- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.741
Çok geçmiş olsun canım benim..Moralini yüksek tut..Varsayımların çoğu gerçek olmuyor zaten..Sağlıklı sıhhatle zamanında kuzunu kucağına alırsın inşallah
İyi masallah. Kac haftadasin kac kilo oldu minnos . Gule gule otur yeni evindeDün ayrıntılı ultrasona girdik, sağlığı iyi çok şükür. Bebeğimin kilosu artmış, doktorum kızacak ama porsiyonum zaten azdı iyice düşürdüm, benimle alakası yok, kaçak besleniyor herhalde ben ne yapayım :)
Maşallah çok hareketli bir bebek, karnımda sürekli kıpır kıpır peşinden koşturacak sürekli herhalde :)
Evet canım ilk önce onları sağlığı tabiki..Kilo bi şekilde verilir..Allah başka dert vermesinSağol canım, sen zayıfsın diye hatırlıyorum,olsun mühim olan bebişlerimizin sağlığı..doktorum bana 11kilodan fazla alma diye tembihliyor,biraz da doktor korkusuna dikkat ediyorum
Annesi sen endişe etme diye içerde epey efor harcıyor olmalı :)ınsallah tatlım kızım da ınatla kıpır kıpır ıcımde :)
Oy maşallah ne güzel büyümüş kızın:))gunaydin guzel anneler..bizde az once kizimizi gorduk..cok sukur hersey yolunda..halen bebegimiz terstir..ayaklari baya asagidadir zaten tekmelerini orda hissediyorum..doktorum dedi bebek duzelirse bebek yukariya cikarsa kalca ve bel agrilarin biraz hafifler..kizlar seker yuklesini sordum..doktorum ben tavsiye etmiyorum ama sana kalmis istersen yapalim..ailende seker hastaligi varmi dedi yok dedim..ben de yapmadim..buarda bebegimiz 815 gr olmus boyuda 33 cm..
Sevindim canım sağlıklı olsun da sonra hareketlenir o merak etme sen :))Mrb kızlar.. Bizde girdik ayrıntılı ultrasona bugün.. Heyecandan ölecektim nerdeyse... Benim paşa gene hareketsizdi..Dr epey uğraştı hareket ettirmek için.. Karnım acaip acıdı ve gerildi.. Neyseki çok şükür herşey normal dedi..3 gün geriden geliyor hala :) Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin..Acılarını göstermesin inşallah
22+5 570 gr 28 cm olmuş. Sağol canımİyi masallah. Kac haftadasin kac kilo oldu minnos . Gule gule otur yeni evinde
Sağol canım kritik süreçler bitti herhalde artık doğumu bekliycezevet bana kan sulandırıcı verdi ama o suyu artırmıyor malesef, sadece kan akışını hızlandırma amaçlı .. bunun tedavisi yok
hadi gözün ay dın güzel olmasına sevindim sonucun :)
Canım ben takmıyorum aslında beni alan almış diyorum :) bebeğim iyi olsun yeter insanlar hamilelerin üzerine neden bu kadar geliyor illa bişey buluyorlar söyleyecek anlamıyorum.yaa bosver kim ne derse desin ben kilolu hamile kaldım herkes cok fazla biliyo hiç de fazla kilo almadım su ana kadar alırsam da verırım hasta degılım cok sukur kımseyı ılgılendırmez sen de hıc takma kafana
Hemen yerleşmişsin ne güzel sonra yavaş lavaş bebiş eşyalYerleştim canım, ya dağınık olmuyor, ilk gün hemen mutfağı hallettim zaten, 2 gün de yatak odası sürdü 3-4 güne tam yerleştik.
Bebek öncesi boya badanaya gerek kalmadı iyi oldu böyle :) Sen ne yaptın nasılsın?
hemen yerleşmişsin maşallah ne güzel sırada yavaş yavaş bebiş hazırlıkları varYerleştim canım, ya dağınık olmuyor, ilk gün hemen mutfağı hallettim zaten, 2 gün de yatak odası sürdü 3-4 güne tam yerleştik.
