- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.881
Fiyatı uygunmuş aslında ama ben Doğuma yakın almayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1993473
günaydın..ilgilenen varsa saat 10:00 a kadar indirimdeymiş..ben biraz daha bekleyeyeyim diyorum..belki e-bebekte daha çok indirim olur ..
Maşallah canım
sola yatmak daha önemli ya ben ondan sağa yaptırayım dedim.ben saga yaptim ve gercektn iki gun sag kolumu kullanamadm bende ikinciyi sola yapacm insallh cok kotu olmz ya bu sefer
günaydın. benimde 2 gündür daha az sanki. endişelenme ama bol su içmeye devam et. ben bide havuç suyu duymuyşum suyu az olanlar için. ama fazla a vitaminin de zararı olabilir diyorlar.kızım 3 gündür hareketleri çok az geliyo bana doktor suyun da az dedi ya evhamlanıyorum saate göre saymalı mıyız şimdiden sizce ?
canım birde bebekler artık uyuma ve uyanma dönemlerine girdiler. sen çok hareketli olduğunda o içerde dinleniyor olabilir. ben bazen işyerinde yan odaya girip beş dk uzanıyorum. hareket edince de kalkıyorum.cuma gel dedi ondan bekliyorum. şu sıra stresli oluyorum işyerinde aksamüstüne doğru çok yorgun hissediyorum dinlenemiyorum ondan belki
Kızlar akşam yemeğimden sonra canım acayip tatlı istedi iki dilim karpuz yedim iki tane de pişmaniye( çok pişmanım kan şekerimi ölçeyim dedim 1 saat sonra 180 mg/dl 2 saat sonra 144 mg/dl çıktı doktorum kavun karpuz yememi istemedi hafta sonu sorduğumda, o zaman nolacak demiştim ama kan şekerimi ölçünce hak verdim. Tabi ki pişmaniyenin de etkisi var ama yine de çok yüksek değer. Max 130 mg/dl olmalıydı tokluk değerim.
Günaydın biz dün ayrıntılıyı yaptırdık şükür herşey yolunda beyfendi 541 gr olmuş :) tetonoz aşısını yaptırdık sıkıntımız yok
günaydın. benimde 2 gündür daha az sanki. endişelenme ama bol su içmeye devam et. ben bide havuç suyu duymuyşum suyu az olanlar için. ama fazla a vitaminin de zararı olabilir diyorlar.
canım saraçoğlunun videosu var internette. amniyon sıvı az olanların ne yapacağını anlatıyor bi izle istersen.karpuz hiç yemedim daha ama muz yiyorum bebeğe kilo aldırıyor diye duyduğum için. şeekrli yedikten sonra ölçmek aklıma gelmemeişti hiç, deneyeyim ben de
oy maşallahkaçıncı haftadasın ?
evde katı meyve sıkacaığ var aslında ama havuctan ne kadar su çıkar acaba
Geceden beri ben de aynı şikayetten muzdaribim annem saçlanıyor ondan dedi ama bilemiyorumbir de mide yanması şikayeti olan var mı? ya boğazımda sürekli bir yanma hissi var. saçla alakalı olan his bu his mi acaba tecrübeli anneler :)
canm ben 22×5 de yaptimkızlar merhaba!
tetenoz aşısı en son ne zman yapılıyor. ben an itibariyle 22. haftayı doldurmuş bulunuyorum geç mi kaldım acaba? cuma yaptırsam ya da pazartesi geç mi kalırım?
canım saraçoğlunun videosu var internette. amniyon sıvı az olanların ne yapacağını anlatıyor bi izle istersen.
ben onları yemiyorum cnm. sanki tavuğun altından geç toplanmış gibi düşünüyorum. civciv olucakmış da alınmış gibi. tabi ne kadar doğru bilmiyorumGünaydın arkadaşlar, hayırlı kandiller hepimize.
benim bi sorum olacak. Migrostan aldığım organik yumurtaları haşladığımda beyaz kısmında yapışık halde nokta nokta kan lekeleri kalmış gibi oluyor. bu durumla karşılaşan oldu mu ?
minikhikayem 22+5 deyiz canım
Ayy ben normalde tatlı sevmem baklava gibi ağır tatlıları hayatta yemem ama bu aralar benim de canım çok tatlı şeyler yemek istiyor. Şekerimin çıkmasından korkuyorumAma tatlı
krizim tutuyor o zaman dayanamıyorum öyle meyve felanda kesmiyor bi baklava bi çikolata olmadan olmuyor
Ben de senin gibi düşünüyorum ama bildiğimden değil :) sanki o yumurtalar döllenmiş de az bekleseler civciv olacaklarmış gibi geliyor yiyemiyorum :/ben onları yemiyorum cnm. sanki tavuğun altından geç toplanmış gibi düşünüyorum. civciv olucakmış da alınmış gibi. tabi ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?