- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.001
canım sağlıkla sıhhatle normal zamanına kadar bekler umarım bebişin :) her şey iyiye gidiyor bak içini ferah tutBu haftaki 2. muayenemizden çıktık. 2 haftadır hareket etmeye nazlanan miniğim 3 gündür gümbür gümbür maşaallahSu seviyemiz aynı, sınırdayız ama korkulacak bir şey yok. Kalp ritmi, kordon akışı plesenta iyi, baş aşağı dönmüş yine. Hareketleri doktor da ultrasondayken şahit oldu aferin sana maşallah dedi bebeğimee Nst'ye bağlanmamı istedi.. Nst kağıdıma bakıca şiir gibi vallahi daha ne olsun dedi, çok hoş kadın Normalde 32. haftadan sonra istiyorum ama sende erken başlayacağız dedi. Haftaya 2 kez nst 1 kez usg gireceğim.. Doğum şeklimi sordum, sizce normal doğurabilir miyim su azlığı sıkıntı olur mu dedim. Su azlığın normal doğumu engellemez dedi. Ama en az 35 haftalık olmalı ve duruşu, kordon akışı v.b. bugünkü gibi güzel olmalıymış. Bebeğimin kilosu su azlığından etkilenmemiş doktorun dediğine göre, 1080 gr 35cm.
Ayrıca kızlar çarpıntım oluyor nabzım yükseliyoeir sıcaklardanmış. Kalsiyum vermedi hiç bugüne kadar doktorum standart herkese vermiyorum dedi. Ayrıca çarpıntıyı da tetiklermiş, başına böyle bişey gelen olursa yazmak istedim.
Çok uzattım ama her seferinde herşeyi yazmak istiyorum ki başına benim gibi bieşey gelen olursa okuyabilsin. Ben çok aradım ilk başlarda okuyabilmek için..
pinkstrap, en kısa zamanda yavrunuzu evinize götürürsün inşallah. Erken doğum yapıp hastane konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlarım oldu. seninki hastane anlamında şanslı olmuş sevindimCanım ben risk olunca Devlet Hastanesine yöneldim, Kanuni'yi çok övüyorlar daha güvenli olur diye oraya geçtim, muayene edip, müdahale de bulunduktan sonra Özel Şafak Hastanesine sevk etti. Ameliyat ekibi doktorları Harika, bana zaten Bebek iyi denildiği için telaş yoktu ama ameliyathaneye alınır alınmaz o kadar sıcak karşılayıp rahatlatmaya çalıştılarki (Uzak değilse Gazi Osman Paşa da hastane) Bebek yoğun bakım ekibi yine çok ilgili.
Erken Doğumda bebeğe lazım olan hiçbirşey yok, kıyafet giydirilmiyor, size orda liste veriyorlar, Bebek bezi biberon falan istiyorlar. Eve döneceğinizde bebeğin odası kıyafeti hazırsa rahat rahat bekleyebilirsiniz bizde değildi ama annemler apar topar geldi hakediyoruz şimdi.
Benim de 6.ay bitti bugün kasıklarımda çok ağrı ağırlık oldu.acaba ilk sezeryandan mi kaynaklı acaba anlamadım.ikisi de iyiydi. Sezaryen sonrası insanın kendine cok dikkat etmesi gerekiyor. Lohusalıktan cok terliyor insan açılıp sacılınca yazın bile olsa üşütebiliyor. üşütünce agrı cok oluyor. Dikkat etmek lazım
Ay maşallah hep böyle devam inşallahBu haftaki 2. muayenemizden çıktık. 2 haftadır hareket etmeye nazlanan miniğim 3 gündür gümbür gümbür maşaallahSu seviyemiz aynı, sınırdayız ama korkulacak bir şey yok. Kalp ritmi, kordon akışı plesenta iyi, baş aşağı dönmüş yine. Hareketleri doktor da ultrasondayken şahit oldu aferin sana maşallah dedi bebeğimee Nst'ye bağlanmamı istedi.. Nst kağıdıma bakıca şiir gibi vallahi daha ne olsun dedi, çok hoş kadın Normalde 32. haftadan sonra istiyorum ama sende erken başlayacağız dedi. Haftaya 2 kez nst 1 kez usg gireceğim.. Doğum şeklimi sordum, sizce normal doğurabilir miyim su azlığı sıkıntı olur mu dedim. Su azlığın normal doğumu engellemez dedi. Ama en az 35 haftalık olmalı ve duruşu, kordon akışı v.b. bugünkü gibi güzel olmalıymış. Bebeğimin kilosu su azlığından etkilenmemiş doktorun dediğine göre, 1080 gr 35cm.
