- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.781
nımde oyle bogazım cok acıyor özellikle gece olunca yanma başlıyor mıdemded e yanma var yatıs pozısyonunda durunca fenalasıyor zaten .. offfCanım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah geçer rahatsızlıkların. Boğaz ağrının sebebi belki de o mide asidi olabilir çünkü bir süre sonra asit Boğazı tahriş etmeye başlıyor bu da ağrıya sebep oluyor. Eğer üşüttüğün için boğazının ağrıdığını düşünüyorsan Ben normal hayatımda ayda bir Boğaz ağrısı yaşayan biri olarak çözümü ilaçlarda değil gece sırtıma havlu koymakta buldum. Mucize gibi gece havluyu koyuyorsun sabah bi kalkmışsın ağrı azalmış, ertesi gün geçmiş.
Ama hırka yelek vs giymek işe yaramıyor. Önemli olan kalın giyinmek değil, istersen altında şort olsun ama sırtında havlu olsun. İnşallah sana da şifa olur.
Gozumuz aydin. Cok sukur. Tez zamanda bebisi annesine kavusur insallah.Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Akinti bel agrisi sancidan bahsediyordu. Sadece aciklik olsa dikis atip yatirirlar. Sancisida gelmis dogumu baslamis.ben de anlamadım bır sorun yoktu sadece akıntıdan şikayet edıyordu ....
27. haftadaydı. Dr kontrolünde öyle demiş. Belli bir sebep gçstermemiş.daa ılk haftalarında değilmiydi gelişmelerı mı kacırdım ben. anı dogum mu oldu canım ya ?
pinkstrap canım cok gecmıs olsun . gözün aydın
Annenin durumu iyi şükür. Bebek için dua edelim inşallahGozumuz aydin. Cok sukur. Tez zamanda bebisi annesine kavusur insallah.
ben de normalde cok üsüyen biriyim 2 aydır havalar ıyıce ısınmamasına ragmen ben gayet sıcak hıseedıyorum kendımı hatta eşim bazen buz gıbı olmussun dıyor dısardan soguk gıbı oluyor elım ayagım ama kendımı üşüyor gibi hissetmıyorum hatta bazen kendıme kızıyorum kendını sıcak tutman lazım yınede dıye
Annenin durumu iyi şükür. Bebek için dua edelim inşallah
Günayydın..Kaç takım bebek kıyafeti koydunuz acaba çantaya?Gunaydin herkese. 30. Hafyada bende baslarim dogum cantami hazirlamaya . Bebisin kiyafetleri tam. Dun annem utuledi. Sagolsun. Zaten eksiklikleri tamamlarken bur haftada ancak hazir olur. 32. Haftada tatile cikiyorum kismetse.
Dr browns biberonu avente gore az akitiyormus. Damla damla . Kafam karisti yorumlari okuycam. Benim ilk bebegim biberondan sonra anne sutunu az aldi. Reflusude oldugu icin tikaniyordu. Yavas akisli birsey iyi olur sanki bu bebiste oyleyse daha mi iyi gelir acaba .
26 haftalıgım yaklasık 5kılo aldım.55gibi hamile kalmıstım son kontrolümde 15gun once 60cıktım hatta doktorum son ay 2kılonun üstünde almısım diye biraz dikkat edelim dedi aylık dagılımda 2kilonun üstü biraz fazla oluyormus. Tatıle gitmiştik hep pizza fln yedik oyüzden kilo yaptı gecen ay buay dikkat edicem biraz bakalım ne cıkıcak
28+0 dayım. 58 kg ile başladım 3,5 kg aldım. ama bende gebelik şekeri çıktı o yüzden yaklaşık 3 haftadır ayrıca dikkat ediyorum
29. haftadayım bende 65 le hamile kalmıştım şu an 70 kiloyum ama ilk dört ay bi iki kilo kadar da zayıflamıştım mide bulantıları yüzünden falan.
Aynen öyle hep doğumla hastaneyle ilgili rüyalar görüyorum en son girucem 5 kuruş vermedengaliba hepimizin kafası karısık kendımızı guvende hıssetmıyoruz
Canım ilk aylar bulantım cok olmustu yemek yiyemediğim için 3kilo verdim ben en basta. Sonradan almaya basladıgım için cok kilo almamıs gözüküyorum ama aylık kilo alımına yine de bakıyor doktorum aylık kontrollerde 2 kilo fln aldıysam kızıcak yine :) bebek saglıklı olsunnda kilo alınır verilir hiç umrumda değil sadece normal dogum istiyrum oyuzden hep dua ediyorum bebeklerimize saglıklı bir sekilde kavusuruz insallah hepimiZBence kılon cok ıyıymıs ınsallah cokca almayız,benımde 25 haftalık 10 kılo aldım ılac tedavısınden dolayı co aldım bende.
Canım bebek kıyafetlerinden yaklasık nekadar aldın ben pek bilmediğim için aldıkca yetmezmiş gibi geliyor özellikle ilk 3 ay hemen buyur az esya alın deniyor ama nekadar az olmalı neyden kac adet alınmalı bilmiyorum kafam karısıyoGunaydin herkese. 30. Hafyada bende baslarim dogum cantami hazirlamaya . Bebisin kiyafetleri tam. Dun annem utuledi. Sagolsun. Zaten eksiklikleri tamamlarken bur haftada ancak hazir olur. 32. Haftada tatile cikiyorum kismetse.
Dr browns biberonu avente gore az akitiyormus. Damla damla . Kafam karisti yorumlari okuycam. Benim ilk bebegim biberondan sonra anne sutunu az aldi. Reflusude oldugu icin tikaniyordu. Yavas akisli birsey iyi olur sanki bu bebiste oyleyse daha mi iyi gelir acaba .
Canım fiyatlar aynı mıydı burada koray camasır yok kıcanım o sayfaya ben de aktım koray camasırın gecelıklerı hep yanı dırek magazasına gıdıp bak ıstersen ben öyle yaptım hatta aldım 1 tane ama oyle acele aldım eve gelıncede begenmedım degıstırecegım
Arkadaşlar pinkstrap ın arkadaşlarısınız burda topikte beraber bekliyorsunuz bebeğiniizi. Pink şu an doğuma girdi lütfen dualarınızı esirgemeyin
Arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz şu an doğumda. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dua-istiyoruz.1016327/page-2#post-51859964
Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?