- 13 Ekim 2014
- 59
- 16
- 288
- 47
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.641
kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
Amin canim saol. Tesekkur ederim video icin de. Rahatlatiyor bu tarz seyler görüncepassionete Allah oğlunuza acil şifalar versin inşallah. doğar doğmaz ameliyat olacak olsa bile başarı çok yüksekmiş. aşağıdaki haberi izleyin
Günaydın, İyi haftalar..Ben de instagramda 3-4 sayfa buldum..güzel kapı süsleri, magnetler var...ama kapı süsleri en ucuz 100 den, magnetlerde 5 tl den başlıyor..pahalı geldi ama beğendiklerim de oldu..Bursa da da çarşıda daha uygun fiyatta var ama instagramdakiler daha orjinaldi.karar veremedim o kadar para vermeye değer mi değmez mi..Ben ilk oglumda magnet dahittim. Magnetler daha kalici kaybolmuyor. Diger turlu bize verilenler oraya buraya atiliyo kiriliyor. Suslemeleri emin onunden almistim sepeti ve kapi susunude. Tullerle susledik. Balonlar nazar boncuklari. Cok abartili yapmadim. Magnetleri internet siparis ettim. Eminonundeki bir magazadan kargo ile geldi. Birde suslemeler yaptik. Malzemeleri eminonunden aldik biz yaptik. Ugrasmaya degmez hazir almak daha uygun. Suan zaren ugrasamam. Oglumun kspisusu sepetini kullanicam. Gerisi yine siparis vercem. Erken daha 30 haftayi bir geceyim diye dusunuyorum birde ismi daha belli degil. Nettende siparis edebilirim almaya gidemezsem
Çok geçmiş olsun..üzme kendini..işallah sıkıntı olmadan atlatırsınız..Amin canim saol. Tesekkur ederim video icin de. Rahatlatiyor bu tarz seyler görünce
pahalida var ucuz da. İnstgramda biraz daha fiyatlar banada yuksek geldi bakicam bende uygun bulursam yazarim burda. Ben netten siteden vermistim. Suslemelere kendim etiket cikartip bastirdim. İlk ogluma yaptim bunada yapicam. Gelen gidenim cok oldu . Gelen bos gelmedi sagolsunlar. onlarada hediye vermis oluyoruz. Cikolata falan. Guzel karsiliyoruz. Odanin havasi degisiyor ferahlatiyor suslemeler. Hastane havasindan cikiyor. Guzel birseyi kutluyorsun. Resimler , guzel ani kaliyor. Bundada seve seve yapicam. Kapi susune bakinca o gunler aklina geliyor. Tercih meselesi.G
Günaydın, İyi haftalar..Ben de instagramda 3-4 sayfa buldum..güzel kapı süsleri, magnetler var...ama kapı süsleri en ucuz 100 den, magnetlerde 5 tl den başlıyor..pahalı geldi ama beğendiklerim de oldu..Bursa da da çarşıda daha uygun fiyatta var ama instagramdakiler daha orjinaldi.karar veremedim o kadar para vermeye değer mi değmez mi..
Canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut inşallah sağlıkla sıhhatle doğar tüm kuzular.kızlar ayrıntılıdan çıktık ama anca yazabildim. Benim oğluşumun kalbi delikmiş ve kalbe giden damarlarda çift çıkış var doğunca ciğerlere baskı yapabilirmiş. Doğar doğmaz ameliyat olması lazım tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Fetal eko önerdi ve çapaya falan yönlendirdi doktor. Dua edin bize. oğlumun renkli görüntüsünü bile göremedim ne heyecanla gitmiştim oysaki
ben hastane odasını süslemeyi düşünmüyorum. oda süslemesi için parti malzemeleri satan yerlerde çok güzel şeyler var. onlardan alıp kendin yapabilirsin.Arkadaslar doğum için hastane odası süsleme ve sonrasında mevlüt dusunenler için hediyelere bakanlar varmı? Nelere karar verdiniz? Ben kabataslak baktım ama fiyatlar cok degısken
Merhaba kac saatlik yolculuğa çıktınız acaba bende nasip olursa 12-13 saatlik bi seyahat düşünüyorum ama endişeleniyorum sorun olur mu diye gidebilirsem eğer 26. Haftam da gidip 29 da filan geri dönmeyi düşünüyoruz kendi aracimizla gidersek ve sık sık mola verirsek pek sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalimHerkese Günaydın tatil çok yorucu geçti dün artık dönüşte sırt Ağrı'sından ağlıcaktım hem böyle olunca 35. Haftada Bursa ziyareti yalan dldU bayramda Nasip olursa gidicem sonra İstanbul dışına çıkmıcam inşallah
Elevit yerine decavit iste istersen, elevitte domuz jelatini var. Haberin var ona rağmen kullanıyorsan bir şey demiyorum tabi, bilmeme ihtimaline karşılık yazdım.Hanımlar sabahları elevit vermşşti doktorum ama aabah dısarıdayken ilacımı almamısım ve icemedim basım da dondu bugun ilacı atladıgım için olabilir mi? Siz giç almayı unuttugunuzda ne yapılması gerektiğini doktorunuza sordunuz mu?
