- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.061
bende aynisini yaptm güya yemicektm hem o heycani yaşaym hemde esimi yalnz birakmiym die kalktm ondn once yemeye basladm o kalkms ben hala yiyom :) ben yerken eşim bana çaktirmadi ama sonra gülüp biraz takildi bana :)) görende diyecek sen tutucan die :)Hayırlı ramazanlar herkese bende oruç tutamıyorum dün eşime Sahur hazırladım ondan çok ben yedim hiç bişey bırakmadım sofra da :) söz de sadece eşlik etmek için oturmuştum sofraya
çok gecms olsn canm allah bebeginzi size bagislasn morelini yuksek tut hep dua et bizmde dualarmz sennle rabbim bu mubrek ayin hurmetine hepimz dualarini kabul eder insallahKızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Allah yardım etsin canım . İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın . Dikkat et biraz zor olur ama sonu çok güzel olur .Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
İnşallah canim cok sagolçok gecms olsn canm allah bebeginzi size bagislasn morelini yuksek tut hep dua et bizmde dualarmz sennle rabbim bu mubrek ayin hurmetine hepimz dualarini kabul eder insallah
Amin inşallah canımAllah yardım etsin canım . İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın . Dikkat et biraz zor olur ama sonu çok güzel olur .
Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Canim allah yardimcin olsun su mubarek gunlerde bol bol dua et. Hic kalkma yerinden yat surekli annen yada yanina gelecek biri varsa cagir yardim etsinler sana. Insallah bu bebegini saglikla kucagina alirsin canim. Olumlu düşünelim olumlu olsun.Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
İnşallah dayanabilirsiniz canım.rabbim evladını size bağışlasın. İnşallah sağ salim ikiniz de kurtulursunuz..Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Amin canım inşallahİnşallah dayanabilirsiniz canım.rabbim evladını size bağışlasın. İnşallah sağ salim ikiniz de kurtulursunuz..
Canim arkadaslarin hepsi cok guzel dileklerde bulunmuslar, Allah yardimciniz olsun insallah sagsalim kucagina almak nasip olur bu sefer. Moral cok onemli gercekten guzel seyler olacagina inan ve olumsuz dusunceler aklina geldikce dikkatini baska biseye vermeye calis. Destek olabilecek bi yakinin varsa bu surecte Allah in izniyle atlatirsin hic merak etmeKızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Sen moralini yüksek tut canım. Bilirim çok zor ama sonu güzel olacak inşallah. Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniKızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Yok canım bebek geriyor rahim duvarını. Bide sırtüstü yatınca rahim yayılıyor yeri daralıyor ondandır. sırtüstü çok yatmamaya çalışıyorsun değil mi?Kızlar ben sırtüstü yatınca bazen göbeğimin bir tarafı daha şişkin oluyor sanırım bebek bazen sol bazen sağda toplanıyor. Bebeğin orda olduğunu hissediyorum kıpırdıyor . O kısım şişkin duruyor .Bu kasılma mı demek ? Sizde de oluyor mu ? Çok endişelendim .
canim benim cok gecmis olsun..bu guzel gunlerin hatrina insallah sag salim bebesini kucagina alirsin..cok guzel seyler dusun..morelini bozma..senin cok iyi anliyorum..cunku bende 26 haftalikken dogum yaptim bebegim uc gun yasiyabildi..dualarimiz seninle canim.Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
İnşallah canım Allahım bu mubarek günde yardımcın olsun şifa versinKızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Allah yardimcin olsun. Allah bebegini sag salim vaktinde kucagina almayi nasip etsin. Su mubarek ayda dualarimiz kabul olur insallah. Bol dua et yat dinlen . Allah a emanet .Kızlar o kadar moralim bozukki doktora gittik rahmimde açılma olmuş dikiş olmasaydı bebeği kaybedebilirdik dedi doktor. sadece tuvalete kalkacam hep yaticam geçen hamileligimdede böyle olmuştu 23+5 te bebegimi dogurmustum ve sadece 10 gun hayatta kalabildi ama ozaman dikiş yoktu benim için dua edin kızlar en azından 28. Haftaya kadar dayanabileyim inşallah
Sende troid hapi kullanmiyor musun. Gece yiyip kacta olsc iciyorsunbende aynisini yaptm güya yemicektm hem o heycani yaşaym hemde esimi yalnz birakmiym die kalktm ondn once yemeye basladm o kalkms ben hala yiyom :) ben yerken eşim bana çaktirmadi ama sonra gülüp biraz takildi bana :)) görende diyecek sen tutucan die :)
Çok korktum kasılma belirtisi diye okudum bir kaç yerde.genelde soluma yatıyorum bazen hareketlerini izlemek için sırt üstü yatıyorum o zaman dikkatimi çekti.çok sağol canımYok canım bebek geriyor rahim duvarını. Bide sırtüstü yatınca rahim yayılıyor yeri daralıyor ondandır. sırtüstü çok yatmamaya çalışıyorsun değil mi?
evet bende triod hapi aliyom ama ben sabah saat dokuz bucuk da falan aliym ilaci cok saat giriyo araya canm sen sabahlari saat kacta aliyn kiSende troid hapi kullanmiyor musun. Gece yiyip kacta olsc iciyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?