2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben liste bile yapmadım . tek seferde her şeyi alalım dedik eşimle bir girecegiz bebek magazasına alıp cıkacagız şimdilik plan bu ama dogru plan mı bılmıyorum

benıımde bebegım aralıksız tekmelıyor hem de dısardan görulecek kadar eşim elini koyunca ya yavaslatıyor ya hemen kesıyor tekmelı elını cekmesıyle gum gum gerı başlıyr. anneden başkasını algılıyor demek ki

Ya bana da öyle geliyor çünkü eşim elini çektikten bir kaç saniye sonra vurmaya devam ediyor bu her zaman böyle oluyor benim de elimi koymamla hareket etmese bile hareket etmeye basliyor

kızlar full eksiksiz alışveriş listesi çıkaran varsa buradan atabilir mi lütfen ?
Canım ben hiç çıkarmadım çünkü bana göre herkesin ihtiyaç önceliği farklı olabiliyor mağazaya girdim ne işime yararsa onu aldım mesela göğüs pompası bebek arabası almadım. Zaten gördükçe mağazada aaa bu da mı varmış diye bi bakıyorum inceliyorum işime yararsa alıyorum kafamda oluşturmuştum alacaklarımı

L-Thyroxin 50 - 1A Pharma
Eirkstoff :Levothyroxin -Natrium
50 mg pro Tablettr

Böyle yazıyor canım. Almanya dan olduğu için ticari isimleri farklı olabilir.
evet canm farklilik var ama 50 mg iciyomssn ben iki aydr 200 mg iciym benim triod bi turlu duşmedigi icn dozaji eksiltmiyo dr

ben liste bile yapmadım . tek seferde her şeyi alalım dedik eşimle bir girecegiz bebek magazasına alıp cıkacagız şimdilik plan bu ama dogru plan mı bılmıyorum
Senin yöntem de güzelmiş. Ben bu tür konularda tez canlıyım, listemi yaptım ve aldıkça siliyorum.bir de bebek mağazası gezmesi çok keyifli,rahat rahat gezip alışveriş yapıyoruz

Canim benim ilk tahlilde 3.5 cikti doktor dahiliyeye yineldnirdi ama uzman doktor o da. 25 mg basladi bana en dusuk ve o gunden beri 3 haftada bir kontole gidiyorum tahlile gore yorumluyor daha hic yukseltmedi cunku hemen düştü. Ve ayni duzeyde devam ediyor. Yukselse dozu yulseltcekti. Tekrar bakmamasi ban da garip geldi açıkçası

Slm kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim. Sol rahim damarında direnç gördü 0.66 lik bir oranda. Böyle bişey yaşayan yada duyan oldu mu? O direnc gecmezse tedavisi var mı acaba ? Dr a sormayı unuttum
Tek damarda olması çok anlamlı değil. Bi de 24 26. Haftalar arasında direncin azalması bekleniyor. Takip ediliyor.

hifanur ya soobe indirimi benim de dikkatimi çekti baston travellerde gözüm vardı benim. benetonun görmüştüm en son ama onun da pusetle beraber 550yi buluyo aynı hesap soobe kullanan etrafımda hiç yok kullanıcı yorumları bulamadım siz hangisini aldınız ?

maşallah canım kaç gram olmuş bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…