelsinlerde elbette kilo önemli değilŞimdiki kilo ü önemli değil ama sonucta önemli olan 30. Haftadan sonraki kilo
Çocuklar için olandan alayım diyordum, seninkini bir deneyeyim.Kokusuz az kopuruyor kekikli florur boya yok Kokuda gelmedi bana . Zaten dis macunlari zararli. Bide haftada bir yada iki defa hindistancdvizi yagi ve zerdecalla fircaliyorum koku geliyor gerci ondan ama beyazlatiyor. Demir basladik sarartiyor disleri.
Farketmez. Acikcasi cocuk dismacunu aklima gelmemistiÇocuklar için olandan alayım diyordum, seninkini bir deneyeyim.
Benimki de beni kıskaniıyor canım. Bana babasından daha fazla düşkündü..Şimdi benle zıtlaşmaya geçtiBiraz zor günler bizi bekliyor gibi ne de olsa küçükler daha alışmaları zor olcak benim kız özellikle babasını kıskanıyor burda kuzenleri çok ben sürekli sevdiğim için çocukları bana alışkın ama babasını hiç paylaşamıyor
inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz :)Gözün aydın canım benim bende özledim bebişimi tam çok hareket etmediği için çok merak ediyorum bizimde cumartesi randevumuz bizde inşallah hayırlı haberlerle döneriz
her hamilelik gerçekten farklı..Ben kızımda çok hafiftim bunda kağnı gibiyim :)canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.
inşallah canım..Ay ne güzel önemli olan Doğumdan sonrası zaten, sorunsuz sütümüz olur bebekler de emer inşallah. Asıl dert o zaman başlıyor
Benim kızımda üç gün geriden geliyormuş hiç takmıyorum Zaten doktorum ilk gebeligimde çatı.dar kilolu bebek doguramazsın demiştisenin ki epey bir tosuncukmuş..Maşallah kuzuya :) Ya benim bebelerin ırsından kaynaklı sanırım :) Kızımda hamilekte hep böyle geriden geldi.. Hep kiloyu ben alıyorum onlar ne kadar alcaklarsa alıyor :) Ama çok şükür sütüm çok fazla oluyor ve yarıyor
Benim Doğumdan önce çekilme başlamıştı hamile kalınca gidemedim doktora. Şimdi de devam ediyor, yoğurt falan bana mısın demiyor, ek kalsiyum istedim vermediFarketmez. Acikcasi cocuk dismacunu aklima gelmemisti. Amac zaten kopurterek temizlemek. Bildigim kadariyla florursuz olmasi iyi. Parabensiz biyasiz . Ne kadar icinde birsey uoksa o kadar iyi. Kekik ozlu macunuda , kekik dis cekilmelerine iyi geldigi icin tercih ettim. Kalsiyum eksikligi nedeniyle disler cekiliyormus. Kuculuyormus. Kekik suyuyla gargara iyiymis sanirim. Hamilelikte olur mu bilmem. Dogumdan sonra yapicam
benim oğluşda 3 gün geri :) Zaten Yüce Rabbim dağına göre duman veriyor buna inanıyorum ben...Ben kızım 3 kilo doğduğu halde benimkide darmış 20 dikiş yedim :) Çok kilolu bebekleri kaldıracak bünye yok demekki bizde :)Benim kızımda üç gün geriden geliyormuş hiç takmıyorum Zaten doktorum ilk gebeligimde çatı.dar kilolu bebek doguramazsın demişti
Kızlar ben bi ara doğal rol on kullandım ama hiç faydasını göremedim.yurt dışından %0 alüminyum lu Nivea speed stick almıştım.haftada bir gün onu kullanıyorum.arada da Nivea pımp sprey kullanıyorum.o da alüminyumsuz bitince yurtdışındaki akrabalara sipariş edeceğim.Belki bitkisel olanları vardır bi bak istersen.
merhaba. benim de kalçam ve üst bacaklarım çok ağrıyor. gün içinde ağrıyınca geziniyorum iyi geliyor ama özellikle geceleri uykumdan uyanıyorum.bana magnezyıum ve calsiyum verdi ama çok da faydasını göremedimgunaydin guzel anneler...bebegin kilosundan bahsetmissiniz..biz 22 haftalikken bebegimizin kilosu 505 gr ayrintili ultrasyonu yaptik cok sukur her sey yolundadir..ben tekmeleri cok asagida hissediyorum doktorum dedi ayaklari suan ordadir dedi.. kizlar ben bel ve kalca agrilarini cok cekiyorum..bazen yuruyemiyorum..sizde oylemisiniz..
Çok yoruluçak bişeyim yok eşim çok yardım ediyor ama yinede kendin yapmış gibi olmuyor işe gidip gelmek yetiyor Amin inşallah bebişleri kucağa alınca herşeyi unuturuzcanim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.
İnternetten satışı yok mu? Adı ne?Kızlar ben bi ara doğal rol on kullandım ama hiç faydasını göremedim.yurt dışından %0 alüminyum lu Nivea speed stick almıştım.haftada bir gün onu kullanıyorum.arada da Nivea pımp sprey kullanıyorum.o da alüminyumsuz bitince yurtdışındaki akrabalara sipariş edeceğim.
merhaba. benim de kalçam ve üst bacaklarım çok ağrıyor. gün içinde ağrıyınca geziniyorum iyi geliyor ama özellikle geceleri uykumdan uyanıyorum.bana magnezyıum ve calsiyum verdi ama çok da faydasını göremedim
bu arada ben de hareketlerini aşağıda hissetmeye başladım. demek ki ayaklarıymış:)
Bana kayınvaliem yardım etmişti aa kendi düzenin gibi olmuyor. Yavaş yavaş dediğin gibi yaparsınGelmek isteyen varda haber vermeyi düşünmüyorum. Gerek yok ya annem gelirse şehir dışından gelecek e ablam çok uzak bana, işkenceye döner onlar için. Yavaş yavaş hakkederiz kadın tutarız yardıma olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?