2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet masaj gerçekten çok işe yarıyor ede temizlik çok yapınca yatsam bile ağrılar giriyor eşim masaj yapınca hemen geçiyor eşlerede burda iş düşüyor

En son yesil oldugunu biliyor mu drun. Soylemediysen Ne olur ne olmaz soyle mantar yada baska birseyse ilermeden tedavi ol. Sonra uzuyor tedavi. Belki normaldir ama bendeki yesildi. puturluydu.

35 yasindayim. Yas faktorude var. 28. Haftaya kadar vaktin var dusun dedi. İlk gebelikte benim seker degerlerde senin gibiydi. Gun icinde bir kere yeter limi ki bilmiyorum. Bu dr Kabul etmiyor. Bu dr eski druma gore daha ust ve daha bilgili. Sonucta alaninda uzman. Sonrasinda seker cikan oluyor dedi. Bide oyle olsa seker yuklemesi kimseye yapilmaz. Risk faktorleri olmasa belki aclik tokluk bakilmasi yeterli olurdu. Riskli olunca olmuyordur.

35 yasindayim. Yas faktorude var. 28. Haftaya kadar vaktin var dusun dedi. İlk gebelikte benim seker degerlerde senin gibiydi. Gun icinde bir kere yeter limi ki bilmiyorum. Bu dr Kabul etmiyor. Bu dr eski druma gore daha ust ve daha bilgili. Sonucta alaninda uzman. Sonrasinda seker cikan oluyor dedi. Bide oyle olsa seker yuklemesi kimseye yapilmaz. Risk faktorleri olmasa belki aclik tokluk bakilmasi yeterli olurdu. Riskli olunca olmuyordur.

Ya benim 50 mglik seker yuklemesi yapildi sabah erken kalkip gittim ve actim acaba test yanilticimi olmistur hic yukselme olmadigi gibi sinirin altinda cikmisti
Canim bilmiyorum. Netten baktim 50 mg icin ac tok fark etmiyor yaziyor. Hafif kahvalti sonrasi yada yedikten 2-3 saat sonra taziyir. Kontrolde soylersin druna ac karna oldugunu ona gore degerlendirir

banyo küveti ne almayı düşünüyorsunuz?fiyatlar çok değişken.ikeanın internet sitesinde gördüm 30 lira gayet de güzel ama ara ara A101'e geliyor yarı fiyatına.a101 gelince alayım diyordum.ikisi arasında kararsız kaldım.
Tecrübeli anneler A101 gelen Bebek küvetini kullanan var mı?

Ama ne güzel. Bizimkinin bütün kiyafetleri gardrobun üstünde esim ondirmiyor. Daha cok var Diyor

benim esim de öyle diyordu ama erken dogum riski olunca herseyi meydana cıkardık

Ya adet sancısı gibi ara ara olıyor mu canım sana da ? Çok korkuyorum erken doğum sancısı diye.

oluyo cnm normalmıs öyle dedi doktor

Mantar nasıl anlaşılır

sulu kokulu kızarıklık oluyor kasıntı

En son yesil oldugunu biliyor mu drun. Soylemediysen Ne olur ne olmaz soyle mantar yada baska birseyse ilermeden tedavi ol. Sonra uzuyor tedavi. Belki normaldir ama bendeki yesildi. puturluydu.

Aynen benimkiye yeşil pütürlü.
Afedersin peçeteyle silerken pütürlü değil ama pedimde pütürlü kalıyor.yani koyu kıvamlı krem gibi.
Bidahaki gittiğimde söylücem belki daha etkili ilaç verir
Sence mantar belirtisimi? Kaşıntım yok illa olması gerekiyormu?

Benimki sevi bebe tam fiyatini hatirlamiyorum. Biraz buyuk. Kucukleride var kucuklerin giderli olanida var . Nette fiyatlari uygin. Minderide sevi bebe. A101 bilmiyorum.

benim esim de öyle diyordu ama erken dogum riski olunca herseyi meydana cıkardık

oluyo cnm normalmıs öyle dedi doktor

sulu kokulu kızarıklık oluyor kasıntı
Erken doğum için çok hazırlık yapmaya gerek yok aslında. Çünkü Allah korusun öyle bir durumda kıyafet ya da diğer türlü şeyler hemen gerekmiyor. Hazırlığı erken bitiricem diye çok yorma kendini diye söyledim canım. Yoksa belki ben senden daha riskli durumdayım. Bi de olumlu düşünelim. Hepimiz zamanında kucağımıza alıcaz inşallah.

Kasinti olmayabilir. Tarif ettigin mantara benziyor canim. Ama yanlis bursey soylemek istememAuni banada oyle oldu. Alttan bakicak . İdrar tahlili istermi bilmiyorum. Kontrolune cok Var mi.

Kasinti olmayabilir. Tarif ettigin mantara benziyor canim. Ama yanlis bursey soylemek istememAuni banada oyle oldu. Alttan bakicak . İdrar tahlili istermi bilmiyorum. Kontrolune cok Var mi.

Evet daha var kontrolüme.
Ben ihmal etmiyim o zaman.en yakın zamanda gidiyim.sağol canım

merhabalaar,

bugün dolu dolu 26 haftalık olduk 1 haftadır böyle yürürken tuvalete çıktığımda falan aşağı doğru bir baskı vardı ara ara yokluyordu ama son iki üç gündür çok arttı şikayetlerim evdeydik bi kontrol amaçlı acile gideyim dedim. Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Kadın Doğuma gittim. Genel olarak İstanbul'da devlet hastanelerinde haz etmem ama işte hani bi gidip ultrason baktıralım içimiz rahatlasın evin en yakınında da orası diye oraya gittim. Önce ultrasona aldılar bi sıkıntı yok suyu normal plasente doğru yerde falan dedi doktor sonra asistanına bi şey dedi ben duyamadım çıktı ben ultrasondan kalktım tamamm mı çıkabilir miyim dedim? asistan kız da hayır alttan muayene edeceğiz açıklık var mı diye bakacağız dedi. dedim bi sıkıntı mı var ultrasonda bi şey mi gördünüz hayır önlem amaçlı dedi. ben bi şaşırdım yani ilk kez böyle bi şey duydum açıkçası sonra dedim ki ben bi kendi doktorumu arayayım böyle bi işlem bana çok mantıklı gelmedi çıktım doktorumu aradım hayır ne alaka alttan muayeneye ne gerek var yaptırma sakın yarın bana gel dedi. sonra ertesi gün doktoruma gittim biz açıklığa ultrasondan da bakarız dedi kontrol etti hiçbir riskli durum yok bebek artık baş aşağı dönmüş bu haftalarda normal dedi zaten bir de çok aşırı yoğun çalışıyorum iki haftadır böyle uzun saatler ayakta kalıyorum ondandır dedi. Böyle saçma bi muhabbet yaşadım Bahçelievler Devlet Hastanesinde ve bana açıklık falan deyince onlar ben ertesi güne kadaar içimde bi stres yaşadım insan üzülüyor böyle anlarda niye bu kadar düşüncesiz hareketler yapıyor bu sağlık çalışanları açıklığa ultrasondan da bakılabiliyomuş mesela. Allah kimseyi işine bilmeyen sağlık çalışanlarına düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…