- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.561
Canim valla kahvalti yaptim ciktim. Zaten normalde et yiyemiyorum, baklava da 1 dilim keser beni. Suan heyecandan midem karıştı zaten bunlari yersem fena olur. Belki anca cikolata yerim. Benim cok tatli ile aram yok.
kalp eko u . yanı bebegın kalp ultrasonu bakılıyor. ben yaptırdım ama bır sorundan dolayı degıl doktorum ıstedı yıne de.ben devlette yaptırıdm devletler yapıyorDün oğluşumuzla randevumuz vardı 300 küsür gram olmuş. Herşey yolundaymış dedı çok şükür iki hafta neredeyse önde çıktı güzel dedı. Devit3 damla verdi Ferrum hafif deyip gyno ferro verdi. Bende tatlı şeker yedikten sonda baş ağrısı olduğu için açlık tokluk şekeri baktırmamış istedi. Ayrıntılı ultrasonuda eşimde kalp rahatsızlığı oldugu için kalp bişisi yapan yere yaptırıcaz
Günaydın kizlar bugün ayrintili ultrasonumuz var. Insallah iyi haberlerle donmek nasip olur cok heyecanliyim. Esim de işinden dolayi ve takip doktorum cumartesi calismadigi icin ilk kez görecek oglumuzu o da cok heyecanli.
şeker testı nasıl yapılyor anlatır mısın canım ? aç mı gıtmelıyız ? erken mı gıtmelıyız hastaneye ?şeker yüklemesinin de sonucunu aldık gebelik şekerim çıkmadı çok şükür
vucut direncı krılmıs olabilir direk bebekle alakası olmaz ama yınede vucut dırencı ne kadar yuksekse o kadar ıyı bebek ııcıncanm ya üşümenin bebekle alakasi var midr ki
haftasına göre kılosu biraz fazla sankı doktoruna sor canım. kılo önde gıdınce şekerden şüphelenıyorlar inşallah iyi beslendıgındendır minoşun ama sen yınede ıhmal etme.22+5 de 700 gramdi :)
tabıı ki alakası yokcanım. kestırmek ıyı gelır ferahlarsın işin kolaylaşırMerhaba kızlar, saçımı kestirmek istiyorum aslında ama çevreden gelen kestirme tepkileri içime kurt düşürüyor. Aslında böyle batıl inançlara asla kulak asmam ama ilk hamileliğim çok acı bir şekilde sonuçlanınca bu defa ben de acaba hiç kalkışmasam mı diyorum.sanırım biraz cesarete ihtiyacım var
genelde 2 alınıyor. bırı kırlıde olursa dıgerı kullanılsın dıye galiba sonucta sık sık yıkanıyor bebek ama havlu dısında suyu ıyı alan bezler var ya onlarıda kulanıyormus kızlarTecrübeli anneler Bebek havlusu bir tane yeterli olur mu?
bende müslin bezlerının her bıundan bol bol alacagmTecrübeli değilim ama 1 tane havlu birkaç tane de müslin bezi almayı düşünüyorum. Müslinle kurulama çok güzel oluyormuş
tülbent bezi yani :) cok güzel fikir gerçekten de ama nereden alacagız ?Ben mermerşah bezi aldım havludan önce onla suyunu alırım diye düşündüm
Kumaşçıdan aldım canım.beyaz tülbentin biraz kalını. Alırken çok sertti ama yıkadıktan sonra yumuşacık oldu.O bezi görmedim ama benziyormuş galiba dokuları. Mermerşah bezi bebek dükkanların da satılıyor mu yoksa kumaşçılarda mı var
Canim gazsiz bdbekse sallaadan uyur. Alismaktan degil. Drlarda diyor kabiz kolik gazli bebekse sallanmak isteyecek. Sallandikca bagirsaklari rahatliyor. Bebegin istegine bagli . Durduk yere sabahlara kadar kimse sallamaz bosuna. Oglum kabizdi kabizligi yuzunden kolik ve reflusu vardi. Otomatik sallanan besik aldim dayanamayip 24 saat sallaniyordu. Birakinca uyaniyirdu. Neler yaptik.ben bebege beşik yanında hamak alacaktım ama annem bebegı sallama dedı sallayacak bır şey alma dedı. emzır yatır alışmasın sallamaya dedı hem de ıyı olmaz sallamak dedi sizede söyleyeım dedım
