- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.781
ben liste bile yapmadım . tek seferde her şeyi alalım dedik eşimle bir girecegiz bebek magazasına alıp cıkacagız şimdilik plan bu ama dogru plan mı bılmıyorumKızlar merhaba,az önce
aventin Yen'i doğan biberonu,2li gece emziği
Unibaby Yen'i doğan köpük şampuanı
Unibaby göğüs pedi
avent göğüs Kalkan'ı ve göğüs ucu koruyucusunu aldım.
Listemden bişeyler daha eksildi
benıımde bebegım aralıksız tekmelıyor hem de dısardan görulecek kadar eşim elini koyunca ya yavaslatıyor ya hemen kesıyor tekmelı elını cekmesıyle gum gum gerı başlıyr. anneden başkasını algılıyor demek kiBizim randevum uz da pazartesi günü oğlumun maşallahı var kıpır kıpır ama babası elini koyduğunda birden duruyor dün o kadar bekledi eşim artık elini çekti bi tekme attı neden böyle oluyor anlamıyorum :) eşim de bende bir kere hissedeyim diyip duruyor
Hayır cnm henüz kontrole gitmedim gidince sorcamSonucu kendi doktoruna yollamadın mı? Kontrolde kendi doktoruna sorarsın inşallah önemli bir şey değildir.
Benim de kontrole daha var ama WhatsApptan sonucu atarsın demişti, dün attım sorun yok yazmış.Hayır cnm henüz kontrole gitmedim gidince sorcam
Ya bana da öyle geliyor çünkü eşim elini çektikten bir kaç saniye sonra vurmaya devam ediyor bu her zaman böyle oluyor benim de elimi koymamla hareket etmese bile hareket etmeye basliyorbenıımde bebegım aralıksız tekmelıyor hem de dısardan görulecek kadar eşim elini koyunca ya yavaslatıyor ya hemen kesıyor tekmelı elını cekmesıyle gum gum gerı başlıyr. anneden başkasını algılıyor demek ki
Canım ben hiç çıkarmadım çünkü bana göre herkesin ihtiyaç önceliği farklı olabiliyor mağazaya girdim ne işime yararsa onu aldım mesela göğüs pompası bebek arabası almadım. Zaten gördükçe mağazada aaa bu da mı varmış diye bi bakıyorum inceliyorum işime yararsa alıyorum kafamda oluşturmuştum alacaklarımıkızlar full eksiksiz alışveriş listesi çıkaran varsa buradan atabilir mi lütfen ?
L-Thyroxin 50 - 1A Pharmacanm tiroid icn ictgn ilacn adi ne merak ettm de bide kac mg iciyn
evet canm farklilik var ama 50 mg iciyomssn ben iki aydr 200 mg iciym benim triod bi turlu duşmedigi icn dozaji eksiltmiyo drL-Thyroxin 50 - 1A Pharma
Eirkstoff :Levothyroxin -Natrium
50 mg pro Tablettr
Böyle yazıyor canım. Almanya dan olduğu için ticari isimleri farklı olabilir.
Senin yöntem de güzelmiş. Ben bu tür konularda tez canlıyım, listemi yaptım ve aldıkça siliyorum.bir de bebek mağazası gezmesi çok keyifli,rahat rahat gezip alışveriş yapıyoruzben liste bile yapmadım . tek seferde her şeyi alalım dedik eşimle bir girecegiz bebek magazasına alıp cıkacagız şimdilik plan bu ama dogru plan mı bılmıyorum
Canim benim ilk tahlilde 3.5 cikti doktor dahiliyeye yineldnirdi ama uzman doktor o da. 25 mg basladi bana en dusuk ve o gunden beri 3 haftada bir kontole gidiyorum tahlile gore yorumluyor daha hic yukseltmedi cunku hemen düştü. Ve ayni duzeyde devam ediyor. Yukselse dozu yulseltcekti. Tekrar bakmamasi ban da garip geldi açıkçasıkizlar merhaba nasilsiniz? uzun zamandir giremedim yogun günler gecirdigim icin. 21 /5 olduk bizde. simdilik iyiyz bakalim.
toplamda 4.5 kilo aldim ama sn 2.5 kiloyu son üc haftada aldim. biraz kafamm karisik hamilelikte doktor tiroit hapi baslatti bana 13.hafatdan itibaren. sonra bir daha hic bakmadi. normalde benim tiroit problemim yok. tekrardan baktirmasi lazim degil miydi? kafam cok karisik. yememde cok degisen bir sey yok. birdenbire alinca bu 2,5 kiloyu birazcik endise ettim.
aranizda tiroit hapi kullanan bu sürecleri bilen biri var mi?
ayrintili usg haftaya sali ama hala karar veremedimen son dün hamilelginde ebeginin beyninde kocaman kist var denen arkadasimiz haber verdi. bebegi dogdu bir ay sonra kafa usgsi cekildi. ve tertemiz cikti. hic bir sorun yokmus kist eriyip gitmis. ama arkadasin 24.haftasidnan sonra hamileligi zehir oldu böye seyleri duyunca vazgecesim geliyor..kendimi strese sokmak isteiyorum...
bir yanimda en son 13.hafatda gördün git gör özlem gider diyor.arada kaldim acikcasi.
Bütün markalar mı indirimde canım ?
Hangi marka aldınız ?Joker ve soobe de olan bütün markalarda indirim var.350 ye düşmüş bebek arabaları.
Oto koltuklarıda 150 civarı.
Benim aldığım marka çok hoşuma gitti.çok hafif ve sürüşü çok keyifli :)
Tek damarda olması çok anlamlı değil. Bi de 24 26. Haftalar arasında direncin azalması bekleniyor. Takip ediliyor.Slm kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim. Sol rahim damarında direnç gördü 0.66 lik bir oranda. Böyle bişey yaşayan yada duyan oldu mu? O direnc gecmezse tedavisi var mı acaba ? Dr a sormayı unuttum
Çok teşekkür ederim Dr da 24 ten sonra geçebilir dedi bakalım takipte olcaz artıkTek damarda olması çok anlamlı değil. Bi de 24 26. Haftalar arasında direncin azalması bekleniyor. Takip ediliyor.
maşallah canım kaç gram olmuş bebişDün ayrıntılı ultrasona girdik, sağlığı iyi çok şükür. Bebeğimin kilosu artmış, doktorum kızacak ama porsiyonum zaten azdı iyice düşürdüm, benimle alakası yok, kaçak besleniyor herhalde ben ne yapayım :)
Maşallah çok hareketli bir bebek, karnımda sürekli kıpır kıpır peşinden koşturacak sürekli herhalde :)
570 gr canımmaşallah canım kaç gram olmuş bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?