- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.741
canm hissetmedn önce o da konuşuyodu öpüyodu falan ama hissetmeye baslaynca bi an irkildigni gördm ve simdi soyledgmde uzaktan konusuyo beni kirmamak içn elini uzerine verip hemen çekiyo elini üzerine de verdgnde boyle tam karnima degdirmemeye calisiyo ben bunh görnce baya bozuldm tabi ama ona soyleyince ben üzülmiym die yok ya falan dioMerhaba benim esimde hareketleri lk hissettiginde cekiniyordu dokunmaya,bi tereddut korku geliyordu ama ben ona dokunmasi gerektigini acikladim hareket etmesinin harika birsry oldugunu bunun alisinca cok guzel bir bag oldugunu anlattim ve dokunmasi icin zorladim. Simdi esim karnimi opuyor konusuyor sariliyor :) bebegimde ona tepki veriyor :) sende bi dene bakalim canim
Yaa anliyorum aslinda erkekler bizim gibi degil, daha hassaslar hemen etkileniyolar..zarar vermek istemiyodur yada korkuyodur cok ustune gitme oyleyse cnm benim belki zmanla alisircanm hissetmedn önce o da konuşuyodu öpüyodu falan ama hissetmeye baslaynca bi an irkildigni gördm ve simdi soyledgmde uzaktan konusuyo beni kirmamak içn elini uzerine verip hemen çekiyo elini üzerine de verdgnde boyle tam karnima degdirmemeye calisiyo ben bunh görnce baya bozuldm tabi ama ona soyleyince ben üzülmiym die yok ya falan dio
Gözün aydın canım. 2 gün hiçbirşey değil.Allaha şükür gerilik 2 güne inmiş canım inşallah daha da güzel olur.
Gerçekten iyi bir performansmışBen de 62 ile hamile kaldım. Şu an 71 kiloyum:)) ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım. Doğum yapıp eve geldiğimde 12 kilo gitmişti. Aynı performansı yine bekliyorum kendimden:))
Gözün aydın canım,2günğ de tez zamanda yakalar inşallahkızlar doktordan çıktım. karın çevresi hala geride ama 2 güne düşmüş bu bile sevindirici bi haber benim için:) dualarınız için teşekkürler.
Artı eksi ıkı gun normal kabul edilir canım merak etme sen içini ferah tutAllaha şükür gerilik 2 güne inmiş canım inşallah daha da güzel olur.
Nasil yani. 27. Haftada degilmiydi. Ne oldu dua ederiz tabiikiArkadaşlar pinkstrap ın arkadaşlarısınız burda topikte beraber bekliyorsunuz bebeğiniizi. Pink şu an doğuma girdi lütfen dualarınızı esirgemeyin
Arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz şu an doğumda. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dua-istiyoruz.1016327/page-2#post-51859964
Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.Nasil yani. 27. Haftada degilmiydi. Ne oldu dua ederiz tabiiki
Canim ben zar zor kindak yaptim. Benim bebegim cok hareketliydi eli ayagi devamli oynuyordu. Normal ince kundak battaniyelerden alip yaptim. Gerek yok o kadar masrafa. Yarim kundak yaptim. Ust taraf sadece . Alt taraf kalca icin kundak olmayacak. Kurbaga seklinde olmasi gerekiyor bacaklarinArkadaslar buse terim kızını hep halo marka kundaklarda uyuttugunu yazmıs. Kendi internet sitesinde 165tl, halonun kendi sitesinde (tr subesi) 150tl, bebecruz diye bir sitede de 50 tl ye fiyatlandırma yapmıslar. Bebecruz u kullanan oldu mu daha once? Birde kundak konusunda ne dusunuyorsunuz bebeği kundakla uyutmak daha kolay olucak sanki
Akintim var sancim var diyordu. İnsallah sag salim atlatir bu mubarek cuma aksaminda. Allah yardimcilari olsun bebeginde kendisinde. Duamuz onlarla olacak. Haberdar edersen sevinirim.Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.
amin inşallah. Güzel haberlerini yazacağım inşallah buraya.Akintim var sancim var diyordu. İnsallah sag salim atlatir bu mubarek cuma aksaminda. Allah yardimcilari olsun bebeginde kendisinde. Duamuz onlarla olacak. Haberdar edersen sevinirim.
Evet bugün akıntım var demişti..simdi msj görünce şok oldum..rabbim yardımcısı olsun..tabikide dua ederiz..guzel haberlerini bekliyoruz canım.Arkadaşlar pinkstrap ın arkadaşlarısınız burda topikte beraber bekliyorsunuz bebeğiniizi. Pink şu an doğuma girdi lütfen dualarınızı esirgemeyin
Arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz şu an doğumda. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dua-istiyoruz.1016327/page-2#post-51859964
rabbim bebegiyle saglikli bi sekilde dogumdn cikmayi nasip etsn bizi haberdar edin lütfen dualrmz onunlaArkadaşlar pinkstrap ın arkadaşlarısınız burda topikte beraber bekliyorsunuz bebeğiniizi. Pink şu an doğuma girdi lütfen dualarınızı esirgemeyin
Insallah saglicakla kucaklasip, mutlulukla 3 kisi olarak evlerine en kısa zamanda saglikla dönerler.Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.
Çok şükür gözümüz aydın.cok sevindim ıyi olmalarına.dualarimiz onunla.Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?