2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ılk zamanlar benımkınde öyleydi bebek rahatsız olur elim agırlık verir bebege diyordu ama sımdı ben elini her aksam karnıma koydurdugu m için alıstı. Babaya alısması için biraz zaman vermek be busürede de cok abartmadan tesvik etmek gerekti bizde

Kızlar herkese merhaba tam kaç haftaliksiniz ve nekadar kilo aldınız çok merak ettim
26 haftalıgım yaklasık 5kılo aldım.55gibi hamile kalmıstım son kontrolümde 15gun once 60cıktım hatta doktorum son ay 2kılonun üstünde almısım diye biraz dikkat edelim dedi aylık dagılımda 2kilonun üstü biraz fazla oluyormus. Tatıle gitmiştik hep pizza fln yedik oyüzden kilo yaptı gecen ay buay dikkat edicem biraz bakalım ne cıkıcak

Herkes düşük kilo almış bi ben fazla almışım saniirm benimde tüp bebek 10 kilo almışım 25 haftalik

ben kilolu hamile kaldığım için böyle oldu diye düşünüyorum kilo almamak için biraz ugrastım ama bu haftalrda coka cıldı iştahım

kuzenimin eşi bakamıyodu bile dışarıdan belli olurken fena oluyodu :) erkekler bizim kadar güçlü değil bakma sen :) alışacaktır ..

Canım eşine söyle bebekle hem konuşsun hem karnını okşasın,o belki zarar verirm canını yakarım falan diye düşünmüştür.o da bebişle şimdiden bağ kurşun.hatta eşin yapmazsa sen al elini koy karnına sen başla konuşmaya.

Merhaba benim esimde hareketleri lk hissettiginde cekiniyordu dokunmaya,bi tereddut korku geliyordu ama ben ona dokunmasi gerektigini acikladim hareket etmesinin harika birsry oldugunu bunun alisinca cok guzel bir bag oldugunu anlattim ve dokunmasi icin zorladim. Simdi esim karnimi opuyor konusuyor sariliyor :) bebegimde ona tepki veriyor :) sende bi dene bakalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…