- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.921
Şuan ara sıra oluyor ama kızıma hamileyken işkence gibiydi ilacı varmış ama kullanmadm saçla alakası yok kızım baya kel doğdubir de mide yanması şikayeti olan var mı? ya boğazımda sürekli bir yanma hissi var. saçla alakalı olan his bu his mi acaba tecrübeli anneler :)
Aminn cnm hayırdı kandillerGunaydin kizlar nasilsiniz? Biz oglumla bulusmaya gidiyoruz yine col heyecanliyim. Kandilimiz mubarek olsun hastalarimiz sifa, derdi olanlar deva bulsun. Maddi manevi darda olana rabbim yardim etsin. Tum brbek isteyenlere hayirli hamilelik ve tum hamilelere hayirli dogum, tum bebegi covuga olanlara salih evlat yetistirmeyi nasip etsin. Allahim hepimizin hunahlarini bagislasin dualarda bulusmak dilegiyle hayirli kandiller.
canm valla ben haftada bi kaçamak yapip yiyom oldm olasi dondurma hastasiyim magnum balli bademi tercih ediyom benKızlar dondurma olarak ne tercih ediyorsunuz canım çok istiyor ama yemeye korkuyorum çiğ yumurta vardır diye önerebileceğiniz markalar var mı çok ihtiyacım var dondurmaya
Çiğ yumurta olduğunu ilk defa duydum. Algidadan yiyorum ben. Doğal bir ürün vardı. Adı lera fresca. Onu deneyebilirsin.Kızlar dondurma olarak ne tercih ediyorsunuz canım çok istiyor ama yemeye korkuyorum çiğ yumurta vardır diye önerebileceğiniz markalar var mı çok ihtiyacım var dondurmaya
bende aynı her randevuyu iple çekiyor ve deli gibi heyecanlanıyorum her seferindeKizlar 19+6 cikti sat ile uyumlu. Cinsiyet erkek tekrar onaylanmis oldu. 21 cm 325 gram olmuş yavrum kocaman geldi gözüme. Ağzını açtı kapattı sonra elini agzina götürdü ben heyecan yaptim elimi karnima koydum tesadüf o da benim koydugum ayni yere koydu. Gorunen dış uzuvlarda problem yok su gayet iyi plesanta iyi. Sadece gecen randevuda yarim kilo almistim bu randevuda 2 kilo daha aldim. Genel alim iyi ama 5 hafta 2 kiloyu fazla buldu doktor dikkat et dedi. Halbuki hep aynı besleniyorum tatli istegim yada istah artisim yok. Cok duygulandım. Her randevuda kalpten ölecek gibi oluyorum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah
Hurma yiyorum ben, o da tatlı isteğimi gideriyorCanim cikolata cekince tahin pekmez cevizli findikli yapiyorum. Cok guzel oluyor. Tatli krizim geciyor. Tokta tutuyor. Bide yurtdisindada kullanilan bir yontem var tv de bir dr demisti. Tatli istegi gelince cubuk vanilya koklayin diyor tatli krizi geciyormus. Sanirim hamilelikte sakincasi varmi yokmu bilmiyorum. Sabak keciboynuzuozu yiyorim. Oda tatli kesiyor tatli istegimi
Mado :) tek tavsiyemKızlar dondurma olarak ne tercih ediyorsunuz canım çok istiyor ama yemeye korkuyorum çiğ yumurta vardır diye önerebileceğiniz markalar var mı çok ihtiyacım var dondurmaya
Ben pakette sliyorum . Pasta gibi olandan. Acikta temiz gelmiyor. Birde dolapta duruyor. Elektrik kesince yada kapatinca bi soguk bi sicak bakteri uruyormus. O yuzden pasta gibi olanlardan aliyorum erime olursa seklinden anlarim diyeMado :) tek tavsiyem
Ayse oneri bende cok vudeolarini izledim. Bebek banyosu masaji. Yarim kundak nasil olur. Gaz masajlari bebekten once izleyin bence. Sinra zaman olmaz . İzleye izleye akilda kaliyor.
