- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.661
Eşimin arkadaşları alıyorlar sorun yaşamamışlar.dayanamadım aldık gitti.bir bi buçuk ayda geliyormuş,inşallah memnun kalırımben de oraya baktım..sepete de attım hatta almak için..ama kararsız kaldım..dediğin gibi türkiye ye göre uygun fiyatlar..ben de sadece gelmesi uzun sürüyor diye duymuştum..bir de taksit olmuyor dimi orada?
ben de cesaretlendim sen aldım deyince,dayanamayıp alacağım sanırım..
Ben öğrendim canım ama acil bişi olup gittiğinde kadğn dogum yok o yüzden çok acil başka hastane bakıyorum . Normal 759 Sezeryan 1250Ayyy hayır canım. Hep aklımda fiyat sorucam diyorum oğluşumu görünce herşeyi unutuyorum. Sen öğrendin mi fiyat
Amin canim insallah.Bayramdan sonra dr.a gidicem canım.
Geçen hafta orta kulak iltihabı olmuşum kbb doktoru antibiotik verdi onu kullandım.oda baya bi azalttı akıntımı.
Akıntının bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum.Allah sanada tekrarını göstermesin.sağlıkla kucağına al bebeğini inşaallah.
Canim bebegin sagligi onemli. Normal dogurcam diye bebegin sagligini tehlikeyemi atmak ondmli. Sezeryan da 7 kat kesilip dikiyorlar nasil yarim insan olsun. Ayrica normal dogum mudehalesiz kdndiliginden baslayan dogumdur. Disardan alinan suni sanciyla dogum , ( ister drun istegin bagli isterse sartlar altinda mecbur alinmasi gerekiyor)normal dogum degildir. Sonucta ordada disardan mudehale var. Dogum kendi baslamiyor. Zorla bebegi dogurtuyorsun. Bir suru dikiş. O yuzden kulak asma. Sagdan soldan duyumlarla millet kendini o konunun uzmani saniyor. Drdan bile nerdeyse iyi biliyorum der. Onceden pek konusmuyorlar zaten . Belli olmuyor. Gidisata bakiyorlar once. 30 yada daha sonraki haftalarda konusuluyor.Biz doğum yöntemimle ilgili hiç konuşmadık doktorla kızlar.. Erken doğum riski olduğu için sanırım. Bir de suyum az olduğu için sanıyorum normal doğuramam. Hiç takıntı yapmadım doğum şeklini ama bir aksilik olmazsa normal için dayanırım diyordum. Fakat çevremden öyle tepkiler alıyorum ki yani sezeryan olma yarım insan olursun diyeni bile duydum. Çok düşüncesizce konuşmalar bunlar. Normal doğumda vajinaya 15 dikiş atılan tam insan mı diye sorasım geldi.
Bir saglikci olarak soyleyebilirim ki cogu Hastanelerde kullanilan tansiyon aleti omron markasidir. Yanlis olcumlerde geri iade ediliyor. Farkli firmalarla anlasiliyor. Seker cihazi ismini bilmiyorum cihaz uzerinde yazmadigi icin hic bilmiyorumSelam kızlar. İkiz kızlarımı bekliyorum. Ekim gibi bekliyoruz kendilerini. Erken gelmeye karar verirlerse eylül annesi de olabilirim :)
Benim sormak istediğim birşey var. Kullandığınız ve önerebileceğiniz tansiyon ve şeker ölçüm cihazı var mı? Şimdiden alıp tedbirli olmak istiyorum. Tansiyon için bilekten değil koldan ölçüm yapanları düşünüyorum. Şeker cihazlarında hiçbir bilgim yok.
canım ben de almıştım ali expresten oyuncak 1 ayı falan buluyor gelmesi ama ben gelen üründen memnun kaldım hatta gören herkes almak istediDaha önce bu siteden alışveriş yaptın mı canım güvenilirmi?
Oyuncaklar gelincede bizimle paylaş fikrini.
Canim bebegin sagligi onemli. Normal dogurcam diye bebegin sagligini tehlikeyemi atmak ondmli. Sezeryan da 7 kat kesilip dikiyorlar nasil yarim insan olsun. Ayrica normal dogum mudehalesiz kdndiliginden baslayan dogumdur. Disardan alinan suni sanciyla dogum , ( ister drun istegin bagli isterse sartlar altinda mecbur alinmasi gerekiyor)normal dogum degildir. Sonucta ordada disardan mudehale var. Dogum kendi baslamiyor. Zorla bebegi dogurtuyorsun. Bir suru dikiş. O yuzden kulak asma. Sagdan soldan duyumlarla millet kendini o konunun uzmani saniyor. Drdan bile nerdeyse iyi biliyorum der. Onceden pek konusmuyorlar zaten . Belli olmuyor. Gidisata bakiyorlar once. 30 yada daha sonraki haftalarda konusuluyor.
