2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gozun aydin canim. Cok sevindim

Ay çok sevindim. Hepimiz böyle güzel şeyler yazalım buraya inşallah.

HaYdi gözün aydin olsun Canim. Sen inan annesi Otuzlu haftalarin sonunud göreceksin:) darisi bizim basimiza ins

canm bende sezeryn olucm ama ben gecelik hic dusunmedm iki takim pijama ust gotrecktm kimse bana gecelikle rahat edersn demedi bu konuda bilgilendrgn icn teskkr edrm sadece bi tane mi gecelk gotrdn bide cikana kadar pijama takimi giyemiyo musn

Gözünüz aydın canım çok sevindim:))
teşekkür ederm cnm

Gozun aydin canim. Cok sevindim

sağol cnm burda paylasmak ii geliyo

Ay çok sevindim. Hepimiz böyle güzel şeyler yazalım buraya inşallah.
amin amin hepimiz güzel haberlerle gelelim insallah

HaYdi gözün aydin olsun Canim. Sen inan annesi Otuzlu haftalarin sonunud göreceksin:) darisi bizim basimiza ins

sen de inan annesi 28. haftadasınız senin de su sorunu vardı dimi ? yanlıs hatırlamıyorum

Ben kızıma belden uyuşma sezeryan oldum yani her anı canlı canlı yaşadım doktorlar ne konuşuyor falan bana sorular sordular kız mı bekliyodun evet dedim ilk sorduğum saçları ne renk demek oldu kahverengi deyip güldüler çok güzel bir bebek dediler ve doğduğu an gördüm küçücük kıvrılmış nasıl küçük geldi gözüme anlatamam 3.300 kg 51 cm sanki kucuk kedi gibi hemen giydirmeye yolladılar odada görüştük doğum cantasnı hazırlayınca ilk giycek lerini ayrı bir poşete koy karışmasın ben öyle yaptım eşim vermiş hemşireler giydirmiş oda da tek kalmak istemeye bilirsin çünkü biraz sancı dan hareket etmek zor annem ve eşimin yengesi yardımcı oldu emzirmeye bebeği onlar tutuyor bide küçük uclu falan çocuk zor tutmuştu bnmki ni

Gözün aydın canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya

Valla ultrasonda baktı kaç cm olduğunu vs söyledi. Evet normalmiş beni gereksiz korkuttu insanlar biraz da dediğiniz gibi muamele meselesi devlet hastanelerinde bu konuda ciddi sıkıntı var hamile olunca insanın hassaslığı da eklenince her şey çom farklı gelebiliyor

Evde olduğum günler her ana öğünden önce ve yemekten 2 saat sonra ölçüyorum. Onun dışında sabahları açlık şekerimi ölçüyorum, bir de akşam yemeğinden sonra ölçüyorum.
Anladım canım bende gittim yemeklerden iki saat sonra ölç dedi ama yemeklerden önce ölçmek gerekir mi unuttum. Sabah işe ğitmeden bi kere açlık ölçmek lazım

Bugün kontrolde şükür herşey yolundaydı 25+5 iz 26+6 ya kadar çıktı ölçümlerdi. Tahmını 967 gram olmuş muyane esnasında bacaklarını uzatıyordu sonra aldı yüzüne çekti bacaklarını çok güzeldi . Şekeri bi hafta evde kontrol edicem cihazla öyle yapalım bi sıkıntı olmaz değerlerde anormallik olursa yükleme yaparız dedı. Biraz zayıf olcak sanırım bizim oğlan . Bu arada geçi ilk çatlağımı fark ettim çatlak için kullandığınız yağ vs ne ise göğüslerinize sürüyor musunuz

Tüm güzel annelere merhaba ,bende kontrolüme gittim bugün günlerdir belim ve karnımda ağrı vardı . Uraya da yazmıştım daha önce .Karnım taş gibi sert oluyordu .Aynı adet sancısı gibi geçen hafta pazar başladı acile de gittim ultrasonla baktı ama sorun yok demişlerdi . Bir haftadır eziyet gibi huzursuz günler yaşadım . Bugün doktorum alttan muayene etti ve aşırı akıntı gördü içerde enfeksiyon olabilir dedi . İçeriyi antibiyotikle yıkadı ve iki fitil koydu . Ayrıca 2 fitil daha yazdı . Vajinal kültür aldı belki bu sızıların sebebi enfeksiyon olabilirmiş magnezyum da yazdı . İnşallah erken doğum olmaz .Bebeğim 23 haftalık 586 gr olmuş . Allahım şu mübarek günlerin hatrına bebeklerimizi sapasağlam kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .

