2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bana rahat degılmıs gıbı gelıyor o yuzden dedım

Ben kahvaltı yapıp gitmiştim ve 50 mg yükleme yapıldı. 50 mg için aç gitmeye gerek yok. 1 saat sonunda kan aldılar. Bitti sonra. Sanırım 75 ve 100 mg için aç gitmek gerekiyor

Lcw ürünleri ni seviyorum dayanamadım 6 aylık bi kot aldım çok hoşuma gitti çok minik nasıl sığacak içine bilmiyorum :)daha kışlıkları gelmemiş gelse çok güzel ürünler Lcw nin benim burda pek alabileceğim bebek mağazası yok

Benim aldığım kot esnekti bi de bez kısmını da düşünerek geniş yapmışlar bir tane heveslendim diye aldım ama hiç düşünemedim içinde rahat eder mi diye zaten zor olursa hiç giydirmem

Yok bunu sor yeter :) bu çok önemliydi benim için. Teşekkür ederim şimdiden
Selam canim, az once ciktim detayli ultrasondan hersey normalmis Allah a sukur. Bu arada seker yuklemesini de sordum Recep Has a, yaptirmanizda bi sakinca yok size kalmis bi tercih dedi.

canim benim dikkat ediyorum..zaten tatli seylerle aram hic yok..

Benim aldığım kot esnekti bi de bez kısmını da düşünerek geniş yapmışlar bir tane heveslendim diye aldım ama hiç düşünemedim içinde rahat eder mi diye zaten zor olursa hiç giydirmem
Rahat olduktan sonra giydiriyorum. Diger turlu kendi giymiyor. Erkekler cok cabuk terliyor. Ben koton ve zaranin kotunu almistim. Cok rahatlar kumasik yumusak. Genelde kis ve sobbahar giydirdim. İcinde ayriyeten bez var. Cift kat gibi oluyor soymuyor ve sicak tutuyor. Yazin zaten citcitli bady sort giydi. Pamuklu sile bezi gibi gomlekler terletmiyor onlarida misafirlige arada bir yere giderken gitdirdim. Yerine gore şık yerine gore salaş giydi. Rahat kumas bulduktan sonra hepsini giyer. Şık ve rahat giyer yani. Sadece kot icin degil hepsinde oyle. Bugun ogluma slisveris yaptim Oburu dogmadan onun ihtiyaclari bitsin diye yaaa kuzlar icin o kadar guzel seyler varki. Suslu puslu bide sanki kizlara daha cok reyon ayirmislar. Saglikla gelsin hepsi .

Minik oluyorlar ya . Ben az zaman gecmesine ragmen hala bu kadar kucukmu olurmu diyorum. Minik oluyorlar dogduklarinda cidden

Hiç sorma erkek bebeğe istediğim gibi bişey bulamıyorum gittiğim bi mağaza ya şapka sordum değişik güzel model var mı diye iki tane tek vardı yanım da da kız bebeğe hamile bi kadın vardı o da cesitten hangisini alacağını bilemiyordu :) sonraa eşime döndüm ikincisini kız istiyorum dedim :) sağlıkla gelsinler de başka bişey istemiyorum ya biz iki yıl sonra bulduk bebeğimizi hamile kalmadan önce hep erkek reyonlarina. Bakar acaba bir gün olacak mı bizim de derdik Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür

Merhaba canım kaçıncı haftada şeker yüklemesi yapılıyor acaba

Doktor zararlı dedi bana hem anne hem bebek için bütün mg lar mi yükleniyor yaptırmadim ben
Hayır canım hepsi değil. Bana sadece 50 mg yüklendi. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum zaten doktorum da yapalım dedi. Asıl şeker farkedilmediğinde bebek ve anne için çok zararlı. İyi araştırıp tartmak lazım.

Bende ilk 18+1 de hissettim sonra iki gün daha hissettim ama şimdi 19+6 oldu yani nerdeyse 10 gün oldu hissetmeyeli telaşa kapıldım doktorda bu gün doluymuş yarın sabah gel diyorlar (
Merak etme öyle düşündükçe insan daha cok stres oluyor yarın görürsün bebişimiz hareketlerini

Allah kimseyi aratmasin. İsteyen herkese nasip etsin . Allah acilarini gostermesin

Benimde kendimi yorduğumda belim kopacak gibi oluyor..Dinlenmek için uzandığımda üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum.. :) Kilo alımın nasıl canım kaç kilo aldın
7 oldu canım ya ben anlamadım son ayda bişey oldu kalça bel hiç almadım ama karnım sanki 7 aylık gibi önden şişiyor baya da hareketliyim aslında tatlıyı kesmek lazım herlde

Kizlar hepimize hayirli ramazanlar :) tutanlrn allh niyetlerini kabul eder insallh ben tutmicam kizlar duyduguma gore bu durumda tutmak kadar hayrin bide günahini işlyz die tabi ne kadar dogru bilemem ama yinede kendime guvenemiyom cunku cok fazla acikip susuyom ama bu ramazan heycanini yaşamak için eşimle beraber uyanmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…