2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yarin doktorumu arayacagim. Hemen randevu alacagim insAllah
Canım bencede girmelisin 20-24 hfta arası yapılıyor zaten. Bak benim sorun çıktı. umarım iyi haber alrsın. bebeğin her yeri her iç organı inceleniyor. yoksa normal doktorum zaten her muayenede görünen kısmına bakıyor ama ayrıntılı çok daha başka

Sendne sonra karar verdim bakalim hayirlisi. Yarin doktorumu arayip randevu aldiracagim. Umarim oglusun buyurken sıkıntısını da tamamlar. Bak modernmomma'nin kuzusunun kisti erimiss :)

normal kadın dogumcu anlamaz kı konunun uzmanı gerekli benım anlamadıgım nasıl byle bir şey dıyeblıyor doktor gerek yok ıstersen gıtme de ne demek sankı kendısı a dan z ye ıncelıyorda ... boyle bır sorunlulugu nasıl alıyor anlamıyrum gercekten de . benım doktorum hi bi sorun omadıgı halde kalp ekosuna gnderdı benı . konunun uzmanı baksın kalbe dedı oysa kendı yarım saate yakın tarama yapmstı bana . devlette de organ taramasına gırmıstım ynede özelde uzmana gıttım

passionete çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebişin. Benimde bebegimin göbek kordonunda tek arter varmış trizomi 18 olabilir ya da bazı organlarinda anomaliler olabilir dedi doktor dua etmekten başka çaremiz yok

Canım ayrıntılıda diğer organlarına bakıldımı senin? benim diğer organlarda bişey görmedi ama yine de başka doktora yönlendirdi. Sizi de yönlendirdi mi? Çok geçmiş olsun canım sizede rabbim yardımcımız olsun

Sahol canim benim doktorum her gittiğimde ayrıntılı bakıyor ben daha önce 2 kayıp yaşadım o yüzden doktor konusunda biraz hassasim. Son gittigimde de tüm organlarını inceledi sadece kordondaki sıkıntıyı söyledi haftaya tekrar gidecem bakalım neler söyleyecek

Canim 4 boyutlu mu bakiyor? Bir de kadin dogumcun mu bakiyor? Benim doktorum da cok ayrintili bakiyor 1 dusugum olduğu icin. Clexane da kullaniyorum halen.. tek tek butun organlari inceliyor gosteriyor. Ama 4 boyutlu degil :/

Cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Canim 4 boyutlu mu bakiyor? Bir de kadin dogumcun mu bakiyor? Benim doktorum da cok ayrintili bakiyor 1 dusugum olduğu icin. Clexane da kullaniyorum halen.. tek tek butun organlari inceliyor gosteriyor. Ama 4 boyutlu degil :/

Canim kadın dogumcu bakıyor bende clexane 8000 kullanıyorum tek tek organları inceliyor 4 boyutlu mu bilmiyorum ama

Hanımlar sabahları elevit vermşşti doktorum ama aabah dısarıdayken ilacımı almamısım ve icemedim basım da dondu bugun ilacı atladıgım için olabilir mi? Siz giç almayı unuttugunuzda ne yapılması gerektiğini doktorunuza sordunuz mu?

Arkadaslar doğum için hastane odası süsleme ve sonrasında mevlüt dusunenler için hediyelere bakanlar varmı? Nelere karar verdiniz? Ben kabataslak baktım ama fiyatlar cok degısken

Arkadaslar doğum için hastane odası süsleme ve sonrasında mevlüt dusunenler için hediyelere bakanlar varmı? Nelere karar verdiniz? Ben kabataslak baktım ama fiyatlar cok degısken

Canim ben hastane odası süslemeyi düşünmüyorum ama bebek hediyesi bakıyorum bu aralar trend minik kavanozlar kolonya şişeleri galiba ama fiyatlar baya yuksek bende çok kararsızım

Canim elevitte domuz jelatini var. Ben muadili decavit aluyorum. İstah cok aciyor o haplar. Dr demir ilaci basladi. Elevitle decavitin icinde dusuk demir var. Kalsiyum magnezyum var. Demir ilacina baslayinca haftanin uc ginu al dedi bana decaviti. Sut iciyorum hergun zaten. Magnezyumda kullaniyorum. Bir gun unutmanla birsey olmaz . Aksam icip yarin ogleden sonra ertesi gun sabah alabilursin. Yavas yavas one cekerek icebilirsin.

Ben ilk oglumda magnet dahittim. Magnetler daha kalici kaybolmuyor. Diger turlu bize verilenler oraya buraya atiliyo kiriliyor. Suslemeleri emin onunden almistim sepeti ve kapi susunude. Tullerle susledik. Balonlar nazar boncuklari. Cok abartili yapmadim. Magnetleri internet siparis ettim. Eminonundeki bir magazadan kargo ile geldi. Birde suslemeler yaptik. Malzemeleri eminonunden aldik biz yaptik. Ugrasmaya degmez hazir almak daha uygun. Suan zaren ugrasamam. Oglumun kspisusu sepetini kullanicam. Gerisi yine siparis vercem. Erken daha 30 haftayi bir geceyim diye dusunuyorum birde ismi daha belli degil. Nettende siparis edebilirim almaya gidemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…