- Konu Sahibi angel5angel
-
- #7.941
Ahhaa byolojiyle aramız olsa anlardık babam cok ilgilidir kontrol videosuna bakınca hemen anladı bu mide fln diye saymıstı :) sımdıkı aletler de cok teknolojik oyuzden sanslıyızAynen yapan doktor dedı zaten bakmam gereken herşeye baktım herşey yolunda dedı şükürler olsun. Haftaya şehir dışına çıkıcaz ondan bu hafta gitmek istedim doktora. Güzel inceliyorlar ama ya anlattı bu beyni besleyen damarlar bu karnı ciğerleri tabi biz benzetemiyoruz bişiye orası ayrı
Ay da yilda bir yiyorum. Surekli yedigim birsey degil. Yemek yemege firsatim olmuyor dondurmayi nasil zaman bulayim. Cok yedigim birsey de degil ama okudugum yerde hep hamile cani tatli isteyen dondurma yesin yaziyor. Cig yumurta falan hic bahseden olmadi acikcasi . Dr a sormsk lazim. Pakette ve acik fark edermi.
Benim doktorum miden bulandıgında dondurma yiyebilirsin demişti zararlı olsa tavsiye etmez herhalde
gunaydin canim.Günaydın güzel anne adayları
Merdiven altı yicek bizde yemiyoruz sigara içmiyoruz sağlıklı benlenmediğimi kimse söylemedi günlük yediğimiz içtiğimiz şeylerin altında bişey arıyorsunuz ondan bahsettim o kadar bilgimiz var teşekkür ederizDikkat etmek gerekiyor. Birsey olmamis olabilir. Ama bunun dogru oldugu anlamina gelmiyor. Bebek Rahime yerlestikten iki yasina yedigi ve anne karnindayken bizim yedigimiz hersey onemli. Rahimden iki yasina kadar yedigi ictigi hersey onemli. Hastaliklari kodlaniyormus. Drlar saglikli besleyin dite basbas bagiriyor. Cocukken olmasada yetiskinlik doneminde gastalik olarak olusuyor. Bunu tip okuyan insanlar soyliyor. Sigara icen annenin bebeginde hastalik oluyor olmayanlar yetiskin olduklarinda astim koah hastasi oluyor. Yada seker yiyen cocuklarda yetiskinlik doneminde seker hastaligi cikiyor. Bizim yedigimiz yedirdiklerimuz onemli. Daha detayli arastirabilirsiniz. Verdim birsey olmadi diye birsey yok. Sizin tercihiniz kimse karisamaz tabii. Dikkat etmek isteyenlerede edenlere niye dikkat ediyorsunuz diye birsey yazmayin. Sanki cocugunu saglikli beslemek sucmus gibi. Sizinki saglikli olsbilir baskasinda olmaz bu kisiye gore kiyas yapilmaz. Tabiiki Allah a emanet ama tedbir almak gerekiyor tabiiki
Günaydınnn bugün bende çok mutluyum oğluşum akşamdan beri kendini baya belli etti geçen hafta tekme atmıyor gibiydi sanırım çok ayaktayım o yüzden şimdi pat pat vurdukça içimde kelebekler uçuyor herkese mutlu günlerGünaydın güzel anne adayları
çok geçmiş olsun canım kendi kadın doğum doktorunla görüşsen belki takviye bişeylere ihtiyacı vardır vücudununÇok kötüyüm arkadaşlar kaça gündür kalçamda ağrı vardı zaten dahada şiddetlendi ne oturabiliyorum yatınca döneliyorum ayağa kalksam adım atamıyorum kitleniyo acile gittik hiçbişi yapamayacaklarını söylediler haklı olarak eşimde bu halde işe nasıl gider diyince 2 gün rapor verdi şimdi kayınvalidem gelicek eşim 2 saat işe gidip geri gelicek Rabbim kimseye bu Ağrı'yı vermesin
Aa babanın ilgisi nerden geliyor? Bazıları 4 boyutlu ultrason çıktısında anlayamıyor bebeğin nerede olduğunuAhhaa byolojiyle aramız olsa anlardık babam cok ilgilidir kontrol videosuna bakınca hemen anladı bu mide fln diye saymıstı :) sımdıkı aletler de cok teknolojik oyuzden sanslıyız
