2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar dondurma olarak ne tercih ediyorsunuz canım çok istiyor ama yemeye korkuyorum çiğ yumurta vardır diye önerebileceğiniz markalar var mı çok ihtiyacım var dondurmaya

bir de mide yanması şikayeti olan var mı? ya boğazımda sürekli bir yanma hissi var. saçla alakalı olan his bu his mi acaba tecrübeli anneler :)
Şuan ara sıra oluyor ama kızıma hamileyken işkence gibiydi ilacı varmış ama kullanmadm saçla alakası yok kızım baya kel doğdu

Aminn cnm hayırdı kandiller

Kızlar dondurma olarak ne tercih ediyorsunuz canım çok istiyor ama yemeye korkuyorum çiğ yumurta vardır diye önerebileceğiniz markalar var mı çok ihtiyacım var dondurmaya
canm valla ben haftada bi kaçamak yapip yiyom oldm olasi dondurma hastasiyim magnum balli bademi tercih ediyom ben

Çiğ yumurta olduğunu ilk defa duydum. Algidadan yiyorum ben. Doğal bir ürün vardı. Adı lera fresca. Onu deneyebilirsin.

Bizim köylü yapıyor dondurma ben ondan yiyorum paket dondurmalar nasıl yapılıyor bilmem ama açık dondurmayı eşim bilir onda yumurta yok sahleple yapılıyor

bende aynı her randevuyu iple çekiyor ve deli gibi heyecanlanıyorum her seferinde

Hurma yiyorum ben, o da tatlı isteğimi gideriyor

Ben pakette sliyorum . Pasta gibi olandan. Acikta temiz gelmiyor. Birde dolapta duruyor. Elektrik kesince yada kapatinca bi soguk bi sicak bakteri uruyormus. O yuzden pasta gibi olanlardan aliyorum erime olursa seklinden anlarim diye
Mado nun da paketlisi var kilo işi almak istediğinde paketli veriyorlar. Hem sen her şeye dikkat ediyorsun paketli hazır dondurmalarda bir sürü koruyucu renklendirici var bunu nasıl atladın :)

Mado nun da paketlisi var kilo işi almak istediğinde paketli veriyorlar. Hem sen her şeye dikkat ediyorsun paketli hazır dondurmalarda bir sürü koruyucu renklendirici var bunu nasıl atladın :)
Ay da yilda bir yiyorum. Surekli yedigim birsey degil. Yemek yemege firsatim olmuyor dondurmayi nasil zaman bulayim. Cok yedigim birsey de degil ama okudugum yerde hep hamile cani tatli isteyen dondurma yesin yaziyor. Cig yumurta falan hic bahseden olmadi acikcasi . Dr a sormsk lazim. Pakette ve acik fark edermi.

Benim doktorum miden bulandıgında dondurma yiyebilirsin demişti zararlı olsa tavsiye etmez herhalde

Yazıları okuyorum da gerçekten şok oluyorum bu kadar mı yanii ne bilim ben mi çok bilinçsizim kızıma hamileyken herşey yedim yazın hergün dondurma yedim kucuk magnum yada algida kornet normal yumurta vs.. kızım 3 yaşında ve Allaha şükür doktor yüzü görmüyoruz hastalığı olanlara karışamam ama bi sıkıntısı olmayanlar bu kadar kasmayın yaa biraz daha oluruna bırakın hiç bişey olmaz Allahın izniyle...

Dikkat etmek gerekiyor. Birsey olmamis olabilir. Ama bunun dogru oldugu anlamina gelmiyor. Bebek Rahime yerlestikten iki yasina yedigi ve anne karnindayken bizim yedigimiz hersey onemli. Rahimden iki yasina kadar yedigi ictigi hersey onemli. Hastaliklari kodlaniyormus. Drlar saglikli besleyin dite basbas bagiriyor. Cocukken olmasada yetiskinlik doneminde gastalik olarak olusuyor. Bunu tip okuyan insanlar soyliyor. Sigara icen annenin bebeginde hastalik oluyor olmayanlar yetiskin olduklarinda astim koah hastasi oluyor. Yada seker yiyen cocuklarda yetiskinlik doneminde seker hastaligi cikiyor. Bizim yedigimiz yedirdiklerimuz onemli. Daha detayli arastirabilirsiniz. Verdim birsey olmadi diye birsey yok. Sizin tercihiniz kimse karisamaz tabii. Dikkat etmek isteyenlerede edenlere niye dikkat ediyorsunuz diye birsey yazmayin. Sanki cocugunu saglikli beslemek sucmus gibi. Sizinki saglikli olsbilir baskasinda olmaz bu kisiye gore kiyas yapilmaz. Tabiiki Allah a emanet ama tedbir almak gerekiyor tabiiki

kızlar merhaba!
tetenoz aşısı en son ne zman yapılıyor. ben an itibariyle 22. haftayı doldurmuş bulunuyorum geç mi kaldım acaba? cuma yaptırsam ya da pazartesi geç mi kalırım?
Selam benı saglık ocagına baglı hemsıre aradı 20-30 haftalar arası yapılıyormus ama kaf doz yaptıracagına baglı olarak senı perıyodık cagırıyorlarmıs. Bence gec olmadan baglı oldugun sagoık ocagına bı ugra yada ara ıstersen . Benım doktorum henuz bu konuda bırsey soylemedı ve gereklı gormezse ben yaptırmayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…