Mado nun da paketlisi var kilo işi almak istediğinde paketli veriyorlar. Hem sen her şeye dikkat ediyorsun paketli hazır dondurmalarda bir sürü koruyucu renklendirici var bunu nasıl atladın :)Ben pakette sliyorum . Pasta gibi olandan. Acikta temiz gelmiyor. Birde dolapta duruyor. Elektrik kesince yada kapatinca bi soguk bi sicak bakteri uruyormus. O yuzden pasta gibi olanlardan aliyorum erime olursa seklinden anlarim diye
Ay da yilda bir yiyorum. Surekli yedigim birsey degil. Yemek yemege firsatim olmuyor dondurmayi nasil zaman bulayim. Cok yedigim birsey de degil ama okudugum yerde hep hamile cani tatli isteyen dondurma yesin yaziyor. Cig yumurta falan hic bahseden olmadi acikcasi . Dr a sormsk lazim. Pakette ve acik fark edermi.Mado nun da paketlisi var kilo işi almak istediğinde paketli veriyorlar. Hem sen her şeye dikkat ediyorsun paketli hazır dondurmalarda bir sürü koruyucu renklendirici var bunu nasıl atladın :)
Benim doktorum miden bulandıgında dondurma yiyebilirsin demişti zararlı olsa tavsiye etmez herhaldeAy da yilda bir yiyorum. Surekli yedigim birsey degil. Yemek yemege firsatim olmuyor dondurmayi nasil zaman bulayim. Cok yedigim birsey de degil ama okudugum yerde hep hamile cani tatli isteyen dondurma yesin yaziyor. Cig yumurta falan hic bahseden olmadi acikcasi . Dr a sormsk lazim. Pakette ve acik fark edermi.
Hurma yiyorum ben, o da tatlı isteğimi gideriyor[/QUO Hurmayı da fazla tuketmemenizi tavsiye ederim doğumu tetikliyormuş bir iki tane tüketiyorum bende Doğum yaklaştıgında yedi sekiz yiyordum ona mı baglı bilmiyorum ama kolay bi doğumum oldu
Dikkat etmek gerekiyor. Birsey olmamis olabilir. Ama bunun dogru oldugu anlamina gelmiyor. Bebek Rahime yerlestikten iki yasina yedigi ve anne karnindayken bizim yedigimiz hersey onemli. Rahimden iki yasina kadar yedigi ictigi hersey onemli. Hastaliklari kodlaniyormus. Drlar saglikli besleyin dite basbas bagiriyor. Cocukken olmasada yetiskinlik doneminde gastalik olarak olusuyor. Bunu tip okuyan insanlar soyliyor. Sigara icen annenin bebeginde hastalik oluyor olmayanlar yetiskin olduklarinda astim koah hastasi oluyor. Yada seker yiyen cocuklarda yetiskinlik doneminde seker hastaligi cikiyor. Bizim yedigimiz yedirdiklerimuz onemli. Daha detayli arastirabilirsiniz. Verdim birsey olmadi diye birsey yok. Sizin tercihiniz kimse karisamaz tabii. Dikkat etmek isteyenlerede edenlere niye dikkat ediyorsunuz diye birsey yazmayin. Sanki cocugunu saglikli beslemek sucmus gibi. Sizinki saglikli olsbilir baskasinda olmaz bu kisiye gore kiyas yapilmaz. Tabiiki Allah a emanet ama tedbir almak gerekiyor tabiikiYazıları okuyorum da gerçekten şok oluyorum bu kadar mı yanii ne bilim ben mi çok bilinçsizim kızıma hamileyken herşey yedim yazın hergün dondurma yedim kucuk magnum yada algida kornet normal yumurta vs.. kızım 3 yaşında ve Allaha şükür doktor yüzü görmüyoruz hastalığı olanlara karışamam ama bi sıkıntısı olmayanlar bu kadar kasmayın yaa biraz daha oluruna bırakın hiç bişey olmaz Allahın izniyle...
Tesekkür ederim haftsonu bakıcam hemenEvet evet başlığı yuvarlak gibi. Kremden biraz sıkıp yuvarlak başlığı sayesinde kolayca sürüyorsunuz.
Selam benı saglık ocagına baglı hemsıre aradı 20-30 haftalar arası yapılıyormus ama kaf doz yaptıracagına baglı olarak senı perıyodık cagırıyorlarmıs. Bence gec olmadan baglı oldugun sagoık ocagına bı ugra yada ara ıstersen . Benım doktorum henuz bu konuda bırsey soylemedı ve gereklı gormezse ben yaptırmayacagımkızlar merhaba!
tetenoz aşısı en son ne zman yapılıyor. ben an itibariyle 22. haftayı doldurmuş bulunuyorum geç mi kaldım acaba? cuma yaptırsam ya da pazartesi geç mi kalırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?