2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar, pazartesi günü kontroldeydik bizde. 2. Oğlumu bekliyorum. 39 cm, 1550 olmuşuz. İlk doğumum sezeryan olduğu için 24 ağıstosa gün verdi doktorum. Hayırlısı bakalım.
Maşallah kuzucuğuna canım. Hayırlısı olsun. Benim çocuğum yokken bu kadar yoruluyorum,senin oğluşun da varmış,allah kuvvet versin canım.

Canım acıbadem grubu her anlamda cok iyi sonucta yenidoğan bakım unitesi fln çok önemli biliyorsun. Acıbadem benımkıne göre pahalı olabilir telefonla bile fiyat alabilirsin. En pahalısı maslak acıbadem diye de duymustum ınsallah uygundur ve kafan rahat olur. Benım 8arkadasım acıbademde yaptı hepsi cok memnun

Aile hastanesi bahcelievlerdeki mi neredeki canım? Bahcelievler aile hastanesi acıbademe baglı diye biliyorum o yonden kotu oldugunu sanmam..

Merhaba kızlar, pazartesi günü kontroldeydik bizde. 2. Oğlumu bekliyorum. 39 cm, 1550 olmuşuz. İlk doğumum sezeryan olduğu için 24 ağıstosa gün verdi doktorum. Hayırlısı bakalım.
Ayy tarih çok güzel benim eşimin doğum günü inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız. Benim sezeryan olma durumu olsa 24 ağustosu isterdim :)

Kızlar dün aksamki haftalık kontrolden pek de içim rahat ayrılmadım. Tatlı doktorum beni üzmesin diye çok ortalama konustu ama sanırım bayramdan sonra benim ne olacağımı kestiremiyor. Doğuma kadar suyun yeter demişti ama sanıyorum ki bu doğum öyle 37li haftaları görecek kadar uzun değil. Dün akşam ciğer iğnemin ilk dozunu vuruldum.. doktorum bebeğin çok güzel büyüyor dedi. ultrason ve sat hiç şaşmadı hep birebir uyumlu. ama bitek suyumuz işte... 5.5-6 cm ölçtü. 28. haftayı bi görelim inşallah dedi. Bak 26 haftalık ikizlerimiz var annesine teslim ettik diyor, 2 ay küvezde kalmıslar. Kadere bak tam bayram haftası. o yüzden haftaya salı ve arefe günü görecek beni. kızım 35 cm ve 980 gr. 200 gr almıs bu hafta maşallah miniğim. 1 kilo olsun bi diyor böyle doktor sanki plan yapar gibi, 28den sonrasında dayanırmı hocam dedim. inşallah benim güzel hastam ama üzülme durumu iyi dedi. içim pır pır kızlar. ben de bir prematüreyim ama hiç küvezde kalmamışım annem hep beni nasıl zor büyüttüğünü anlatır. şimdiden süt pompamı hazırladım, yogun bakımı varmıs hastanenin, prematüre olursa diye öyle araştırma yapıyorum hazırlıklı olayım neler yapayım diye. Hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımızda görelim inş..

Kızlar dün aksamki haftalık kontrolden pek de içim rahat ayrılmadım. Tatlı doktorum beni üzmesin diye çok ortalama konustu ama sanırım bayramdan sonra benim ne olacağımı kestiremiyor. Doğuma kadar suyun yeter demişti ama sanıyorum ki bu doğum öyle 37li haftaları görecek kadar uzun değil. Dün akşam ciğer iğnemin ilk dozunu vuruldum.. doktorum bebeğin çok güzel büyüyor dedi. ultrason ve sat hiç şaşmadı hep birebir uyumlu. ama bitek suyumuz işte... 5.5-6 cm ölçtü. 28. haftayı bi görelim inşallah dedi. Bak 26 haftalık ikizlerimiz var annesine teslim ettik diyor, 2 ay küvezde kalmıslar. Kadere bak tam bayram haftası. o yüzden haftaya salı ve arefe günü görecek beni. kızım 35 cm ve 980 gr. 200 gr almıs bu hafta maşallah miniğim. 1 kilo olsun bi diyor böyle doktor sanki plan yapar gibi, 28den sonrasında dayanırmı hocam dedim. inşallah benim güzel hastam ama üzülme durumu iyi dedi. içim pır pır kızlar. ben de bir prematüreyim ama hiç küvezde kalmamışım annem hep beni nasıl zor büyüttüğünü anlatır. şimdiden süt pompamı hazırladım, yogun bakımı varmıs hastanenin, prematüre olursa diye öyle araştırma yapıyorum hazırlıklı olayım neler yapayım diye. Hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımızda görelim inş..

