2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Cnim bebegin pipisinede. Bagli benim oglum peygamber sunnetli dedikleri sekikde dogdu mesela benim bir yasini gecmesini beklemem gerekti 13 aylikken hemen yaptrdim cnki anca gelisiyormus ama gorumcemin ogluun normaldi ve alti ay sonra hemen yaptirabilirsin dendi oda 7.ayda yaptrdi cok sukur bi sikinti olmadi

Valla benim ilk oldugu icin bilemiyorum karnimdaki gibi mi durcak ama hamile olali nesem yerinde elhamdulillah

Canim boyu da buyuk. 35 cm iken 700du.. clexane kullaniyorum ya onunda etkisi var. 1-2 hafta onden gidiyor.. suan bakiyorum 700 civari 32 cm diyo gunluk bilgilendirmelerde. . doktorda bi sıkıntı gormedi. Hayırlısı bakalim..

Hayırlı olsun nerden aldınız acaba ? Bir de kızlar Bebek bakım çantası olarak hangi marka önerirsiniz ?
Sağol canım,Eminönü havuzlu Han en alt katından aldık.bakım çantası bende araştırıyorum.okiedog diye markayı beğendim ama aşırı pahalı.tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum

Sağol canım,Eminönü havuzlu Han en alt katından aldık.bakım çantası bende araştırıyorum.okiedog diye markayı beğendim ama aşırı pahalı.tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
Bendeki okiedog indirimdeyken bile pahali almistim. hem sirt hem yanda tasimali. Cokta memnun kaldigimi soyleyemem. Cocukla sirt cantasi rahat oluyor. Benimkinin sekli kare gibi yanda zor ve ici dar hemen sisiyor. Termos cantasida o kadar sure sicak tutmuyor. . Bakim cantasi olarak gectigi icin pahali oluyor bakim cantalari. Spor cantasi alcam. Uzun olduklari icin rahat ve onlarda cok esya aliyor.

kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki

Aynen cnm bn ilk bebegimde spor bir canta aldim alt acmasini zaten tekkulanimlik olnlardan kullandm yarim litrelik celik termuslardanda aldm hep sicak suyum oldu icinede ne istersem attim hep bebek bakim cantalarini hem tipleri de cok kotu hemde gereksiz pahali

Gecmis olsun cnm allah yardimciniz olsun sikma kndini peki ameliyt kesin cozummuymus?

Canım benım cok gecmıs olsun yuzunu göremedin mi renklide kalbi delik doganların dogum sonrası kendiliğinden kapanıyor siye birsey duymustum doktorun bu konusanyorum yaptı mı? Bence dogum sonrası operasyon durumunu birkac farklı doktorun sonucları degerlendirmesiyle bi dusunup karar verirseniz iyi olur. Bircok yorumda gereklı olmayan ıslemlerin talep edildiğini okuyoruz insallahen basit sekilde atlatırsınız bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…