- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.021
bana rahat degılmıs gıbı gelıyor o yuzden dedımKot giyer niye giymesin . Yenidogan icin demiyorum . Mevsimine gore. Normal dar kotlar degil. Zatdn onu diyorum onlari almayin diye cocuk hareket edemiyor. İci bez yumusak disida yumusak gayet guzel oluyor. Esnek kotlar var. Cok guzel. Kettn kumas kot hepsini giydirdim. Rahat olmasida onemli.
Lcw ürünleri ni seviyorum dayanamadım 6 aylık bi kot aldım çok hoşuma gitti çok minik nasıl sığacak içine bilmiyorum :)daha kışlıkları gelmemiş gelse çok güzel ürünler Lcw nin benim burda pek alabileceğim bebek mağazası yokLcw cogu bebek urunler guzel yenidogan pek birsey yok. Citcitli bady aldim pamuk yazan bezi bazilari sert bazilari yumusak oluyor. Onun disinda diger aylar icin uygun. İleri aylarda Gomleklerin bazilari naylon gibi terletiyor. Kotlari sert . Bebekler bezli rahat hareket edemiyor. Esnek yumusak kot daha iyi.
Soobede guzel. Koton ve civilden mothercare karisik aliyorum. İndirimlere denk geliyorsam aliyorum. Tulum ve alt ust takim alcam. Bu magaza kadar bilindikolmasada bebek magazalari oluyor. Dokununca cidden kaliteli yumusak.
Birde cevreniz coksa alt ust takim gibi seyleri hediye getiriyorlar.
Zibin alcam var daha yani saydikca artiyo
Benim aldığım kot esnekti bi de bez kısmını da düşünerek geniş yapmışlar bir tane heveslendim diye aldım ama hiç düşünemedim içinde rahat eder mi diye zaten zor olursa hiç giydirmemKot giyer niye giymesin . Yenidogan icin demiyorum . Mevsimine gore. Normal dar kotlar degil. Zatdn onu diyorum onlari almayin diye cocuk hareket edemiyor. İci bez yumusak disida yumusak gayet guzel oluyor. Esnek kotlar var. Cok guzel. Kettn kumas kot hepsini giydirdim. Rahat olmasida onemli.
Doktor zararlı dedi bana hem anne hem bebek için bütün mg lar mi yükleniyor yaptırmadim benBen kahvaltı yapıp gitmiştim ve 50 mg yükleme yapıldı. 50 mg için aç gitmeye gerek yok. 1 saat sonunda kan aldılar. Bitti sonra. Sanırım 75 ve 100 mg için aç gitmek gerekiyor
Selam canim, az once ciktim detayli ultrasondan hersey normalmis Allah a sukur. Bu arada seker yuklemesini de sordum Recep Has a, yaptirmanizda bi sakinca yok size kalmis bi tercih dedi.Yok bunu sor yeter :) bu çok önemliydi benim için. Teşekkür ederim şimdiden
canim benim dikkat ediyorum..zaten tatli seylerle aram hic yok..Bizim doktor yapalım demedi istersen 2 3 kere iki gün arayla açlık tokluk bakalım yada şeker yüklemesi yaparız dedı. Benim izin almam sıkıntı olduğu için yüklemeyi seçtim inşallah temiz çıkar sende şekerli şeyler tüketmemeye çalış
Banada yaptırman şart ailede şeker hastası var dedi doktorlar hep farklı söylüyor ailede yoksa gerek görmüyorlar amaDoktor zararlı dedi bana hem anne hem bebek için bütün mg lar mi yükleniyor yaptırmadim ben
Rahat olduktan sonra giydiriyorum. Diger turlu kendi giymiyor. Erkekler cok cabuk terliyor. Ben koton ve zaranin kotunu almistim. Cok rahatlar kumasik yumusak. Genelde kis ve sobbahar giydirdim. İcinde ayriyeten bez var. Cift kat gibi oluyor soymuyor ve sicak tutuyor. Yazin zaten citcitli bady sort giydi. Pamuklu sile bezi gibi gomlekler terletmiyor onlarida misafirlige arada bir yere giderken gitdirdim. Yerine gore şık yerine gore salaş giydi. Rahat kumas bulduktan sonra hepsini giyer. Şık ve rahat giyer yani. Sadece kot icin degil hepsinde oyle. Bugun ogluma slisveris yaptim Oburu dogmadan onun ihtiyaclari bitsin diye yaaa kuzlar icin o kadar guzel seyler varki. Suslu puslu bide sanki kizlara daha cok reyon ayirmislar. Saglikla gelsin hepsi .Benim aldığım kot esnekti bi de bez kısmını da düşünerek geniş yapmışlar bir tane heveslendim diye aldım ama hiç düşünemedim içinde rahat eder mi diye zaten zor olursa hiç giydirmem
