- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.701
Canim gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini tansiyon aleti omron m2 veya m3 modelini öneririm kayinlarim doktor ikiside o tansiyon aletini kullanıyorlar
Ni5AN hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:) benim arkadaşım şeker hastası.şeker hastalarına devlet şeker ölçüm cihazı veriyor.onda fazladan vardı o verdi. Almadan önce çevrendeki şeker hastalarına sor canım.internette de satılıyor,bayerin falan var ama kalitesini bilemiyorum.
Tansiyon aleti ben yıllar önce BİM'e gelen sen almıştım.bilekten ölçüyor ama çok iyi çıktı.haftalık ilanları takip ederek denk gelirsen alabilirsin.
Hoşgeldin canım. Sağsalim inşallah kucağına alırsın bebeklerini.Tansiyon aleti için kesinlikle omron koldan ölçer tansiyon aletlerini tavsiye ederim. Şeker ölçüm cihazlarını hiç bilmiyorum
sağlıkla kavuşun kızlarınızaomron markası çok iyidir tansiyon aletinde. şeker alteinde ölçümü kolay olanları tercih et. eczaneye gittiğinde seni bilgilendirirler. BEn de eczanede çalışıyorum bazı cihazlarda her ölçümde şifre okutman gerekiyor. oncall marka bir alet var mesela onda her kutuda bir kez şifre açıyorsun, bir de ölçüm çubukalrını devlet karşılıyor fark çok çıkarmıyor. bazı çubuklar deli fark çıkarıyor.
Bir saglikci olarak soyleyebilirim ki cogu Hastanelerde kullanilan tansiyon aleti omron markasidir. Yanlis olcumlerde geri iade ediliyor. Farkli firmalarla anlasiliyor. Seker cihazi ismini bilmiyorum cihaz uzerinde yazmadigi icin hic bilmiyorum
canım tansiyon aleti için omron kan ölçüm cihazı için de acce ceck öneririm. asla yanlış ölçmüyo ben 2 hamileleiğimde de kullandım
bende 29+4 oldm 11 kilo almişim
Maşallah çok iyi kilo benim tüp bebek olduğu için 10 kilo aldım 25 haftalık benimdeben de 4,5 kilo..25.haftadayım, 52 ile kaldım.
29+4 gunum 4 kilo almışım.
benim bulantilarm bittikten sonra kendimi nasil yemege gömmuşsem bi anda 7 8 kilo aldm iki aydr yavas yavas ilerliym ne olduysa başta bulantilar bittiktn sonra olduMaşallah benim de tüp bebek olduğu için başta aldım fazladan 10 kilo oldum 25 haftalık benimde
28. haftadayım 4 kilo aldım. 84 kilo ile hamile kalmıştım...
benim bulantilarm bittikten sonra kendimi nasil yemege gömmuşsem bi anda 7 8 kilo aldm iki aydr yavas yavas ilerliym ne olduysa başta bulantilar bittiktn sonra oldu
Günlerimiz yakın galiba? benim 25+1 bugun..benim mide şikayetlerim çok oldu..ilk 3 ay 1 kilo verdim hatta, hala da geçmedi..ona rağmen yine aldım baya.Maşallah çok iyi kilo benim tüp bebek olduğu için 10 kilo aldım 25 haftalık benimde
29. haftadayım bende 65 le hamile kalmıştım şu an 70 kiloyum ama ilk dört ay bi iki kilo kadar da zayıflamıştım mide bulantıları yüzünden falan.Kızlar herkese merhaba tam kaç haftaliksiniz ve nekadar kilo aldınız çok merak ettim
Canım çok hafif ve rahat bir araba. Oturma kısmı alçak olduğu için ilerleyen zamanda çocuk kendi kendine oturabiliyor. Anakucağı da çok şık ve kumaşı organik diye biliyorum.bir de şimdi gördüm e bebek de nuna pepp bebek arabası indirime girmiş bu marka hakkında yorumu olan var mı?
aaa hemen bakayım :) çok sağolCanım çok hafif ve rahat bir araba. Oturma kısmı alçak olduğu için ilerleyen zamanda çocuk kendi kendine oturabiliyor. Anakucağı da çok şık ve kumaşı organik diye biliyorum.
Tek elle kapatıp açabilirsin. İnstagramda gebbe Pınar diye bir doala koçu var. O çocuğu için kullanıyor. İstersen bak.
Kötü bir sorunun belirtisi. Tansiyonunu kontrol ediyorsan yüksek değilse önemli değil. Son zamanlarda mı şişiyor hep öyle miydi? Telaşa kapılma ama söyle doktoruna.canm neden yuz ve gozler onemli dedin ki benim yüzüm goz kapaklarm falan cok şişiyo ya
Canım yeşil akıntı bende de oluyor. Koku ve kaşıntı yoksa korkma diyor hep doktorumHanımlar benden cok az sarımsı / acık yesil arası bir alıntı gelmeye basladı. Vajinamda kasınma / idrarda yanma yada koku da yok. Normal mi bu renk akıntı sizce?
Evet canım şimdilik normal doğum gözüküyor bu benim 2.hamilelegim..ilk hamileliğin normal doğumdu...canm ayni gidiyorz galiba :) senin normal dogum mu
benim sezeryan oluck canm hakkimzda hayirlisi olsnEvet canım şimdilik normal doğum gözüküyor bu benim 2.hamilelegim..ilk hamileliğin normal doğumdu...
Amin canım..benim sezeryan oluck canm hakkimzda hayirlisi olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?