Bebek öncesi boya badanaya gerek kalmadı iyi oldu böyle :) Sen ne yaptın nasılsın?
İnşallah güzel haberler alırsın canımMerhaba hanımlar..Tatil boyunca misafir geldi giremedim hiç..Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim sabah..Dua edin lütfen benim için...
Varsa gerek yok bence, duruşuna bakıp karar verirsin.Hemen yerleşmişsin ne güzel sonra yavaş lavaş bebiş eşyal
hemen yerleşmişsin maşallah ne güzel sırada yavaş yavaş bebiş hazırlıkları var. Bende oğlumda iyiyiz şükür bi bizde yeni taşındık ama Odayı tekrar boyucaz odada tam olmucak küçük odamızda köşe koltuk ve televizyon var televizyonu çıkartıp odaya dolap ve beşik koyucaz hali alıp almamakta kararsızım halım çoçuk halisi gibi aslinde rengarenk ama bakalım ne yapıcaz
Bizde taşınma sürecine girdik 2 hafta önce evi tuttuk kiracı vardı onun çıkmasını bekliyorduk ev sahibiyle konuşuyorduk hep çıkacaktı 5 gün için de bende tabi bütün eşyaları topladım koliledim hazır bekliyorum ev sahibi aradı adam çıkmıyor diye aman allahım ne ağlayabildim ne tepki verebildim hamile halimle yorulduğum a mi yananiyim evden tasinamadik ona mı sonra tıpış tıpış temizliğimi yaptım yerleştim bir hafta da. Başka ev arayacak hiç halim yoktu tasinamadik kaldı. Ev taşınması çok zor hamileyken bi deHemen yerleşmişsin ne güzel sonra yavaş lavaş bebiş eşyal
hemen yerleşmişsin maşallah ne güzel sırada yavaş yavaş bebiş hazırlıkları var. Bende oğlumda iyiyiz şükür bi bizde yeni taşındık ama Odayı tekrar boyucaz odada tam olmucak küçük odamızda köşe koltuk ve televizyon var televizyonu çıkartıp odaya dolap ve beşik koyucaz hali alıp almamakta kararsızım halım çoçuk halisi gibi aslinde rengarenk ama bakalım ne yapıcaz
Fiyatı gerçekten uygunmuş.çok araştırmıştım Yorumları da çok iyi. Ben bu beşikle ahşap arasında kararsız kalmıştım. Ama süsünü çok beğenip cibinlikli ahşap anne yanı beşik aldım.Günaydın arkadaşlar,
Anne yanı almayı düşünen varsa indirime girmiş Chicco bilginiz olsun :)
http://www.hepsiburada.com/chicco-next2me-anne-yani-besik-fuschia-pm-ailechi07079339680
canim gozun aydin..Mrb kızlar.. Bizde girdik ayrıntılı ultrasona bugün.. Heyecandan ölecektim nerdeyse... Benim paşa gene hareketsizdi..Dr epey uğraştı hareket ettirmek için.. Karnım acaip acıdı ve gerildi.. Neyseki çok şükür herşey normal dedi..3 gün geriden geliyor hala :) Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin..Acılarını göstermesin inşallah
Oy maşallah ne güzel büyümüş kızın:))
Teşekkürler teyzesiOy maşallah ne güzel büyümüş kızın:))
Gözün aydın canım.benim kızım da yüzüstü yatıyordu doktor çok uğraştı ama yüzünü göstermediMerhaba Dün detaylı ultrasona girdim 21+6 ya göre 26.7 cm 472 gr ve cok sukur her sey normal, kasılmalarım 1 aylık magnezyum tedavisi sonrasında geçmiş. Ama kızımız yüzünü pek göstermedi eşi üzerinde olduğu için yan profilden izledik :)
canim benim cok gecmis olsun..guzel seyler dusun..allahin izniyle kizini sag salim kucagina alirsin.ınsallah tatlım kızım da ınatla kıpır kıpır ıcımde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?