Minik oluyorlar ya . Ben az zaman gecmesine ragmen hala bu kadar kucukmu olurmu diyorum. Minik oluyorlar dogduklarinda ciddenLcw ürünleri ni seviyorum dayanamadım 6 aylık bi kot aldım çok hoşuma gitti çok minik nasıl sığacak içine bilmiyorum :)daha kışlıkları gelmemiş gelse çok güzel ürünler Lcw nin benim burda pek alabileceğim bebek mağazası yok
canim benim doktorumda sordu ailede seker hastasi varmi diye yok dedim..dedi ozaman gerek yok yapmayaBanada yaptırman şart ailede şeker hastası var dedi doktorlar hep farklı söylüyor ailede yoksa gerek görmüyorlar ama
Hiç sorma erkek bebeğe istediğim gibi bişey bulamıyorum gittiğim bi mağaza ya şapka sordum değişik güzel model var mı diye iki tane tek vardı yanım da da kız bebeğe hamile bi kadın vardı o da cesitten hangisini alacağını bilemiyordu :) sonraa eşime döndüm ikincisini kız istiyorum dedim :) sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyorum ya biz iki yıl sonra bulduk bebeğimizi hamile kalmadan önce hep erkek reyonlarina. Bakar acaba bir gün olacak mı bizim de derdik Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükürRahat olduktan sonra giydiriyorum. Diger turlu kendi giymiyor. Erkekler cok cabuk terliyor. Ben koton ve zaranin kotunu almistim. Cok rahatlar kumasik yumusak. Genelde kis ve sobbahar giydirdim. İcinde ayriyeten bez var. Cift kat gibi oluyor soymuyor ve sicak tutuyor. Yazin zaten citcitli bady sort giydi. Pamuklu sile bezi gibi gomlekler terletmiyor onlarida misafirlige arada bir yere giderken gitdirdim. Yerine gore şık yerine gore salaş giydi. Rahat kumas bulduktan sonra hepsini giyer. Şık ve rahat giyer yani. Sadece kot icin degil hepsinde oyle. Bugun ogluma slisveris yaptim Oburu dogmadan onun ihtiyaclari bitsin diye yaaa kuzlar icin o kadar guzel seyler varki. Suslu puslu bide sanki kizlara daha cok reyon ayirmislar. Saglikla gelsin hepsi .
Şeker yüklemesi için aç gitmek gerekiyor ve baya uzun sürüyor üç defa birer saat aralıkla kan veriyoruz benim doktorum erken gel sesi randevun kaçta olursa olsun dedi şeker için randevuyu beklemiyor ama sizin doktorun aç gelmenizi belirtmesi gerekirdi eğer yapacaksa çünkü su içmek bile yasak yatmadan önce içebilirsin dedi başka yok
Hayır canım hepsi değil. Bana sadece 50 mg yüklendi. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum zaten doktorum da yapalım dedi. Asıl şeker farkedilmediğinde bebek ve anne için çok zararlı. İyi araştırıp tartmak lazım.Doktor zararlı dedi bana hem anne hem bebek için bütün mg lar mi yükleniyor yaptırmadim ben
Merak etme öyle düşündükçe insan daha cok stres oluyor yarın görürsün bebişimiz hareketleriniBende ilk 18+1 de hissettim sonra iki gün daha hissettim ama şimdi 19+6 oldu yani nerdeyse 10 gün oldu hissetmeyeli telaşa kapıldım doktorda bu gün doluymuş yarın sabah gel diyorlar(
Allah kimseyi aratmasin. İsteyen herkese nasip etsin . Allah acilarini gostermesinHiç sorma erkek bebeğe istediğim gibi bişey bulamıyorum gittiğim bi mağaza ya şapka sordum değişik güzel model var mı diye iki tane tek vardı yanım da da kız bebeğe hamile bi kadın vardı o da cesitten hangisini alacağını bilemiyordu :) sonraa eşime döndüm ikincisini kız istiyorum dedim :) sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyorum ya biz iki yıl sonra bulduk bebeğimizi hamile kalmadan önce hep erkek reyonlarina. Bakar acaba bir gün olacak mı bizim de derdik Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür
7 oldu canım ya ben anlamadım son ayda bişey oldu kalça bel hiç almadım ama karnım sanki 7 aylık gibi önden şişiyor baya da hareketliyim aslında tatlıyı kesmek lazım herldeBenimde kendimi yorduğumda belim kopacak gibi oluyor..Dinlenmek için uzandığımda üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum.. :) Kilo alımın nasıl canım kaç kilo aldın
Gözün aydın canım :)Dayanamayıp aile hekimliğine gittim çok şükür kalp atışlarını dinletti :))Kendi doktoruma yarın gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?