Orda arastirma yapmislar mi orda sunnet burdakiler gibi sık degil arastir yinede. Bazi drlar 7. Ginden sonra yapiyor. Ama cogu dr. Ve krndi Cocuk drmuz ve urolog dru 6 ay-1 yas arasinin uygun oldugunu soyledi. Testislerde bazen sislik oluyor. 6 ayda tam oturuyor . Banada mantikli geldi. Bazen sis bazen normal oluyordu. -1 yasi gecerse 5 yas sonrasi uygun . Oglumun ucu dar gibiydi . Geri itmeyle zor geri gidiyordu. Erken yapilmasi iyi olur dedi dr. 8. Ayda yaptirdim. Bol cis yapti. Her bezi cisliydi sunnet sonrasi . Yine arastir sor bazi drlar erken yapilabilecegini savinuyormerhabalar hanimlar size bir sorum olacak , ben insallah Eylul 2017 bir erkek bebek bekliyorum, dogumda sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ? yaptiranlar memnun olanlar ya da uygun bulmayanlar var mi ? Amerika da yasiyorum
tereddut ediyorum,burada da istege bagli yapiliyormus..tesekkurler
zate n arkadasın söyledıgı şey gercekten zararlı niye doktoru böyle bır şey söylemıs anlamadım elımızden geldıkce hamıleıkte şekerden uzak durmalıyız her gun 4 dilim baklava şaka gıbı gercekten de acaba doktoru şaka mı yaptı anlamadm.Canim valla kahvalti yaptim ciktim. Zaten normalde et yiyemiyorum, baklava da 1 dilim keser beni. Suan heyecandan midem karıştı zaten bunlari yersem fena olur. Belki anca cikolata yerim. Benim cok tatli ile aram yok.
dogumda bence erken ben dogumdan 2-3 sonra yaptıracagım bebek önce uyum saglasın toparlansın ondan sonramerhabalar hanimlar size bir sorum olacak , ben insallah Eylul 2017 bir erkek bebek bekliyorum, dogumda sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ? yaptiranlar memnun olanlar ya da uygun bulmayanlar var mi ? Amerika da yasiyorum
tereddut ediyorum,burada da istege bagli yapiliyormus..tesekkurler
Evet Cok hareket edincede tam olcemiyor. Ben acda gitsem tokda hareketli. Uzun suruyor olcumleri.zate n arkadasın söyledıgı şey gercekten zararlı niye doktoru böyle bır şey söylemıs anlamadım elımızden geldıkce hamıleıkte şekerden uzak durmalıyız her gun 4 dilim baklava şaka gıbı gercekten de acaba doktoru şaka mı yaptı anlamadm.
benım bebegım tuzlu yıyınce daha cok hareet edıyor şekerde tepki vermıyor nedense . ben de ayrıntılı ultrasona cok basıt bır kahvaltıyla gtmıstım hatta ayakustu yedım dıyebılrım şekerli hiç ir şey yemedım. bu arada ayrıntılı ultrasonda bebegı cok hareket etmemesı lazım zaten o zaman nasıl ölçsün doktor değil mi !
Orda arastirma yapmislar mi orda sunnet burdakiler gibi sık degil arastir yinede. Bazi drlar 7. Ginden sonra yapiyor. Ama cogu dr. Ve krndi Cocuk drmuz ve urolog dru 6 ay-1 yas arasinin uygun oldugunu soyledi. Testislerde bazen sislik oluyor. 6 ayda tam oturuyor . Banada mantikli geldi. Bazen sis bazen normal oluyordu. -1 yasi gecerse 5 yas sonrasi uygun . Oglumun ucu dar gibiydi . Geri itmeyle zor geri gidiyordu. Erken yapilmasi iyi olur dedi dr. 8. Ayda yaptirdim. Bol cis yapti. Her bezi cisliydi sunnet sonrasi . Yine arastir sor bazi drlar erken yapilabilecegini savinuyor
dogumda bence erken ben dogumdan 2-3 sonra yaptıracagım bebek önce uyum saglasın toparlansın ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?