2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim ne kadar zamanda geliyor haber verir misin. Birde urunleri iyimi. O siteden alisveris yapmadim ama fiyatlari uygun geldi.

Hanımlar benden cok az sarımsı / acık yesil arası bir alıntı gelmeye basladı. Vajinamda kasınma / idrarda yanma yada koku da yok. Normal mi bu renk akıntı sizce?
Sonradan olabilir. Kasinti olmayabilir. Kasik agrin varmi. Takip et yesilimsi akinti mantar yada idrar yolu enfeksiyonu belirtisi.

Bende tamamen geçmedi ama baya bi azaldı.sen doktoruna sor.belki düzenli ilaç kullanımında tamamen geçer.
Canim drun biliyormu hecmedigini . Alttan muayene yada idrar testi yaptimi. Bu haftalardan sonra enfeksiyon mantar riski artiyor. Azda olsa akinti onemseyin mutlaka . İlk gebelikte enfeksiyondan dolayi oglum yogun bakimda yatti . Antibiyotik tedavisi gordu. Bir sorun varsa dr istiyorsa dogum dan once siz alin antibiyotigi , cekinmeyin yoksa sezeryan da olsa bebege gecoyor . O bizim yerimize antibiyotik aliyor.

Bayramdan sonra dr.a gidicem canım.
Geçen hafta orta kulak iltihabı olmuşum kbb doktoru antibiotik verdi onu kullandım.oda baya bi azalttı akıntımı.
Akıntının bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum.Allah sanada tekrarını göstermesin.sağlıkla kucağına al bebeğini inşaallah.

Selam kızlar. İkiz kızlarımı bekliyorum. Ekim gibi bekliyoruz kendilerini. Erken gelmeye karar verirlerse eylül annesi de olabilirim :)
Benim sormak istediğim birşey var. Kullandığınız ve önerebileceğiniz tansiyon ve şeker ölçüm cihazı var mı? Şimdiden alıp tedbirli olmak istiyorum. Tansiyon için bilekten değil koldan ölçüm yapanları düşünüyorum. Şeker cihazlarında hiçbir bilgim yok.

Kızlar ödemlerim var ayaklarımda şişlik yarın doktora gidicem herkes çok erken dedi şişmesi için korktum ben de ilk defa
canm benimde en az 4 haftadan fazladr oluyo sabah uyandgmda ayaklarimi görsen kaçarsn o kadar şiş şiş ama annem normal dedi bende hic dr sorma geregi duymadm şuan 29+4 oldm 4 hafta oncedn 25 haftamda falan basladi bende kime desem gayet normal diyodu

Canim gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini tansiyon aleti omron m2 veya m3 modelini öneririm kayinlarim doktor ikiside o tansiyon aletini kullanıyorlar

Ni5AN hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:) benim arkadaşım şeker hastası.şeker hastalarına devlet şeker ölçüm cihazı veriyor.onda fazladan vardı o verdi. Almadan önce çevrendeki şeker hastalarına sor canım.internette de satılıyor,bayerin falan var ama kalitesini bilemiyorum.
Tansiyon aleti ben yıllar önce BİM'e gelen sen almıştım.bilekten ölçüyor ama çok iyi çıktı.haftalık ilanları takip ederek denk gelirsen alabilirsin.

Hoşgeldin canım. Sağsalim inşallah kucağına alırsın bebeklerini.Tansiyon aleti için kesinlikle omron koldan ölçer tansiyon aletlerini tavsiye ederim. Şeker ölçüm cihazlarını hiç bilmiyorum

Bilekten ölçenler çok yanıltıyor canım ya. Kayınvalidemlerde braun bilekten ölçenlerden vardı. Tam 4 birim düşük gösterdi büyük tansiyonu. Allahtan kendi tansiyon aletim yanımdaydı ve biz acile gittik ardından gerçekten yanlış ölçmüş. Bilekten ölçene inansak çok daha kötü şeyler olabilirdi.

Kızlar ödemlerim var ayaklarımda şişlik yarın doktora gidicem herkes çok erken dedi şişmesi için korktum ben de ilk defa
Yüksek tansiyonun falan yoksa korkma canım. Ellerde ve yüzde özellikle göz çevresinde oluşan şişlikler çok önemli. Ayaktaysa sadece ufak yürüyüşler bol su soluna dönerek yatmayla çözebilirsin.

Normalde de sıcağı hiç sevmem istanbuldayım ama üstüme hiçbişi örtmüyorum şimdiden sıcak basıyor. Yarım kol iyidir o zaman :) teşekkürler

canm valla ben pilavi da yiyorm makarnayi da ekmegi de ama cok fazlaya kaçmadan decaviti sadece bir ay içtm kendini çok kisma allhin izniyle dogumdan sonra insallh hepberaber veririz

15 gün sonra kontrolum var bebeğin kilo boy vs iyiyse ben de artık bırakırım galiba decaviti 3 aydır düzenli olarak alıyorum sıkıldım sanırım ilaç içmekten

ben de oraya baktım..sepete de attım hatta almak için..ama kararsız kaldım..dediğin gibi türkiye ye göre uygun fiyatlar..ben de sadece gelmesi uzun sürüyor diye duymuştum..bir de taksit olmuyor dimi orada?
ben de cesaretlendim sen aldım deyince,dayanamayıp alacağım sanırım..

sağlıkla kavuşun kızlarınıza omron markası çok iyidir tansiyon aletinde. şeker alteinde ölçümü kolay olanları tercih et. eczaneye gittiğinde seni bilgilendirirler. BEn de eczanede çalışıyorum bazı cihazlarda her ölçümde şifre okutman gerekiyor. oncall marka bir alet var mesela onda her kutuda bir kez şifre açıyorsun, bir de ölçüm çubukalrını devlet karşılıyor fark çok çıkarmıyor. bazı çubuklar deli fark çıkarıyor.

Esenler medipole gittim orda sevmediğim doktora denk gelirsem diye gitmek istemiyorum medilife Çapa dan memnun gibiydim ama acil bi durum olunca gidiyorsun doktor yok doktor anca çağırınca gelicek eee onun harici acil bişi olursa doktor yok bi an önce halletmem lazım stresli oldu baya ame çık şükür sıkıntısız eve döndük

Sağol canım şöyle ki ben medipol vatan a gidiyordum orda sadece mesai saatlerinde doğum oluyor diye medilife çapaya gittim cumartesi ilk muayenemi oldum. Acil olarak Bezmialeme gitmemiz gerekti dolu diye almadılar ordan çapaya yönlendirdiler Çapa da dr olduğunu zannedin kişiliksiz kişi demediğini bırakmadı medilife çapanın acılı olduğunu söyledi Oray'a gittik ordada acil kadın dogum yoktu en son eşimin yemin ettiğini medipol esenler var Oray'a gittik çok şükür sıkıntı olmadığını öğrenip evimize döndük ama o stresle iki kat Ağrım arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…