- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.581
Beşik,yatak, yan korumaları,yorgan gibi bişey ve cibinlik dahil 539liraya aldık. On gün sonra gelecek.gelibce resmini paylaşırımBeşiğin içindeki tekstil ürünleride dahilmi?
Fiyat dışarıdakilere göre çok uygun.
2-3 ay diye düşünmüştüm ama sen sorunca tekrar düşündüm tabıı ki doktoruna sormadan yaptırmayacagım ve arastıracagım en dogru zaman ne zamansa ama 1 yaş öncesi yaptıracagım o kesin2-3 gun mu ? 2-3 ay mi ?
yenıdogan sünneti diye google dan bak canım böyle bir konu var zatenTesekkurler bilgi icin , burada da musluman ve yahudiler yaptirdigi icin yaygin fakat yaptirma zamanindan tam emin olamamistim arastirmak gerekiyor iyice deginiz gibi
merhabalar hanimlar size bir sorum olacak , ben insallah Eylul 2017 bir erkek bebek bekliyorum, dogumda sunnet konusunda ne dusunuyorsunuz ? yaptiranlar memnun olanlar ya da uygun bulmayanlar var mi ? Amerika da yasiyorum
tereddut ediyorum,burada da istege bagli yapiliyormus..tesekkurler
Beşik,yatak, yan korumaları,yorgan gibi bişey ve cibinlik dahil 539liraya aldık. On gün sonra gelecek.gelibce resmini paylaşırım
Kesinlikle ben de öyle yapıyorum en azından modelleri beğenip internetten alacaklarımı gözüme kestiriyorum.malum son aylarımızda çok sıcak olacak biz de ağırlaşacağız.Canım sagol rahat gezebiliyorken gidip bi bakayım diyorum
Valla benim ilk oldugu icin bilemiyorum karnimdaki gibi mi durcakİlk bebegim hareketliydi cok buda oyle. Oglum cok uyumuyor cok hareketli ve en ufak sese uyaniyor. Buda oyle olacak sanirim. Bende oyleyim. Cok uyuyam biti degilim . İlk bebegimde nobete kaldim gece calustim. Bundada oglumdan dolayi gece uyaniyorum sık sık. İlk gebeligim rahatti calistim hem ama yinede cok rahat gecitdim. Dinlendim sakin gecirdim .
Canim boyu da buyuk. 35 cm iken 700du.. clexane kullaniyorum ya onunda etkisi var. 1-2 hafta onden gidiyor.. suan bakiyorum 700 civari 32 cm diyo gunluk bilgilendirmelerde. . doktorda bi sıkıntı gormedi. Hayırlısı bakalim..haftasına göre kılosu biraz fazla sankı doktoruna sor canım. kılo önde gıdınce şekerden şüphelenıyorlar inşallah iyi beslendıgındendır minoşun ama sen yınede ıhmal etme.
yıne de kızlarada soralım onlar ne dıyecek benım dınledıım vıdeolarda kilonun önce gıtmesı pek doktorların ıstedıgı bır şey değil
Hayırlı olsun nerden aldınız acaba ? Bir de kızlar Bebek bakım çantası olarak hangi marka önerirsiniz ?Beşik,yatak, yan korumaları,yorgan gibi bişey ve cibinlik dahil 539liraya aldık. On gün sonra gelecek.gelibce resmini paylaşırım
Sağol canım,Eminönü havuzlu Han en alt katından aldık.bakım çantası bende araştırıyorum.okiedog diye markayı beğendim ama aşırı pahalı.tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorumHayırlı olsun nerden aldınız acaba ? Bir de kızlar Bebek bakım çantası olarak hangi marka önerirsiniz ?
Bendeki okiedog indirimdeyken bile pahali almistim. hem sirt hem yanda tasimali. Cokta memnun kaldigimi soyleyemem. Cocukla sirt cantasi rahat oluyor. Benimkinin sekli kare gibi yanda zor ve ici dar hemen sisiyor. Termos cantasida o kadar sure sicak tutmuyor. . Bakim cantasi olarak gectigi icin pahali oluyor bakim cantalari. Spor cantasi alcam. Uzun olduklari icin rahat ve onlarda cok esya aliyor.Sağol canım,Eminönü havuzlu Han en alt katından aldık.bakım çantası bende araştırıyorum.okiedog diye markayı beğendim ama aşırı pahalı.tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum
Bendeki okiedog indirimdeyken bile pahali almistim. hem sirt hem yanda tasimali. Cokta memnun kaldigimi soyleyemem. Cocukla sirt cantasi rahat oluyor. Benimkinin sekli kare gibi yanda zor ve ici dar hemen sisiyor. Termos cantasida o kadar sure sicak tutmuyor. . Bakim cantasi olarak gectigi icin pahali oluyor bakim cantalari. Spor cantasi alcam. Uzun olduklari icin rahat ve onlarda cok esya aliyor.
kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
canım doktor fetal eko istedi ancak onu çektirdikten sonra daha net bilgi verilir dedi. bakalım görcez.Gecmis olsun cnm allah yardimciniz olsun sikma kndini peki ameliyt kesin cozummuymus?
Canım benım cok gecmıs olsun yuzunu göremedin mi renklidekızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?