- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #8.821
Teşekkürler canım benimGözün aydın canım
Alıp kullanmamaktan daha iyi tabi. Bide alacağım şey mavili ikinci kız falan olursa kullanılmazPark yatak kullandik. Uyku seti almadim fileden gormek ucin. Bunda mecbur oglumdan kalma otomatik sallanan besik kullanicam o kapali. Acelesi yok bi uyku seysiz dene olmazsa alirsin. Alip kullanmamaktan iyidir
Kalsiyum suda eriten ictim bi arada midemi bulandirdi.magnezyum olarak Osteocare strong bones iciyorum baska markalarda var. Bide decavitte kullaniyorum ondada magnezyum varBendede magnezyum var ama suda eritilen olduğu için çok zor içiyorum acaba doktora söyleyip hap mı yazdırsam
Canım ben beşiği aldım normal büyümeyen altta iki çekmecesi olan bi mobilya beşik aldım boyutları normal geldi bana kurulduktan sonra baktım bi kenarını çıkartıp anne yani yapılırsa tam yatağa sıfırlaniyor bebekte 2 yaşına kadar rahat kullanır tabi kardeş gelmezse :)Aklıma takılan birde şöyle birşey var dün Bebek görmeye gittik bebiş sepet beşikte yatıyordu annesi şimdilik yan korumaları çıkartmış yattığı yerden görebilmek için bende acaba az kullanılacak bir beşik ıcın bi uyku setine 200 TL vermeyip onun bi boy büyük 60x120 olanını mı alsam diye düşündüm 6 ay yada 1 yaştın sonda kullanacağımız beşik için uygun olanı
aynı fikirdeyim canım, haftasonu evde olduğum için dinlenerek tutmaya calısacağım. Şimdilik düşünce tutup tutamayacağımı deneyeceğim ramazan ruhunu yaşamak için. İki hamilelik gecirdim ben emzirme dönemide saysan dört sene oruc tutmadım. Tut diye bir diretmem söz konusu değilCanım bizim gittiğimiz doktor baya muhafazakar bir doktor günler çok uzun kısa olsa izin veriyorum ama günler uzun dedı dünümüz bile buna müsade ediyor sonuçta tutma dedı susuz kalmamak lazım ama herkezin kendi tercihi
Kalsiyum de suda eritilen onu en son ne zaman içtim bilmiyorum diğer haplar da var ama alışcaz bu Ağrı'lara galibaKalsiyum suda eriten ictim bi arada midemi bulandirdi.magnezyum olarak Osteocare strong bones iciyorum baska markalarda var. Bide decavitte kullaniyorum ondada magnezyum var
Tamam o zaman canım sende sıkıntı yok Bende bi diyorum al ğitsin zaten beşiği 100 TL ye aldık taş çatlasın 300 E geliyorCanım ben beşiği aldım normal büyümeyen altta iki çekmecesi olan bi mobilya beşik aldım boyutları normal geldi bana kurulduktan sonra baktım bi kenarını çıkartıp anne yani yapılırsa tam yatağa sıfırlaniyor bebekte 2 yaşına kadar rahat kullanır tabi kardeş gelmezse :)
Kasılma böyle birşeylişmiş dün işe giderken karnım taş gibi oldu yürüyüşüm bile değişti yavaş yavaş yürüdüm sonra oturunca geçtibu arada kasılması başlayan var mı? Karnım iki gündür bir iki defa semsert oldu. yan yatıp dinlenince geçiyor. hamilelik tekvimlerinde bu haftaya baktım kısa kısa alıştırma kasılmaları oluyormuş. normalmiş. Ama taş gibi oluyor çok fena
günaydn canm ya bilmiym sizde de boyle oluyo mu ben cok acikiyom ve kilo icn ara ogunleri hep yogurt falan yiyp bastiriyom acligimi tutacagimi hic zannetmiyom bilmiyom aramizda tutmayi dusunen arkadslar var midirgünaydın kızlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli. İnş. herşey yolundadır. Ramazanda oruç tutacak olan var mı? Çalışırken benim gözüm kesmiyor cünkü 7. ayda olacağım. Haftasonları tutabilirim diye düşünüyorum ama.
