2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm hissetmedn önce o da konuşuyodu öpüyodu falan ama hissetmeye baslaynca bi an irkildigni gördm ve simdi soyledgmde uzaktan konusuyo beni kirmamak içn elini uzerine verip hemen çekiyo elini üzerine de verdgnde boyle tam karnima degdirmemeye calisiyo ben bunh görnce baya bozuldm tabi ama ona soyleyince ben üzülmiym die yok ya falan dio

Yaa anliyorum aslinda erkekler bizim gibi degil, daha hassaslar hemen etkileniyolar..zarar vermek istemiyodur yada korkuyodur cok ustune gitme oyleyse cnm benim belki zmanla alisir

Arkadaslar buse terim kızını hep halo marka kundaklarda uyuttugunu yazmıs. Kendi internet sitesinde 165tl, halonun kendi sitesinde (tr subesi) 150tl, bebecruz diye bir sitede de 50 tl ye fiyatlandırma yapmıslar. Bebecruz u kullanan oldu mu daha once? Birde kundak konusunda ne dusunuyorsunuz bebeği kundakla uyutmak daha kolay olucak sanki

Nasil yani. 27. Haftada degilmiydi. Ne oldu dua ederiz tabiiki
Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.

Canim ben zar zor kindak yaptim. Benim bebegim cok hareketliydi eli ayagi devamli oynuyordu. Normal ince kundak battaniyelerden alip yaptim. Gerek yok o kadar masrafa. Yarim kundak yaptim. Ust taraf sadece . Alt taraf kalca icin kundak olmayacak. Kurbaga seklinde olmasi gerekiyor bacaklarin

Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.
Akintim var sancim var diyordu. İnsallah sag salim atlatir bu mubarek cuma aksaminda. Allah yardimcilari olsun bebeginde kendisinde. Duamuz onlarla olacak. Haberdar edersen sevinirim.

Akintim var sancim var diyordu. İnsallah sag salim atlatir bu mubarek cuma aksaminda. Allah yardimcilari olsun bebeginde kendisinde. Duamuz onlarla olacak. Haberdar edersen sevinirim.
amin inşallah. Güzel haberlerini yazacağım inşallah buraya.

Evet bugün akıntım var demişti..simdi msj görünce şok oldum..rabbim yardımcısı olsun..tabikide dua ederiz..guzel haberlerini bekliyoruz canım.

Insallah saglicakla kucaklasip, mutlulukla 3 kisi olarak evlerine en kısa zamanda saglikla dönerler.
Ayy nasıl dua edecegimi de şaşırdım.
Dilerim en güzel ve mutlu gunler pinkstrap ve bebegini bekliyordur...

Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..

Topigimizin ilk bebegi hayirli ugurlu olsun o zman annesini babsini uzmesin cabucak toparlanip kuvezdende ciksin insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…