Firmanın açıklaması var kullanıyoruz diye. Sonrasında Bir sürü dava açılmış.ben eczacıya sordum elevitte domuz jelatini var mı diye yok karalama kampanyası dedi. içeriğini okudum tabi anlamadım.
kafam karıştı şimdi..
Bizde araçla gittik zaten mesafe yakındı feribotla 2 saat bile sürmedi ama biz gittiğim yerde 3 ğün aşırı geçince dönüşte ağrı dayanılmaz oldu ferıbotta koridorda turladım hep. 12. 13 saat az değil doktorunuz zaten sorarsınız her beden aynı değilMerhaba kac saatlik yolculuğa çıktınız acaba bende nasip olursa 12-13 saatlik bi seyahat düşünüyorum ama endişeleniyorum sorun olur mu diye gidebilirsem eğer 26. Haftam da gidip 29 da filan geri dönmeyi düşünüyoruz kendi aracimizla gidersek ve sık sık mola verirsek pek sorun olmaz inşallah diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalim
Okudugum haberlerde domuz jelatini oldugunu ureten firma aciklamis yaziyor. Olmadigina dair aksi haber yok . Nette aratinca bir suru haber var. Domuz jelati olmasinin satisi yasak degil. İceriginde yazmiyor . Jelatin yaziyor. O kadar ilac firmasi var bi buna mi karslama kampanyasi olacak . Muadili birsuru ulac var. Ben icmem celiskili ilaci. Dini yonu bir yans insan vucudunda domuz paraziti olursa diger parazitler gibi degilmis. Hasta ediuormus. Tam yzun yazsmiycam . Merak eden okusun. Daha once ictigim balik yagindada varmis. Degistirdim onuda. Decavit domuz jelatini kullanmadigina dair aciklama yapmisben eczacıya sordum elevitte domuz jelatini var mı diye yok karalama kampanyası dedi. içeriğini okudum tabi anlamadım.
kafam karıştı şimdi..
Domuz jelatini nedir yaa genelde tüm arkadaslarıma bu veriliyor? Bende cok ıstah acma fln da olmadı bulantı da olmadı sımdı degıstırısem de bunyenın alıstıgı bırseyı degıstırmeye vucudum tepki verebilirCanim elevitte domuz jelatini var. Ben muadili decavit aluyorum. İstah cok aciyor o haplar. Dr demir ilaci basladi. Elevitle decavitin icinde dusuk demir var. Kalsiyum magnezyum var. Demir ilacina baslayinca haftanin uc ginu al dedi bana decaviti. Sut iciyorum hergun zaten. Magnezyumda kullaniyorum. Bir gun unutmanla birsey olmaz . Aksam icip yarin ogleden sonra ertesi gun sabah alabilursin. Yavas yavas one cekerek icebilirsin.
Canım kac saat yolculuk yaptın ? Bende 23. Haftada tatıle gidiyorum iki saat ucakla ama doktorum endıselenme dedi biz de dogumdan once ertelemek istemedik. Sonra da 26. Haftada 8saatlık araba yolculugu yapıcam ondan endişeliyim tüm yol boyunca her benzinlikte tw molası vericem sanırım :) bayrama kadar tatilleri bitirip dönmek istiyoruz 7. Aya kadar doktorum serbest bıraktı ve sonrasında da sehir dısıne cıkmamak konusunda doktorla anlastık. Bakalım nasıl gecicek umarım kaZasız belasız gider geliriz tatillerimizeeHerkese Günaydın tatil çok yorucu geçti dün artık dönüşte sırt Ağrı'sından ağlıcaktım hem böyle olunca 35. Haftada Bursa ziyareti yalan dldU bayramda Nasip olursa gidicem sonra İstanbul dışına çıkmıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?