Benim bebek asagida degil . İlk hamileligimde agrim yoktu. 16 aylik oglum var . Beni cok yoruyor bende dinlenemiyorum. Bence agrilarimiz ondan. Ve magnezyum kalsiyum arttirdikca biraz daha fark etti azaldi. Ama dinleneniyorum. Karnimda cok ilk gebeligime gore egilmek ve cocugu kucagimda tasimam gerekiyor . Agri oluyor ister istemez.kizlar bende cok fana bel ve kalca agrisi var..zor egiliyorum bazende tutuluyor..3 yasinda bi kizim var oda beni yoruyor fazla dinlenemiyorum..dun doktora sordum doktorum dedi bebek cok asagida ayagida asagida..bebek duzeleirse ve yukariya cikarsa en azinda agrin hafifler..bende suda eriyen magnezyum ilaci iciyorum..zor iciyorum midem bulaniyor..allah yardimcimiz olsun..bende dun sordum oruc tutarsam bi sorun olurmu..doktorum dedi tavsiye etmiyoruz..ama bak tutabilirsen tut..ama zorlanirsa tutma dedi..
Magnezyuum için ne kullanıyorsunuz? ben magnorm diye suya atılan bir ilaç kullanıyorum gece kramplarım azaldı ama az da olsa hala oluyoorMagnezyum hapim bitmisti uc gun almayi unuttum. Cok fena agrim oldu. Hapa basladiktan sonra azaldi. Bana iyi geliyor. Ama oglum var egilip kalkiyorum mecbur agri gene oluyor .Dikkatli egilip kalkmak lazim .
Aynen öyle bunlar bünyeyi alıştırmak içinmişKasılma böyle birşeylişmiş dün işe giderken karnım taş gibi oldu yürüyüşüm bile değişti yavaş yavaş yürüdüm sonra oturunca geçti
Ben suda eriyen kalsiyum kullandim midemi bulandirdi. Suda eriyen hap kullanmak istemiyorum. Osteocare strong bones kullaniyorum . Kalsiyumda var icinde. Baska magnezyum ilaclarida var. Mega bones diye bildigim kadariyla. Baskada vardir. Magnorm 365 mi. Oysa onun icinde magnezyum daha fazla benim kullandigimdan. Yenimi basladin. Kalsiyumu da arttir belki oda etkilerMagnezyuum için ne kullanıyorsunuz? ben magnorm diye suya atılan bir ilaç kullanıyorum gece kramplarım azaldı ama az da olsa hala oluyoor
hifanur ya soobe indirimi benim de dikkatimi çekti baston travellerde gözüm vardı benim. benetonun görmüştüm en son ama onun da pusetle beraber 550yi buluyo aynı hesap soobe kullanan etrafımda hiç yok kullanıcı yorumları bulamadım siz hangisini aldınız ?
Mega-Bone kullanıyorum bende..içinde kalsiyum, magnezyum, çinko, d vitamini var..Şimdiye kadar sadece 1 kere bacağım kasıldı..muz da yiyiyorum hergün, hergün olmasa da soda içmeye çalışıyorum..faydası oluyor sanırım onların da..Magnezyuum için ne kullanıyorsunuz? ben magnorm diye suya atılan bir ilaç kullanıyorum gece kramplarım azaldı ama az da olsa hala oluyoor
Benim arabam soo baby explora
Baston değil.sürüşü çok güzel ön tekerlekleri 360 derece dönüyor.şimdilik memnunum.
Bende diyorum bu ne yeni bişi daha öğrendik. Gerçek kasılmalar vaktınde gelsin inşallahAynen öyle bunlar bünyeyi alıştırmak içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?