Canım kilosu gayet iyi.zaten bu haftalarda 800 gr kadar olması gerekiyor.son ay asıl kilo almaya başlıyolar tabi bizde :)
Çatlak konusuna gelince benim karnımda şimdilik yok ama sol göğsümün yanında çok minik çatlaklar gördüm.
Hakiki zeytinyağı bulabilirsen sür cildi yumuşacık yapıyor.bide duştan sonra bebeyağı sürüyorum.
Açıkçası çatlıcaksa çatlıcaktır diye düşünüyorum.o yüzden pahalı kremler kullanmak istemiyorum.

canm peki boyu kac cm ben 26+1 de gittm 1kilo olmustu ama ama boyu kisaydi hep icmde ukte kaldi ya kisa olursa die ben 1.57 boyundym eşim 1.70 boyu yani pek uzun sayilmayz dr anne ve babaya da bagli demişti

Kızlar bi kaç konuda takıldım.belki yardımcı olursunuz.
Biz büyüyen beşik almayı düşünüyoruz.
Ama bazı beşikler sallanmıyor.çilekte beğendik ama sallanmaması kafamı kurcalıyor.yanına sepet beşik öneriyorlar.
Ben yatak odama kurucam beşiği.2 yaşına geldiğinde oda yapıcam inş.
Yatak odama kurucağım için hem sepet hem büyüyen beşik koyamam.
Beşiğin sallanan olması ne kadar önemli ?
Sizin fikriniz ne bu konuda?

Birde emzik kullanmayı düşünüyormusunuz?
Etrafımda gözlemlediğim kadarıyla emzik emen çocuklar genelde anne sütü almayan çocuklar.
Emzik çokmu gerekli sizce? Bi tane almak istiyorum denemek için ama almazsa çokta zorlamıcam.
Hangi markayı önerirsiniz yenidoğan bebek için?

canm bende sezeryn olucm ama ben gecelik hic dusunmedm iki takim pijama ust gotrecktm kimse bana gecelikle rahat edersn demedi bu konuda bilgilendrgn icn teskkr edrm sadece bi tane mi gecelk gotrdn bide cikana kadar pijama takimi giyemiyo musn
Bir gecelik yeterli ilk gun giydim. Onden dugmeli. Giydirmesi daha kolay yatakta . Birde idrar sonda olacak gecelik daha eahat oluyor. pansuman icin kanama kontrolu belli aralikla gelip bakiyor hemsire gecelik rahat oluyor. Ben kisin olmustum sicakti oda ama ertesi gun pijama giydim rahat ettim. Hastaneden hastaneye fark ediyor 3. Gun taburcu olunuyor sezeryanda. Kanama bulasma durumu olabilir yedek alt pijamada goturebilirsin. İki tane almissin pijama ikusinide gotur. Sabahlikta tercih meselesi koridor boyu yuruyus yapabilirsin. Rahatsiz olursan uzerine sabahlik gecir.

Canim benim 25. Hafta 760 gr . Dr normal dedi. Seninki bir hafta onde bile gidiyor. Zayif olmaz merak etme

Sallanan olmasi bebege bagli. Gaz ve kolik bebekse ve biberon mamasi aliyorsa gazli oluyor. Sallanmak istiyor. Emzik verilecceksede iki hafta sonra verilmesi oneriliyor. İlk haftalar cabuk yoruluyor emzik yormasin emsin diye. Ama benim bebekte biberon ve anne sutu karisik aldi sagarak verdim. Enjektorle verildigi icin ememiyordu erken verdim emmeyi ogrensin diye. Karistiriyordu. Birde dedigin gibi agirlikli biberon mamasi aldigi icin emzik verdim. gaz sancisinda emzik vermek zorunda kaldim. Anne sutu bol olan emziriyor. Bazi bebekte ne yaparsan yap kabul etmiyo emzigi ama anne sutu alanlar icin gecerli.

Sallanan olmasi bebege bagli. Gaz ve kolik bebekse ve biberon mamasi aliyorsa gazli oluyor. Sallanmak istiyor. Emzik verilecceksede iki hafta sonra verilmesi oneriliyor. İlk haftalar cabuk yoruluyor emzik yormasin emsin diye. Ama benim bebekte biberon ve anne sutu karisik aldi sagarak verdim. Enjektorle verildigi icin ememiyordu erken verdim emmeyi ogrensin diye. Karistiriyordu. Birde dedigin gibi agirlikli biberon mamasi aldigi icin emzik verdim. gaz sancisinda emzik vermek zorunda kaldim. Anne sutu bol olan emziriyor. Bazi bebekte ne yaparsan yap kabul etmiyo emzigi ama anne sutu alanlar icin gecerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…