2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar merhaba!
tetenoz aşısı en son ne zman yapılıyor. ben an itibariyle 22. haftayı doldurmuş bulunuyorum geç mi kaldım acaba? cuma yaptırsam ya da pazartesi geç mi kalırım?

bir de mide yanması şikayeti olan var mı? ya boğazımda sürekli bir yanma hissi var. saçla alakalı olan his bu his mi acaba tecrübeli anneler :)

kızım 3 gündür hareketleri çok az geliyo bana doktor suyun da az dedi ya evhamlanıyorum saate göre saymalı mıyız şimdiden sizce ?
günaydın. benimde 2 gündür daha az sanki. endişelenme ama bol su içmeye devam et. ben bide havuç suyu duymuyşum suyu az olanlar için. ama fazla a vitaminin de zararı olabilir diyorlar.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Biz oglumla bulusmaya gidiyoruz yine col heyecanliyim. Kandilimiz mubarek olsun hastalarimiz sifa, derdi olanlar deva bulsun. Maddi manevi darda olana rabbim yardim etsin. Tum brbek isteyenlere hayirli hamilelik ve tum hamilelere hayirli dogum, tum bebegi covuga olanlara salih evlat yetistirmeyi nasip etsin. Allahim hepimizin hunahlarini bagislasin dualarda bulusmak dilegiyle hayirli kandiller.

cuma gel dedi ondan bekliyorum. şu sıra stresli oluyorum işyerinde aksamüstüne doğru çok yorgun hissediyorum dinlenemiyorum ondan belki
canım birde bebekler artık uyuma ve uyanma dönemlerine girdiler. sen çok hareketli olduğunda o içerde dinleniyor olabilir. ben bazen işyerinde yan odaya girip beş dk uzanıyorum. hareket edince de kalkıyorum.

karpuz hiç yemedim daha ama muz yiyorum bebeğe kilo aldırıyor diye duyduğum için. şeekrli yedikten sonra ölçmek aklıma gelmemeişti hiç, deneyeyim ben de

Günaydın biz dün ayrıntılıyı yaptırdık şükür herşey yolunda beyfendi 541 gr olmuş :) tetonoz aşısını yaptırdık sıkıntımız yok

oy maşallah kaçıncı haftadasın ?

günaydın. benimde 2 gündür daha az sanki. endişelenme ama bol su içmeye devam et. ben bide havuç suyu duymuyşum suyu az olanlar için. ama fazla a vitaminin de zararı olabilir diyorlar.

evde katı meyve sıkacaığ var aslında ama havuctan ne kadar su çıkar acaba

canım saraçoğlunun videosu var internette. amniyon sıvı az olanların ne yapacağını anlatıyor bi izle istersen.

Günaydn arkaşlar hepimz kandili mübarek olsn :) ya benim kafama bsy takildi benim dogum tarihi 3 eylule denk geliyo ama genelde sezeryan olunca bir hafta oncedn doguma aliyolar acaba ben agustos annesi mi olurum ki siz ne dersnz

Günaydın arkadaşlar, hayırlı kandiller hepimize.
benim bi sorum olacak. Migrostan aldığım organik yumurtaları haşladığımda beyaz kısmında yapışık halde nokta nokta kan lekeleri kalmış gibi oluyor. bu durumla karşılaşan oldu mu ?

ben onları yemiyorum cnm. sanki tavuğun altından geç toplanmış gibi düşünüyorum. civciv olucakmış da alınmış gibi. tabi ne kadar doğru bilmiyorum

Ama tatlı

krizim tutuyor o zaman dayanamıyorum öyle meyve felanda kesmiyor bi baklava bi çikolata olmadan olmuyor
Ayy ben normalde tatlı sevmem baklava gibi ağır tatlıları hayatta yemem ama bu aralar benim de canım çok tatlı şeyler yemek istiyor. Şekerimin çıkmasından korkuyorum

ben onları yemiyorum cnm. sanki tavuğun altından geç toplanmış gibi düşünüyorum. civciv olucakmış da alınmış gibi. tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum ama bildiğimden değil :) sanki o yumurtalar döllenmiş de az bekleseler civciv olacaklarmış gibi geliyor yiyemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…