2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar akşam yemeğimden sonra canım acayip tatlı istedi iki dilim karpuz yedim iki tane de pişmaniye ( çok pişmanım kan şekerimi ölçeyim dedim 1 saat sonra 180 mg/dl 2 saat sonra 144 mg/dl çıktı doktorum kavun karpuz yememi istemedi hafta sonu sorduğumda, o zaman nolacak demiştim ama kan şekerimi ölçünce hak verdim. Tabi ki pişmaniyenin de etkisi var ama yine de çok yüksek değer. Max 130 mg/dl olmalıydı tokluk değerim.

canim karpuz yemek iyi degilmi..ben buaralar cok karpuz yeyiyorum.

Aluminium chlorohydrate yazıyor içindekilerde
Aluminyum chlorohydrat . Kansere neden oluyor . Meme kanseri yada lenf tumorlerine sebep oluyormus. Bezede yapabilir. . Bunu icerrn urunleri slmayin dikkat edin diye nettede var tv dede cikti drlar kullanmayin diyor. Ben hatirlatiyimda roll on yada deodorant almak istenler olabilir. Ben aluminyum klirohidratsiz alumunyum tuzsuz ariyorum. Piyasada markette satilanlarin icindede var o zaten. Ben saracoglu yada marankiye bakayim. Daha once yazdigim markanin roll onu yok

Son düzenleme:
Ayrıntılıda doktorun soylemıstır ama hersey yolunda fln dıye yanı sonucunu bılıyorsun dımı? Ben henuz yaptırmadıgım ıcın merak edıyorum
Aynen yapan doktor dedı zaten bakmam gereken herşeye baktım herşey yolunda dedı şükürler olsun. Haftaya şehir dışına çıkıcaz ondan bu hafta gitmek istedim doktora. Güzel inceliyorlar ama ya anlattı bu beyni besleyen damarlar bu karnı ciğerleri tabi biz benzetemiyoruz bişiye orası ayrı

Benim atopik egzamam var o yüzden aslında ilk baktığım şey bende alerji yapıp yapmaması. İçeriğine ayrıntılı şekilde dikkat etmemiştim. Benim arkadaşım da roll on şeklinde tuz varmış onu önerdi ama alerji yapar diye denemeye cesaret edemedim. Belki öyle bir şey deneyebilirsin

Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…