- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.161
Ay o silikonu ben çok kullandım özellikle meme ucu kücük olanlar baştan alsın bebeğim canavar gibi emmek istediği halde tutamıyordu 2 li oluyor zaten bir süre sonra hem uc büyüyor hemde bebeğin damakları gelişiyor :)Ben bugün öğretmenler odasında ufak çaplı bir araştırma yaptım e-Bebek teki indirimden faydalanmak için; bir kere süt sağma makinesi alıyorsan saklama poşetini zaten Alman lazım yoksa nereye koyacaksın fazla sütleri. Göğüs Kalkanını herkes çok övdü çünkü göğüslerin yara olursa o hayat kurtarıyormuş. Meme ucu kremi de öyle. Göğüs Pedi hakkında bir şey sormadım onu bilmiyorum. Bir de silikon göğüs ucu varmış, bazı bebekler meme ucunu tutmakta zorlanıyormuş o yüzden bu şey de gerekliymiş. Kimi arkadaşım istersen ihtiyaç duydukça al dedi ama kimisi de bence bunlar olmazsa olmaz dedi. Sanırım kişiden kişiye göre değişiyor. Elimin altında olsun dersen hazır indirim varken al. Ben birer tane almayı düşünüyorum.
Canim sakin kendini suclama. Cok kendini suclamadan arastir internetten neler yapabilir. Ama sakin moralini bozma. Elinden ne geliyorsa zaten yaparsin. Su alimina dikkat et bolca ic. Allah büyük canim insallah biseyi olmaz bebegine.adıyla yasasın dilerim..
kızlar çok geçmiş olsun.. doktordan çıktık moralim altüst.ç geçen hafta ayrıntılıda suyum düşüktü o kadar dikkat ediyoeum kendime bu aksam kendi druma gittim dramatik bir düşüş var dikkate almamız gerekli yetersiz değil bu şekilde giderse iyi ama düşmeye devam ederse kötü 28. haftaya kadar yükseltmemiz gerek dedi. kan sulandırıcı iğne verdi ve şeker testi yapmak zorundayım dedi. hergün düzenli tansiyonunu takip ediceksin desi. çok üzüldüm. 5 ayda 2 kilo aldım sadece diye mutlu mesut heyecanla söyledm araya kaynadı çok ciddiydi doktor
Canim cok sevindim ne guzel ya. Biz de merak ediyoruz kime benziyor diye. Bir de renkli hic gormedik 3 boyutlu oyle daha guzel oluyor.Kızlar doktordan geldim ayrıntılıyı yaptırdık hersey yolunda cokk sükür. 2 hafta once bebegım 250gramdı suan 400gram olmusuz omurgası buyuk ınsan gıbı olusmus bıze acayıp büyümüş geldi. Ilk renklı fotografını aldık ben esıme esım bana banzetıyor renklıyı bekleyen tum hamısler de bu duyguları tez zamanda yararlar umarım. Sevgiler
İnşallah canım Allahım yardımcın olsun düzelir gönlünü ferah tut sen dua et bol bolhavuç aldım içeceğim bu akşamdan itibaren.. bebeğim 27-28 cm 470 gr idi. larnımdaki pozisyonu da olması gerektiği gibi dedi doktor. gelişimi haftasındaydı, geçtiğimiz hafta ayrıntılıda kordondaki kan akışları böbreği v.s. iyi demişti doktor. şu an tek sorun amniyon. Allahım yardımcım olsun hepimizle inşallah.. herkese teşekkğr ederim..
Geçmiş olsun canımm dikkat et kendine misafir lerde artık anlayışlı olsun kendini çok zorlamaKontrole gittik geçin hafta ayrıntılı oldugu için doktor tekrar usg yapmadi kilo normal ilerliyor dedi doktorun tartıya göre 5 kilo evde kendi tartıma göre 3 kilo almış gözüküyorum. Ağrı'larım için muhakkak romotolojiye gitmemi ilerde Bebek ağırlık yaptıkça dahada kötü olabileceğini söyledi hamilelikse verdikleri romatızma ilaçların kullanabilirsin dedı. Buğün aksi gibi kolumu yaktım buharda silverdin sürdüm yarında misafir gelicek akşamdan hazırlık yapmam lazım yavaş yavaş. Benden bu tadar
Günün konusu buydu çoğunlukla :) Doktorlar yaptırın önemli diyor, bizim kafalar karışık. Sonunda yine doktora uyarız herhalde.iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz,yetişemiyorum çok şeyler yazılmış :) şeker yükleme testini yaptıran var mı yaptırmak gerekir mi fikir verirseniz kızlar :)
Biberon, göğüs kalkanı, göğüs ucu, emzik, süt saklama poşeti aldım bugün e-Bebek ten. İndirim vardı avent ürünlerinde. Elimin altında bulunsun istiyorum.Ay o silikonu ben çok kullandım özellikle meme ucu kücük olanlar baştan alsın bebeğim canavar gibi emmek istediği halde tutamıyordu 2 li oluyor zaten bir süre sonra hem uc büyüyor hemde bebeğin damakları gelişiyor :)
Hem calisip hem yuksek lisans yapiyordum zaman ayiramadigim icin yarim kalmisti lazer. Sadece Koltuk altinda cok az var. Diger yerler ayni devam etmedigim icin. Keske gitseydim firsat bulup sonra , hamilelikte luksmus. Agdada kutuda ev yapimi degilki bilmiyorum. Tuy dokucu temizlendikten sonra ince kucuk kalanlar icin iyi olurdu diye dusundum.Canım sende epilasyon yaptırmıstın dimi? Eger oyleyse zaten cokcok az cıkıyordur. Benimki cok cok Az ckkıyor artık bende ayda bir kısaltıcı makineyle hallediyorum tüy dokucu hem işe yaramaz hem kimyasal. Ben bu sekilde hallediyorum ynlu sadece sarı renk olan tüyler cıkmaya devam ediyor
Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda duzelir hersey.havuç aldım içeceğim bu akşamdan itibaren.. bebeğim 27-28 cm 470 gr idi. larnımdaki pozisyonu da olması gerektiği gibi dedi doktor. gelişimi haftasındaydı, geçtiğimiz hafta ayrıntılıda kordondaki kan akışları böbreği v.s. iyi demişti doktor. şu an tek sorun amniyon. Allahım yardımcım olsun hepimizle inşallah.. herkese teşekkğr ederim..