Ayrıca kızlar çarpıntım oluyor nabzım yükseliyoeir sıcaklardanmış. Kalsiyum vermedi hiç bugüne kadar doktorum standart herkese vermiyorum dedi. Ayrıca çarpıntıyı da tetiklermiş, başına böyle bişey gelen olursa yazmak istedim.
Çok uzattım ama her seferinde herşeyi yazmak istiyorum ki başına benim gibi bieşey gelen olursa okuyabilsin. Ben çok aradım ilk başlarda okuyabilmek için..
Yatak almana gerek yok zaten çok yükselir canım ama park yataklar için satılan şilteler var, onlardan alabilirsin. 80₺-90₺ civarındaydı galiba fiyatı. Pamuklu viskon elyaf çeşitleri var. Pamuklu almalısın diğerleri yumuşak olduğu için iyi olmaz. Park yatağının ölçüsüne göre 70*110, 60*120, vs ölçüleri oluyorMerhaba kızlar size bir sorum olacak. Park yatak aldık bugün. Başka beşik kullanmayacağız. Sizce içine yatak şart mı üst kademesi için. Yoksa ben içine ince bir şilte yaptırsam yeterli olur mu
Benim 1.5 yil oldu sezerayan olali. Kasik agrim yok. Akintin idrarda yanma varmi. Kasik agrisi idrar yolu enf. Olabilir. Gecmezse dra gitmekte fayda var. Gecerse normaldirBenim de 6.ay bitti bugün kasıklarımda çok ağrı ağırlık oldu.acaba ilk sezeryandan mi kaynaklı acaba anlamadım.
Benim 5 sene oldu sezeryan olalı. İkinci hamileligin 6.ayı bitti.olmazsa gideyim bayramdan sonra kont vardı zaten.Benim 1.5 yil oldu sezerayan olali. Kasik agrim yok. Akintin idrarda yanma varmi. Kasik agrisi idrar yolu enf. Olabilir. Gecmezse dra gitmekte fayda var. Gecerse normaldir
Bak gördün mü masallah minigeDaha da büyüsün insallah. Her sey daha güzel olsun. Insallah böyle güzelce devam eder.
Masallah bebişe canım güzel güzel haberlerle cıkalım randevulardan insallah
Masallah canim bebegine valla 28 30 derken ben inaniyorum.bebegin 38leri gorucek bnim icime oyle.doguyor insallahh
Canım gözün aydın.masalllah prensesimizi..insallahh sağ salim kucağına alırsın kızını..
canım sağlıkla sıhhatle normal zamanına kadar bekler umarım bebişin :) her şey iyiye gidiyor bak içini ferah tut
Ay maşallah hep böyle devam inşallah
Bu haftaki 2. muayenemizden çıktık. 2 haftadır hareket etmeye nazlanan miniğim 3 gündür gümbür gümbür maşaallahSu seviyemiz aynı, sınırdayız ama korkulacak bir şey yok. Kalp ritmi, kordon akışı plesenta iyi, baş aşağı dönmüş yine. Hareketleri doktor da ultrasondayken şahit oldu aferin sana maşallah dedi bebeğimee Nst'ye bağlanmamı istedi.. Nst kağıdıma bakıca şiir gibi vallahi daha ne olsun dedi, çok hoş kadın Normalde 32. haftadan sonra istiyorum ama sende erken başlayacağız dedi. Haftaya 2 kez nst 1 kez usg gireceğim.. Doğum şeklimi sordum, sizce normal doğurabilir miyim su azlığı sıkıntı olur mu dedim. Su azlığın normal doğumu engellemez dedi. Ama en az 35 haftalık olmalı ve duruşu, kordon akışı v.b. bugünkü gibi güzel olmalıymış. Bebeğimin kilosu su azlığından etkilenmemiş doktorun dediğine göre, 1080 gr 35cm.
Sagol canim. Agrim cok erken gelecek gibi hissediyorum . Hepimiz vaktinde sag salim kucagimiza alalim. İyi haberlerine sevindim bende. Birbirimize moral oluyoruz guzel seyler duydukca
Amin canımSagol canim. Agrim cok erken gelecek gibi hissediyorum . Hepimiz vaktinde sag salim kucagimiza alalim. İyi haberlerine sevindim bende. Birbirimize moral oluyoruz guzel seyler duydukca
Masallah..zamaninda gelir isallah annesi..sevindim herseyin holunda gitmesine
İnsallah canim . Kurban bayraminda bir kismimiz bebisleriyle olacakSiz de gecenin bir vakti tuvalet icin kalkip sonra uyumakta zorlaniyormusunuz?uyumaya calisrken bari bayram mesajimi da atayim dedim:)
Herkese saglikli/mutlu,agrisiz/sizisiz/iyi bayramlar..
seneye ramazan bayrami bebislerimizle beraber cok daha anlamli gecer isallah!ilk bayramliklarini falan alip el opturmeye gotururuz buyuklerine isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?