2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
passionete Allah oğlunuza acil şifalar versin inşallah. doğar doğmaz ameliyat olacak olsa bile başarı çok yüksekmiş. aşağıdaki haberi izleyin

G
Günaydın, İyi haftalar..Ben de instagramda 3-4 sayfa buldum..güzel kapı süsleri, magnetler var...ama kapı süsleri en ucuz 100 den, magnetlerde 5 tl den başlıyor..pahalı geldi ama beğendiklerim de oldu..Bursa da da çarşıda daha uygun fiyatta var ama instagramdakiler daha orjinaldi.karar veremedim o kadar para vermeye değer mi değmez mi..

pahalida var ucuz da. İnstgramda biraz daha fiyatlar banada yuksek geldi bakicam bende uygun bulursam yazarim burda. Ben netten siteden vermistim. Suslemelere kendim etiket cikartip bastirdim. İlk ogluma yaptim bunada yapicam. Gelen gidenim cok oldu . Gelen bos gelmedi sagolsunlar. onlarada hediye vermis oluyoruz. Cikolata falan. Guzel karsiliyoruz. Odanin havasi degisiyor ferahlatiyor suslemeler. Hastane havasindan cikiyor. Guzel birseyi kutluyorsun. Resimler , guzel ani kaliyor. Bundada seve seve yapicam. Kapi susune bakinca o gunler aklina geliyor. Tercih meselesi.

Canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut inşallah sağlıkla sıhhatle doğar tüm kuzular.

Arkadaslar doğum için hastane odası süsleme ve sonrasında mevlüt dusunenler için hediyelere bakanlar varmı? Nelere karar verdiniz? Ben kabataslak baktım ama fiyatlar cok degısken
ben hastane odasını süslemeyi düşünmüyorum. oda süslemesi için parti malzemeleri satan yerlerde çok güzel şeyler var. onlardan alıp kendin yapabilirsin.
müsait olduğunda eminönüne gidip, dükkanlardan çok güzel fikirler edinebilirsin.
arkadaşım ismine karar verince söyle ben kapı süsü yaparım demişti. o yapamazsa da ben kendim bişeyler yaparım, internette çok güzel modeller var.
dağıtmalık hediye olarak kayınvalidemler görümceme minik bebek patiği örüp, içine tülden lavanta kesesi koymuştu. belki bana da yaparlar.yapamazlarsa da lavanta kesesi+çikolata veya kavanozlara şeker koyup süslemeyi düşünüyorum.

ben genel olarak bu tür şeylere çok para verme taraftarı değilim. Elimden geldiğince kendim yapmak istiyorum.

Herkese Günaydın tatil çok yorucu geçti dün artık dönüşte sırt Ağrı'sından ağlıcaktım hem böyle olunca 35. Haftada Bursa ziyareti yalan dldU bayramda Nasip olursa gidicem sonra İstanbul dışına çıkmıcam inşallah

Ağrısız-sızısız-sıkıntısız bir hafta olur işallah hepimiz için..Trendyol da trendyol mini diye bir kampanya var.Fiyatlar fena değil, %100 pamuk yazıyor çoğunun içeriğinde ama emin olamadım kalitesinden..bakmak isterseniz haberiniz olsun

Merhaba kac saatlik yolculuğa çıktınız acaba bende nasip olursa 12-13 saatlik bi seyahat düşünüyorum ama endişeleniyorum sorun olur mu diye gidebilirsem eğer 26. Haftam da gidip 29 da filan geri dönmeyi düşünüyoruz kendi aracimizla gidersek ve sık sık mola verirsek pek sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalim

Elevit yerine decavit iste istersen, elevitte domuz jelatini var. Haberin var ona rağmen kullanıyorsan bir şey demiyorum tabi, bilmeme ihtimaline karşılık yazdım.

Güzel bir hafta dilerim herkese. Bu cuma bizim de kontrolümüz var. İlk defa bir ay sonra göreceğim miniğimi. Sadece bir kere doktor kalp atışını ve rahim ağzı uzunluğunu ölçtü o kadar. İnşallah büyümüştür, rahim damarındaki.direnç de geçmiştir

Bizde araçla gittik zaten mesafe yakındı feribotla 2 saat bile sürmedi ama biz gittiğim yerde 3 ğün aşırı geçince dönüşte ağrı dayanılmaz oldu ferıbotta koridorda turladım hep. 12. 13 saat az değil doktorunuz zaten sorarsınız her beden aynı değil

ben eczacıya sordum elevitte domuz jelatini var mı diye yok karalama kampanyası dedi. içeriğini okudum tabi anlamadım.
kafam karıştı şimdi..
Okudugum haberlerde domuz jelatini oldugunu ureten firma aciklamis yaziyor. Olmadigina dair aksi haber yok . Nette aratinca bir suru haber var. Domuz jelati olmasinin satisi yasak degil. İceriginde yazmiyor . Jelatin yaziyor. O kadar ilac firmasi var bi buna mi karslama kampanyasi olacak . Muadili birsuru ulac var. Ben icmem celiskili ilaci. Dini yonu bir yans insan vucudunda domuz paraziti olursa diger parazitler gibi degilmis. Hasta ediuormus. Tam yzun yazsmiycam . Merak eden okusun. Daha once ictigim balik yagindada varmis. Degistirdim onuda. Decavit domuz jelatini kullanmadigina dair aciklama yapmis

Domuz jelatini nedir yaa genelde tüm arkadaslarıma bu veriliyor? Bende cok ıstah acma fln da olmadı bulantı da olmadı sımdı degıstırısem de bunyenın alıstıgı bırseyı degıstırmeye vucudum tepki verebilir doktoruma sorarım mutlaka gittiğimde ki ben ek takviye olarak kalsiyım magnezyum demir alıyorum cunku sutle fln aram hıc yok. Elevitin prospektusunu okudum unuttugunuzda çift doz almayın utin seyrinde devam edin yazıyordu bende hıc atlamamısım gıbı devam ettim.

Canım kac saat yolculuk yaptın ? Bende 23. Haftada tatıle gidiyorum iki saat ucakla ama doktorum endıselenme dedi biz de dogumdan once ertelemek istemedik. Sonra da 26. Haftada 8saatlık araba yolculugu yapıcam ondan endişeliyim tüm yol boyunca her benzinlikte tw molası vericem sanırım :) bayrama kadar tatilleri bitirip dönmek istiyoruz 7. Aya kadar doktorum serbest bıraktı ve sonrasında da sehir dısıne cıkmamak konusunda doktorla anlastık. Bakalım nasıl gecicek umarım kaZasız belasız gider geliriz tatillerimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…