2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
aynen canım bu haftalarda kilo belirleyici değil elbette..Ben kızımdan dolayı bu konuya talimli olduğum için takıntı yaptı klio konusu :) Sağlıkla sıhhatle gelsinlerde elbette kilo önemli değil
Icın daha rahattır tabi 20 haftalıkten gittiğimizde 406 gram 18 cm çıkmıştı 22 hafta ayrıntılı da ise 28 cm 420 gram çıktı Bana az kilo almış geldi sonrada aman bu önemli değil diyip geçiştirdik

Tabi önemli canım. Doğuma gittiğinde ilk defa gördüğün bir doktora güvenemezsin. Genelde gece Doğum olduğu zaman Doktorun o an nöbetçi değilse hastaneye gelmesi için 400-1000₺ arasında değişen ekstradan ücret ödeniyor.

iki haftada bebeğin 15 gr alması bence mümkün değil..Kesin bu ölçümlerde de yanlışlıklar oluyordur diye düşünüyorum.. Mesela şöyle örnek vereyim benim kızıma doğumdan 1 hafta önce 2500 dediler en fazla 2600 doğar dediler...4 boyutlu iyi bi yere gittim..orda 2900 çıktı ve 3000 doğdu.. Düşünebiliyormusun yanılma payını :) Ultrason aletleri dr.un o anki ölçümü yanıltıcı olabiliyor yani..

Arkadaslar bsy sorcm benim ilk olunca pek anlayamiym ya benim normalde kac hafta oldugumu butun gittm ozel dr ayni der ama hamile kaldigmdn beri iki kere devlete gitti ikisi de ayri ayri yerler tabi ikiside iki hafta daha onde soylediler mesela suan 23.haftadysm onlar 25.haftandasn diolar bunun ne ile alakasi olabilir bebegn gelişimi mi yoksa benim hamilelik takvimimle mi hep kafamda soru isareti olusuyo

O zaman belkemiği kendi doktorumun cihaz fazla tartıyor ayrıntılıda kı daha gelişmiş cihaz oldugu ıcın daha yakın kiloyu söyledi belkide. Cuma günü randevum var kaç gram dicek merak ediyorum 15 gram az dimi

bu detayı bilmiyodum canım, öyleyse çok kötü

Kizlar ben cuma gunu tetenoz aşisi oldm kolumda ki agriyi anlatamam 2 gun sürdü ama bana bir hafta gibi geldi
benimde 2 gece çok ağrıdı uyuyamadım resmen. bide soldan yapıyolar kolu kullanamazsın diye. ama ikinciyi sağa yaptırıcam sola yatamıyorum o daha kötü.

limonu deneyebilirsin. hiç yapışmıyor. anında dupduru oluyor. çalışmadığın gün evde deneyebilirsin. ben tavuk yemiyorum. yumurta bize köyden teyzemiz gönderiyor. olabildiğince sakınmak lazım bu dönemde

tabiki az canım benim 2 haftada 15 gr alamaz bu mümkün değil..günde 1 gr mı aldı yani bu bebek.. bu haftalarda günde ortalama 10 gr. alıyorlar.. önceki ölçümde hata olmuş olabilir dediğin gibi..

Çok sağol canım allah razı olsun . Verdiğin bilgi benim icin de iyi oldu hemen bakıcam. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

benimde 2 gece çok ağrıdı uyuyamadım resmen. bide soldan yapıyolar kolu kullanamazsın diye. ama ikinciyi sağa yaptırıcam sola yatamıyorum o daha kötü.
ben saga yaptim ve gercektn iki gun sag kolumu kullanamadm bende ikinciyi sola yapacm insallh cok kotu olmz ya bu sefer

sezenorhan başınız sağolsun,çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik göstersin ve bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…