- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.021
Canım ben oraları bilmiyorum da meydana çok yakın, kaymakamlık hemen arkasında. Avrupa Şafak hastanesipinkstrap hastaneden yana şanslıymışsıhız çok şükür 500 evler mi Küçükköy müydü bana ikiside çok çok yakın
maşşallah minnoşuna sonuna kadar böyle devam etsin coşkuyla gelsin kucagına inşallah
evt biri bişey yaşadığı zaman gün içinde bile geliyo aklıma değişik bişeymişSagol canim. Agrim cok erken gelecek gibi hissediyorum . Hepimiz vaktinde sag salim kucagimiza alalim. İyi haberlerine sevindim bende. Birbirimize moral oluyoruz guzel seyler duydukca
Masallah..zamaninda gelir isallah annesi..sevindim herseyin holunda gitmesine
Canım ben oraları bilmiyorum da meydana çok yakın, kaymakamlık hemen arkasında. Avrupa Şafak hastanesi
Hayırlı Bayramlar bu arada hepinize
İyiyim çok şükür bugün kendi başıma oturup kalkmaya başladım. Şimdi bebeğin yanından döndük, durumu iyi çok şükür inşallah böyle devam eder bir an önce yanımıza gelir. Çok değişik birşey, hergün canlı ultrasonda görüyormuşum gibi.amin cnm negüzel dilekler bunlar
evt biri bişey yaşadığı zaman gün içinde bile geliyo aklıma değişik bişeymiş
teşekkür ederim canım
canım nasıl oldun iyimisin, bebeğin de iyimi ??
İyiyim çok şükür bugün kendi başıma oturup kalkmaya başladım. Şimdi bebeğin yanından döndük, durumu iyi çok şükür inşallah böyle devam eder bir an önce yanımıza gelir. Çok değişik birşey, hergün canlı ultrasonda görüyormuşum gibi.
Bir kere bende de oldu okulda eteğime kadar geçti bir kaç gün sonra da wc den kalktıktan sonra aynı senin dediğin gibi oldu. Benim aklıma hiç bebeğin suyu olduğu gelmemişti altıma kaçırdım galiba diye düşünmüştüm ve dr a söylemedim. Ama bilmiyorum artık o su neydi. Eğer çok geldiyse bi doktora danışmakta fayda var.Kızlar merhaba. Iyi bayramlar herkese. Ben bisey danışmak istiyorum sizlere. Biraz önce çamaşırım ıpıslak olmuş pantolonuma kadar gecmis ve sonra afedersiniz lavaboda ayağa kalktığımda tekrar ıslaklık oldu. Bu suyun gelmesi gibi bisey olabilirmi tedirgin olmam gereken bi boyutmu sizce. 26+1 haftalıgim ağrım sancim yok
Çok değil ama herzaman olan biseyde degil insan panik oluyo işteBir kere bende de oldu okulda eteğime kadar geçti bir kaç gün sonra da wc den kalktıktan sonra aynı senin dediğin gibi oldu. Benim aklıma hiç bebeğin suyu olduğu gelmemişti altıma kaçırdım galiba diye düşünmüştüm ve dr a söylemedim. Ama bilmiyorum artık o su neydi. Eğer çok geldiyse bi doktora danışmakta fayda var.
Evet aynı şeyleri ben de okudum ve bugün uyguladım öğlen 15-20 dk güneşlendim sadece yüzüme krem sürerek, bu banyo meselesinde de şey yazıyordu benim okuduğumda cildinizin üst tabakasını aşındırmayacak şekilde banyo yapılmalı diyordu. Hani kese lif vs yapmamak gerekiyormuş. Ben güneşlendikten sonra denize girdim inşallah d vitaminimi almışımdır :)Canim butun uzmanlar Turkiye cografi konum olarak d vitamini almak icin oglen arasi bir den sonra kremsiz 20 dk olmasi gerek. Diger saatler d vitamini alinamiyor. İstersen aksama kadar dur faydasi yok. Yapilan calismalarda istatistiksel olarak Turkiyedeki kisilerde d vitamini dusuk. Ayrica bi yazidada sentezlenmesi icin gunesi aldiktan sonra 8 saat banyo yapmayin yaziyordu. Ciltten emilip sentezldnmesi 8 saat suruyormus.
Ne guzel sorunsuz geciyor tatilin canım iyi bayramlar olsunBen bugün bir saat kadar su yatağına tutunarak ayaklarımı çırparak yüzdüm sonra dayanamadım paletleri şnorkeli aldım ama palet kullanırken bir kere kramp girdi ayağıma. Çok şiddetli değildi ama yine de eşim hemen müdahale etti yanımızda su yatağımız da vardı ona tutundum yine dinlenen biraz sonra yine devam derken bir baktık 4 saat yüzmüşüz :) kafamı hep ıslattım arada iki üç kere kremimi tazeledim bol su içtim sorunsuz geçti çok şükür.
Rica ederim canım.ben zeytin ve zeytinyağını çok tüketirdim şimdi korkumdan yiyemiyorum. Napalım şurda kaç ay kaldı ki sabretmez yeterki yavrucuklar sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?