- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.681
Akinti bendede var.seffaf renkte. Cok degil ama. Usutunce yada gaz varsa adet sancisi gibi oluyor. Yemeklerine kimyon koy. Mercimek, fasulye gibi gaz yapan yiyeceklere. Benimde bel agrim var ama yorgunluktan. İdrar yolu enf. Genelde kasık agrisi oluyor. Mantarda olsa idrar tahlilinde belli olurdu. Akintiyi takip et. Artiyorsa sancin devam ediyorsa druna demen iyi olur bence . Belirtiler karisabiliyor bazen. İlik duş agriya iyi geliyor.Kızlar benim 2 haftadır yoğun akıntım vardı doktor idrar tahlili isteyince söylemedim, tatlil temiz çıktı.
Şimdi gece sancı başladı gaz sancısı gibi ama bazen belden, bazen karnımdan giriyor, akıntı da yoğun. Tuvalete çıkışımda da bir sorun yok. Ne acaba bu şimdi? Tecrübeli anneler burda mısınız?
Canım gecmıs olsun acıl durumda hastanenın yaklasımı da önemliEsenler medipole gittim orda sevmediğim doktora denk gelirsem diye gitmek istemiyorum medilife Çapa dan memnun gibiydim ama acil bi durum olunca gidiyorsun doktor yok doktor anca çağırınca gelicek eee onun harici acil bişi olursa doktor yok bi an önce halletmem lazım stresli oldu baya ame çık şükür sıkıntısız eve döndük
aaa hiç haberim yoktu böyle bir siteden. yorumlarını yine paylaş ürünler gelince bizimle :)Kızlar Ali expressten sozzy marka oyuncak aldık, aynı marka ebebekte falan satılıyor.Ali expresste 8$ olan oyuncak Türkiye'de 50-60 lira. Çıngıraklı bileklik ve çoraplardan satılıyor 3,4 $. Aynı çoraplar ebebekte 25lira.
Fisher Price markaya da baktık ancak o biraz pahalı çok da uygun değil. Bakalım oyuncakları 4gözle bekliyorum:)) gelince yorumlarımı paylaşırım.
Sizlerin bildiği başka uygun internet siteleri var mı?
Ben de çok beğendim o fili.kartın kesilmesini bekliyoruz,çılgın gibi Bebek oyuncağı alacağım,hatta kıyafet ve eşyalara da bakacağımAaa ben de sozzy marka uyku arkadaşı fil beğendim ebebekte 129 dan 89 a inmişti. Bi bakayım belki ali ekspres te bardır.
Şeffaf değil de beyaz, tahlil temiz çıkınca sorun yoktur dedim ama şimdi sancı eklenince çözemiyorum da neden olduğunu. Neyse yakındaki hastanelerden birine gideyim de, bayram üstü sakatlık çıkmasın. Sağol canımAkinti bendede var.seffaf renkte. Cok degil ama. Usutunce yada gaz varsa adet sancisi gibi oluyor. Yemeklerine kimyon koy. Mercimek, fasulye gibi gaz yapan yiyeceklere. Benimde bel agrim var ama yorgunluktan. İdrar yolu enf. Genelde kasık agrisi oluyor. Mantarda olsa idrar tahlilinde belli olurdu. Akintiyi takip et. Artiyorsa sancin devam ediyorsa druna demen iyi olur bence . Belirtiler karisabiliyor bazen. İlik duş agriya iyi geliyor.
ya sancı bende maalesef çok sık oluyo ama hiçbir sancımda daha bebekle ilgili bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama her sancımda da gittim doktora bebek iyi mii öğreneyim diye hamilelikte çok sık yaşanıyor bence sancı kimisinde az kimisinde çok ama doktora görünmekte fayda var yine deKızlar benim 2 haftadır yoğun akıntım vardı doktor idrar tahlili isteyince söylemedim, tatlil temiz çıktı.
Şimdi gece sancı başladı gaz sancısı gibi ama bazen belden, bazen karnımdan giriyor, akıntı da yoğun. Tuvalete çıkışımda da bir sorun yok. Ne acaba bu şimdi? Tecrübeli anneler burda mısınız?
önce pisliğini biraz temizleyip sonra makineye atıyorsunuz o şekilde yıkanıyor. tabii hangi derecede vs yıkanacağı kullanma kılavuzunda yazıyor ona göre yıkıyorsunuz zaten gereksiz bulanların çoğu da bezi önce temizlemekle uğraşmayı çok mantıklı bulmuyordu
2 günde 1 yıkıyor sanırım, zorlamadığını söylüyor, akıtıp birikinceye kadar suda bekletip 60 derecede makinada yıkıyor, bezlerin 1 sene sonraki halini gördüm en ufak bir leke kalmamış.
2 sene kullanılıyormuş. Akıtıp bekletiyorsun ya ondan sorun olmuyor sanırımAaa bayağı uzun süreli kullanımı var demekki koku falan yapmiyormu suda bekletince falan
Evet şimdi gördüm son aylar gaz sancısı çok oluyormuş, benim ilk defa oldu ondan biraz panik yaptım.ya sancı bende maalesef çok sık oluyo ama hiçbir sancımda daha bebekle ilgili bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama her sancımda da gittim doktora bebek iyi mii öğreneyim diye hamilelikte çok sık yaşanıyor bence sancı kimisinde az kimisinde çok ama doktora görünmekte fayda var yine de
2 sene kullanılıyormuş. Akıtıp bekletiyorsun ya ondan sorun olmuyor sanırım
Kızlar herkese merhaba tam kaç haftaliksiniz ve nekadar kilo aldınız çok merak ettim
29+4 gunum 4 kilo almışım.Kızlar herkese merhaba tam kaç haftaliksiniz ve nekadar kilo aldınız çok merak ettim
ben de 4,5 kilo..25.haftadayım, 52 ile kaldım.Kızlar herkese merhaba tam kaç haftaliksiniz ve nekadar kilo aldınız çok merak ettim
bende 29+4 oldm 11 kilo almişimKızlar herkese merhaba tam kaç haftaliksiniz ve nekadar kilo aldınız çok merak ettim
canm ayni gidiyorz galiba :) senin normal dogum mu29+4 gunum 4 kilo almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?