bitirmeyen hatta başlamayan var:) benim bir ateş ölçerim, bir ev tipi ana kucağım var..bgun de göğüs pompası alırımm belki..o kadar:) araba/park yatak bakıp duruyoruz ama alamadık daha..ben de bilemiyorum erkenmi daha acaba?Bir şey soracağım kızlar, ben daha yeni alışveriş yapmaya başlayacağım daliste paylaşılmıştı diye hatırlıyorum bebek alışveriş sitelerinde de listeler mevcut onlara da bakıyorum herkes bitirdimi alışverişleri
Geçmiş olsun canım.Çok kötüyüm arkadaşlar kaça gündür kalçamda ağrı vardı zaten dahada şiddetlendi ne oturabiliyorum yatınca döneliyorum ayağa kalksam adım atamıyorum kitleniyo acile gittik hiçbişi yapamayacaklarını söylediler haklı olarak eşimde bu halde işe nasıl gider diyince 2 gün rapor verdi şimdi kayınvalidem gelicek eşim 2 saat işe gidip geri gelicek Rabbim kimseye bu Ağrı'yı vermesin
Seni dinleyen yaşadıklarını duygularını önemseyen bir arkadaşın olduğu için çok şanslısın. Benim zor günlerimde yanımda olan her yaşadığımı hissettiğimi dinleyen sadece bir arkadaşım oldu. O kadar arkadaşım içinden sadece biri beni gerçekten dinledi ve yanımda oldu. Hala onun yeri ayrıdır bende.Günaydın
İnsanın bu dönemde onu önemseyen, moral veren arkadaşı olmasının önemini dün akşam bi daha anldım. Bir arkadaşı avr 2.5 yaşında bebeği olan. Bir süredir denk gelip görüşememiştik 1 aydır filan. Akşam beni öyle tatlı dinliyo anlattıklarımı önemseyerek. Kendini anlatmaya başlayıp öne almayarak. Çok güzelleşmişsin dedi. Kendine dikkat et dedi. Basit şeyler söyledi ama çok çok iyi geldi bugün güne çok güzel başladım. Ve arkadaşım konusurken bebeğim tekmelemeye başladı elini koyduğunda şiddetlendirdi
Günaydın
İnsanın bu dönemde onu önemseyen, moral veren arkadaşı olmasının önemini dün akşam bi daha anldım. Bir arkadaşı avr 2.5 yaşında bebeği olan. Bir süredir denk gelip görüşememiştik 1 aydır filan. Akşam beni öyle tatlı dinliyo anlattıklarımı önemseyerek. Kendini anlatmaya başlayıp öne almayarak. Çok güzelleşmişsin dedi. Kendine dikkat et dedi. Basit şeyler söyledi ama çok çok iyi geldi bugün güne çok güzel başladım. Ve arkadaşım konusurken bebeğim tekmelemeye başladı elini koyduğunda şiddetlendirdi
Ah canım nerde,ben kıyafet alışverişine başladım.ama Bebek arabası ana kucağı gibi asıl şeyler duruyor.şu an sağlığım iyi gezebiliyorum.fiyat araştırması yapıyorum,kafamda neleri internetten alırım neleri şimdi alayım diye listeler oluşturuyorum.işte önümüzdeki 3aylık meşgalem bu alışverişler olacakBir şey soracağım kızlar, ben daha yeni alışveriş yapmaya başlayacağım daliste paylaşılmıştı diye hatırlıyorum bebek alışveriş sitelerinde de listeler mevcut onlara da bakıyorum herkes bitirdimi alışverişleri
Bir de Bebek eşyaları satan yerler herşeyi ihtiyaç gibi göstermiş.örneğin mama sandalyesini bence hemen almaya gerek Yok zaten 6aydan sonra kullanacağız. İlk üç ay için lazım olanları alıp kalanı Bebek doğunca da alabiliriz bence..Bir şey soracağım kızlar, ben daha yeni alışveriş yapmaya başlayacağım daliste paylaşılmıştı diye hatırlıyorum bebek alışveriş sitelerinde de listeler mevcut onlara da bakıyorum herkes bitirdimi alışverişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?