- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.821
doğal roll on bime gelmişti ordan almıştım. tuz kristali gibi bişey. ama faydasını görmedim. galiba empathy markaydı.İnternetten satışı yok mu? Adı ne?
Icın daha rahattır tabi 20 haftalıkten gittiğimizde 406 gram 18 cm çıkmıştı 22 hafta ayrıntılı da ise 28 cm 420 gram çıktı Bana az kilo almış geldi sonrada aman bu önemli değil diyip geçiştirdikaynen canım bu haftalarda kilo belirleyici değil elbette..Ben kızımdan dolayı bu konuya talimli olduğum için takıntı yaptı klio konusu :) Sağlıkla sıhhatle gelsinlerde elbette kilo önemli değil
Tabi önemli canım. Doğuma gittiğinde ilk defa gördüğün bir doktora güvenemezsin. Genelde gece Doğum olduğu zaman Doktorun o an nöbetçi değilse hastaneye gelmesi için 400-1000₺ arasında değişen ekstradan ücret ödeniyor.Şimdi Hisar'da İrem Hanım a gidiyorum kendisinden memnunum. Bir aksilik çıkmazsa eve yakın olması ve doktoru sevmiş olmam nedeniyle burada yapmayı düşünüyorum. ctsi kontrol var gittiğimde normal doğum olursa her saatte doğuma giriyor mu onu netleştirmem gerek. Ne kadar önemi var bilemiyorum ama süreci takip eden doktorun doğumda olması taraftarıyım.
iki haftada bebeğin 15 gr alması bence mümkün değil..Kesin bu ölçümlerde de yanlışlıklar oluyordur diye düşünüyorum.. Mesela şöyle örnek vereyim benim kızıma doğumdan 1 hafta önce 2500 dediler en fazla 2600 doğar dediler...4 boyutlu iyi bi yere gittim..orda 2900 çıktı ve 3000 doğdu.. Düşünebiliyormusun yanılma payını :) Ultrason aletleri dr.un o anki ölçümü yanıltıcı olabiliyor yani..Icın daha rahattır tabi 20 haftalıkten gittiğimizde 406 gram 18 cm çıkmıştı 22 hafta ayrıntılı da ise 28 cm 420 gram çıktı Bana az kilo almış geldi sonrada aman bu önemli değil diyip geçiştirdik
en iyisi iyi markaların i,ndirimlerini takip etmek. bir de pamuklu diye ucuz ürünleri almamak lazım pamuğunda bi kalıtesi var.ben de önunden gecerken miço magazasına baktım berbat urunler kumaşlar kötu begenmedım
O zaman belkemiği kendi doktorumun cihaz fazla tartıyor ayrıntılıda kı daha gelişmiş cihaz oldugu ıcın daha yakın kiloyu söyledi belkide. Cuma günü randevum var kaç gram dicek merak ediyorum 15 gram az dimiiki haftada bebeğin 15 gr alması bence mümkün değil..Kesin bu ölçümlerde de yanlışlıklar oluyordur diye düşünüyorum.. Mesela şöyle örnek vereyim benim kızıma doğumdan 1 hafta önce 2500 dediler en fazla 2600 doğar dediler...4 boyutlu iyi bi yere gittim..orda 2900 çıktı ve 3000 doğdu.. Düşünebiliyormusun yanılma payını :) Ultrason aletleri dr.un o anki ölçümü yanıltıcı olabiliyor yani..
22. haftadayız şu an 405 gr dediğimde 21 di :)
bu detayı bilmiyodum canım, öyleyse çok kötüTabi önemli canım. Doğuma gittiğinde ilk defa gördüğün bir doktora güvenemezsin. Genelde gece Doğum olduğu zaman Doktorun o an nöbetçi değilse hastaneye gelmesi için 400-1000₺ arasında değişen ekstradan ücret ödeniyor.
benimde 2 gece çok ağrıdı uyuyamadım resmen. bide soldan yapıyolar kolu kullanamazsın diye. ama ikinciyi sağa yaptırıcam sola yatamıyorum o daha kötü.Kizlar ben cuma gunu tetenoz aşisi oldm kolumda ki agriyi anlatamam 2 gun sürdü ama bana bir hafta gibi geldi
koltuk altı için limon iyi geliyor gerçekten ben denedim. annem söyledi banadaLimon demişlerdi sanırım koltuk altı için. Diş macununu sorarsan söyler misin? Çocuklar için olanlar var onlardan mı alsak ki
limonu deneyebilirsin. hiç yapışmıyor. anında dupduru oluyor. çalışmadığın gün evde deneyebilirsin. ben tavuk yemiyorum. yumurta bize köyden teyzemiz gönderiyor. olabildiğince sakınmak lazım bu dönemdeValla ben YvesRocher parfüm kullanıyorum.Tenime de sıkıyorum.Çalıştığım için gün boyu limonla duramam çünkü.Ne kadar zararı var bilmiyorum. Açıkcası sakınan göze çöp batar anlayışındayım. Tavuğa gelince evet ben de sık yemiyorum ama yumurtayı neredeyse her gün yiyorum. Bilemedim şimdi. Balık zaten yiyemiyorum. Hala kokuyor.
Masallah Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ,19.haftam benımde 22. de ayrıntılıya gıdıcem cok merak edıyorum :)
tabiki az canım benim 2 haftada 15 gr alamaz bu mümkün değil..günde 1 gr mı aldı yani bu bebek.. bu haftalarda günde ortalama 10 gr. alıyorlar.. önceki ölçümde hata olmuş olabilir dediğin gibi..O zaman belkemiği kendi doktorumun cihaz fazla tartıyor ayrıntılıda kı daha gelişmiş cihaz oldugu ıcın daha yakın kiloyu söyledi belkide. Cuma günü randevum var kaç gram dicek merak ediyorum 15 gram az dimi
Çok sağol canım allah razı olsun . Verdiğin bilgi benim icin de iyi oldu hemen bakıcam. Rabbim herkese bebeklerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahCanım merhaba yeni gördüm cok ama çok geçmiş olsun. Basın sağolsun. rabbim bebeklerinin kardeşlerini sana sağlıcakla nasip etsin ınş... Eminim çok zordur rabbim sabır versin güç kuvvet versin... Küçük bir hatırlatma yapacağım. Ceyda duvencinin anne tv kanalında rahim ağzı yetmezliğiyle alakalı çok güzel bilgiler var. Kendisi de ilk çocuğunu bu yüzden erken doğurmak zorunda kalmış. Baya iyi bir prof tan gerekli her bilgiyi veriyorlar. Haberin yoksa haber vermek istedim..selam ile
Amin canım inşallah çok sagolGunaydın canım , bayagıdır gırmıyordum yazıları okuyordum basın saolasun ınankı ne dıyecegımı bılmıyorum ,ama uzulme Rabbım tez zamanda hayırlısını nasıp etsın ınsallah ....
ben saga yaptim ve gercektn iki gun sag kolumu kullanamadm bende ikinciyi sola yapacm insallh cok kotu olmz ya bu seferbenimde 2 gece çok ağrıdı uyuyamadım resmen. bide soldan yapıyolar kolu kullanamazsın diye. ama ikinciyi sağa yaptırıcam sola yatamıyorum o daha kötü.
Cuma günkü ölçümü yazıcam muhakkaktabiki az canım benim 2 haftada 15 gr alamaz bu mümkün değil..günde 1 gr mı aldı yani bu bebek.. bu haftalarda günde ortalama 10 gr. alıyorlar.. önceki ölçümde hata olmuş olabilir dediğin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?