2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gecmiş olsun canım eşimde yüksek tansiyon var o hemen limonlu su içer kendine gelir birde ceviz suyu araştır istersen

Canım ilaç için 14 /9 sınır. Küçük tansiyon da çok önemli. Sık sık sol tarafına yat. Stresten uzak durman çok önemli. Kontrollerine düzenli git. Hatta yaşadığın yerde bir perinatolog varsa onunla da görüş. Bebeğin gelişimi çok önemli. Gelişimi güzel giderse çok büyük bir problem yaşamadan atlatırsın inşallah. Bi de tavsiyem internetten çok araştırma. İnsanın tansiyonu daha çok yükseliyor

Kızlar bişey sorudan banyo gereçleri olarak neler aldınız ve nelere dikkat etmeliyiz alırken bu ara onları alayım diyorum da
Ben küvet,kova ve maşrapa alıcam. Ayşe Öner kitabında Bebek suyun içinde kendini daha iyi hisseder o yüzden file kullanmayın diyor.ilerleyen aylar için de küvete konan süngerlerden almayı düşünüyorum.
bebeği yıkamak için tülbent veya doğal sünger öneriyor.ben tülbentle yıkayacağım.
şampuan unibaby köpük şampuan aldım.losyon krem vb almayacağım zeytin yağı kullanacağım.
tarak ve fırça alma konusunda çok kararsızım eşim ve ben kıvırcık saçlıyız.kızım bize çekerse tarak kullanmayız.fırçalar çok hoş oluyor ama onu da alsam mı bilemedim.
En güZel cevabı tecrübeli anneler verir.

çok sağol canım

Nenemde vardı.çiğ sarımsak bol tüketirdi.hatta geceleri yatmadan yutardı.

canm benm dr bana hap verdi tansiyon icn bebege bi zarari olmaz dedi suan gunde bi tane kullaniym ve ben dr geldgmdn beri hic takip ettirmedim

Arkadslar dogum hakkinda bsy soylicem ya bazi hastanelr ne kadar pahaliya dogum yaptiriyolr tabi butce meselesi ama ben cok gereksiz buluyorum ama kafami da kurcaliyo acaba bu kadar farkin özelligi çok mu ben dogumu memlekete gidecektm ama bayrampaşadaki kolan hastnsndeki dr tavsiyesi konusmasi bizi cok memnun etti kararmz degisti burda kolan da dogum olack hayrlisiula sezeryan 2 bin normal dogum 1.5 bize ve bütcemize en uygun bu ama 6 bine 7 bine dogum yapan hastanelr varms cok düşündryo beni ya

Ilk bebegime sebamed,mustela,hipp kullanmistim hepsindende cok memnun kaldim bundada sebamed aldik herseyini birtek pisik kremini oglumundan kalan mustelaya devam edicem birde yurt disindan bubchenin urunlerini getrticem arada donusumlu kullanicm gene
Vucut losyonunu bn cok kullndm cunki suyumuz cok kirecli ve cildini kurutmasin die hm bnyodan sonra onu surerkn masajda yaptim cok rahatlatiyor bebegi ve her defasinda bnyo sonrasi misil misil uyuyordu

cnim en onemli sey doktor ve dok bulundugu hastde yeni dogan yogun bakimi olup olmadigi gerisi sans isi odan hemsirelerin ilgisi bilgilendirmesi temizligi ben ilk oglumu 1100 gibi bi fiyata ozel bir hast yaptim sezeryan dogumumu bundan 3 yil once benden dort gun sonra abimin esi yapti baska bir hast sozde daha kaliteli daha elit fiyatlar hep iki kati ne odalrinda kilima calisiyormus ne isitici getirmisler ki defalarca soylemelerine ragmen hemsire butun gece bir kere ugramis odalarida cok eski yikik dokukmus birtek doktoru iyimis allahtan onemli olan birtek o birde ameliyathane de onemli ama onu daha onceden kimse bilemiyor ne yazikki oda sans

Bende perşembe günü kontrole gidince doğumhane servisine çıkıp ayrıntılı bilgi alicam. Gittiğim hastane özel hastane ama ben doktorum için gidiyorum. O doktor devlette olsa devlete giderdim :) çok seviyorum doktorumu bana güven ve huzur veriyor. Ben bebeğim için kopuk şampuan ve normal dalının şampuanı ni aldım bi de dalının kolonyası var çok güzel kokuyordu mavi rengi ni dayanamayıp aldım. Vücut losyonu da aldım. Bunların hepsini ebebekten aldım ürünlerin içeriklerine bakarak zaten araştırarak gitmiştim.

Altunizade de başkent üniversitesinde ablam 1.650 liraya yaptı normal doğumu, sabaha kadar özel ebe başında bekledi, doktorları çok ilgili, hastane çok temiz, benden 7bin isteyen hastaneden o ilgiliyi beklemiyorum, doktorun bile gelmeyebiliyormuş doğuma. Bence önemli olan fiyat değil, doğum yapanlara sormak lazım en doğru bilgiyi onlardan ediniriz

Ben şifa hastanesine gidiyorum.sgk anlaşması Yok.özel sağlık sigortam var.sigortam sayesinde bugüne kadar hiç para ödemedim.arkadaş tavsiyesi ile doktorumu seçtim ama öyle çok aşırı memnun değilim.ücret ödemiyorum ve hastane güzel diye devam ediyorum.
normal Doğum paketi 5400,epidüral normal paketi 6000 ve her türlü sezaryen paketi 7000lira.
Paketlerin kapsamı Normal Doğumda bir gece sezeryanda iki gece hastanede kalıyorsun.refakatçi ve oda fiyatı dahil. Doğum sonrası anne ve bebeğin rutin testleri ve hepatit aşısı dahil.bebeğin ilk muayenesi dahil.bebeğin kıyafet ve bez ihtiyacı dahil.doğumdan bir gün sonra lohusa şerbeti dağıtılıyormuş.bebeği doğduktan bir gün sonra anne ile yıkıyorlarmış.emzirmeyi de gösteriyorlarmış.
Odalar da tek kişilik olması lazım onu sormayı unuttum.
Hastanene Doğum paketini sorarsan sana detaylı bilgi verirler.

Bübchen cıvılde var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…