2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Diş macunu işe yaradı mı? Dişimi fırçalayamıyorum işkence gibi

450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zaman
senin ki epey bir tosuncukmuş..Maşallah kuzuya :) Ya benim bebelerin ırsından kaynaklı sanırım :) Kızımda hamilekte hep böyle geriden geldi.. Hep kiloyu ben alıyorum onlar ne kadar alcaklarsa alıyor :) Ama çok şükür sütüm çok fazla oluyor ve yarıyor

450 gr benimki gerçekten tosuncuk o zaman
senin ki epey bir tosuncukmuş..Maşallah kuzuya :) Ya benim bebelerin ırsından kaynaklı sanırım :) Kızımda hamilekte hep böyle geriden geldi.. Hep kiloyu ben alıyorum onlar ne kadar alcaklarsa alıyor :) Ama çok şükür sütüm çok fazla oluyor ve yarıyor

Ay ne güzel önemli olan Doğumdan sonrası zaten, sorunsuz sütümüz olur bebekler de emer inşallah. Asıl dert o zaman başlıyor

Masallah cok iyi kilosu. İnsallah oyle devam eder. Bende oglumla ugrasiyorum . Ev isi derken . Benimde belim cok agriyor.

Diş macunu işe yaradı mı? Dişimi fırçalayamıyorum işkence gibi
Kokusuz az kopuruyor kekikli florur boya yok Kokuda gelmedi bana . Zaten dis macunlari zararli. Bide haftada bir yada iki defa hindistancdvizi yagi ve zerdecalla fircaliyorum koku geliyor gerci ondan ama beyazlatiyor. Demir basladik sarartiyor disleri.

Şimdiki kilo ü önemli değil ama sonucta önemli olan 30. Haftadan sonraki kilo
aynen canım bu haftalarda kilo belirleyici değil elbette..Ben kızımdan dolayı bu konuya talimli olduğum için takıntı yaptı klio konusu :) Sağlıkla sıhhatle gelsinlerde elbette kilo önemli değil

Çocuklar için olandan alayım diyordum, seninkini bir deneyeyim.

Çocuklar için olandan alayım diyordum, seninkini bir deneyeyim.
Farketmez. Acikcasi cocuk dismacunu aklima gelmemisti. Amac zaten kopurterek temizlemek. Bildigim kadariyla florursuz olmasi iyi. Parabensiz biyasiz . Ne kadar icinde birsey uoksa o kadar iyi. Kekik ozlu macunuda , kekik dis cekilmelerine iyi geldigi icin tercih ettim. Kalsiyum eksikligi nedeniyle disler cekiliyormus. Kuculuyormus. Kekik suyuyla gargara iyiymis sanirim. Hamilelikte olur mu bilmem. Dogumdan sonra yapicam

Benimki de beni kıskaniıyor canım. Bana babasından daha fazla düşkündü..Şimdi benle zıtlaşmaya geçti Çok hareketli olduğu için karnımı bazen sakınmaya çalışıyorum doğal olarak onlara falan alınıyor Geçen gün dediki bana anne sana sımsıkı sarılmayı özledim dedi sarıldım falan tatmin olmadı karnımdan sıkarak sarılmak istiyormuş :) ..Aslında çok da fazla ilgide gösteriyorum ama yinede paylaşmakda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor

canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.
her hamilelik gerçekten farklı..Ben kızımda çok hafiftim bunda kağnı gibiyim :)

Benim kızımda üç gün geriden geliyormuş hiç takmıyorum Zaten doktorum ilk gebeligimde çatı.dar kilolu bebek doguramazsın demişti

Benim Doğumdan önce çekilme başlamıştı hamile kalınca gidemedim doktora. Şimdi de devam ediyor, yoğurt falan bana mısın demiyor, ek kalsiyum istedim vermedi

Benim kızımda üç gün geriden geliyormuş hiç takmıyorum Zaten doktorum ilk gebeligimde çatı.dar kilolu bebek doguramazsın demişti
benim oğluşda 3 gün geri :) Zaten Yüce Rabbim dağına göre duman veriyor buna inanıyorum ben...Ben kızım 3 kilo doğduğu halde benimkide darmış 20 dikiş yedim :) Çok kilolu bebekleri kaldıracak bünye yok demekki bizde :)

Belki bitkisel olanları vardır bi bak istersen.
Kızlar ben bi ara doğal rol on kullandım ama hiç faydasını göremedim.yurt dışından %0 alüminyum lu Nivea speed stick almıştım.haftada bir gün onu kullanıyorum.arada da Nivea pımp sprey kullanıyorum.o da alüminyumsuz bitince yurtdışındaki akrabalara sipariş edeceğim.
merhaba. benim de kalçam ve üst bacaklarım çok ağrıyor. gün içinde ağrıyınca geziniyorum iyi geliyor ama özellikle geceleri uykumdan uyanıyorum.bana magnezyıum ve calsiyum verdi ama çok da faydasını göremedim
bu arada ben de hareketlerini aşağıda hissetmeye başladım. demek ki ayaklarıymış:)

canim gercekten zor oluyur bende zorla yuruyorum..3 yasinda kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..ilk hamileligimde boyle degildi..agrim yoktu..demekki her hamilelik farkliymis..rabbim yardimcimiz olsun.
Çok yoruluçak bişeyim yok eşim çok yardım ediyor ama yinede kendin yapmış gibi olmuyor işe gidip gelmek yetiyor Amin inşallah bebişleri kucağa alınca herşeyi unuturuz

İnternetten satışı yok mu? Adı ne?

Bana kayınvaliem yardım etmişti aa kendi düzenin gibi olmuyor. Yavaş yavaş dediğin gibi yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…