Evet benim doktorum da 24 haftadan sonra yapılacak dedi. Çok güveniyorum doktoruma.Ben de yapılması gerektiğini düşünüyorum.Günün konusu buydu çoğunlukla :) Doktorlar yaptırın önemli diyor, bizim kafalar karışık. Sonunda yine doktora uyarız herhalde.
Gözün aydınÇok mutluyum annem geliyor. Yanımızda kalacak biraz
Geçmiş olsun üşütmüşsün gibi, orda ciğer var başka birşey yok ki. Bebek için korkma Allah korusun onunla ilgili sorun yaşasak ağrıyı karın kasık bölgemize hissederiz. Organlar yer değiştiriyor onun da etkisi olabilir. Dayanamayacağın kadar rahatsız eden ağrıysa doktora git.Kızlar bana bi BAKAR MISINIZ akşamdan beri göğüslerimn altınkarnımın başlangıç kısmında ağrı var bebeğin hareketşerini dün yemek yaparken hissettim o yüzden çok korkmadım ama sizce korkmalı mıyımmm ?????Yatarken daha çok oluo gece mesela sun otutu pozisyondayım daha rahatım
ilk gebeliklerden 20. Haftaya kadar hissedilmemesi normal canım endişelenme inşallah yakında hissedersin minik tekmeleriKızlar günaydın ben 19. Haftanın içerisindeyim ama hiç hareket hissedemiyoeum ilk gebeligim normal mi acaba c vap verirseniz çok sevinirim
Gaz sıkışması olabilir mi canım? Bağırsaklar yer değiştiriyorKızlar bana bi BAKAR MISINIZ akşamdan beri göğüslerimn altınkarnımın başlangıç kısmında ağrı var bebeğin hareketşerini dün yemek yaparken hissettim o yüzden çok korkmadım ama sizce korkmalı mıyımmm ?????Yatarken daha çok oluo gece mesela sun otutu pozisyondayım daha rahatım
Tabi çok normal, ben 19 da hissetmeye başladım. Hafta bitince hissedersin muhtemelen.Kızlar günaydın ben 19. Haftanın içerisindeyim ama hiç hareket hissedemiyoeum ilk gebeligim normal mi acaba c vap verirseniz çok sevinirim
Canım her ultrason heyecanlı geciyor bebegını canlı görmek izlemek yumus ellerini görmek eşsiz bi duygu zaten. Ama bu renkli ve 3boyutlu olunca tam bir bebek gibi büyüdüğünü görmek çok duygulandırıyo benimkinin yüzünün önünde plesenta su fln vardı elimi uzatıp yüzünü gözünü açmak istedim karnıma dokunup o an mümkünmüş gibi geldi Hepinizden tektek güzel haberleri bekliyoruzCanim sakin kendini suclama. Cok kendini suclamadan arastir internetten neler yapabilir. Ama sakin moralini bozma. Elinden ne geliyorsa zaten yaparsin. Su alimina dikkat et bolca ic. Allah büyük canim insallah biseyi olmaz bebegine.
Canim cok sevindim ne guzel ya. Biz de merak ediyoruz kime benziyor diye. Bir de renkli hic gormedik 3 boyutlu oyle daha guzel oluyor.
açıkçası ultrasonda görünmesi dışında farkedilmez. ancak Allah muhafaza kesede yırtılma varsa suyun gelir ama jel gibi gebelik kadınlık sıvısı değil bildiğin su. o zaman acil doktor yolu. benim normal jelimsi akıntı vardı doktora söyledim korkma onunla alakalı değil dedi.Canım umarım kısa zamanda hersy yoluna girer. Bu sorunu nezaman ve nasıl farkettiniz acaba? Ben ayrıntılıdan bugün cıktım doktoruma bidaha 1 ay sonra gidicem. Bu surecte boyle bir sorun olursa biz farkediyor muyuz
minikhikayem geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda suyun artar.doktorunun tavsiyelerine uy boş dinlen ve sakın stres yapma canım.
Gelişiminin normal olması çok büyük avantaj. Bu sıvının eksikliği senin bişeyleri yanlış yapmanla ilgili değil. Su içmeyle de ilgisi yok. Sorgulamadan kendini herşeyin güzel olacağını düşün ve hamileliğin tadını çıkar
Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda duzelir hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?