- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.621
İlk oglumda yeni dogan bezi cok kullanmadim ilk 6 ay hizli boy kilo aliyorlar . Kiloya bakma yanlardan sıkıyor buyuk beden alabilirsin .[/QUOTE
Hmm 432 lü bitmez elimde mi kalıren uygunu oydu tanesi 31 kurusa denk geliyor :)
O zaman tam gelir sayısı. Toplu almak fiyat açısından iyi oluyor gerçekten. Islak mendili bende öyle düşünüyorumOrtalama gunluk 7 8 taneden 50 gun ediyor. 3-6 kilo arası oluyor.
canm valla ben pilavi da yiyorm makarnayi da ekmegi de ama cok fazlaya kaçmadan decaviti sadece bir ay içtm kendini çok kisma allhin izniyle dogumdan sonra insallh hepberaber veririzYa ben de çok taktım ama ekmek yemiyorum öğlen pilav makarna yemiyorum ve alıyorum. Decavitten diyenler var onu da bebek için bırakmıyorum çok şükür o sağlıklı. ben akşamları yürüyüşe başlayacam artık bir de evde hareket etmeye başladım inş ben de 15 ile bitiririm. Dediğin gibi eğilirken bıçak batıyor sanki
Cok yuksek isida yokamiyorum. 30 yada 40 C ile yikiyorum. Yuksek yikayacaksan bir iki taneyle dene. Ceker gibime geliyor. Zaten yuksek dereceye gerek yok. Bir kez yikandiktan sonra sirkd ile durulama ve sonrasinda utu.Merhaba arkadaşlar
Bebek kıyafetlerini nasıl yıkamalıyız? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
Kızlar Ali expressten sozzy marka oyuncak aldık, aynı marka ebebekte falan satılıyor.Ali expresste 8$ olan oyuncak Türkiye'de 50-60 lira. Çıngıraklı bileklik ve çoraplardan satılıyor 3,4 $. Aynı çoraplar ebebekte 25lira.
Fisher Price markaya da baktık ancak o biraz pahalı çok da uygun değil. Bakalım oyuncakları 4gözle bekliyorum:)) gelince yorumlarımı paylaşırım.
Sizlerin bildiği başka uygun internet siteleri var mı?
Hanımlar benden cok az sarımsı / acık yesil arası bir alıntı gelmeye basladı. Vajinamda kasınma / idrarda yanma yada koku da yok. Normal mi bu renk akıntı sizce?
Canım doktorunla konustun mu bu durumu ne diyor? Acıkcası enfeksiyon oldugunu dusunmedim cunku koku yok yanma yok. Oyle olsa doktor fitil verir sanıyorum istanbula döndüğümde bi doktoruma gözükeceğim ama ozamana kadar ınternette baya antbiyotiklik olundugunu okudum bian panık oldumO bende var canım.bi ara çok daha yoğundu.içme suyuna sirke karıştırdım.
Şaşal şişeye koyup taharet aldım bu suyla
Baya bi azalttı o akıntıyı.tavsiye ederim.
Canım doktorunla konustun mu bu durumu ne diyor? Acıkcası enfeksiyon oldugunu dusunmedim cunku koku yok yanma yok. Oyle olsa doktor fitil verir sanıyorum istanbula döndüğümde bi doktoruma gözükeceğim ama ozamana kadar ınternette baya antbiyotiklik olundugunu okudum bian panık oldum
Anladım canım aZalttı diyorsun gecmıyormmu bu akıntıBen doktoruma sordum mantar değildir dedi.bana bi fitil verdi.düzenli kullanmadığım için işe yaramadı.ama sirkeli su büyük bi oranda azalttı.
Evet ya artık hepimiz ağırlaştık. Ben de özellikle bu hafta ağırlaştığımı hissettim. Eğilirken dizleri kırarak çömelmeye dikkat edelim. Yine de zor oluyor eğilmek ama bu şekilde en rahatıcanm bende artk egilirken cok fazla zorlaniyom hatta bazen egilirken karnima bsyler saplanyoms gibi oluyo bende şimdiye kadar 11 kilo aldm dr hep fazla dio tabi benim moreli sifir yapiyo oyle demesi dogumuma 9 hafta kaldi bari daguma kadar maksimm 4 kilo daha alip 15 kiloyla kapatmak kiloya eskiden cok takiyodm artk önemsemiyom valla bebegm saglikli dogsunda ben sonradan bi sekilde vermeye çalişirim
Ay yok canım. Ne uzunu. Tam tersine emzirirken daha bi sıcak basar. Zaten bir tane sabahlık alırsın üstüne. Bi de kalın bir çorap koymak lazım. Doğumdan sonra üşüme gelirmiş insana. Tabii ben izmirden bildiriyorum. Yaşadığın yer yazın da serinse doğru tabiYa ben 1.62 boy 72 kiloyum su an M olur diyolar ama son aya bırakcam sanırım cok sıcaklıyorumuzun kol al diyenler var lohusa üşürmüş bilmiyorum napsam
Ay yok canım. Ne uzunu. Tam tersine emzirirken daha bi sıcak basar. Zaten bir tane sabahlık alırsın üstüne. Bi de kalın bir çorap koymak lazım. Doğumdan sonra üşüme gelirmiş insana. Tabii ben izmirden bildiriyorum. Yaşadığın yer yazın da serinse doğru tabiYa ben 1.62 boy 72 kiloyum su an M olur diyolar ama son aya bırakcam sanırım cok sıcaklıyorumuzun kol al diyenler var lohusa üşürmüş bilmiyorum napsam
Anladım canım aZalttı diyorsun gecmıyormmu bu akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?