2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım sağlıkla sıhhatle normal zamanına kadar bekler umarım bebişin :) her şey iyiye gidiyor bak içini ferah tut

pinkstrap, en kısa zamanda yavrunuzu evinize götürürsün inşallah. Erken doğum yapıp hastane konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlarım oldu. seninki hastane anlamında şanslı olmuş sevindim

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Park yatak aldık bugün. Başka beşik kullanmayacağız. Sizce içine yatak şart mı üst kademesi için. Yoksa ben içine ince bir şilte yaptırsam yeterli olur mu

Benim de 6.ay bitti bugün kasıklarımda çok ağrı ağırlık oldu.acaba ilk sezeryandan mi kaynaklı acaba anlamadım.

Ay maşallah hep böyle devam inşallah

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Park yatak aldık bugün. Başka beşik kullanmayacağız. Sizce içine yatak şart mı üst kademesi için. Yoksa ben içine ince bir şilte yaptırsam yeterli olur mu
Yatak almana gerek yok zaten çok yükselir canım ama park yataklar için satılan şilteler var, onlardan alabilirsin. 80₺-90₺ civarındaydı galiba fiyatı. Pamuklu viskon elyaf çeşitleri var. Pamuklu almalısın diğerleri yumuşak olduğu için iyi olmaz. Park yatağının ölçüsüne göre 70*110, 60*120, vs ölçüleri oluyor

Benim de 6.ay bitti bugün kasıklarımda çok ağrı ağırlık oldu.acaba ilk sezeryandan mi kaynaklı acaba anlamadım.
Benim 1.5 yil oldu sezerayan olali. Kasik agrim yok. Akintin idrarda yanma varmi. Kasik agrisi idrar yolu enf. Olabilir. Gecmezse dra gitmekte fayda var. Gecerse normaldir

Benim 1.5 yil oldu sezerayan olali. Kasik agrim yok. Akintin idrarda yanma varmi. Kasik agrisi idrar yolu enf. Olabilir. Gecmezse dra gitmekte fayda var. Gecerse normaldir
Benim 5 sene oldu sezeryan olalı. İkinci hamileligin 6.ayı bitti.olmazsa gideyim bayramdan sonra kont vardı zaten.

Bak gördün mü masallah minigeDaha da büyüsün insallah. Her sey daha güzel olsun. Insallah böyle güzelce devam eder.

Masallah bebişe canım güzel güzel haberlerle cıkalım randevulardan insallah

Masallah canim bebegine valla 28 30 derken ben inaniyorum.bebegin 38leri gorucek bnim icime oyle.doguyor insallahh

Canım gözün aydın.masalllah prensesimizi..insallahh sağ salim kucağına alırsın kızını..

canım sağlıkla sıhhatle normal zamanına kadar bekler umarım bebişin :) her şey iyiye gidiyor bak içini ferah tut

Ay maşallah hep böyle devam inşallah

hepinize çok teşekkür ederim, endişelerimi de mutluuğumu da paylaştığınız için. dilerim 30 lu haftaların sonlarını da yazarım buraya .

M Mismommy senin de tarihin belli olmus cnm hayırlı olsun planladıgınız gibi olsun insallah

maşşallah minnoşuna sonuna kadar böyle devam etsin coşkuyla gelsin kucagına inşallah

Sagol canim. Agrim cok erken gelecek gibi hissediyorum . Hepimiz vaktinde sag salim kucagimiza alalim. İyi haberlerine sevindim bende. Birbirimize moral oluyoruz guzel seyler duydukca

Masallah..zamaninda gelir isallah annesi..sevindim herseyin holunda gitmesine

Siz de gecenin bir vakti tuvalet icin kalkip sonra uyumakta zorlaniyormusunuz?uyumaya calisrken bari bayram mesajimi da atayim dedim:)
Herkese saglikli/mutlu,agrisiz/sizisiz/iyi bayramlar..
seneye ramazan bayrami bebislerimizle beraber cok daha anlamli gecer isallah!ilk bayramliklarini falan alip el opturmeye gotururuz buyuklerine isallah

İnsallah canim . Kurban bayraminda bir kismimiz bebisleriyle olacak

Kızlar dün alışverişe çıktık. Haftalardır alışverişe çıkalım diye kocamın başının etini yiyen ben dondum kaldım. Bebeğe kıyafet olarak ne alacağımı hangi beden alacağımı bilemedim. Kısa kollu çıtçıtlı bodi aldım. 03 ay 01 ay. Daha da alacağım. 2 tane 5 li takım var 10 lu takımı da annem alacak. Herkes çok alma kıyafet. Hediye de çok gelir diyor. Bunlar yeterli mi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…