- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.761
bayrama annesiyle gecirmek içn acele etti galiba minik insallh tez zamnda saglikla kuvezdn cikarArkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Canım bende bayramdan sonra allahın izniyle çantamı hazırlıcam.Bende 29+6 yim ve rekor bende :) 17 kilo aldim kizlar az alsaydim cok iyi.olirdu ama yapicak bisey yok dogmdan sonra sikicam disimi artik ve beni gecen hafta saglik oc ebe cagirdi en son bilgilerimi aldi ve cantami bian once hazirlamami herseye karsi hazir olmami soyledi bende bugun bebgimin herseyini yikayip.utuledim valizimide hazirladim herseye hazirim tabi zmaninda gelsin elbet bebegimde genede bitti hazirligim
benımde 2 gun önce geldı rahme oturdu resmen hıc o kadar assagıda hıssetmemıstım tam cizgi var ya rahımle göbek arasında en cok oraya ınıyordu resmen assagıya baskı yaptı ve gercekten korktum ama şimdi yukarlarda debelenıyor galıba doguma doğru yol aldıkca assagılarıda açıyor o yüzden. kendıne yer açıyor diyor annemCanım cok sagol bugün fena değil normal tekmeler yiyorum cok sukur :) genelde vajinaya yakın tekme atmıyordu benımkı dun gece hep oraları tekmeleyınce cok panık oldum. Genelde göbek deliği cevresi ve son zamanlarda da kaburgalarımda takılıyor tekmeler takıp edicem yine artma yada daha kotu bi durum olursa doktorumu arayacagım
Hastaneyi bulsam doktoru nasılsa bulurum dedim ama hastaneye bile karar veremiyorum, devlette doktorun diye birşey yok ki zaten Doğumda kim denk gelirse o girecek orda önemli olan ebeler ve Doğumda nasıl muamele ettikleri. Gebelik riskli değilse Başakşehir Devlet Hastanesini çok övüyorlar da Doğum anına kadar risk belli olmuyor maalesef.
canım o sayfaya ben de aktım koray camasırın gecelıklerı hep yanı dırek magazasına gıdıp bak ıstersen ben öyle yaptım hatta aldım 1 tane ama oyle acele aldım eve gelıncede begenmedım degıstırecegımLohusa sepetinden pijama takımı alanlar vardı memnun kaldınız mı? %100 pamuk gibi detayları yazmıyor bir de kalıpları nasıl acaba? Ekli fotodaki görselde düğmeler emzirme için açıldıgında rahat emzirme saglanabilir mi anlıyamadım bundan alan varmı?
Allah'ım çocuğunu alıp mutlu ve sağlıklı şekilde biran önce evine dönmeyi nasip etsin inşallah. Gelişmelerden haberdar ederseniz çok seviniriz. İkisinin de sağlıklı olmasına çok sevindimArkadaşlar pinkstrap ın arkadaşlarısınız burda topikte beraber bekliyorsunuz bebeğiniizi. Pink şu an doğuma girdi lütfen dualarınızı esirgemeyin
Arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz şu an doğumda. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dua-istiyoruz.1016327/page-2#post-51859964
galiba hepimizin kafası karısık kendımızı guvende hıssetmıyoruzDoktor hastane konusunda kafam çorba oldu. Dün Akşam 4 ten beri ara ara Ağrı'm oluyordu baktık geçmiyor Bezmialeme gittik orda kadın doğumun dolu olduğunu çapaya gitmemizi söylediler çapaya gittik çapada doktorun demediği laf kalmadı Allah onu bildiği gibi yapsın güya ordaki doktorun lafına göre medilife çapa da acil kadın doğum vardı dediği yere gittik ordada acil kadın doğum yokmuş anca doğum olursa hastası için gelıyormuş ordan çıktık esenler medipole gittik çok şükür sıkıntı yokmuş sadece ters oldugu için olabilir dedi ağrı yapıcak herhangi bir durum gözükmüyor dedı rahim ağzı kapalıymış çok şükür sıkıntı yokmuş ama hastane konusunda kafem karıştı
canım benımde kılo alımım durdu dikkat et foruma bır kac kız daha aynısını söylemıs galıba artık bebek alacak duraklamaya gırdık galıbaBugün şeker ölçümlerimi doktoruma yolladım.sonuçlar iyi deri.şekeri diyetle kontrol altına aldık.çoo şükür insüline gerek kalmadı. Diyete ve şeker ölçümlerime devam edeceğim. Bakalım inşallah böyle devam eder.bir haftadır kilo almadım. Hamileliğimin başından beri toplam 5kilo aldım.
