- Konu Sahibi angel5angel
-
- #9.461
asında doktorlar boyu pek söylemıyorlar ancak sen zorlarsan .. çunku önemli olan kilo diyorlar boy belli olmaz bır an da degışir onu kıstas alamayız diyorlar korkacagın bir şey yokcanm peki boyu kac cm ben 26+1 de gittm 1kilo olmustu ama ama boyu kisaydi hep icmde ukte kaldi ya kisa olursa die ben 1.57 boyundym eşim 1.70 boyu yani pek uzun sayilmayz dr anne ve babaya da bagli demişti
anne memesine benzeyen ve yenidoğan dersen en saglıklısını verin dersen verirler zaten kafanın karısmasına gerek yok canım . mesela chicco alabilirsn iyi bir marka anne memesine benzer uclu emzigi varEmzikleri araştırayım dedim kafam çorba oldu.çok fazla çeşit var.
bence de ... ben sallamayacagım yorulunca mecbur uyuyacakBen sallanan beşik aldım ne olur ne olamaz ama sallamayı düşünmüyorum nasıl alistirirsan öyle gider. Okuduğum bi kitap da da yazıyor bebek dünya ya sallanarak uyumak için gelmiyor bizler alistiriyoruz diyor.
mecburen uyur canım bebek cabuk yorulur emerken bıle yorulurBende sallayarak uyutmayı düşünmüyorum.ayakta yada kucakta sallamak zaten işkence gibi
Ama işte çocuk yatağına yatınca bizim gibi uyurmu onu bilemiyorum :)
ben 2!+5 te gittim yanı 22 hafta olmustu ve bılerek 1 hafta gecmesını bekledımkızlar bana ayrıntılı ultrason için 22+0 a gün verdiler öncesinde yapmıyorlarmış. Bana sacma geldi 20-22. haftalar arasında değil miydi? Sizin tarihler ne zamana? Daha önce gitmeyi düşünüyorum özel sigorta süresi bitmek üzere cünkü
mecburen uyur canım bebek cabuk yorulur emerken bıle yorulur
anne memesine benzeyen ve yenidoğan dersen en saglıklısını verin dersen verirler zaten kafanın karısmasına gerek yok canım . mesela chicco alabilirsn iyi bir marka anne memesine benzer uclu emzigi var
Doktor fitil verdi geçmedi ama dünden itibaren sirkeli suyla taharet alıyorum müthiş fayda etti.mantardan şüphelenırse smear alır gıbı küültür alabilir benım doktorum öyle yapmıstı
Zaten takılmamaya çalışıcam sağlıkla vaktınde doğsun kilo ne ki. Mayallah sizin prensedeCanim benim 25. Hafta 760 gr . Dr normal dedi. Seninki bir hafta onde bile gidiyor. Zayif olmaz merak etme
Aaa teşekkür ederim hesapladım 33 cmmişUsg kagitta fl degeri yaziyirsa onu 7 ile carp boyunu veriyor. Fl degeri uyluk kemigi. Bir iki cm fark eder dogunca
sirkeli su ıyı geliyor dıyor butun kızlar suyu da ıhmal etmeChicco ve avent en kalitelisi sanırım.
Anne memesine uygun olması çok iyi.
Doktor fitil verdi geçmedi ama dünden itibaren sirkeli suyla taharet alıyorum müthiş fayda etti.
19. Hftadan baslıyormus ayrıntılı ultrason kızlar ayrıntıları ekte paylasıyorumben 2!+5 te gittim yanı 22 hafta olmustu ve bılerek 1 hafta gecmesını bekledım
bende nedense kilo dan cok boya takiym kafayi yaasında doktorlar boyu pek söylemıyorlar ancak sen zorlarsan .. çunku önemli olan kilo diyorlar boy belli olmaz bır an da degışir onu kıstas alamayız diyorlar korkacagın bir şey yok
Bende boya daha cok onem veriyorum. Erkek oldugu icin.bende nedense kilo dan cok boya takiym kafayi ya
Bel değilde bu nefes sorunu bende de var üstüne öksürük var gündüz dediğin gibi az işte nefes nefese kalıyorum yine Gündüz iyi gece ilk uykuya dalamıyorum sanki nefesim kesiliyorKizlar ya ben artk nefes alamayck kadar kötuym hic bi is yapamiym hep nefes nefese kaliyom belim cok agriyo daha üc ayim var simdidn boyleysm sonrasini hic dusunemiym
benim de bazen ust taraftan bide alt taraftan ayni anda vuruyo artk tekme tokat daliyo bebişler :) ama cok komik boyle ya :)Kızlar bu bebişler ne iş dün markette yürürken o kadar aşşa da vuruyodu ki sanki çıkacak şimdi oturuyorum diye mi gögsümün hemen altında baya yukardan vurdu ilk defa baya da sert vurdu büyümüş paşam 5 günüm kaldı görmeye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?