2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Akinti bendede var.seffaf renkte. Cok degil ama. Usutunce yada gaz varsa adet sancisi gibi oluyor. Yemeklerine kimyon koy. Mercimek, fasulye gibi gaz yapan yiyeceklere. Benimde bel agrim var ama yorgunluktan. İdrar yolu enf. Genelde kasık agrisi oluyor. Mantarda olsa idrar tahlilinde belli olurdu. Akintiyi takip et. Artiyorsa sancin devam ediyorsa druna demen iyi olur bence . Belirtiler karisabiliyor bazen. İlik duş agriya iyi geliyor.

Son düzenleme:
Canım gecmıs olsun acıl durumda hastanenın yaklasımı da önemli

aaa hiç haberim yoktu böyle bir siteden. yorumlarını yine paylaş ürünler gelince bizimle :)

Ben pazar gününden beri ağır boğaz ağrısı falan yaşıyorum su içmek yemek yemek bir yana yutkunamıyorum bile bugün biraz daha iyiyim ama iki gündür de mide yanmam arttı. midemden su gibi akıntı geliyo ağzımaa yutmuyorum tükürüyorum hep ama tükürük değil yani bildiğiniz kusar gibi su çıkarıyorum asit gibi hafif de sonra en son zaten yediklerim çıkmaya başlıyor dün geceden beri de birden böyle yemek borumun tam altına mide girişine sanırım kramplar giriyor birden bir kramp giriyor anlatamam size eyvah diyorum ölüyorum heralde bi iki sn sürüyor geçiyor sonra bi daha bi daha sabaha kadar uyumamadım yaa bu sabah azaldı ama yine braz oluyor yine doktora gidicem . bu gibi şikayet yaşayan oldu mu merak ediyorum?

Şeffaf değil de beyaz, tahlil temiz çıkınca sorun yoktur dedim ama şimdi sancı eklenince çözemiyorum da neden olduğunu. Neyse yakındaki hastanelerden birine gideyim de, bayram üstü sakatlık çıkmasın. Sağol canım

ya sancı bende maalesef çok sık oluyo ama hiçbir sancımda daha bebekle ilgili bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama her sancımda da gittim doktora bebek iyi mii öğreneyim diye hamilelikte çok sık yaşanıyor bence sancı kimisinde az kimisinde çok ama doktora görünmekte fayda var yine de

Detay için çok saol canım ama benim kafa eski usule gitti çok komik ama bende elde yıkanıyor sandım aynen dediğin gibi hiç ugrasilmaz çok saol canım

2 günde 1 yıkıyor sanırım, zorlamadığını söylüyor, akıtıp birikinceye kadar suda bekletip 60 derecede makinada yıkıyor, bezlerin 1 sene sonraki halini gördüm en ufak bir leke kalmamış.

Aaa bayağı uzun süreli kullanımı var demekki koku falan yapmiyormu suda bekletince falan

Evet şimdi gördüm son aylar gaz sancısı çok oluyormuş, benim ilk defa oldu ondan biraz panik yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…