2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bana bulgur vermediler bi gün deneyim de onu bari yiyeyim,canım istiyor.süt yerine ayran yoğurt peynir tüketiyorum.

Canım bana bulgur vermediler bi gün deneyim de onu bari yiyeyim,canım istiyor.süt yerine ayran yoğurt peynir tüketiyorum.
canım bılgur pilavını domatesli soğanlı yapıyorum ve booool yoğurtlu yiyorum. biliyosun yoğurt şekeri dengeliyor. bi dene bakalım. ben doymuyodum yabu sayede en azından karnım doyuyo

Bu haftaki 2. muayenemizden çıktık. 2 haftadır hareket etmeye nazlanan miniğim 3 gündür gümbür gümbür maşaallah Su seviyemiz aynı, sınırdayız ama korkulacak bir şey yok. Kalp ritmi, kordon akışı plesenta iyi, baş aşağı dönmüş yine. Hareketleri doktor da ultrasondayken şahit oldu aferin sana maşallah dedi bebeğimee Nst'ye bağlanmamı istedi.. Nst kağıdıma bakıca şiir gibi vallahi daha ne olsun dedi, çok hoş kadın Normalde 32. haftadan sonra istiyorum ama sende erken başlayacağız dedi. Haftaya 2 kez nst 1 kez usg gireceğim.. Doğum şeklimi sordum, sizce normal doğurabilir miyim su azlığı sıkıntı olur mu dedim. Su azlığın normal doğumu engellemez dedi. Ama en az 35 haftalık olmalı ve duruşu, kordon akışı v.b. bugünkü gibi güzel olmalıymış. Bebeğimin kilosu su azlığından etkilenmemiş doktorun dediğine göre, 1080 gr 35cm.
Ayrıca kızlar çarpıntım oluyor nabzım yükseliyoeir sıcaklardanmış. Kalsiyum vermedi hiç bugüne kadar doktorum standart herkese vermiyorum dedi. Ayrıca çarpıntıyı da tetiklermiş, başına böyle bişey gelen olursa yazmak istedim.
Çok uzattım ama her seferinde herşeyi yazmak istiyorum ki başına benim gibi bieşey gelen olursa okuyabilsin. Ben çok aradım ilk başlarda okuyabilmek için..

Evet surpriz yapmazsa o tarih. İlki gelmek bilmedi 42 ye kadar bekledik. İnsallah erken gelmez. Kurban bayramini atlatiriz. Hayirlisi olsun tabi en basta. Sagol canim guzel dileklerin icin. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Sag salim yavrularimizi alalim kucagimiza

dr sana 7 gun oncesine gün verms bana baya 13 gun oncesi verdi acaba bebegn gelişimyle mi alakali bana cok erken vermemisler mi?
39. Hafta yapiyor. Adet gununden hesaplayinca. Farkli hesaplarsa dr soyler. Haftan bellidir ne olursa olsun. Beklenen dogum tarihin yaziyor ya nette. Ondan bir hafta once yi hesapla. Bebek gelisimiyle degil. Kendi erken gelirse o ayri.

Canim butun uzmanlar Turkiye cografi konum olarak d vitamini almak icin oglen arasi bir den sonra kremsiz 20 dk olmasi gerek. Diger saatler d vitamini alinamiyor. İstersen aksama kadar dur faydasi yok. Yapilan calismalarda istatistiksel olarak Turkiyedeki kisilerde d vitamini dusuk. Ayrica bi yazidada sentezlenmesi icin gunesi aldiktan sonra 8 saat banyo yapmayin yaziyordu. Ciltten emilip sentezldnmesi 8 saat suruyormus.

Allah yardimcin olsun Canim. Asagi yukari Ben de böYle besöeniyprum. Ama Ben bir dilim ekmek yiyorum. Doyana kadar yiyorum. Mesela bes zeytinle hayatta doyamam. Ära ögün yapmiyprum. Aciktiysam direk ägün ypiyprum. Karataya daha yakinim. Hamilelikten beri pirinc pilavini cok Canim cekiyprdu. Onu pataetesi filan biraktim.saglikla gelsinler bebisler insallaj.tekrardan tesekkürler.

Canim bende yaklasil Senin gibi yapiyorum. Ekmegi zaten biralmistim Ben . Günde bir dilim kahvaltida. Pirimci col Canim cekiyprdu Ama bir Süre yemeyecegim. Meyve ve süt kuruyemis olayina katiliyprum ya da yogurt.
Benim Doktorda bir Kac kez israr ettim Ben kararli durunca saygi duydu. Hatta nasil gidiyor diye sordu :)
Dokorundan Saklaman yani daha söylemmis olman dogru degil bence. Söylemelisin ve Sana ne diyecegine bakmalisin. Bugün böyle bir testtte Sana saygi duYmayan Doktor yarin daha neler yapar.genelde ilk söLedikleride 40 tan sonra beklemem oluyor. Bunlari bi düsün istersen Canim.
Bu arada seninde yaptirmadigina sevindim Birbirimize destek oluruz ins

Benimde Iste Aynen böyle Canim. Pirinc pilavini yedigimde bazen yüksek cikiyor bazen düsük. Bir süre.ä biraktom. Ama doktprunun dedigine sevindim. Cünkü Ära Ära yüksek cikiyor benimkisi. Biraz dikkatöe toparlayabilirim ins. Yürüyüsü Ben 2.5 Aydir neredeYse düzenli yapiyorum. Bünden sonra daha dikkatli olurum. Bulguru filan seviyorum:) Sagolasin Canim.

Bak gördün mü masallah minigeDaha da büyüsün insallah. Her sey daha güzel olsun. Insallah böyle güzelce devam eder.

Masallah bebegine.ayrıntılı yazman iyi olmuş.benim de arada carpntm oluyo sanki.özellikle geceleri uyurken.

Kızlar ben seker yüklemesi yaptrmadm.bilmiyorum iyi mi yaptm kötü mü.diger gebelikte de yaptırmamstm.ama cok dikkat ediyorum nerdeyse şeker varmış gibi besleniyorum.arada cok az kacamaklarm oluyo.yediklerimi tadımlık yiyorum en fazla.

Rica ederim canım.ben zeytin ve zeytinyağını çok tüketirdim şimdi korkumdan yiyemiyorum. Napalım şurda kaç ay kaldı ki sabretmez yeterki yavrucuklar sağlıklı olsun

Masallah bebişe canım güzel güzel haberlerle cıkalım randevulardan insallah

Masallah canim bebegine valla 28 30 derken ben inaniyorum.bebegin 38leri gorucek bnim icime oyle.doguyor insallahh

Canım gözün aydın.masalllah prensesimizi..insallahh sağ salim kucağına alırsın kızını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…