- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.841
He iyi normal o zaman, Bende magnezyum vajina ağrısını kesmedi. Kasılmaları kesti de ağrı magnezyum almaya başladıktan 3 hafta sonra başlamıştı.Kontrolden geldik biz 20+4 deyiz 402 gram olmuş minik kızım. Kramplarım için magnezyum verdi doktorum kasık ve vajina ağrılarımı da sordum rahim büyümesinden oluyormuş magnezyum o ağrılar içinde iyi gelicek dedi
bakalım bende etki gösterecekmi canım deneyip göreceğizHe iyi normal o zaman, Bende magnezyum vajina ağrısını kesmedi. Kasılmaları kesti de ağrı magnezyum almaya başladıktan 3 hafta sonra başlamıştı.
Icın daha rahattır tabi 20 haftalıkten gittiğimizde 406 gram 18 cm çıkmıştı 22 hafta ayrıntılı da ise 28 cm 420 gram çıktı Bana az kilo almış geldi sonrada aman bu önemli değil diyip geçiştirdik[/QUOTE
İki farkli cihazla olculdu farkediyordur. Bizdede evdeki tartiyla hastanedeki tarti farkediyor. Ayni cihazla bakildiginda kac kilo aldigi onemli. Sorun yok bence
Gösterir inşallahbakalım bende etki gösterecekmi canım deneyip göreceğiz
Merhaba, ilk günden beri forumu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Belki size faydası dokunur diye yazmak istedim. Yaklaşık bir ay önce koltuk altimda beze çıktı. Dr süt bezesine benziyor dedi. Henüz genel cerraha gitmedim. Ama artık deodorant kullanmıyorum. Çalıştığım icin deodorantsiz yapamam sanıyordum. Şimdi karbonat kullanıyorum. Koltuk altınizi islatiyorsunuz. Parmağınızı karbonata batirip sürüyorsunuz. Koku için de ardından Yasemin yağı sürüyorum. Bunu sabah evden çıkmadan yapmanız yeterli, kesinlikle ter kokusu olmuyor. Doğal ve zararsız olması cabası.Valla ben YvesRocher parfüm kullanıyorum.Tenime de sıkıyorum.Çalıştığım için gün boyu limonla duramam çünkü.Ne kadar zararı var bilmiyorum. Açıkcası sakınan göze çöp batar anlayışındayım. Tavuğa gelince evet ben de sık yemiyorum ama yumurtayı neredeyse her gün yiyorum. Bilemedim şimdi. Balık zaten yiyemiyorum. Hala kokuyor.
İceriginde aliminyum var mi .Khiel's marka koltuk altı için krem şeklinde bir roll on aldım fiyatı pahalı biraz ama içeriği doğal. Kesinlikle terletmiyor.
Bakıcam aynen doktorumla bi konusayım belki direkt urun tavsıye ederDeodorant koltuk alti mi. Maranki yada saracoglunun vardi sanirim dogal. Bi onlara bak istersen
Canım saate göre sayma için erken. Ben de 2 gün çok az hissediyordum hareketini hatta dün akşam acile gidiyorduk. Aslında istemeye istemeye gidiyordum. Derken dolmuşta hareket etmeye başladı. Bizde yarı yolda indikkızım 3 gündür hareketleri çok az geliyo bana doktor suyun da az dedi ya evhamlanıyorum saate göre saymalı mıyız şimdiden sizce ?
Canım sen cuma ayrıntılıya mı girceksin? Benim de ayrıntılı cuma günü olucakCuma günkü ölçümü yazıcam muhakkak
Aa süpermiş bende uzun zamandır yuz ıcın yıkama jelı nemlendırıcı fkn khiels kullanıyorum cok memnunum. Hatta hamılelık bende ekstra yaglanma yaptı bu hafta gıdıp daha yaglı cıltlere gore tum yuz urunlerımı degıstırdım hıcbır ek madde olmayan urunlerı var onlardan aldım rahat ettım. Roll on aklıma gelmemıstı bırdahakıne gıttıgımde bakarım sen hangı urunu kullanıyorsun ffoto varmıKhiel's marka koltuk altı için krem şeklinde bir roll on aldım fiyatı pahalı biraz ama içeriği doğal. Kesinlikle terletmiyor.
Canım saate göre sayma için erken. Ben de 2 gün çok az hissediyordum hareketini hatta dün akşam acile gidiyorduk. Aslında istemeye istemeye gidiyordum. Derken dolmuşta hareket etmeye başladı. Bizde yarı yolda indikbugün kendi doktoruma gittim. Stresli ve yorgun olduğun günler az hissedebilirsin dedi. Sen de su meselesii taktıysan kafana ondan olabilir. Git bi doktoruna hem suyunu kontrol eder hem bebeğini. Benim doktorum tedirgin oldunmu hiç bekleme gel diyor.
Cimantesi ayrıntılı yapıldı cuma günü rutin kontrol ve ayrıntılı raporunu göstericem inşallahCanım sen cuma ayrıntılıya mı girceksin? Benim de ayrıntılı cuma günü olucak
Anladım canım işimiz çok zor benim ki küçük olduğu için ben çok kucağımda oyun oynatıyodum uzanıyodum üstümde tepiniyodu biraz da kilosu da yerinde sürekli kucak istiyor olmaz dediğimde eskiden hep alıyodun diyo insan çok üzülüyoBenimki de beni kıskaniıyor canım. Bana babasından daha fazla düşkündü..Şimdi benle zıtlaşmaya geçtiÇok hareketli olduğu için karnımı bazen sakınmaya çalışıyorum doğal olarak onlara falan alınıyor Geçen gün dediki bana anne sana sımsıkı sarılmayı özledim dedi sarıldım falan tatmin olmadı karnımdan sıkarak sarılmak istiyormuş :) ..Aslında çok da fazla ilgide gösteriyorum ama yinede paylaşmakda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor
Zaten benim dediğim şekilde tek ürün var portakal özlü, tüpte satılıyor.Aa süpermiş bende uzun zamandır yuz ıcın yıkama jelı nemlendırıcı fkn khiels kullanıyorum cok memnunum. Hatta hamılelık bende ekstra yaglanma yaptı bu hafta gıdıp daha yaglı cıltlere gore tum yuz urunlerımı degıstırdım hıcbır ek madde olmayan urunlerı var onlardan aldım rahat ettım. Roll on aklıma gelmemıstı bırdahakıne gıttıgımde bakarım sen hangı urunu kullanıyorsun ffoto varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?