2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
7 oldu canım ya ben anlamadım son ayda bişey oldu kalça bel hiç almadım ama karnım sanki 7 aylık gibi önden şişiyor baya da hareketliyim aslında tatlıyı kesmek lazım herlde

Ayyyyy aynı sorun bende de var ben pek kilo almadım şimdiye kadar ama karnım çok büyüdü herkes de karnım çok büyümüş dedikçe biraz bozuluyorum

Ayyyyy aynı sorun bende de var ben pek kilo almadım şimdiye kadar ama karnım çok büyüdü herkes de karnım çok büyümüş dedikçe biraz bozuluyorum
Banada diyorlar ben bozulmuyorum boşver bebeğim büyüyor diyorum kızım doğar dogmaz bebek mevlutunde eski halime dönmüştÜm şurda 4 ay snra yine gidecek kilolar önemli olan yavrularımız iyi olsun :)

Günaydın güzel anneler.hepimize hayırlı ramazanlar. Allah oruç tutanların oruçlarını kabul eylesin.
Ben tutmayacağım. Tutacak hamilelere şimdiden kolaylıklar diliyorum.Normalde 6:30da akşam yemeğimizi yerdik.eşim oruç tuttuğu için İkindi vakti yemeğimi yiyip,iftarda ara öğünle eşime eşlik etmeyi düşünüyorum.

Geçen gün sağlık ocağından tetanoz aşısı için aradılar. Doktoruma sordum önermiyorum dedi.ben de zaten metal sektöründe çalışırken aşımı olmuştum.tetanoz aşısı olmadım.
Dün yinele sağlık ocağına uğradım.Bir arkadaş söylemişti tekrar söyleyin decavit ve d vitamini damlasını sağlık ocakları ücretsiz veriyor. İkisinden de birer adet aldım.

Selam canim, az once ciktim detayli ultrasondan hersey normalmis Allah a sukur. Bu arada seker yuklemesini de sordum Recep Has a, yaptirmanizda bi sakinca yok size kalmis bi tercih dedi.
Canım herşeyi yolunda çıkmış çok şükür :) sorumu da unutmamışsın çok teşekkür ederim

canım önce yemeklerı ye sonra bunkarı ye ben öyle yapıyum. ben sabah 1 bardak sut ıcsem aksama kadar yemek yıyemem mesela

Hayırlı ramazanlar herkese bende oruç tutamıyorum dün eşime Sahur hazırladım ondan çok ben yedim hiç bişey bırakmadım sofra da :) söz de sadece eşlik etmek için oturmuştum sofraya
Ben tutmuycam normaldede hic yemesem sekerim dusuuor. Azda olsa birsey yemem lazim. Bide bir suru ilac kullaniyorum. Sahurda yemiyorum troid hapi kullaniyorum . Mecbur sabah yiyorum .

Hayırlı ramazanlar herkese bende oruç tutamıyorum dün eşime Sahur hazırladım ondan çok ben yedim hiç bişey bırakmadım sofra da :) söz de sadece eşlik etmek için oturmuştum sofraya
Beni anlattın sanki canım eşlik edeyim dedim herşeyi yedim. Bide sabah kalktım kurt gibi açım. Kahvaltımıda yaptım bi güzel.

bol meyve ye sebze yemeklerını cok hafıf yap ye. haşlama yap . patates salatası , yumrta salatası falan yap . gun ıcınde de cevız ye bol meyve ve su iç sabah az da olsa peynır zeytın bıraz domates olsun ye ben de aynen böyle beslenıyorum. ben normaldede agır yemek yıyemem boyle vıtamımını alırsın hem bu saglıklı beslenmek zaten . salata yap ara öğünlerde

İyihaftasonlari,hayirli ramazanlar..ben de ayniyim..21+3 um hala nerdeyse hergun kusuyorum,istah az..
Haftaya seker yuklemesi olacak..ac gidicem ya..troid hapinida icmemem mi lazim?

İyihaftasonlari,hayirli ramazanlar..ben de ayniyim..21+3 um hala nerdeyse hergun kusuyorum,istah az..
Haftaya seker yuklemesi olacak..ac gidicem ya..troid hapinida icmemem mi lazim?
Ben o gün yükleme yapılacağını bilmeden tiroit ilacımı da içtim kahvaltı da yaptım.50 mg yükleme yapıldı aç olmaya gerek yok dediler. Hastaneye bi sor istersen aç mı geleyim diye

Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah

Canım şu mübarek günlerde Allahım sağlık versin bebeğine de sana da inşallah. Doktorun ne diyorsa onu yap. Kalma yerinden. Moralini de yüksek tutmaya çalış. İnşallah sağ Salim kucağına alırsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…