Canım her ihtimale karşı iyi bir hastane araştır gerisi Allah Kerim. Doktorun zaten gereken önlemleri almış sen de almışsın bundan sonra ne kadar geç gelirse o kadar iyi bebişin için. Yaşam sınırını geçtik çok şükür, doktorun ciğer iğnesini de yapmış, inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna. Kendini yorma, üzme dikkat et dinlenmeye çalış.

Canim sen elinden geleni yapiyorsun. Drunda oyle. Hakkimizda hayirlisi olsun. Erken gelirsede insallah sorunsuz en kisa zamanda iyi bir sekilde atlatirsiniz. Dinlen ve sakın stres yapma. Dua et. Allah a emanet bebislerimiz.

özel hastaneye gidiyorum zaten cnm bi tane daha var yani burasıyla sorun yasama ihtimaline karsı oraya gidicem. bulunduğum hastanede de bir sorun yasayacağımı sanmam ama kısmet bu işler.. teşekkür ederim.

Canim sen elinden geleni yapiyorsun. Drunda oyle. Hakkimizda hayirlisi olsun. Erken gelirsede insallah sorunsuz en kisa zamanda iyi bir sekilde atlatirsiniz. Dinlen ve sakın stres yapma. Dua et. Allah a emanet bebislerimiz.

Evet cnm Allah'a teslimiz elimizden geleni sonuna kadar yaptık daha ilerisi yok.. İlk kez yüzünü böyle net gördüm, kilodan dolayı göremiyordum. kocaman olmus suyu da az olunca kıpırdayamıyo çok yavrukusum kordon olmus her yanı

İşlahhah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok düşünmemeye çalış, stres zararlı bizlere..
su azlığı neden olurmuş, o konuda birşey söylüyor mu?

Tatlım bak ne güzel gelişimi de iyiymiş. Suyu en son ne kadardı. Düşme olmadı sanırım suyunda en son ölçülene göre. Ben sana bi haber paylaşmıştım canım, İzmir kent hastanesinde su eklemişler rahime. Onu araştırabildin mi

Aile hastanesi bahcelievlerdeki mi neredeki canım? Bahcelievler aile hastanesi acıbademe baglı diye biliyorum o yonden kotu oldugunu sanmam..
Aynen bahcelıevler canım ama yorumlar hiç iç açıçı değildi eşimlerin anlaşma olan yerler pek içime sinmedi bide çok uzaklar

Canim Allah korktuklarimiza ugratmasin inşallah . Ben geçen hamileligimde 17 gün perinatoloji bölümünde kaldım ve orda bir çok sıkıntılı gebeliğe şahit oldum orda bihanim vardı suyu seviyenin çok altlarındaymis bebegi Yaşamaz demişler iğne vurup bebegi alacaklardi iğne vurdular bebek yaşamaya devam etti sonrasında 2. Dozu da vurdular hala bebek yaşamaya devam etti sonrasında o hanım hastaneden ayrılma gebeliğin i devam ettirme kararı aldı suyu seviyenin altında olan bebekler in de Allah in izniyle yaşama dayanma ihtimalleri çok yüksek sen kalbini ferah tut inşallah sıkıntısız bi şekilde bebeğini kucağına alırsın benim de erken doğum ihtimalim var hep dua ediyorum şu an ilk hedefim 28. Haftayı bitirmek ki çok şükür 3 haftam kaldı sonrasında Allah Kerim. İnşallah hersey gonlumuzce olur

Benim arkadaşım da 28 haftalık doğum yaptı şuan bebeği de kendi de sağlıklı küvez de ama gayet iyi hem sağlıklı olsun da erken gelmesi sorun değil. Sen tevekkül et her zaman. Hem haftasında doğan bebek de de sorun olabilir bunu bilemeyiz kader işte sen içini ferah tut. ben nerdeyse her gün kuran okuyorum senin ve bebeğin için de okuycam sağlıklı bi şekilde kucağına al diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…