Tlfnuma uygulamasini indirdim ta ne zaman hic cesaret edemedim. Sagolun kizlar. Bende siparis vercem. Ciddi fiyat farki var. Yurt disinda daha ucuz .canım ben de almıştım ali expresten oyuncak 1 ayı falan buluyor gelmesi ama ben gelen üründen memnun kaldım hatta gören herkes almak istedi
Ben battaniye aldım Türkiye de 120 150 TL alı expresste 35 TL ye aldımTlfnuma uygulamasini indirdim ta ne zaman hic cesaret edemedim. Sagolun kizlar. Bende siparis vercem. Ciddi fiyat farki var. Yurt disinda daha ucuz .
Aaa ben de sozzy marka uyku arkadaşı fil beğendim ebebekte 129 dan 89 a inmişti. Bi bakayım belki ali ekspres te bardır.Kızlar Ali expressten sozzy marka oyuncak aldık, aynı marka ebebekte falan satılıyor.Ali expresste 8$ olan oyuncak Türkiye'de 50-60 lira. Çıngıraklı bileklik ve çoraplardan satılıyor 3,4 $. Aynı çoraplar ebebekte 25lira.
Fisher Price markaya da baktık ancak o biraz pahalı çok da uygun değil. Bakalım oyuncakları 4gözle bekliyorum:)) gelince yorumlarımı paylaşırım.
Sizlerin bildiği başka uygun internet siteleri var mı?
ben forumlarda onu alan birini okumuştum..60 küsur liraya aldığını çok da güzel geldiğini yazmıştı...Aaa ben de sozzy marka uyku arkadaşı fil beğendim ebebekte 129 dan 89 a inmişti. Bi bakayım belki ali ekspres te bardır.
Günaydın, şeker yüklemesinden mi bahsediyoruz yoksa rutin hergün bakılan şekerden mi ?Gunaydin arkadaslar,seker olcumu yaptirsiniz mi,her hamilenin yaptirmasi gerekiyor mu
Sadece ayaklarım da var şişlik tansiyonum hep 9 a 5 veya 10 a 6 çıkıyor bu zamana kadar hep boyledi.Yüksek tansiyonun falan yoksa korkma canım. Ellerde ve yüzde özellikle göz çevresinde oluşan şişlikler çok önemli. Ayaktaysa sadece ufak yürüyüşler bol su soluna dönerek yatmayla çözebilirsin.
Saol canım içimi rahatladı verdiğiniz cevaplarla sadece ayaklarımda olan bi şişlik var onun dışında yokcanm benimde en az 4 haftadan fazladr oluyo sabah uyandgmda ayaklarimi görsen kaçarsn o kadar şiş şiş ama annem normal dedi bende hic dr sorma geregi duymadm şuan 29+4 oldm 4 hafta oncedn 25 haftamda falan basladi bende kime desem gayet normal diyodu
canım tansiyon aleti için omron kan ölçüm cihazı için de acce ceck öneririm. asla yanlış ölçmüyo ben 2 hamileleiğimde de kullandımSelam kızlar. İkiz kızlarımı bekliyorum. Ekim gibi bekliyoruz kendilerini. Erken gelmeye karar verirlerse eylül annesi de olabilirim :)
Benim sormak istediğim birşey var. Kullandığınız ve önerebileceğiniz tansiyon ve şeker ölçüm cihazı var mı? Şimdiden alıp tedbirli olmak istiyorum. Tansiyon için bilekten değil koldan ölçüm yapanları düşünüyorum. Şeker cihazlarında hiçbir bilgim yok.
canm neden yuz ve gozler onemli dedin ki benim yüzüm goz kapaklarm falan cok şişiyo yaYüksek tansiyonun falan yoksa korkma canım. Ellerde ve yüzde özellikle göz çevresinde oluşan şişlikler çok önemli. Ayaktaysa sadece ufak yürüyüşler bol su soluna dönerek yatmayla çözebilirsin.
ben angela metoo bebek almıştım başka çıngıraklı oyuncak falan aldım angela metoo bebeği burada satılanın 3 te 1 i fiyatına aldım nerdeyseTlfnuma uygulamasini indirdim ta ne zaman hic cesaret edemedim. Sagolun kizlar. Bende siparis vercem. Ciddi fiyat farki var. Yurt disinda daha ucuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?