2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eşimin arkadaşları alıyorlar sorun yaşamamışlar.dayanamadım aldık gitti.bir bi buçuk ayda geliyormuş,inşallah memnun kalırım

Ayyy hayır canım. Hep aklımda fiyat sorucam diyorum oğluşumu görünce herşeyi unutuyorum. Sen öğrendin mi fiyat
Ben öğrendim canım ama acil bişi olup gittiğinde kadğn dogum yok o yüzden çok acil başka hastane bakıyorum . Normal 759 Sezeryan 1250

Biz doğum yöntemimle ilgili hiç konuşmadık doktorla kızlar.. Erken doğum riski olduğu için sanırım. Bir de suyum az olduğu için sanıyorum normal doğuramam. Hiç takıntı yapmadım doğum şeklini ama bir aksilik olmazsa normal için dayanırım diyordum. Fakat çevremden öyle tepkiler alıyorum ki yani sezeryan olma yarım insan olursun diyeni bile duydum. Çok düşüncesizce konuşmalar bunlar. Normal doğumda vajinaya 15 dikiş atılan tam insan mı diye sorasım geldi.

Amin canim insallah.

Canim bebegin sagligi onemli. Normal dogurcam diye bebegin sagligini tehlikeyemi atmak ondmli. Sezeryan da 7 kat kesilip dikiyorlar nasil yarim insan olsun. Ayrica normal dogum mudehalesiz kdndiliginden baslayan dogumdur. Disardan alinan suni sanciyla dogum , ( ister drun istegin bagli isterse sartlar altinda mecbur alinmasi gerekiyor)normal dogum degildir. Sonucta ordada disardan mudehale var. Dogum kendi baslamiyor. Zorla bebegi dogurtuyorsun. Bir suru dikiş. O yuzden kulak asma. Sagdan soldan duyumlarla millet kendini o konunun uzmani saniyor. Drdan bile nerdeyse iyi biliyorum der. Onceden pek konusmuyorlar zaten . Belli olmuyor. Gidisata bakiyorlar once. 30 yada daha sonraki haftalarda konusuluyor.

Bir saglikci olarak soyleyebilirim ki cogu Hastanelerde kullanilan tansiyon aleti omron markasidir. Yanlis olcumlerde geri iade ediliyor. Farkli firmalarla anlasiliyor. Seker cihazi ismini bilmiyorum cihaz uzerinde yazmadigi icin hic bilmiyorum

öyle komik ki bazen namus meselesine çevirmişler. bazı arkadaşlarım sezeryan doğurduğu için doğum muhabbeti her açıldığında iki büklüm oluyorlar üzüntüden çekiniyorlar bide bu insan öğretmen. dedim yapmayın arkadaşlar allah aşkına, herşeyi şova dönüştürmeyin yani yazık o arkadaşım her dogum konusu açıldığında sürekli üzülüyor ne gerek var çocuk gelmiş 3 yaşına..

canım ben de almıştım ali expresten oyuncak 1 ayı falan buluyor gelmesi ama ben gelen üründen memnun kaldım hatta gören herkes almak istedi
Tlfnuma uygulamasini indirdim ta ne zaman hic cesaret edemedim. Sagolun kizlar. Bende siparis vercem. Ciddi fiyat farki var. Yurt disinda daha ucuz .

Aaa ben de sozzy marka uyku arkadaşı fil beğendim ebebekte 129 dan 89 a inmişti. Bi bakayım belki ali ekspres te bardır.

Yüksek tansiyonun falan yoksa korkma canım. Ellerde ve yüzde özellikle göz çevresinde oluşan şişlikler çok önemli. Ayaktaysa sadece ufak yürüyüşler bol su soluna dönerek yatmayla çözebilirsin.
Sadece ayaklarım da var şişlik tansiyonum hep 9 a 5 veya 10 a 6 çıkıyor bu zamana kadar hep boyledi.

Saol canım içimi rahatladı verdiğiniz cevaplarla sadece ayaklarımda olan bi şişlik var onun dışında yok

Kızlar benim 2 haftadır yoğun akıntım vardı doktor idrar tahlili isteyince söylemedim, tatlil temiz çıktı.
Şimdi gece sancı başladı gaz sancısı gibi ama bazen belden, bazen karnımdan giriyor, akıntı da yoğun. Tuvalete çıkışımda da bir sorun yok. Ne acaba bu şimdi? Tecrübeli anneler burda mısınız?

canım tansiyon aleti için omron kan ölçüm cihazı için de acce ceck öneririm. asla yanlış ölçmüyo ben 2 hamileleiğimde de kullandım

Yüksek tansiyonun falan yoksa korkma canım. Ellerde ve yüzde özellikle göz çevresinde oluşan şişlikler çok önemli. Ayaktaysa sadece ufak yürüyüşler bol su soluna dönerek yatmayla çözebilirsin.
canm neden yuz ve gozler onemli dedin ki benim yüzüm goz kapaklarm falan cok şişiyo ya

Tlfnuma uygulamasini indirdim ta ne zaman hic cesaret edemedim. Sagolun kizlar. Bende siparis vercem. Ciddi fiyat farki var. Yurt disinda daha ucuz .
ben angela metoo bebek almıştım başka çıngıraklı oyuncak falan aldım angela metoo bebeği burada satılanın 3 te 1 i fiyatına aldım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…