2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
be
nımde oyle bogazım cok acıyor özellikle gece olunca yanma başlıyor mıdemded e yanma var yatıs pozısyonunda durunca fenalasıyor zaten .. offf

Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Gozumuz aydin. Cok sukur. Tez zamanda bebisi annesine kavusur insallah.

Gunaydin herkese. 30. Hafyada bende baslarim dogum cantami hazirlamaya . Bebisin kiyafetleri tam. Dun annem utuledi. Sagolsun. Zaten eksiklikleri tamamlarken bur haftada ancak hazir olur. 32. Haftada tatile cikiyorum kismetse.
Dr browns biberonu avente gore az akitiyormus. Damla damla . Kafam karisti yorumlari okuycam. Benim ilk bebegim biberondan sonra anne sutunu az aldi. Reflusude oldugu icin tikaniyordu. Yavas akisli birsey iyi olur sanki bu bebiste oyleyse daha mi iyi gelir acaba .

Uzun kollu giyilmez o zaman eylül de sabahlık olabilir yanımızda onu giyebiliriz dün gece camı actım ilk kez o kadar sıcakladım

Günayydın..Kaç takım bebek kıyafeti koydunuz acaba çantaya?
Ben de dün doğum yapmış bir arkadaşa gittim hastaneye, bebek kıyafeti 4-5 takım koy dedi..bir de penye battaniye-ağız bezi lazım oluyormuş..
bir dedend alacaklar boyuta dikkat etsin..ben de m beden almıştım ama yeni doğum yapan 2 arkadaşta -çok rahat etmişler a ayrı da- bir beden büyük alsaydık daha iyi olurdu dediler hep..aklınızda olsun.

Bence kılon cok ıyıymıs ınsallah cokca almayız,benımde 25 haftalık 10 kılo aldım ılac tedavısınden dolayı co aldım bende.

29. haftadayım bende 65 le hamile kalmıştım şu an 70 kiloyum ama ilk dört ay bi iki kilo kadar da zayıflamıştım mide bulantıları yüzünden falan.

Benım hıc bulantım olmadı oyuzden ıstahım yuksektı bayagı ,ılaclardan dolayı 10 kılo aldım bende malsesef 25 haftalık benım bebıste:)

Bence kılon cok ıyıymıs ınsallah cokca almayız,benımde 25 haftalık 10 kılo aldım ılac tedavısınden dolayı co aldım bende.
Canım ilk aylar bulantım cok olmustu yemek yiyemediğim için 3kilo verdim ben en basta. Sonradan almaya basladıgım için cok kilo almamıs gözüküyorum ama aylık kilo alımına yine de bakıyor doktorum aylık kontrollerde 2 kilo fln aldıysam kızıcak yine :) bebek saglıklı olsunnda kilo alınır verilir hiç umrumda değil sadece normal dogum istiyrum oyuzden hep dua ediyorum bebeklerimize saglıklı bir sekilde kavusuruz insallah hepimiZ

Canım bebek kıyafetlerinden yaklasık nekadar aldın ben pek bilmediğim için aldıkca yetmezmiş gibi geliyor özellikle ilk 3 ay hemen buyur az esya alın deniyor ama nekadar az olmalı neyden kac adet alınmalı bilmiyorum kafam karısıyo biberon için 3 ay once arkadasım dogum yaptı dr brown kullanıyor cok memnunum gozum kapalı al dedi. Fotosunu da yukluyorum ben ondan alıcan

Eklentiler

• IMG_9036.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım fiyatlar aynı mıydı burada koray camasır yok kı nesini begenmedin göğüs kısmı yukarda geldi bana sen de orasını mı begenmedın acaba?

Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..

pinkstrap canım çok çok gözün aydın geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Su gibi geçsin aksın zaman kavuş bebeğine

P pink
pinkstrap canım hayırlı olsun bebısın gozunuz aydın. Allahım en kısa surede saglıkla hastaneden evınıze donmenızı saglasın ınsallah hersey yolunda gıder dualarımız sızınle Munzevi Zencefil bızlerı habersız bırakmayın bebek kac haftalık suan fırsat buldukca durumunu yazarsanız sevınırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…