2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bir de mide yanması şikayeti olan var mı? ya boğazımda sürekli bir yanma hissi var. saçla alakalı olan his bu his mi acaba tecrübeli anneler :)
Benim de bazen midem yanıyor. Doktora söyledim biraz erken başlamış dedi şurup verdi hamilelerin kullanabileceği. Ama henüz almadım çünkü o kadar da dayanılmayacak gibi değil

Hadi bakalım çıkınca yaz bize bebişin durumunu :) sana da hayırlı kandiller

ben onları yemiyorum cnm. sanki tavuğun altından geç toplanmış gibi düşünüyorum. civciv olucakmış da alınmış gibi. tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum ama bildiğimden değil :) sanki o yumurtalar döllenmiş de az bekleseler civciv olacaklarmış gibi geliyor yiyemiyorum :/
ben de yemiyorum nette de detaylı bi bilgi bulamadım ama haşlayıp iş yerine getirip çöpe atıyo olmak çok sinir bozucu

Norm
Ayy ben normalde tatlı sevmem baklava gibi ağır tatlıları hayatta yemem ama bu aralar benim de canım çok tatlı şeyler yemek istiyor. Şekerimin çıkmasından korkuyorum
alde bende yemem ama hamilelikte çok.canım istiyor bir iki dilimden bişey olmaZ insallah

bir de mide yanması şikayeti olan var mı? ya boğazımda sürekli bir yanma hissi var. saçla alakalı olan his bu his mi acaba tecrübeli anneler :)
kitapta okumuştum gebelikte doku ve kemiklerimiz yumuşuyormuş. mide kapakçığı açılıyormuş. saçla alkası yokmuş aslında. gebelikte olabilen bişeymiş:)
bende eskiden reflü vardı midem yanınca buzdolabından soğuk süt içerdim iyi gelirdi. deneyebilirsin. yalnız sütü fazla içme gaz yapabilir.

haşladığım yumurtada dikkat etmedim ama omlet yaparken kırdığımda kırmızı benek oluyor. onlar döllenmiş yumurta canım. benim aldığım yumurtalarda genelde bir veya iki benek oluyor çil çil olmuyor.

21.hafta bebek hareketinin az olduğu durumlar için kağan kocatepenin yazısında alıntı yaptım. bazen az diye endişeleniyoruz ya gerek yokmuş
Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

Bende kitabı var baya faydalı oluyor

Bende kitabı var baya faydalı oluyor
ben internetten okuyorum canım. yazıları çok güzel, beğeniyorum.
kitap olarak ben ayşe önerin hamilelik ve bebek bakımı kitabını almıştım. o da güzel tavsiye ederim.bebek bakımıyla ilgili videoları da var. bebişlerimizi kucağımıza alınca izleriz

Alırken baha fiyat çok gelmişti bende Kağan Kocatepe'yi tercih etmiştim Ayşe önerin de online var mı

Alumunyum zamanla kararma da yapiyor koltuk altinda. Kokudan ziyade Ben lazer yaptirmistim. Lazer yaptiranlarda bu sirun var terleme yapiyor. Camasira geciyor. Disarda kullanirim sadece . Bakarim cnm onada

Ama tatlı

krizim tutuyor o zaman dayanamıyorum öyle meyve felanda kesmiyor bi baklava bi çikolata olmadan olmuyor
Canim cikolata cekince tahin pekmez cevizli findikli yapiyorum. Cok guzel oluyor. Tatli krizim geciyor. Tokta tutuyor. Bide yurtdisindada kullanilan bir yontem var tv de bir dr demisti. Tatli istegi gelince cubuk vanilya koklayin diyor tatli krizi geciyormus. Sanirim hamilelikte sakincasi varmi yokmu bilmiyorum. Sabak keciboynuzuozu yiyorim. Oda tatli kesiyor tatli istegimi

Geceden beri ben de aynı şikayetten muzdaribim annem saçlanıyor ondan dedi ama bilemiyorum
Mide yanmasi hormonlar ve fiziksel degisikliklerden oluyor. Sac mideye degmiyorki. Bebek suyun icinde kesede kese nerde mide nerde ve arada kac zar var. Eskilerin uydurmasi . Kel olanlarinda yaniyor midesi. Maddn suyu iyi geliyor. Sut belli aralikla yc yudum sut sadece. Gecmezse basimi yukseltip yatiyorum. Dun bi lokmacik birsey yedim yattim yandi midem yemek borum bogazima kadar.

ben onları yemiyorum cnm. sanki tavuğun altından geç toplanmış gibi düşünüyorum. civciv olucakmış da alınmış gibi. tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Migrosta bebish diye marka var o iyidi ama bizim buraya artik gelmiyor. Diger organik yazan yumurtalarin uretim tarihine dikkat edin. Organik oahali oluyor cok satilmiyor herhalde paket ustundeki tarih cok ydni olmuyor. Bizim burda boylede her yerde ayni degildir tabiiki.

benim bahsettiğim de 'city farm' markası bir daha da almam. lekenin fotoğrafını çektim paylaşmaya çalışayım. birden fazla altında üstünde içinde baya var.

Kizlar 19+6 cikti sat ile uyumlu. Cinsiyet erkek tekrar onaylanmis oldu. 21 cm 325 gram olmuş yavrum kocaman geldi gözüme. Ağzını açtı kapattı sonra elini agzina götürdü ben heyecan yaptim elimi karnima koydum tesadüf o da benim koydugum ayni yere koydu. Gorunen dış uzuvlarda problem yok su gayet iyi plesanta iyi. Sadece gecen randevuda yarim kilo almistim bu randevuda 2 kilo daha aldim. Genel alim iyi ama 5 hafta 2 kiloyu fazla buldu doktor dikkat et dedi. Halbuki hep aynı besleniyorum tatli istegim yada istah artisim yok. Cok duygulandım. Her randevuda kalpten ölecek gibi oluyorum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah

Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…