2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Oglum 16 aylik hazir hicbirsey vermedim. Hazir olan birseyde yemez. Nasil alistiysa oyle gidiyor. En ufak tatli seyde sebzeyi reddedebiliyorlar. Disarda ac kalsa acil durumda kavanoz pure meyve puresi muhallebi yemez. Hazirliyorum yiyecegi seyleri. Acil durumda zorlandim bi iki kere ama iyiki oyle. Buyuyunce zaten kendi istediklerini yiyecek. Etrafta seker cay vermek isteyenlere direniyorum . Kucuk cocuga cay verince ne oluyor. Kimi nd olacak diyor. Cay vermesen ne olur peki . Cay nedir. Sonra alistilar sormadan kimse birsey vermiyor. Sansliyizki her ay kontrolumuz var. Bebeklerimizinde her ay kontrolu olacak bir yasina kadar. Soruyoruz arastirarak veroyoruz. Elimden geleni yapiyorum. Cocugumu saglikli beslerken kendimi iyi hissediyorum. Hazir pakette seyler vermek icim gidiyor veremem. Sonra yasi ilerledikce zorlasirmi bilmiyorum beslenmesi . Elimizden geleni yapiyoruz.

Ahhaa byolojiyle aramız olsa anlardık babam cok ilgilidir kontrol videosuna bakınca hemen anladı bu mide fln diye saymıstı :) sımdıkı aletler de cok teknolojik oyuzden sanslıyız

Benim doktorum miden bulandıgında dondurma yiyebilirsin demişti zararlı olsa tavsiye etmez herhalde

Benim doktor yeme demedi ama kalsiyum kaynağı olarak düşünme dedi. Çünkü günlük 4 porsiyon süt ya da süt ürünü tüketmemi söyledi. Dondurma sayılmıyormuş :)

Evet Doğumu kolaylaştırdığını duydum ama hamilelik döneminde tüketilmemesi konusunda çeşitli söylentiler var. Kimileri yenebilir diyor kimisi yenmemeli diyor. Ben de 3-4 tane yiyorum zaten öyle çok abartmıyorum.

Merdiven altı yicek bizde yemiyoruz sigara içmiyoruz sağlıklı benlenmediğimi kimse söylemedi günlük yediğimiz içtiğimiz şeylerin altında bişey arıyorsunuz ondan bahsettim o kadar bilgimiz var teşekkür ederiz

Günaydın güzel anne adayları
Günaydınnn bugün bende çok mutluyum oğluşum akşamdan beri kendini baya belli etti geçen hafta tekme atmıyor gibiydi sanırım çok ayaktayım o yüzden şimdi pat pat vurdukça içimde kelebekler uçuyor herkese mutlu günler

Günaydın
İnsanın bu dönemde onu önemseyen, moral veren arkadaşı olmasının önemini dün akşam bi daha anldım. Bir arkadaşı avr 2.5 yaşında bebeği olan. Bir süredir denk gelip görüşememiştik 1 aydır filan. Akşam beni öyle tatlı dinliyo anlattıklarımı önemseyerek. Kendini anlatmaya başlayıp öne almayarak. Çok güzelleşmişsin dedi. Kendine dikkat et dedi. Basit şeyler söyledi ama çok çok iyi geldi bugün güne çok güzel başladım. Ve arkadaşım konusurken bebeğim tekmelemeye başladı elini koyduğunda şiddetlendirdi

Çok kötüyüm arkadaşlar kaça gündür kalçamda ağrı vardı zaten dahada şiddetlendi ne oturabiliyorum yatınca döneliyorum ayağa kalksam adım atamıyorum kitleniyo acile gittik hiçbişi yapamayacaklarını söylediler haklı olarak eşimde bu halde işe nasıl gider diyince 2 gün rapor verdi şimdi kayınvalidem gelicek eşim 2 saat işe gidip geri gelicek Rabbim kimseye bu Ağrı'yı vermesin

çok geçmiş olsun canım kendi kadın doğum doktorunla görüşsen belki takviye bişeylere ihtiyacı vardır vücudunun

Bir şey soracağım kızlar, ben daha yeni alışveriş yapmaya başlayacağım da liste paylaşılmıştı diye hatırlıyorum bebek alışveriş sitelerinde de listeler mevcut onlara da bakıyorum herkes bitirdimi alışverişleri

Ahhaa byolojiyle aramız olsa anlardık babam cok ilgilidir kontrol videosuna bakınca hemen anladı bu mide fln diye saymıstı :) sımdıkı aletler de cok teknolojik oyuzden sanslıyız
Aa babanın ilgisi nerden geliyor? Bazıları 4 boyutlu ultrason çıktısında anlayamıyor bebeğin nerede olduğunu

bitirmeyen hatta başlamayan var:) benim bir ateş ölçerim, bir ev tipi ana kucağım var..bgun de göğüs pompası alırımm belki..o kadar:) araba/park yatak bakıp duruyoruz ama alamadık daha..ben de bilemiyorum erkenmi daha acaba?

Geçmiş olsun canım.

Seni dinleyen yaşadıklarını duygularını önemseyen bir arkadaşın olduğu için çok şanslısın. Benim zor günlerimde yanımda olan her yaşadığımı hissettiğimi dinleyen sadece bir arkadaşım oldu. O kadar arkadaşım içinden sadece biri beni gerçekten dinledi ve yanımda oldu. Hala onun yeri ayrıdır bende.

Ah canım nerde,ben kıyafet alışverişine başladım.ama Bebek arabası ana kucağı gibi asıl şeyler duruyor.şu an sağlığım iyi gezebiliyorum.fiyat araştırması yapıyorum,kafamda neleri internetten alırım neleri şimdi alayım diye listeler oluşturuyorum.işte önümüzdeki 3aylık meşgalem bu alışverişler olacak

Kızlar geçen hafta cuma idrar testinde kan bulunmuştu. Doktorum rahim ağzını falan ölçtü. Bebeğe baktı. Sorun yoktu. Kum veya taş düşürüyor olabilirsin dedi. Salı bidaha tahlil verdim temiz çıktı. Bu sabah yine idrarım kırmızıya yakındı. Kum mu döküyorum acaba doktora haber versem mi ki yeni tahlil yaptı daha offf

Bir de Bebek eşyaları satan yerler herşeyi ihtiyaç gibi göstermiş.örneğin mama sandalyesini bence hemen almaya gerek Yok zaten 6aydan sonra kullanacağız. İlk üç ay için lazım olanları alıp kalanı Bebek doğunca da alabiliriz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…