2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi masallah. Kac haftadasin kac kilo oldu minnos . Gule gule otur yeni evinde

Sağol canım, sen zayıfsın diye hatırlıyorum,olsun mühim olan bebişlerimizin sağlığı..doktorum bana 11kilodan fazla alma diye tembihliyor,biraz da doktor korkusuna dikkat ediyorum
Evet canım ilk önce onları sağlığı tabiki..Kilo bi şekilde verilir..Allah başka dert vermesin

Oy maşallah ne güzel büyümüş kızın:))

Kızlar Merhaba bende bayadir yazamadım. Nerdeyse herkes ayrıntılı ultrasona girmiş ve çoğunuz güzel haberler almış maşallah. Benim ayrıntılı ultrason 31 mayısta olacak 22+6 olucaz o zaman kısmetse sizce geç mi ayrıntılı ultrason için.

Sevindim canım sağlıklı olsun da sonra hareketlenir o merak etme sen :))

İyi masallah. Kac haftadasin kac kilo oldu minnos . Gule gule otur yeni evinde
22+5 570 gr 28 cm olmuş. Sağol canım
evet bana kan sulandırıcı verdi ama o suyu artırmıyor malesef, sadece kan akışını hızlandırma amaçlı .. bunun tedavisi yok

hadi gözün ay dın güzel olmasına sevindim sonucun :)
Sağol canım kritik süreçler bitti herhalde artık doğumu bekliycez

yaa bosver kim ne derse desin ben kilolu hamile kaldım herkes cok fazla biliyo hiç de fazla kilo almadım su ana kadar alırsam da verırım hasta degılım cok sukur kımseyı ılgılendırmez sen de hıc takma kafana
Canım ben takmıyorum aslında beni alan almış diyorum :) bebeğim iyi olsun yeter insanlar hamilelerin üzerine neden bu kadar geliyor illa bişey buluyorlar söyleyecek anlamıyorum.

Bizim randevum uz da pazartesi günü oğlumun maşallahı var kıpır kıpır ama babası elini koyduğunda birden duruyor dün o kadar bekledi eşim artık elini çekti bi tekme attı neden böyle oluyor anlamıyorum :) eşim de bende bir kere hissedeyim diyip duruyor

Hemen yerleşmişsin ne güzel sonra yavaş lavaş bebiş eşyal
hemen yerleşmişsin maşallah ne güzel sırada yavaş yavaş bebiş hazırlıkları var . Bende oğlumda iyiyiz şükür bi bizde yeni taşındık ama Odayı tekrar boyucaz odada tam olmucak küçük odamızda köşe koltuk ve televizyon var televizyonu çıkartıp odaya dolap ve beşik koyucaz hali alıp almamakta kararsızım halım çoçuk halisi gibi aslinde rengarenk ama bakalım ne yapıcaz

Varsa gerek yok bence, duruşuna bakıp karar verirsin.

Bizde taşınma sürecine girdik 2 hafta önce evi tuttuk kiracı vardı onun çıkmasını bekliyorduk ev sahibiyle konuşuyorduk hep çıkacaktı 5 gün için de bende tabi bütün eşyaları topladım koliledim hazır bekliyorum ev sahibi aradı adam çıkmıyor diye aman allahım ne ağlayabildim ne tepki verebildim hamile halimle yorulduğum a mi yananiyim evden tasinamadik ona mı sonra tıpış tıpış temizliğimi yaptım yerleştim bir hafta da. Başka ev arayacak hiç halim yoktu tasinamadik kaldı. Ev taşınması çok zor hamileyken bi de

canim gozun aydin..

Gözün aydın canım.benim kızım da yüzüstü yatıyordu doktor çok uğraştı ama yüzünü göstermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…