- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.541
Ates olursa üsume hissedersin yanma degil. Evde derece yokmu . Esin anlar . Devam ederse dra git her ihtimale karsi bencesagol canm ateşim yoktu üşüme falan vardi şimdi daha iyiym dr gitmedm insallh sabaha kadar bsyim kalmz
Canim ben park yatak kullaniyorum. 16 aylik oglum bizimle yatiyor. Odasina yine onu kullanicam ben memnunum. İyiki almisim dedigim bir esya. Oglum hareketli park yataklar guvenli ve rahat. Zevk meselesi ve ihtiyac tabiiki. İade yapamiyor musun. Ben ogluma daha oda yapmadim. Odasinda sifonyer baza kucuk kutuphane var. İkisi nebir oda yapicam kismetse. Cok kiyafet oldu. Buyugunkileride sakliyorum tasinir tasinmaz oda yapicam bende Buyugu karyolaya gecince kucugu uzun sure park yatakta yatirmayi planliyorum.Hanımlar merhaba benim ilk bebeğim olacak inşallah. Bebek odasi için neler aldınız. Ben park yatak aldım ama odanın genel dizaynını nasıl yapacağım konusunda çok kararsızım. Keşke buyuyebilen karyola alsayım diye hayiflaniyorum
Merhaba, ben de ogretmenim. Yaz tatilinde yetiştirme kursu açarsak doğum öncesi iznimiz yanmıyor değil mi? Yetiştirme kursu hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkür ederim. Eğer öyle bir şansımız var ise yetiştirme kursu açıp doğum öncesi haftaları doğum sonrasına aktaracağım.Ay o kötüymüş o Zaman. Doğumdan sonra rapor ayarlarsınız inşalalh. Birde ek ders almayıp tüm dersleri sabah saatlerine sığdırma şansınız var mı
Hanımlar merhaba benim ilk bebeğim olacak inşallah. Bebek odasi için neler aldınız. Ben park yatak aldım ama odanın genel dizaynını nasıl yapacağım konusunda çok kararsızım. Keşke buyuyebilen karyola alsayım diye hayiflaniyorum
Ben de oyle dusunuyorum. Dogum oncesi pek kullanmak istemiyorum. Dogum sonrasini kullanmak istiyorum:)Merhaba, ben de ogretmenim. Yaz tatilinde yetiştirme kursu açarsak doğum öncesi iznimiz yanmıyor değil mi? Yetiştirme kursu hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkür ederim. Eğer öyle bir şansımız var ise yetiştirme kursu açıp doğum öncesi haftaları doğum sonrasına aktaracağım.
Tecrübeli anneler Bebek havlusu bir tane yeterli olur mu?
Kizlar annem dun maxicosiyle beraber beşiğini almış oglusumun. Turkiyede cok pahali benim istedigim demistim hic dusunmeden almis. Duygulandim agladimHerkes kendi yavrusunu düşünüyor iste.. Allah annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin.
Bu arada bebeginizi hepiniz hissediyordunuzdur artik. Uyku duzenleri de anne karnina olusurmus. Siz uyandigi saatleri fark ediyor musunuz? Benimkinin saat araliklari suan belli, dogunca kiyaslama yapacagim. Simdilik geceleri uyanik durdugunu soyleyemem. Umarimmmmmm dogunca da duzenli uyur :))
Ben mermerşah bezi aldım havludan önce onla suyunu alırım diye düşündümTecrübeli değilim ama 1 tane havlu birkaç tane de müslin bezi almayı düşünüyorum. Müslinle kurulama çok güzel oluyormuş
İlk bebegim hareketliydi cok buda oyle. Oglum cok uyumuyor cok hareketli ve en ufak sese uyaniyor. Buda oyle olacak sanirim. Bende oyleyim. Cok uyuyam biti degilim . İlk bebegimde nobete kaldim gece calustim. Bundada oglumdan dolayi gece uyaniyorum sık sık. İlk gebeligim rahatti calistim hem ama yinede cok rahat gecitdim. Dinlendim sakin gecirdim .Kizlar annem dun maxicosiyle beraber beşiğini almış oglusumun. Turkiyede cok pahali benim istedigim demistim hic dusunmeden almis. Duygulandim agladimHerkes kendi yavrusunu düşünüyor iste.. Allah annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin.
Bu arada bebeginizi hepiniz hissediyordunuzdur artik. Uyku duzenleri de anne karnina olusurmus. Siz uyandigi saatleri fark ediyor musunuz? Benimkinin saat araliklari suan belli, dogunca kiyaslama yapacagim. Simdilik geceleri uyanik durdugunu soyleyemem. Umarimmmmmm dogunca da duzenli uyur :))
O bezi görmedim ama benziyormuş galiba dokuları. Mermerşah bezi bebek dükkanların da satılıyor mu yoksa kumaşçılarda mı varBen mermerşah bezi aldım havludan önce onla suyunu alırım diye düşündüm
Canım bugün aldık
sagl canm galiba sabah yedigm peynir dokundu bana gercktn hamileykn yedigimz içtgmz hersye daha dikkatli bakmamz lazm ben markettn almistm bir hafta once hic son kullanm tarihne bakmk aklma gelmedi ablm soyleynce baktm peynrn iki gun once tarihi gecms kolay atlattm diyebilir bundn sonra daha dikkatli olucmAtes olursa üsume hissedersin yanma degil. Evde derece yokmu . Esin anlar . Devam ederse dra git her ihtimale karsi bence
Günaydın kizlar bugün ayrintili ultrasonumuz var. Insallah iyi haberlerle donmek nasip olur cok heyecanliyim. Esim de işinden dolayi ve takip doktorum cumartesi calismadigi icin ilk kez görecek oglumuzu o da cok heyecanli.
4 dilim baklava bide meyve suyu çok ağır değil mi?İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Ben ultrasona girmeden 1 saat önce et yemeği yiyorum üzerine 4 dilim baklava ve 1 kutu meyve suyu içiyorum doktorumun tavsiyesiyle. Sende bu tarz beslenirken ayrıntılı ultrasonda rahat edersin
Canim valla kahvalti yaptim ciktim. Zaten normalde et yiyemiyorum, baklava da 1 dilim keser beni. Suan heyecandan midem karıştı zaten bunlari yersem fena olur. Belki anca cikolata yerim. Benim cok tatli ile aram yok.İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Ben ultrasona girmeden 1 saat önce et yemeği yiyorum üzerine 4 dilim baklava ve 1 kutu meyve suyu içiyorum doktorumun tavsiyesiyle. Sende bu tarz beslenirken ayrıntılı ultrasonda rahat edersin
Canım sagol rahat gezebiliyorken gidip bi bakayım diyorumHavuzlu handa kıyafet,beşik,battaniye,mama sandalyesi,Bebek arabası,ana kucağı,lohusa geceliği,oyuncak,tarak ateş ölçer..aklına gelebilecek bebekle ve lohusayla ilgili herşey havuzluhanda satılıyor.fiyatlar ebebek Civil gibi mağazalarla aynı. Hanın içinde üst katta parti malzemeleri süsler falan satan mağaza da var. Vapurdan mahmutpaşaya doğru çıkarken tül falan satan dükkanlar var.onların birinde kapı süsü falan görmüştüm ama tarif edemeyeceğim
şark handa hediyelik eşya hanı Bebek hediyelikleri de vardır herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?