2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini tansiyon aleti omron m2 veya m3 modelini öneririm kayinlarim doktor ikiside o tansiyon aletini kullanıyorlar

Hoşgeldin canım. Sağsalim inşallah kucağına alırsın bebeklerini.Tansiyon aleti için kesinlikle omron koldan ölçer tansiyon aletlerini tavsiye ederim. Şeker ölçüm cihazlarını hiç bilmiyorum

Bir saglikci olarak soyleyebilirim ki cogu Hastanelerde kullanilan tansiyon aleti omron markasidir. Yanlis olcumlerde geri iade ediliyor. Farkli firmalarla anlasiliyor. Seker cihazi ismini bilmiyorum cihaz uzerinde yazmadigi icin hic bilmiyorum

canım tansiyon aleti için omron kan ölçüm cihazı için de acce ceck öneririm. asla yanlış ölçmüyo ben 2 hamileleiğimde de kullandım

Teşekkür ederim hepinize Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun. Sağlıkla gelsinler.

Maşallah benim de tüp bebek olduğu için başta aldım fazladan 10 kilo oldum 25 haftalık benimde
benim bulantilarm bittikten sonra kendimi nasil yemege gömmuşsem bi anda 7 8 kilo aldm iki aydr yavas yavas ilerliym ne olduysa başta bulantilar bittiktn sonra oldu

benim bulantilarm bittikten sonra kendimi nasil yemege gömmuşsem bi anda 7 8 kilo aldm iki aydr yavas yavas ilerliym ne olduysa başta bulantilar bittiktn sonra oldu

Bulantı olayı kötü ya benim.hiç olmadı homili gırtlak yiyorum çok sevindim bulantinin bitmesine arkadaşımla aynı gidiyoruz kızcagiz bildiğin kan kusuyor Allah bebislerimize sglik sıhhat versin insallah

Maşallah çok iyi kilo benim tüp bebek olduğu için 10 kilo aldım 25 haftalık benimde
Günlerimiz yakın galiba? benim 25+1 bugun..benim mide şikayetlerim çok oldu..ilk 3 ay 1 kilo verdim hatta, hala da geçmedi..ona rağmen yine aldım baya.
benimde bundan önce tüp bebek denemem olmuştu ama şansıma kilo almadım onda da..şimdi kendiliğinden oldu:)

bir de şimdi gördüm e bebek de nuna pepp bebek arabası indirime girmiş bu marka hakkında yorumu olan var mı?
Canım çok hafif ve rahat bir araba. Oturma kısmı alçak olduğu için ilerleyen zamanda çocuk kendi kendine oturabiliyor. Anakucağı da çok şık ve kumaşı organik diye biliyorum.
Tek elle kapatıp açabilirsin. İnstagramda gebbe Pınar diye bir doala koçu var. O çocuğu için kullanıyor. İstersen bak.

aaa hemen bakayım :) çok sağol

Arkadşlar benim eşim eskiden bebegin hareketlerini hissetmk icn elini hep karnima verirdi bugne kadar hic hissetmedi ama gecen gun hissetti ve o an irkildi korktu galiba bida da dokunmak istemiyo cok cekiniyo tabi bunu bana belli etmemeye calisiyo ama ben anladm bu beni cok üzüyo korkucak bsy yok ki bunda nedn bu kadar irkildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…