valla elimde yıkayacagım ben makınada ekstra durulamaya almak gerekıyor makınayla yıkanacaksa . benım makınamın bbek modu falanda var son sıstem yende makinam ama genede kendım elımde yıkamak ıstıyorum bana cok hassas gelıyor kıyafetler makınaya atmak gelmedı ıcımden hele c zıbınlar hıc atılmamalı gıbı geldıCok yuksek isida yokamiyorum. 30 yada 40 C ile yikiyorum. Yuksek yikayacaksan bir iki taneyle dene. Ceker gibime geliyor. Zaten yuksek dereceye gerek yok. Bir kez yikandiktan sonra sirkd ile durulama ve sonrasinda utu.
en de öyle yapıyorumEvet ya artık hepimiz ağırlaştık. Ben de özellikle bu hafta ağırlaştığımı hissettim. Eğilirken dizleri kırarak çömelmeye dikkat edelim. Yine de zor oluyor eğilmek ama bu şekilde en rahatı
ben de normalde cok üsüyen biriyim 2 aydır havalar ıyıce ısınmamasına ragmen ben gayet sıcak hıseedıyorum kendımı hatta eşim bazen buz gıbı olmussun dıyor dısardan soguk gıbı oluyor elım ayagım ama kendımı üşüyor gibi hissetmıyorum hatta bazen kendıme kızıyorum kendını sıcak tutman lazım yınede dıyeNormalde de sıcağı hiç sevmem istanbuldayım ama üstüme hiçbişi örtmüyorum şimdiden sıcak basıyor. Yarım kol iyidir o zaman :) teşekkürler
Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah geçer rahatsızlıkların. Boğaz ağrının sebebi belki de o mide asidi olabilir çünkü bir süre sonra asit Boğazı tahriş etmeye başlıyor bu da ağrıya sebep oluyor. Eğer üşüttüğün için boğazının ağrıdığını düşünüyorsan Ben normal hayatımda ayda bir Boğaz ağrısı yaşayan biri olarak çözümü ilaçlarda değil gece sırtıma havlu koymakta buldum. Mucize gibi gece havluyu koyuyorsun sabah bi kalkmışsın ağrı azalmış, ertesi gün geçmiş.Ben pazar gününden beri ağır boğaz ağrısı falan yaşıyorumsu içmek yemek yemek bir yana yutkunamıyorum bile bugün biraz daha iyiyim ama iki gündür de mide yanmam arttı. midemden su gibi akıntı geliyo ağzımaa yutmuyorum tükürüyorum hep ama tükürük değil yani bildiğiniz kusar gibi su çıkarıyorum asit gibi hafif de sonra en son zaten yediklerim çıkmaya başlıyor dün geceden beri de birden böyle yemek borumun tam altına mide girişine sanırım kramplar giriyor birden bir kramp giriyor anlatamam size eyvah diyorum ölüyorum heralde bi iki sn sürüyor geçiyor sonra bi daha bi daha sabaha kadar uyumamadım yaa bu sabah azaldı ama yine braz oluyor yine doktora gidicem . bu gibi şikayet yaşayan oldu mu merak ediyorum?
27+1 oldum 11 kg aldım 43 kg ile hamile kaldım.Herkes düşük kilo almış bi ben fazla almışım saniirm benimde tüp bebek 10 kilo almışım 25 haftalik
benım eşimde korkuya kapılıyor tuhaf duygu dıyor ama merakla dokunuyor tabııı ama bır tuhaf oluyor özellikle güçlü tekmelerde.. ama sevnıyor tabı korksadaArkadşlar benim eşim eskiden bebegin hareketlerini hissetmk icn elini hep karnima verirdi bugne kadar hic hissetmedi ama gecen gun hissetti ve o an irkildi korktu galiba bida da dokunmak istemiyo cok cekiniyo tabi bunu bana belli etmemeye calisiyo ama ben anladm bu beni cok üzüyo korkucak bsy yok ki bunda nedn bu kadar irkildi ya
Canım 2 gün bir şey değil ki gayet sağlıklı maşallah Bebek meraklanma sen :)kızlar doktordan çıktım. karın çevresi hala geride ama 2 güne düşmüş bu bile sevindirici bi haber benim için:) dualarınız için teşekkürler.
Ayy çok şükür mesajları endişeyle okudum ama şimdi rahatladım. Böylece ilk bebeğimiz gelmiş oldu :) Allahım sağlık sıhhat versin, anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
daa ılk haftalarında değilmiydi gelişmelerı mı kacırdım ben. anı dogum mu oldu canım ya ?Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
ben de anlamadım bır sorun yoktu sadece akıntıdan şikayet edıyordu ....Nasil yani. 27. Haftada degilmiydi. Ne oldu dua ederiz tabiiki
bır an önce hazırlayalım en ıyısı bende 29 haftaya gırıyorum 30 da hazır olsa ıyı olur bellı mı olur dogum buCanım bende bayramdan sonra allahın izniyle çantamı hazırlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?